Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.12.2016 9:23:47
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Hipo,nadam se da ste bolje...jel prošla kaj tempica? Jezic,mi smo još uvijek na 2 zuba opće ne vidim da mu kaj raste gore... Evo me sa mojim albumčekom,nekaj sam ukrasa napravila pa da vam pokažem http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3794
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.12.2016 20:42:09
|
|
|
|
katy1503
|
Hej ekipa!! Mi imamo osip, izgleda je ipak ona trodnevna viroza al u blazem obliku... Osip nam malo na trbuhu i ledima... Nemamo temp vec dva dana...valjda je to... Danas nakon dugo vremena smo bili s kolicima vani i ona zaspala u njima- to je ravno čudu Inace super dan!!! Kako Hipica? Lidac, svaka cast na odradenom poslu- ukrasi su predivni!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.12.2016 22:51:58
|
|
|
|
hipo
|
Lidac, svaka ti cast, kad to stignes!?!?!?! Katy, jel proso osip? Tempica pala aat, dva nakon antibiotika. Nije se dizala vis eod 37,3. Nos ok, ne kaslje, i danas sam skuzila da joj je izbio jedan kutnjak. Uz upalu grla i taj kutnjak koji se probijao nije cudo da je slabije jela. Danas je smazala svoju juhicu od piletine, dosta mesa i mrkve i onda je jos tati krala junetine Pocela je hoduckat bez drzanja, par koracica, pa nas pogleda, kao ej, jeste me skuzili sta radim, preslatka je. I sad hoce d je presetavamo i drzimo za ruku. Prije je samo hodala uz namjeataj ili je gurala kutije, stolice isl A*
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.12.2016 7:53:12
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojla,curke Katy,Hipo drago mi je da su curke bolje ...joooj,Hipo sad dolazi(po meni) najgori period kad krenu hodat i plazit svuda,a ne možeš još objasnit da je nekaj opasno a ni klinci tak mali nemaju straha od ničega...pa onda trčiš ko luda Mara cijeli dan Meni je to najgori period,od godinu pa do nekih 2 i pol... Hipo,znaš kad stignem-u 1 u noći,ko coprnica Moj gospon danas ima 11 mjeseci,opće ne mogu zamislit da je godina prošla...čini mi se da mu gore rastu dvojke a ne jedinice.Dvojici su mi već rasli tak zubi,mimo PSa Jel sve spremno za Nikolu ,ja kupila svima nekaj-mužu After eight čokoladice,L nova pegla za kosu,B brijaći aparat da se nemre porezat(jer strahota kaj napravi iz sebe kad se krene sam brijat) i jedna majica,L Čovječe junior i Pogodi tko i M neka edukativna patka i one čašice za slaganje...i svakome vrećica slatkiša Jel dajete bebačima kaj slatko?Moj dobije tu i tamo životinjsko... Sutra idemo zubaru L i ja,L prvi put ...bio je samo kaj im u vrtić dolazi zubar,ovak u ordinaciji nije još,a narasle su mu trajne šestice i mora mu ih zapečatit,najviše ga zato i vodim jer ovak inače ima zdrave zube...a i mora imat karton od zubara sad na upisu za školu.. Kaj se danas kuha?Ja pečem krvavice,pire i kiselo zelje...njamiiiii
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.12.2016 7:55:46
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! je, prosao je ... hvala Bogu! Opet moja stara K ...maza mamina Hipo, ipak ste isli doktoru onda pa je dobila antibiotik? ma neka joj je pomoglo.. bravo za hodačicu - sad faza šetanja dok ne ojača pa ide sama svugdje ... vec kutnjak??? mica mala - sve ju uhvatilo Lidac , i mi smo na dva zuba jooos - nesto ide al zasad ne primjecujem da joj smeta - spava super, jede solidno, ubija za bananu ... i mi smo na zivotinjskom samo - to joj odgovara al ne uvijek - mi smo vise slani tip - maslac jede na žlicu :) PRedivan vikend iza nas!!! Jedino ja stvarno ne znam kad cu pospremiti po doma - a Lidac jos i ukrase radi - čudo od zene!
