Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 8:44:42
|
|
|
|
Jezic123
|
kazic moj M kada dobije nove tenisici ili bilo sta odmah cim dodemo kuci to mora obuci ili obuti i onda mi je najjaci najrade bi isao spavati u novim tenisicama ili odjecu odmah sprema u svoj ormar i vice to je cisto to se netreba prati
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 8:48:22
|
|
|
|
Jezic123
|
a sto se galame tice to mi je mm znao reci da nisam normalna da ce dijete imati sokove od moje deracine lidac isto kada me izbaci iz takta najradije bi se tako izvristala negdje, pa onda odem van a luftanje, ali je najgore kad sam sama sa njih dvoje, pa kada me M izbaci iz takta uf.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 8:53:23
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro Kazić,idmo skupa skidat kile .Ja sam se vratila na svoj stari režim prehrane,na koji me stavio moj endokrinolog prije 3 g,evo ima tjedan dana.Znači,ne jedem niš kaj ima glikemijski index veći od 50...u trudnoći sam prestala tak jest jer mi je često padao šećer,valjda to onda nije bilo dosta za mene i njega jer u biti jedeš jako puno povrća osim krumpira i od žitarica samo heljdu,ječam,raž,bulgur integralni,ostalo niš...tak da sam onda jela sve pomalo i sad mi se tak teško vratit na ovo,za poludet A vidim da i te kile kaj su mi ostale od trudnoće ko da su se zacementirale ne mene-ni trc ni mrc Znači-ostala sam trudna sa 77(s tim da sam se i onda zdebljala par kila),sad imam 83 Prosječna neka moja kilaža je 70-73 kg,tak da mi je to cilj,mooožda ak uspijem još koju bonus skinut Znam da možda ne zgleda to puno,al ja zbog svojih boleština moram pothitno smršavit jer mi to škodi,zbog preddijabetesa i ostalih hormona... Čak sam u petak i vježbala al sam takvu upalu mišića dobila da prek vikenda nisam ...a inače sam 3x tjedno vježbala,vozila bicikl ili orbitrek... Eto,Kazić zato idmo skup Kaj se radi?Di ste?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 9:00:02
|
|
|
|
lidac0605
|
Ooo,Jezice,tipkamo u isto vrijeme Moj isto frče nosom na povrće,osim na mrkvu,voćne su im slatke pa im bolje idu Mi idemo u četvrtak na cijepljenje,baš me zanima kolko je zrasel...a ja u srijedu idem endokrinologu -sve me strah,moram vadit inzulinsku rezistenciju a ja do prije tjedan dana nisam baš pazila na jelo
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 9:02:54
|
|
|
|
Jezic123
|
lidaci i ja se borim sa kilama, ja sam se sada poslije poroda vise udebljala nego dok sam bila trudna. ja sam izbacila klopu iza sets navecer, jer mi se znalo dogoditi da sam u noci isla jesti jer nisam preko dana , a navecer kada jedem na mene se sve zivo ljepi. od danas idem na trenig snage to mi je preporucila cimerica iz rodilista i ona ide na to i kaze da joj je to super. mene pati moje drzanje, jako mi je lose pa moram raditi vjezbe, a samoj mi se to bas i neda ja sam vise tip za drustvo i ekipu kada je vjezbanje u igri danas mi je prvi dan pa cu vam javiti kako je bilo. tako da mozemo se skupa podrzavati, ja bas nisam tip koji voli djete, ja rade vjezbam i smanjim kolicinu kruha i to mi puno pomogne barem do sada je.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 9:05:24
|
|
|
|
Jezic123
|
e da vas pitam kako vasi smotuljci spavaju po noci? moja se je pocela opet buditi xy puta po noci i tuli dok ju nestavim na cicu, a preko dana nije bas tako jede normalno. no ni ponoci kada ju stavim nesisa nesto ekstra da bi se moglo reci da jede nego se mazi. tako da mi se sada po noci budi jedno 4-5 puta. da li se to i vama dogadalo kojoj?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 9:07:07
|
|
|
|
Jezic123
|
lidac ja ti drzim fige da dobro prode kod endokrinologa. gdje ides endokrinologu? ja sam bila isla u dubravu
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 9:13:23
|
|
|
|
lidac0605
|
Eto,idemo sad sve u sporty mame Sad se imamo još o temi više spominat Moj se ne budi,al se bacaka po noći dok spava ko riba na suhom ...onda kad traži dudu pogotovo,pa krene gurat u usta ruke,deku sve do čega stigne.Ja pretpostavljam da je L cica ono kaj je mom M duda,pa ti se zato stalno budi...a dudu neće? Ja ti idem u Sunce endokrinologu već 9 god...taj me čovjek tam spasio kaj se tiče hipotireoze i svega ostalog,samo njemu vjerujem,kaj on veli,to je za mene bog zakon.Imam njihovu policu osiguranja pa i ne platim puno...cca 200 kn za pregled i vađenje krvi i u roku 2h sam gotova sa svime
