lidac0605
|
Jutro,curke Kazić za našeg malog diva,ajme koliki je,duljinom su on i M tu negdje ali kilicamaaaaaa Super da je V sve ok sa kičmom,tak sam i ja neko vrijeme ubrijavala da mi L stoji u krivo,u biti imala sam dojam ko da mu je noga kraća kad bi bio gol za kupanje,a on u biti onak krakat i mršav i opće dete normalno sve ima Jezic,sretan imendan našoj Luci ...ajde da si i obavila sa M i njegovim disanjem više .Moj B ti nije bio na niš alergičan,totalno negativni alergo testovi a non stop u bronhitisu i to tskvom da je morao dobivat Medrol u injekcijama koliko se gušio.Na kraju su nam na Srebrnjaku rekli isto-da ili tak reagira na svaku virusnu infekciju ili da je rođđen sa prirodno suženim bronhima pa mu se odmah u svakom infektu upale.I da ako je stvar u suženju bronha da će to oko 5.godine proć jer će bronhi onda dosta narast.Tak je i bilo,posle pete godine ko da si odrezal,ko da to nije isti dečec...ukinul i sve sprejeve i sve i evo mrcine zavodnika,180 cm i 79 kg,velikog i zdravog Jesu ti preporučili da ga cijepiš za gripu?Meni jesu na Srebrnjaku rekli da ga obavezno cijepim svake godine i da čim kasnije krene u vrtić ako je ikako moguće,da bi takva djeca trebala izbjegavat kolektiv.U to doba je mm bio na porodiljnom do 3 god za M tak da je on u biti krenuo u vrtić tek sa 4 godine. Hipo,ajte da i tebe čujemo da si kooonačno bolje i Hipica zdrava za čišćenje,ja sam gore počistila neki dan,prala odozgo ormare od prašine,oprala sve prozore,polijepila božićne naljepnice na stakla,oprala zavjese...sad me isto čeka dole + kaj velite,i ja gledam ormariće i kuhinji,pogotovo unutarnja strana,flekaviiiiii užas jedan,onaj di mi brašno stoji već ima i oko brašna materijala za jedan kruh tak da mislim da bum ih se primila kad i tih prozora. Katy za izbacivanje flaše,moj ju je sam izbacio sa nekih 9 mjeseci.Jednostavno više nije htio opće pit mlijeko na nju nego smo morali preć na žlicu i mućkanje žitarica i Lina da opće jede mlijeko.Pije na kljun još uvijek.Ne učim ga još na čašu( čitaj ne da ni se ). Jučer sam mu se tak nasmijala,opet šef na podu,potičem ga da bi krenuo puzat,jok-kolko napred tolko i odma unazad ,a za napred puzi ko vojnik na onom vojnom poligonu kad se vuče ispod onih žica i onda poludi,pa protestira,liže laminat,viče il se jednostavno vrti na trbuhu ko zvrk .