Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.11.2016 8:29:56
|
|
|
|
danery
|
olaaa,da vam mahnem vi ste već veliki,zubati i zaj..ani,jel imoja prda na dobrom putu,evo drali od 7,niš po guštu,trenutno se svađa sa malim špiglom,valjda joj čuperak nakrivo stoji,pa njurga
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.11.2016 12:09:12
|
|
|
|
hipo
|
Katy, zao mi ke radi fikusa. mrzim te kaic goste.mislim kad si mrdnuo guz i otiso od kuce, daj nemoj sjedit samo na kaucu, odi malo setat. I ako mogu na pod, fizicki, jakl glupo sto kaucare. Moja mama od 73 god bude na podu s hipicom. Svekci su isto ajme. Ok sveki je stvarno u banani, ona moze samo sjedit, da se spusti na pod, trebala bi dizaloca za dignut je. Al svekac je nekad lijen oprat ruke za primit je u ruke. Hipicu, ne svekrvu Lidac, znam, svjesna sam. Bas odvratno. Dobro se ona drzi. Tesko joj je samo po noci ako se nos zacepi pa ne moze disat. Onda usisavaj, pa se razbudi pa imamo tulum u 5 ujutro i vise ne spava ko danas. Podne je, ona je sad na drugom.spavanju, bude jos jedno poodne pa ce nadam se uhvatit svoj ritam. Nije tri put spavala jako dugo. Danas sam imala luksuz narezat povrce za juhu bez da hoce da je nisim. Dala sam joj da se igra s plasticnom termksicom.za moje gablece
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.11.2016 19:49:03
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Evo I mene. Kod nas nista novo trenutno smo zdravi , M danas krenuo u vrtic nakon 2 tj. pa cemo vidjeti koliko ce ovo trajati.. Hipic vjerujem ti to za nos I usisavanje ja se samo toga uzasavam kod L jer mi je zao sto onda nemoze mi sisati ni disati ni nista. Uzas a usisavanje nikako nevoli. Katy to za djedove I bake koji samo bi bili bake I djedovi za na papiru te razumijem, a ako ti jos uz to dodu u kucu I nista nezele pomoci jos gore. Moji svi pomazu koliko mogu, ali uvijek ima iznimaka koje bi bile bake kada se njima to hoce I taxa da se djeca s njom druze a kada djeca hoce biti s njom onda nema vremena I tako neke fore. Srecom pa je daleko od nas I kada code kod nas ne bude dugo.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.11.2016 7:11:18
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! Bilježim noć kada sam se naspavala! Muza sam stjerala do kinderbeta tako da ustaje ako treba a ja se drmnula do kraja i spavala kao prije K .. i da, tijelo mi se skroz odviklo od toga i jutros cim sam otvorila oci, boli glava ... al nema sanse da mu kazem; a da, a K ovu noc samo dva budenja za dodati dudu ... i onda se on jos buni kako je ustajao .. haha.. i da eno je jos spava... Dida je opet baby sitter a nona fikus, dide drugi otisao kuci nesto srediti ... Nego cure, jeste vi skuzile da su vam klinci onak nervozniji, vise plaču kad dodete doma? Jucer cijeli dan dobra kaze dida, ja dosla, prikaci se na mene i nis joj ne odgovara - a ne da se s mene ... Ispada kao da je ja nerviram ... najmirnija je ako odemo u sobu nas dvije pa se tamo pricamo, igramo i sl? Nemam pojma K je naočigled porastao apetit, jucer drmnula dvije palačinke za veceru ... i da, M mi kasni vec 3.dan - - poslije poroda nemam ama bas nikakve simptome PMS pa sad stvarno ne znam - ne čuvamo se al koliko rijetko to radimo bilo bi ravno cudu... haha ... Vidjet cemo!! ako nis, vidjet cemo sta je u utorak (imam naruceno kod ginicke) .. Hipo, kako ti i Hipica? Danery, čuperak krivo stoji; nasmija me
< Poruku je uredio katy1503 -- 15.11.2016 7:13:01 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.11.2016 7:43:55
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Katy za dobro prospavanu noć...moj ti se isto unervozi kad se ja vratim odnekud...to ti je normalno,valjda tek onda kad se vratiš skuže da fališ ...kasni M ha da ne bumo opet odbrojavali Jezic,ajde fala Bogu da ste zdravi! Hipo jeste bolje vas dvije? Vidim niš ne govorite da ste ih prijavile za kalendar eto ja ću vas zamolit da glasate za mog malog zahebanta http://zvijezda-baby-kalendara.ringeraja.hr/image?id=215
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.11.2016 8:43:52
|
|
|
|
katy1503
|
Lidac, ja nisam Katju nigdje prijavljivala - al zato moj glas ide Mauru :) Drzim fige da se nade na kalendaru i dalje je cekam, Lidac Biti ce kako biti mora jel tako ? ajde dobro, ja sam mislila da sam ja problem ... hahahaha
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.11.2016 9:20:17
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro Katy to sa prisutnosti mame je kod mene usta stvar. Dok me nema L super cim se pojavim odmah cendranje I uz mogu moju. Da Lidac to I ja kazem hvala bogu. Nadam se da ce potrajati. Ni ja nisam L nigdje prijavila I joj glas ide mauru. I meni je kasnila m 3 dana, izgleda je ovaj mjesec takav da nam kasne .