< Poruku je uredio lidac0605 -- 16.5.2016 9:16:26 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 10:58:55
|
|
|
|
Danira
|
ehej curke nisam vas zaboravila. u medjelju imamo krstenje i pricest,pa sam imala puno ljudi za pozvat,ja i mm smo zaklali 30 kom pilica sami,malu spremila u skolu u prirodi i jednostavno se nisam bas stigla javiti. jucer bili krsni kumovi kod nas,donjeli krsno odjelo,prekrasno je. d bi jeo samo krusku ,jabuku i bananu i mrkvu ostalo nece. lidac mi smo ti bili kod fizijatrice veli ona za d kak je napredan pa on bi sjedio i zbilja se dize iz polusjedeceg polozaja u sjedeci,to mi je jos rano.igra se zveckicama,mm je cupa dlake po rukama smije se prica i hvala bogu zdrav je. jezic i ja sam se udebljala od poroda 4 kg stavit cu vam poslije pricesti slike tak da vidite kak bum se zbigecala,imat cu crvenu haljinu i crne stikle nis posebno.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 11:04:12
|
|
|
|
Jezic123
|
danira mene je strah stati na vagu i pogledati koliko sam dobila ali mislim da sam i ja tu negdje oko te kilaze dobila.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 11:06:26
|
|
|
|
Danira
|
kazic ja ti isto svojim klincima volim kupit uvjek nekaj posebno za obuc a sebi nista jer potrosim sve na njih. jezic moj d spava cijelu noc,al je poceo prije 2 dana jaaakooo sliniti pa mislim da su zubici krenuli. eh da imali bumo 75 ljudi i tamburasi budu,tak da bu sigurno festa do jutra kolko me to veseli,tolko i jedva cekam da to prode i da mi je mir. konacno sunce ,vec mi je dosta kise danas nis nemoram kuhat jer mi ostalo dosta od jucer. danas mislim oprat prozore i sozit ormare vise se nemogu snac di mi kaj stoji s cim se vi bavite?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 17:38:51
|
|
|
|
Jezic123
|
Danira ja sam danas uzela dan za setnju, jer mi je dosta kuce i kise pa se danas cjeli dan L i ja setamo, a sada za sat vremena idem na trenig
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 18:07:46
|
|
|
|
Danira
|
]jezic za trening. ja volim vozit bicikl,al cekam toplije vrijeme,jer ja se vozim il brzo il nikak,pa mi je ljepse po ljeti. danas mi se nista ne da bas sam nekak sva strgana,em mi gosti za 2 sata dolaze,uzas,najrade bi prilegla malo
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.5.2016 22:32:45
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej zene..... Bravo Jezic za vjezbanje...morala bih i ja, tak sam pokocena i bole me leda Meni su svi doma, pak V dobila neku tempicu, ali nis strasno....jos sutra bu doma pa cemo vidjeti....B mi nekako lose spava, vise kratkih rundica , ja umorna I tak.......pa sam danas na hranu Laku noc
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.5.2016 13:04:46
|
|
|
|
Kazimira
|
Bokic.... Danas sam se vagala I imam 98,8 kg....malo sam se iznenadila jer je prije 3 dana bilo 101 kg Uglavnom pazim kaj I koliko papam Pocela sam prodavati Vilmicinu obucu i odjecu, za sad samo na fb-u dok ne popunim na krpicama.....e sad, savjest mi ne dopusta da prodajem robu koju smo dobili tj. nasljedili od nekoga pa me zanima Jezic bi li htjela robice za Lucu....bas sam sad naisla na 3 prekrasne kosuljice...ono platis samo pt ili kavu ako se nademo ...prerondati cu puno toga pa bu se skupilo Evo...klinci spavaju pa opet idem sopingirati za njih.... Kako ste, kaj radite? Jezic kako je bilo na treningu? Lidac je u diru! Jel sve OK?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.5.2016 13:19:54
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej curke Evo mene noge mi odpadaju od jucerasnjeg treniga, upalili su mi se misici za koje nisam ni znala da postoje , ali to je dobar znak. Znaci da sam dobro vjezbala. Zena nas je stvarnoslomila. Kazic sto se tice robice ja sam uvijek za, mozemo sedogovoriti pa se nademo nakav ili akonemas vremena onda salji postom. Ja odjecu ne odbijam
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.5.2016 13:28:55
|
|
|
|
Jezic123
|
Evo ja rucak zavrsavam pa se bacam na klopu. Danas na meniu pileci paprikas mljac
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.5.2016 14:29:02
|
|
|
|
Kazimira
|
I mi imamo pileci paprikas....omastila sam brk ali bez kruha Bravo za vjezbanje, lijepo je posjetiti misice Javim ti se cim skupim, moram krenuti u ciscenje po malo......jucer smo mm I ja zakljucili da stajemo na troje, a ako se dogodi bumo kupovali novu robu Nekak mi je grozno prodavati dobiveno.....vidjela sam u prodaji kaj sam ja dala za potrebite I nije mi bilo svejedno.....ja sam za varijantu da se dobra volja I ljubav dalje salju.....jel' se slazete??? Ni ja ne odbijam robu....mamina kolegice mi je K opskrbila sa majcama, zimskim jaknama I zimskim cizmama ...ma svasta.....ja se vise veselim nego on.....imati ce Baltic svega od brace
