Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.11.2016 16:53:50
|
|
|
|
hipo
|
Vecer,nadam se da ste se dobro odmorile za vikend. Katy, drzim.fige da fikusi odu na jug. Tamo je bolja klima za fikuse Hipac i hipica danas ispravni, ja nesto bolje. Sutra idemo u jaslice po novu turu bolestina. Nadam se da su bolje ostali klinci za koje ste pisale da su bubani.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.11.2016 21:28:59
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Katy sretan imendan tebi velikoj curki sa zakasnjenjem Evo da se pohvalim mi smo hvala bogu dobro, a sutra L ide na sistematski I cjepljenje. Rodendan smo jucer lijepo proslavili u Novskoj sa monika I njegovima, a sada smo dosli kuci I fino spakirali djecu na spavanje I uzivamo u tisini Hipic kako si ti, tebe je pravo vidim uhvatilo. Drzim fine da sto duze izdrzite bez bolestina. Moj M ce I ovaj tjedan odraditi bolovanje kod kuce, a za iduci tjedan cu vidjeti da li cu ga u vrtic slati .
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.11.2016 22:42:17
|
|
|
|
Kazimira
|
Draga nasa Luce....sretan, najsretniji rockas od nas!!!!! 🎂🍰🎁🎀🎉🎊🎇😘😗😘😗😘😗😘 Nadam se da bu M bolje I napokon u vrtic malo duze. Mogu misliti Jezic kako vam je padao mir 😂 Hipo valjda ne bu Hipica nis pokupila....nadam se da bus I ti puno bole sad 😍 Katy sretan imendan cure i Lidac sretan rockas frajeru 💛💚💙💜 ...malo sam 'pozubila' 😂 Mi smo ok.....Budimir je jos uvijek in al je tak slatki I narasao....poceo je govoriti tj. vikati MAA-MAAA 😍😍😍😍
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.11.2016 8:38:27
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro!! hvala vam na cestitkama Imali malo gostiju, podruzili se i sve super ... Hipo, nadam se da ce Hipica izdrzati u jaslicama ... sretno! Jezic, Luciji sretan rodendan! sretno na pregledu - javi kako je proslo! Neka ste se zabavili i vi :) Kazic, maleni je bombonček! Mislim da nam krece izbijanja novog seta zubica - ako nije duda, onda je cijela ruka u ustima pa se tako iziritira da počne kao za povracati - mišek moj.... za sad je po noci ok, po danu smo stalnooo skupa ... mazimo se i pazimo ... Fikusi jos tu, govore nesto o srijedi --- ... jedva cekam mir!!! Neka je svima lijep dan!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.11.2016 14:21:37
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej curke Hvala svima na cesrtitkama Pregled odraden. Pikica dobivena bez ijedne suze I bez ijednog jedinog glasa. Ima 8700g I 73,5 cm. Sada joj moram samo temp. Pratiti. A prekosutra idem na kontrolu sa M.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.11.2016 17:03:42
|
|
|
|
hipo
|
Luce sretan rodjendan! Njoj brzo i imendan! Katy, nadam se da ce zubici van sto bezbolnije. I brze. A nadam se da ce fikusa otjerat ova zima. Brrrr. Kazo, pravi je slatkis! Hipica je ko andjeo danas. Tako slatka i dobra da se topim. Bit ce joj godilo druzenje s djecom i tetama i napokon setanje po zraku. Samo joj gledam u nos da vidim hoce li opet curit Kako vi planirate sa zubicima, zubarima, pranjem zubica i sl. Moja dobije cetkicu kad ja perem zube pa ona to grize i nesto radi i cereka se. Nekad mi da da joj malp iscetkam. Patronazna mi je rekla da vec mogu dat pastu za zube, kupila s Elmwx al nisam nacela. Imamo u domu zdravlja zubaricu koja je specijalist za djecu pa cu je tamo prijavit. I bila mi je rekla da vise nema tih specijalizacija. Krasno.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.11.2016 17:04:13
|
|
|
|
hipo
|
Jezic super za pikicu!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.11.2016 8:00:51