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.11.2016 20:12:13
|
|
|
|
hipo
|
Vecer. Katy, tako se isto hipica ponasa kad MM dodje s posla. Danas je ona super bila, vesela. Nije imala temperaturu osim jednom, pa kad sam joj skinula hlace i carape, temeperatura se brzo spustila pa sad nisam pamrtna sta da sutra radim. Doktorica je bila rekla da smije van samo ako 24 h nije imala temperature. Nosic joj povrmeno curi i kasljuca, al je tako dobro raspolozena da bi ju najradije poslala. Doktorica radi tek popodne. Vidit cu kakva ce bit noc. Gospon hipac naravno sad obolio pa je to drama svjetskih razmjera i nikome nije tesko ko njemu.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.11.2016 7:53:50
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! evo kavice .. Hvala curke na potpori - to je izgleda normalno!!! Hipica je na dobro putu za ozdraviti, kakva je bila noc? a za gospona Hipca - nema spasa, njemuje sigurno najteze ... a ne znam sta im je kad su bolesni, kao da umiru ... i da, ja i dalje čekam M; jucer me gadno bolila glava .. neka više dođe ;)
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.11.2016 12:24:40
|
|
|
|
hipo
|
Zanimljivo kako hipac nije bolestan kad oce zapalit na balkonu. Stavila bi ga u top. A za nered koji radi usput ima.izgovor da je tesko bolestan. Trebate ga cut na telefonu kako se jada svojim muskim supatnicima, koji ga jedini razumiju. Cirkus. Ja ga zezam jel moram.zvat posmrtnu pripomoc i tako, pa mu kazem da jako lose izgleda, da ne znam.hoce li se izvuc ovaj put i tako... Hipica kad mjerim u guzi nema temp od nedjelje, a tome.vise vjerujem nwgo ovom sto mjeri na celenki. Bila danas dva sata i smazala rucak. Cim smo dosle doma zacorila je. U ta dva sata sam spremila rucak, usisala, oprala pod, raskrcila igracke i mizev nered, muza zezala da ce krepat, bila u ducanu. Kako ste mi vi?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.11.2016 11:07:02
|
|
|
|
katy1503
|
boook svima!!! Hipo ti bas vrijedna kad Hipica odmara - - svaka cast! Nadam se da je Hipica jos bolje danas a o da je Hipac bolje..,oni su bolesni kada im odgovara Kod nas ova noc sva nemirna, oko 11 je vec prebacila k sebi, naokretala se po cijelom krenetu da bi ujutro u 6 me probudila i za ruku da idemo .. i šta, uzela je i skupa se spremale za posao ... Bila jutros u Lidlu - ajme meni žene, pa to je kao da je sve besplatno - - udarci pod rebra,grabljenje skafandera ajme meni ... a onih cizmica sve se razgrabilo u 5 minuta ... Srecom uspjela uhvatiti jedna skafander, jedan kombinezon za imat kad je imam u nosiljci, kapicu, sebi nesto malo .... al ono jos nisam vidjela ... M i dalje cekam, ako ne dode, kupim test danas pa za vikend pišnem ...al ne znam ni sama sta se desava
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.11.2016 17:10:08
|
|
|
|
hipo
|
Katy, vjerujem ti za Lidl. Zao mi je zbog noci, je li joj jos neki zubic na pomolu? Hipica i ja kasljucamo i pijemo sirup od sljeza. Hipac je musko pa zakljucite kako je Dala ja hipici Arijanu da se igra da se sprijatelje, a ona anju gura u nos. Ja upalila usisavac a on ai dalje gura u nos. Malo je to trajalo, al smo sve izvukli. Hipac i ja se nismo mogli nacudit.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.11.2016 23:37:30
|
|
|
|
Kazimira
|
Vece.... Bravo za Hipicu, kako hrabro vasi smrkljice 👏👏👏 Moj B vise-manje stalno vidi na meni, kad me vidi cvili, I dalje se budi po noci I tak.....nas dvoje smo prehladeni.....sad smo ok.....klinci su za sada super....budi se gospon....pisemo ujutro...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.11.2016 10:07:46
|
|
|
|
Kazimira
|