< Poruku je uredio katy1503 -- 5.12.2016 7:59:39 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.12.2016 11:57:01
|
|
|
|
hipo
|
Lidac bravo za poklone. Ja kuham juhu od tikve. Katy, bili smo i moramo na kontrolu za dva dana. Meni dr dala Makcin za upalu sinusa. Alergicna sam na peniciline i cefalo one neke druge. Pedica kaze bolje Sumamed,a ova moja da jo to lreslabo za ovo sta imam. Pa sam sad luda. Mislim.meni je dosta bolje i bez antibiotika al se stalno nesto kelji pa ocu to srezat jer mi ke pun kufer sto sam stalno bolesna. A njima se najlakse ogradit. Imam.ksjecaj ko da smo u srednjem vijeku pa nemaju neki vrag kojeg mogu uzet. Najlakse rec nemoj dojit.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.12.2016 11:57:45
|
|
|
|
hipo
|
Katy, joj pospremanje, ja taman pospremima eto hipice koja sve po redu baca
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.12.2016 10:21:44
|
|
|
|
katy1503
|
Daan žemske! Hipo, nadam se da ce ti to sto ti je dr dala i pomoci pa da se ne ponovi opet!!! Jos dojis? Super mi to - i ja bi da je uspjelo kod nas .... Jel vas posjetio sv.Nikola? K je, dobila je novu igrackicu pa sw sad s tim zabavlja - trenutno je u fazi da vadi sve iz kutija i vraca nazad ... brise pod s maramicama -- vidis mogla bi je i iskoristiti Imali smo rano lijeganje u 20 , budenje u 1 za dudu i spavanac do 6 ... Kako se zadnjih dana digne ranije, prva tura spavanja je u 10 a druga oko 15 ... i opet je gotova prije 20 ...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.12.2016 12:50:19
|
|
|
|
hipo
|
Katy, super jenkad krenu kopirat pa cistit. Ja to iskoristavam. Ona je prvo u nedostatku sredstava skidala carape i brisala s njima prasinu i kotace od kolica. Sad krade kuhinjske krpe pa s njima brise pod ili namjestaj i fronte od kuhinje. Nek samo nastavi ahahahha Je, jos dojim, nadam se da ce ic do proljeca pa kad prodju viroze i ostale gadosti polako prestat. Bome ovi kutnjaci jesu veliki i strasni, al nista gori od sjekutica. Bar za sad. Prvi je na pola van, drugi krece. Gornji ce kasnit koji tjedan, mislim da nece odmah. Al vidim ja da ocnjaci imaju ozbiljne naajere isto.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 7.12.2016 22:16:08
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo I mene Lidac svaka cast za rad po noci ukrasi su super Hipo Nadam se da cete se brzo oporaviti za Mali hodacicu, bude ona brzo I ruku pustila,moja je kako brzo pustila mi ruku I sada pici sama kao velika. Ali sto lidac kaze moram za njom letati jer nema straha od nicega, a na seed kuce imam amiti. Pa ako mislim sto god napraviti sibnem ju u prenosni krevetic I nek uziva . Zna se malo buniti ali ima igracaka pa se brzo zabavi ili joj bracek dode pa ju zabavlja. Hipo za kutnjake Evo ja I Mpokupili neku virozu I kasljemo ko blesavi. Naravno on punk vise kaslje I kise. Pa sam mu dala sirup za smirivanje kaslja veceras. Joj jedva cekam pon da cujem sto ce ovi gore na srebrenjaku reci. I da nesaljem ga u vrtic do iza move godine glasa im trenutno sterptoko, pa nezelim da I to skupi Jos sam kod kuce pa nema bude samnom I sa sekom. Moji klinci su dobili neke move igrackice M je dobio slagalice to voli, a L je dobila didakticku kutiju I zanimljiva joj je. Katy I moja L je u fazi vadenja I stavljanja stvari.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 7.12.2016 22:17:12
|
|
|
|
Jezic123
|
Kazic i Danira gdje ste? Kazic da li tvoji idu u vrtic?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.12.2016 8:59:40
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Jezic,vi opet u revijalnom tonu,ooopet virozaaa Moja ljenguza nije opće zainteresiran za takav muving ko vaši prvo krene kao puzat će,a puzi više sa rukama,samo se sa jednom nogom odguruje i onda prođe cca 1,5 metar i onda legne na pod da odmori .Kad mu dojadi me vuče za hlače i cendra da ga dignem.Ne diže se sam(nit ne pokušava) nego čeka da ga ja dižem,razmaženko...Jedva čekam da on krene čistit po kući ,ko Katja i Hipica ...sad je samo u fazi otvaranja kuhinjskih ormarića i vađenja stvari iz njih ...naravno,na pod Hipo ste ozdravile vas dvije?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 8.12.2016 9:00:49 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.12.2016 9:47:35
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej zene😁 eto I nas... Pice spava u kolicima a ja pod dekicom....inace budna od pol 6😵😠 B je ko baba u pms-u, cendra pa je super I tako u krug......kaslje I curi mu nos pa je nervozan, fala Bogu nema tempicu.....aktivan je jako, poceo puzati na koljenima I odeeeee, digne se iz kutnu I seta.....nemrem vjerovati....sutra puni 9 mj. I iduci tjedan idemo na sistematski.... Jezic moji su u vrticu stalno....Vili je bila bubana pa nije isla u cet I pet.....smrca ali ok.....Kasper je mrak, nemogu biti sretnija 😻 Mene opet malo grlo zeza ali ja moram biti dobro 😂 Nadam se da su svi bubanci bolje 😘 Danira....de si?!? 😍