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojla,zimkulje Jezic,sreten veeeeliki prvi roćkas našoj prvoj zimskoj bebonji sretno Luce i da buš čim manje bolesna za uredan sistematski i dobro podnešenu pikicu! Hipo,držim fige da bu Hipica čim dulje išla u vrtić,očito joj godi bit malo odvojena od vas kad je posle tak dobra .Ja sam svoje vodila zubaru sa 5 godina jer mi je bilo bezveze prije,em ne bi sudjelovali u pregledu em su im zubi bili ok.Ja sam im prala uredno svaku večer ii onda njima davala da vrte tu četkicu po ustima.L još uvijek perem mada ima 6 godina jer on samo napred glanca zube a otraga ko ga hebe ti se ne vide pa se nemoraju ni prat Katy,sretan vam objema imendan jel idu fikusići sutra Kazić,B mi je preeekraaasan...jesi odlučila za šišanje? Danira,di ste vi ,kak je naš napredni palčić ? Nešto sam slabo na netu ovih dana,stalno sam u nekom poslu,sad sam se ulovila heklanja kuglica za bor ...kad ih poštirkam i sredim bum vam stavila da se pohvalim M je ok,nos je ozdravio,nova mu je fora glupirat se složi neku facu digne nos,zažmiri,iskesi ta dva zuba van i krevelji se ...još uvijek ne vidim znakova drugih zubiju.Počela sam mu davat ono kaj i mi jedemo ak je nekaj kaj smije jest.Niš posebno novoga
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.11.2016 8:27:03
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro zimske! Fikusici kupili kartu za sutra Hipo, nadam se da ce to Hipičino raspoloženje potrajati! Za zubice koristimo cetkicu malu koju ona jos mrljavi po ustima ali neka, nauciti ce se ... Vidjet cu kad cemo kod zubara - kako nam sporo rastu zubi, ko zna kad ce svi biti tu Jezic, bravo za pregled i sistematski! Nadam se da vas tempica nije posjetila Lidac, vrijedna majcica - uzivaj u svojima i onome sto te veseli! Ja jucer bila kod gineka, sve ok, kaze da možemo na drugu bebu bez problema ... Bila mi i mama (isti gin) pa se nas dvije kasnije pocastile kavicom ... Obozavam biti s nom Koliko moje dijete može pojesti - ne mogu se prestati čuditi -.-.- sve me strah kad dode ona faza da nece jesti Jutro prohladno, puše sjeverac u Zagrebu pa se osjeti brrrrrr ...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.11.2016 11:05:30
|
|
|
|
hipo
|
Jeeeeee fikusi idu domaaaaa! Katy drago mi je ko da meni idu. Ajme kako je zima, mozak mi se sledio jutros. Mozda bolje jer ce sve viruae i zivine poslat na spavanje osim u pregrijanom vrticima Pocela je hipica plakat na rastanku.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 30.11.2016 7:35:49
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro Vidite moje veselje? Pretpostavljate zasto sam sretna Jutros guzva u stanu kao na zeljeznickom kolodvoru; K spavala kad sam otisla a mm ih vodi na kolodvor; moj tata preuzima dadiljanje ... Veselim se povratku kuci popodne!! Sinoc se igrala s didom, nekak se zaplela s nogama i dum glavom o pod; to se desilo do sada vec al ne od kad gđica ima zubice... rasjekla usnicu gornju izunutra, isla krv al brzo stala ... JEdino je kasnije prsticem pokazivala gdje je boli ... Miš moj mali!!! Vani mrzlo, glava me boli; mozda se mozak smrzao pa se sad reboota Idem popiti kavicu da se resetiram! Kakvi su planovi za danas? Hipo, kad kreces raditi? Kazic, lidac - vi ste tako vrijedne
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 30.11.2016 10:07:06
|
|
|
|
Kazimira
|
Katy veselim se s tobom....napokon po station Ja ljencarim....B spava, sad bu se probudio...budna od 6...otpratila bandu u vrtic I planiram kuhati mahune Nisam se jos odlucila za friz, ali bum dobro slatkis I stanjila....bas je ko gripa I jako se petlja.. Moj B stalno pada , valjda ga ne bumo pokvarili K je neki dan zvizno u rub stolica I fino zgulio zubno meso iznad ocnjaka, mislila sam da bumo sivali....stalno nesto.....V se spotakne sama od sebe I voli se zabiti u stokove I tak....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 30.11.2016 11:30:14