Eto me....ali naravno cim sam se ulogirala okice se otvore 😕 Nos mu jos curi ali idemo u setnju bas je lijep dan....kad bu popodne spavao imam hrpetinu za peglati 😲 Moji klinci ne zele ovaj vikend ici baki...WTF 😱....nemrem vjerovat! Nadam se sutra malo pospremati 💃 Kako ste? Jeste zdravi?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.11.2016 11:09:49
|
|
|
|
hipo
|
Kazo zao mi je radi prehlade. Nadam se da ce brzo proc. Ja u vrticu, cekam hipicu da ruca, ako nece budem joj ja dala. Od pon bi trebala ostajat duze, jos cekam da mi kazu koliko. Danas mi dolazi patronazna, hoce vidit hipicu jos jedan put Bas lijepo od nje. Mene sinoc sastavilo l, vrtilo mi se, muka, toliko puno da je muz reko da odem lec a on je do dva ujutro pazio hipicu.ona je zapsala kasno pa je probudio kasalj i onda se nervirala jako i bila premorena.corila je na tati do dva ujutro, onda je spustio u krebet, dva put je sisala i probudila se prije sedam. Bolje joj je da sad nakon rucka dugo spava jer sam ko zombi. Kazo i mene ceka gomila vesa. Strava koliko ga ima.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.11.2016 12:05:33
|
|
|
|
katy1503
|
Bokic mame! Kazo..prehlada...nadam se brzom oporavku ... a nema sta, klincima je dobro s mamom... drzi se!!! Hipo, nadam se da si danas bolje.... vjerujem da ce Hipica poslusati majku i spavati lijeo i dugo popodne pa legni i ti s njom Pošaljem ti ja svekicu da ti popegla - jucer ja pricam muzu kako me ceka ves a da mi se ne da a on ce svekrvi da bude li ona sutra .. kaže ona da nema problema... neka smao popegla ja cu slozitikad dodem ... Pitala si za zubice - ne vidim nista, samo ova dva rastu i bas su slatka ... Ova noc savrsena - zaspala u 20, prvo budenje u 1, dala dudu, i do 5 kad sam je prebacila kod se, ja ustala a ona do pol 7 odkrmila ... supeeer.. mogla bi se naviknuti .. danas sam na poslu od 6.15.. hocu sto prije doma curki i da, M jos nije dosla, danas cu po test pa cemo vidjeti ... di ste ostale?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.11.2016 12:33:44
|
|
|
|
Danira
|
Hej zenske! Eto konacno da se i mi javimo, D spava,pa da iskoristim... D je poceo prije par dana se dizat i hodat uz dvosjed,digne se iz puzeceg onako kao most Mi smo svi zdravi,za D su mi rekli da ce biti osjetljiviji posto je ranije roden tj.posto je bio 1600g,al kolko vidim to nema pravila,jos do sad nije bio bolestan da bi pio antibiotike.jos uvjek cica. Ovo dvoje u skolu,lektire,zadace i tako, Mm radi,meni dosadno bez njega,u ned nam je 12.godisnjica braka. Katy meni prosli mjesec kasnila 6 dana,nije mi bilo bas svejedno ,al sta je tu je,kud ovo troje tam i cetvrto ,al kad je dosla nitko sretniji od mene Katy drzim fige da katja dobije drustvo,obavezno javi kakav ce bit test Hipo super sto hipica je opet krenula u jaslice i sto je bolje Brzo ozdravite ti i tm Muski su inace cendravi i osjetljivi dok su bubini,zahtjevaju paznje ko beba Kazic uzivaj s klincima,moji veliki bi isto bili s menom,nebi nigdje bili,doma im najljepse,jer sam uvjek na usluzi,pa ko sta pozeli jesti ja kuham,pecem koda sam u nekom restoranu Jezic kako ste vi? Lidac zeno di ste,kak mauro? Pozdrav i pusa
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.11.2016 14:58:09
|
|
|
|
hipo
|
Katy, drago mi je da je sveki postala koeisna a ne samo ukras na kaucu! Danira, super, za dizanje i hoduckanje! Katy, jesi kupila test? Muz i ja mrtvi umorni, a hipica sto na sat...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.11.2016 0:47:45
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo mene u kasne sate Danira bravo za puzanje I dizanje. Evo mi poet sa M skidamo temp. Danas dosao is vrtica sa temp 38,5 I dali mu luppocet prije spavanje I kad je presto djelovati poet temp skocila. Malo kasljuca I kaze da ga most neboli . Nadam se da je samo viroza da mu nije nista drugo. L je za sada dobro, ali ona obicno skupi 3 Dan odd njega. Tako da ce sve mi se cini vikend biti buran. Katy javi za testic. Bas me zanima hoce li biti plusic. Hipo Nadam se da cete se odmoriti za vikend.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.11.2016 11:57:08