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.12.2016 10:35:44
|
|
|
|
danery
|
ola,da vam mahnem malo blago vama,vi imate čistačice i moja je na dobrom putu,zgifta sa prostirke za sekundu i onda oplazi pod gdje stigne počela se klackat na koljenima,e sad....sreća pa nismo skinuli ogradicu sa stepenica,trebat će skoro zatvarati... kod nas hladnooooo,cure su malo balave i kašljucaju,a mene krahiralo grlo,al pomalo prolazi,dok ne moramo docu,dobro je lidač,super su ukrasi,ja nisam baš neka heklerica,mislilm,znam krenuti,i onda se izgubim u tim očicama i petljama,pa se ne pačam previše oko toga....više prčkam po papiru i krpicama,trenutno su mi stare novine naj
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.12.2016 7:08:47
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro svima!!!! Brrrr - smrzla sam se danas uranila da mogu malo ranije zgibati ako ce posao dopustiti Nesto smo se ulijenile Hipo, kako je zavrsio ovaj tjedan s Hipicom u vrticu? Koje je stanje s kutnjacima?jesi jos na godisnjem? Jezic, jeste ozdravili? Lidac - ljenguza, nasmija me - ima kad hodati, neka odmara Kazic,bravo za B! SAd ce i on u istrazivanje svijeta ... Danery, kak se drzite vi cure!? KOd nas nista pametnog - spavamo dobro, rano lijegamo rano se dizemo,papamo, dida je cuva ... neki dan nam krsno kumce bilo u posjeti i na igranju - ajmemeni -- ona ima 2. pol godine - u kombinaciji s K ajme meniiii - zločesteeee, ne slusajuuu --al dobro,i to mora biti , zar ne! Vikend je pa cemo uzivati Svima lijep pozdrav i topla kavica da vas ugrije!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.12.2016 8:33:04
|
|
|
|
Danira
|
Dobro jutro drage moje Mi smo svi super,zdravi hvala Bogu! Hmmm.....malo se moja dobrica,pozlocestio Nezeli vise spavati ukimbacu,nego s nama,mm je lud Cica,puze i dize se uz kutnu i hoducka pomalo Kupili smo mu cipice u cicibanu,tak sam i ovo dvoje kupovala prve ciciban. Cim smo kupili cipelice,htio je hodati,tak da secemo po ulici,jucer nismo,bilo je prezima. Jos smo na 4 zubica. Eh da,udebljala sam se 2 kg,katastrofa,stalno nekaj njupam s klincima Probat cu D polako odviknuti od cice,samo mi je problem,sto on nece flasicu. Lidac i D otvara ladice i sve vadi van,a nista nece vratiti natrag Kazic tak ti je i moja necakinja prohodala s 9 mjeseci,bila je presmjesna. Jezic nadam se da ste bolje. Katy moj ce tata cuvat D,kad krenem raditi. Hipo kako ste? D ima ravno 10 kg,vagala ga neki dan patronazna,bila kod susjede pa dosla vidjeti D. E da sad sve pokazuje rukom i vecinom je sve km
< Poruku je uredio Danira -- 9.12.2016 8:38:00 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.12.2016 21:11:26
|
|
|
|
Kazimira
|
Vece Pa kaj je ovo?!? Od petak nikoga 😱 Mi sutra raaanooo kod peda na sistematski, vodimo I Vili da je malo snimi jer mu se cini koda je malo blijeda, a i ja imam neke paranoje u vezi kraljeznice pa da sam mirna 😑 Inace smo ok.....malo smrkavi ali ok.......Kaspiju smrklje cure nakon skoro 5 mjeseci 😀 Nadam se da ste svi dobro I da ste imali lijepi vikend 👋👋👋👋👋
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.12.2016 23:49:45
|
|
|
|
hipo
|
Kazic sretno sutra! Javi kako je bilo. Ova moja hoda na veliko i jos pljesce sama sebi. Ozdravila je, do kad ce, vidit cemo. Bilo bi lijepo da izdrzi 4-5 dana.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.12.2016 9:42:18
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Hipo za malu hodalicu nek bude zdrava čim duže Kazić,sretno kod doktora danas javi koliki nam je naš mali div Danira za D,pravi je dečko Ja jutros na uranak obavila svog ginića i kontrolni papa test...jučer M nešto zakurio,zrigo mi se u majicu,točnije prije toga je popio flašu soka,tak da me totalno okupal u rigotini.Popio Panadon,posle i jeo,po noći nije bio vruć al stalno u nekom znoju Nadam se da bu danas bolje
< Poruku je uredio lidac0605 -- 12.12.2016 9:43:24 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.12.2016 10:07:03
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Hipo drzim fige da bu hipica duuugooo zdrava! Katy kako ste ti i curka? Kazic bas mi je drago da je kasperu puno bolje od operacije,nek ste to rijesili prije skole. Nisam te skuzila za V,kaj sa kraljeznicom? Lidac D pije samo vodu,nece ni sok,ni caj. Bili smo prije mjesec dana kod mije rodakinje i ona mu natocila sok,dva gutljaja popio i svu me zabljuval. Nadam se da M nije nikalva viroza. Ukrasi su ti superr!