|
|
|
|
hipo
|
Katy, pa to je super vijest! Nek su otisli! Zao mi je radi pada, mi smo to nedavno isto imali.ti zubi su im ko žileti. Kazo, vidis, frizura, morala bi se natjerat ic. Ako nista drugo da hipac bude malo sam s hipicom na par sati. Danas hipica spava nakon rucka u vrticu tj.budu probali je stavit spavat. Ja isam znala sta cu sa sobom pa sam se potopila u kadu. Zaboravila sam kako je to fino. Jutros se digla jako rano i bila je ko bubica dobra bas mi se nije dalo vodit je tamo bas nam je bilo lijepo. Cim sam je pocela svlacit je pocela plakat. I kad sam je predala teti. Miš moj. Izjurila sam brzo da ne cujem. Nije da se jako place ili dere, vise onako cendra, al teskomi je to cut. Idem rano rucat pa tamo cekat da mi je daju.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.12.2016 8:45:25
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! Prijavljujem temperaturu od jucer navecer bez ikakvih simptoma Navecer se tusirali al temp nije padala, pa joj stavila čepić i odmah je pala .. kroz noc nije imala, al jutros prije posla 38... Inace je dobre volje, papa, igramo se ... Sad je s didom - nadam se da ce izdrzati on s njom dok ja ne dodem (srecom udaljena sam 10 min od kuce tako da sam blizu ako zatreba).. Zeza me kolegica da se K razbolila od tuge za fikusima Kako je proslo spavanje u vrticu, Hipo?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.12.2016 19:55:07
|
|
|
|
hipo
|
Katy zao mi je radi temperature. Moja isto od popodne ima, nikakvih drugih simptoma, njoj bude do 38.9 (u guzi). Spavala je jycer i danas. Sutra, ne ide zbog temperature. Mislim da su mi se upalili sinusi. Krasno. Hipac ok.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.12.2016 20:21:00
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Hipo joj te temp.ja poludim kada vidim da mi kure. Drzim fige da brzo prode Katy za odlazak fikusa, Nadam se da ce I tvoja curke brzo naici. Sto se tice padanja I moja L pada , ali nije to da ona juri pa padne nego jednostavno onako glupo nekako. Danas smo bili kod susjede kod grata ulaznih I ona se sagne na stepenicu nesto uzet I oklize house ruka I zviz obrazom od rub te stepenice I narasvno cijelo poslijepodne sljiva pod okom. Tako da tih nekih glupastih ßituacija I mi imamo. Sa M jucer bila na kontrolu I ostavljam ga kod kuce do testiranja za alergije, jer mu kisik opada u krvi nista strasno, ali padne nije mu 100% bude mu 99 pa padne na 94 I tako. A danas sam mu hrpu linfnih cvorova opipala na vratu, pa poet kod doktorice, pa sada I to moramo pratiti da nebi dobio mononukleozu, a krv je rekla da provjerimo za 2 tjedna. A da ti cvorici su vjerovatnozbog tih cestih upala. Jos mu je jetru I slezenu pipala I na drugim mjestima da vidi da nema cvorica natecenih I sve je ok. I Nadam se da ce tako I ostati. Tako da mi je bas veselo s njim . Stalno nesto.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.12.2016 20:22:57
|
|
|
|
Jezic123
|
Hvala Bogu sto je L za sada ok I nema tako ostane I super. Uglavnom jos jednom hvala svima na iskrenim cestitkam za L rodendan.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.12.2016 20:36:40
|
|
|
|
hipo
|
Jezid drzim fige da sljiva brzo prodje. Zao mi je zbog svih tih muka s M. Neka se brzo sazna sto ga muci i nek bude dobro.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.12.2016 7:40:13