|
|
|
|
hipo
|
Jezic, zao mi je radi teperature. Drzim fige da brzo prodje. Katy, jesi pisnula. Kod nas noc malo bolje. Hipica i tata bolje. Sad ja placam.cijenu jer se nisama brinula o sebi nego njima..Sinoc sam toliko jako kasljala da sam se ispovracala. To mi se nije nikad dogodilo. Juttos me nesto stiska, u pon jdem po uputnice za stitnjacu, pa se madam da ce me dr posljsat da nije sto god drugo se nakeljilo na mene.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.11.2016 20:53:07
|
|
|
|
hipo
|
Hipica zakurila opet na 38,6 Sva se objesila jadna, mjenjam joj pelene, a ona lezi ko krpa. Cim ne drmne Lupocet ko da joj je struja u guzi.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.11.2016 6:29:32
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro Hipic mi evo vec drugu noc skidamo temp cijelu noc. Ide do 39, pa ju spustimo I tako. Ma ja sam uvjerena da je ovo vrijeme krivo za to. Mislim prije par dana minus, a sada plus 15 nije to normalno
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.11.2016 11:00:06
|
|
|
|
hipo
|
Jezic zao mi je. U ponoc smo je morali premotat da joj stavim cepic jer je imala 38,9, naravno probudila se. Al bila je latka, pokazala prstom na ribice koje vise s lustera i ponavljala ibice ,ibice, ibice, ibice.... Jutros je bolje, sad ćori, malo se ugrijala pa sam ju stavila spavat samo u bodiju. Al zato ja opet imam temperaturu, nije strasno, 37,5, alsam premorena vise, ne stignem se brinut o sebi pa mi je sve gore. Sutra sam mislila ic kpd dr, al radi u jeni kad i pedojatrica, a hipac ima predavanja pa cu morat u utorak popodne. I otvorit cu bolovanje na sebe da ne trosim jos ovp malo godinjeg. Valjda cu do Bozica otic na posao. Hipac relativno dobro iako je jutros isao mjerit temperaturu kao ako je njemu gore od mene, onda ja moram kuhat kavu. Miski, sta rec.on je ljit kad sam losije od njega
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.11.2016 15:15:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Da vam na brzaka mahnemo I mi smo bubani,cijelu noć,doslovno cijelu noć nije spavao,nosala sam ga i sjedili na krevetu cijelu noć i on cijelu noć cvilio i cendrao...jutros procurio nos i tempica 37,9 ...vjerojatno je to i kuhalo noćas u njemu pa je bio tak cendrav... Hipo,Jezic držim fige svima i velikima i malima da ozdravite čim prije Danira za naprednog Domija Katy,nadam se da je kod vas sve ok...il slavite plusić možda
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.11.2016 11:14:24
|
|
|
|
katy1503
|
Daan!!! Neka vam je lijep dan svima... prvo malo o meni i mom autu; ukratko nisam trudna!!! Kasnila mi 7 dana, nekaj se poremetilo ... Muz bio tuzan kad sam mu rekla da sam ipak dobila a on taman kupio test; a nis biti ce drugi put ako Bog da pa krenimo; Danira, bravo za D; sad kad krene nema zaustavljanja .... Hipo, ajme opet tempica sve pa i tebe; nadam se da je danas ipak bolje ... Jezic, i vas napale boleštime; iš iš Lidac, drzim fige da je bolje i kod vas ... Mi sutra na cjepljenje, cini mi se da smo ok al cemo vidjeti - vagala je sinoc, cini mi se da ima skoro pa 10 kg .. vidjet cemo sutra ... Moram priznati da je meni bio predivan vikend; nas dvije smo se izigrale, izmazile, izgrlile; naucile smo dati pusu, nosale se po vani, spavali na mami .. predivno nesto ... puno mi srce .... a da, fikusi i dalje doma, hodaju po shopping centrima kad ih sin odvede, jedu , spavaju ... nis novog ... JAvim se sutra poslije cjepljenja (dolazim na posao) ... Ugodan dan svima; nadam se da klinci nemaju tempice
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!