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.5.2016 15:49:42
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojla,cure evo i mene malo U parku smo,pa da vam se javim jer danas cijeli dan imam zahebanciju sa H1,crklo sve-internet,tv,telefon ...al eto,maločas je tip otišo,popravio recimo,pitaj Boga do kad... Jezic, za upaljene mišiće I ja sam jutros ponovo vježbala ...jučer se vagnula,imam 82 kg kaj bi značilo kila manje Strah me sutra nalaza inzulina ...i jel bu me doktor špotal Ja sam dosad sve,ali sve obleku,opremu,sve davala ili u Caritas ili Crveni križ...sas moram priznat da M robu prodajem jer sam sve morala kupovat,al to je više neka simbolična cijena čist da si nekaj bar vratim(tipa punu veliku vreću rpbe dam za 100 kn,a robica je stvarno nova,to kaj je on par puta nosio). Kaj,Kazić,zatvaraš tvornicu ...ja više niš ne govorim jer sam tak iza L rekla da je to sad to pa sam se ipak premislila i išla na peto.Sad trenitno sam definitivno i odlučno za zaustavljanje proizvodnje,a pitaj Boga ak mi za koju godinu pak puhne da bi šesto Al zasad sam 99% za definitivno NE... Ja sam danas kuhala ričet
< Poruku je uredio lidac0605 -- 17.5.2016 15:54:12 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.5.2016 21:34:52
|
|
|
|
Jezic123
|
Rvecer cure Evo moji spavaju pa da se malo javim Lidac drzim palceve da ti inzulin sutra bude uredu i da te doktor nespota. Sto se mene tice i jos djece za sada radim pauzu od nekih 4-5 godina, a onda bi mogla jos 2 i zatvoriti proizvodnju Mada mm kaze da je to kod mene tesko tako planirati jer smo i ovo dvoje onako kao na lotu dobili
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.5.2016 9:41:08
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutroooo Evo drinkam kofi I gledam Psecu ophodnju B spava.....bas mi se nekako cesto budi po noci, ali bar odmah zaspe na cici Imamo I mi datum za krstitke....18.6. I mislim da bumo spojili sa K rockasom I napravila veci festu..... Lidac nadam se da ce nalazi biti dobro
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.5.2016 12:01:40
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojka,curke,evo me Obavila doktora,špotanciju nisam dobila jer su nalazi za inzulinsku super ,pa me stavio na jednu tabletu gluformina,samo uz večeru,al mi je TSH opet podivljal i sad mi je pak povisival dozu Eutiroxa...valjda zato i tak slabo idu kile dole ...za 3 mj opet vađenje jednog i dugog... Pita dr kolko imam kila.mislim si ja uf,ne pitaj me to Sad mi je napisal da moram se hranit i dalje ko i do sad i da moram vježbat svaki dan ,veli moram zmršavit...mislim si znam ja to i bez tebe Kaj delate?Kaj se kuha? Ja moram sad smisli nekaj na brzaka... Kazić,Danira sretno s krstitkama i pripremama
< Poruku je uredio lidac0605 -- 18.5.2016 12:02:53 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 6:10:44
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro curke Lidac za inzulin i nalaze. Kazic evo moja L sada u zadnje vrijeme fino spava po noci. Do neki dan je i ona imala seanse budenja. Ja cu danas za rucak filanu papriku. Sta ce te vi kuhati
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 6:13:49
|
|
|
|
Jezic123
|
Da se pohvalim bila ja i jucer na trenigu i radilim smo vjezbe za leda i trenerica mi kaze da su mi leda u jako losem stanju i ramena, ali ako budem nastavila sa trenizima da ce se popraviti. Tako da sada me bole leda i ramena i noge
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 7:52:59
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,žemske Evo ja kafendišem,pa se polako idemo spremat kod pedice,danas nas čeka cijepljenje Moram još otić i na zdravstveno usput produljit porodiljni...Jezic,Danira ste vi išle?Meni su rekli da moram doć kad bu beba 4 mjeseca... Danira nam je sigurno u pripremama za krstitke ...sretno draga Jezic i ja bi filanu papriku ...dakle ti si se opasno primila posla .Veli moja kćer da ak te bole mišići drugi dan da to znači da pravilno vježbaš Kazić,a de si ti Javim se kasnije sa vijestima od dokice,kad čujemo kolko je šef težak i dugačak
< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.5.2016 7:54:33 >
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!