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! Hvala Bogu petak je!Jedva sam docekala kraj ovog tjedna...Sljedeca dva dana sam sa svojom princezom ... Mi sinoc pred vecer opet imali 38, okupali se i bila i dalje ali nisam davala cepic jer je bila ok.. pratila sam po noci i nije se desila vec padala...ok spavala.. kazu frendice da može biti ona trodnevna pa da se ne iznenadim ako dobije i osip ... vidjet cemo.. Joj bas mi je zao HIpo sto je Hipica zakurila - neka brzo prode. Mazize se da obje brzo ozdravite[sm=smiley36.gif Jezić,neka M brzo nadu sta ga muci pa da se može oporaviti. a L, joj mica ima sljivicu - ah, moramo se na to naviknuti Neka vam je lijep dan svima!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.12.2016 8:01:58
|
|
|
|
lidac0605
|
Vidim,krenula druga tura viroza Nek curke čim prije ozdrave .Mi smo ok...zasad. Katy,samo da ti velim,nije ti to trodnevna groznica jer je za nju tipična visoka temperatura(39,40),koja se teško skida...moj M ju je imao,to nije padalo ispod 39 nikako...i onda nakon 3 dana izbije osip...ovo mi više smrdi na običnu virozu,tak su moji znali često imat neku bedastu temperaturu bez drugih simptoma.Nek brzo prođe,kaj god da je Jezic,vidim ti buš već doktorirala pedijatriju od silnih boleština i problema...katastrofa,pa njih dvoje staaalno nekaj
< Poruku je uredio lidac0605 -- 2.12.2016 8:03:49 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.12.2016 9:10:26
|
|
|
|
hipo
|
Jutro, evo mene nakon duge nocne smjene, remp.svaka 3,5-4 sata skoci na 38,5-39, ode do 39,6. Tek joj je jutros poceo curit malo nos, a pretpostavila sam da i bude jer je nesto smetalo kod dojenja, pa sam je natnkavala jos vise fizioloskom. Jutros sam dala Efedrin i inhalirala. Cepic joj spusti do 37.5-38 ona bude zivahnija sat vremena pa se opet uspori. Inace kad je inhaliram stalno skace, jutros poslusno sjedi. Sad spava na meni, nocas radi cepica dva puta i stalnog sisanja je manje spavala. E po sat vremena je sisala. Bradavice su me.pocele bolit ko da je prvi mjesec dojenja Vode pije, al kad je sisa u blizini nece, nego me lupa po sisi
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.12.2016 13:31:01
|
|
|
|
katy1503
|
Lidac, hvala na objasnjenju - budemo vidjeli kako ce se razvijati sve;i ddanas nema temp al vidjet cu sta ce biti predvecer kad obicno poraste ... Drzite se i nadam se da ce vas zaobici sve ... Hipo, bas mi je zao Hipice - bas ju je uhvatilo! Nadam se da ce inhalacije pomoci da se sto prije oporavi ... a sisa neka pomogne koliko može!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.12.2016 20:51:57
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo I mene Moji su zasada ok M pratimo te cvorice po vratu I to je to. Hipic I joj je M imamo ti virozu sa visokom temp. I trajala je 3 dana itoje to.Nadam se da ce se hipic brzo oporaviti. Katy I za tvoju curki se Nadam da ce se brzo oporaviti. Lidac joj to doktoriranje I doktori vec se osjecam kao kreten ili kako se kaze za onu ekipu moja samo trazi nesto da bi bili bolesni I da idu doktoru. Uzas, ja se Nadam da cemo sada12.12 razxrijesiti tu misteriju manjka kisika, a I doktorica mi je napisala I rekla da ih gore na srebrenjaku zamolim da mu odmah I jetrenu probu naprave u krvi da nejde 2 puta na pikanje kada vec vade krv nema bude jednom, pa da eliminiramo I mononukleozu valjda. Mislim da car ga docvoljno ispikati za alergiju. No dobro bitno mi je da se on normal no ponasa, pa sam sigurna da mu nije nista. Ali uvijek postoji ona trunks sumnje. No biti ce sve to ok ja sam uvjerena. Da has pitam kakvi she sa zub ima? Mi smo jos uvijek na broju 6.
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!