|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

27. – 29. 11. 2015. - Westgate Shopping City

Uredništvo Ringeraje, 21.11.2015
Nakon riječkog izdanja sajma koji se po prvi put održao 7. – 8. 11. u Konzum centru (Ex Mercator centar), djecu i roditelje iz Zagreba i šire okolice očekuje jesensko izdanje ovog tradicionalnog , najvećeg sajma za bebe, djecu i roditelje u regiji.

image
Dani beba, djece i trudnica
/31


Sajam u Westgateu je nakon proljetnog sajma održanog na istoj lokaciji, sajma u Varaždinu u Lumini centru, te nakon sajmova u Splitu i Rijeci u Konzum centrima, peti po redu u ovoj godini, posjeti ga u prosjeku preko 80.000 posjetitelja, te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.
U prekrasnom prostoru Westgatea posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: Atutocommerce, BebyCenter, BebeNova, BeSafe, DječjaKolica.eu, LeoKids, MagicBaby Nestle, Peg-Perego i Violeta, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.


Sajam Dani beba, djece i trudnica omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brandovima,  te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Sajam je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima, te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.


Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.


Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će osim u programu sajma pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world-u.


O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop izvještavati putem facebook profila Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.


Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
10
Jeste li već preuzele svoj poklon paket u ...
Za sve trudnice i roditelje djece rođene nakon 1.1.2023. pripremili smo prigodne pakete s pogodnostima i poklonima, a sv...
5
Zašto je važan kalcij?
Ne unosite li dovoljno kalcija u trudnoći, iz vaših će se zaliha, a to znači iz zubiju i kostiju, namiriti potrebe djete...
5
Zašto je lijepo biti trudna u proljeće
Ako ste trudni – nema boljeg trenutka za uživanje u blagoj sunčevoj toplini, mirisu mlade trave i veselom ptičjem cvrkut...
5





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!