< Poruku je uredio Danira -- 12.12.2016 10:08:42 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.12.2016 13:21:25
|
|
|
|
katy1503
|
Pozz svima! Vikend prosao prebrzo Danira, bravo za cipelice! Mi bas u subotu morali ici po nove papuce jer je prerasla stare ... a da, mi ih sad stalno skidamo i oblacimo kao da smo na modnoj reviji Ma nema veze za kile, ici ce to dolje ... Sretno s odvikavanjem MA didovi su najbolji!!!! koliko to ima strpljenja nije normalno uuu 10 kg - toliko ima K sa 14 mjeseci i da, mi pijemo samo vodu - čaj, sok --nema sanse - neka, ima kada ce piti sve to ... Kazic, kako je prosao sistemstski? Bravo Hipica!!! a sta ce drugo, nego ce pljeskati - veliki je to uspjeh Lidac, bila na tehničkom pregledu, ha? neka, valja provjeravati mašinu ;) Kako je M? Mi smo inace dobro, svaki dan nesto novo, mazimo se, igramo po cijele dane, kuca mi je koma al me bas briga ....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.12.2016 14:29:46
|
|
|
|
lidac0605
|
Katy to još jedino nekak i funkcionira pri meni,moram održavat a i ko zna,možda kak sam luda me pikne za još jednim pred menopauznim bebačem,pa nek bude koka u top formi Mauro bez tempice,malo lošije jede danas al ok,bitno da ne bljuje...moj gazda samo sok od jabuke konzumira,onaj 100%tni...pa mu stavljam pola vode pola soka,ostalo niš neće pit... Kazić,kak je bilo pri dr...i da kaj bulazniš za V kičmu i svoje fobije
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.12.2016 17:05:30
|
|
|
|
hipo
|
Ludac super za pregled. Drzim fige da je malac bolje . Ova moja isto samo vodu. Nisama drugo bas ni pokusavala. I bas voli vodu. Katy, nove papuce vec! Rastu nogice! Kod mene isto kaos. Ajde Kazo sta je s tom.kicmon, sad se sve brinemo. Ova danas bila u jaslicama bez ijednog kme kme i nosanja. Kaze teta da je gledala svoje posle i da je dobro jela. Bile smo u setni i ko da sam se preporodila od tog zraka. Ona je sad opterecena bocama i kutijama i sve hice smontirat i razmontirat. Po sto puta. Pa ako joj ne jde dodaje mi da pokazem. Po stoooo puta...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.12.2016 9:36:56
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutrooo! Mi bili jutros kod peda, krivo sam vidjela radio vrijeme😉 Sve je ok s V kicmom......kad se sagne ja ko joj se vidi donji dio kicme, to sam osjetila kad mi sjedim u krilu pa je draga po ledima....ali evo, dr kaze da je sve ok.....fala Bogu 😀 Gospon zimnic ima 9 650 I 75.....poslano ga I malo samo pokusao nategnuti piseka, bez traume....zeli uputnicu za Kaspijevu kontrolu I tak.....nakraju se zapricali s doktorom..... 😊 Dosli doma, B se naklopala I sad cori u kolicima.....ja bu kuhala mahune.....baka nam je ovaj mjesec na godisnjem, a o 1.1. u mirovani pa pece kolace.....sutra bumo seka I ja svaka tortu, dida odojka....ma svasta nesto, casti svoju ekipu na poslu 😁 Puse....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.12.2016 9:38:35
|
|
|
|
Kazimira
|
Mrzim tablet...ne da mi se ispravljati greske 😬
|
Anketa