Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.5.2016 19:19:08
|
|
|
|
Danira
|
Evo curke slicica u albumu
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.5.2016 21:16:13
|
|
|
|
Jezic123
|
Danira D je pravi frajer
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.5.2016 7:25:59
|
|
|
|
Danira
|
jutro curke evo mene s izvjestajem stavila sam dosta slika,al mi je pohranilo samo dvije ne znam zasto,stavit cu jos kad budem imala vremena. sve nam je super proslo,plesali ,druzili se...Dominik je bio jaakooo dobar,dobili su i on i braco prvopricesnik,puno poklona ja sam doslovno crknuta,trebat ce mi par dana da dodem k sebi.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.5.2016 7:41:42
|
|
|
|
Danira
|
lidac mauro je presladak,ima rodin ugriz?moja kci je imala,a Dominik ima samo na zatiljku. kazic,kak je k? jezic kak tvoji klinci? jagodice dobro dosla natrag ,jel A dojios il je na ad mlijeku? dosla mi je M prvi put nakon poroda i to u petak,uzas,sve me bolilo,a posla za poludit. Dominik nece ni u nuzdi flasicu,radije jede na zlicu nego flasicu,al sika je idalje zakon. imam novog ukucana,kornjacu,tak da bum jos malo otvorila mini zoo,jer moji klinci sve dovuku danas nis ne kuham jer ima jos svasta nesta od nedjelje
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.5.2016 8:51:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro curke Danira,svi ste prekrasni,a ti ženo božja izgledaš M R A K ,ne bi ja rekla da su to tvoja djeca da te vidim Domi je presladak,odijelce mu super stoji to svijetlo kad je svijetli...i vidim sa kosom nema problema još ...ovom mom je krenula rast ko bedasta,a gospon ne voli keficu Domi mi ima tak nježne crte lica,ko curkica Sad fino odmaraj,zaslužila si Veliš dobila novog stanara Kaj su kornjaču dobili na poklon ili? Mi imamo 2 zamorca već 3 godine..prvotno su bili poklon M za sv.Nikolu,a sad su naravno moja briga kak to već ide... M ima rodin ugriz,da i to fest još uvijek niš mu ne blijedi...veli pedica da bude.Moji su pak si dečki imali rodin ugriz,ali svi...samo kćer nije. Danas pečem pizzu za ručak Sebi radim tijesto od kuskusa i filam ju sa povrćem,ostalima klasika Kazić za kilice...možemo mi to I ja sam se jučer vagnula,81,5 kg...znači 1,5kg manje
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.5.2016 17:21:05
|
|
|
|
lidac0605
|
NAŠE BEBICE Jezic123 - 26.11.2015. Lucija Danira - 29.12.2015. Dominik lidac0605 - 05.01.2016. Mauro SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema baby20 - 12.02.2016. Leo Hope23 - 17.02.2016. Noell Vilić zuba - 03.03.2016. Luka Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio Kazimira - 09.03.2016. Baltazar
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.5.2016 17:31:05
|
|
|
|
Danira
|
Hej lidac hvala na lijepom komentaru Moj curki se povuko rodin ugriz sa godinu i pol,nedaj boze veceg zla,ni to nis. Bila sam danas s dominikom na goljaku bili kod neuro pedice,veli da je sve ok,radila mu uzv mozga i gledala ga motoricki,malo kakti manje hvata s desnom rukom a treba s obadvije isto,moramo otic kod fizijatrice da nam pokaze za to vjezbu. Tak sam sva strgana,a najavili su nam se kumovi,koji nisu mogli doc u nedjelju. Di ste sve nestale?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.5.2016 21:10:28
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo mene danass Mi malo obilazimo rodbinu po novskoj, pa se nestigne tipkati. Danira stvarno izgledas super. Sto se tice M i dolaska kod mene meni se je danas malo javila sa malim mi se javila tek sa njegovih 9 mj. Ali mi je samo iscjedak, smedi pa mozda nebude nista od toga. Budem vidjela. Bolje ako treba doci da bide sad, pa da na moru doder malo kasnije. Sto se tice nas i kasica mi ih njopamo, ali sto ti kazes danira rade sve ide na zlicu nego na flasicu. I bez cike nema spavanja samo u kóicima spava bez cike
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.5.2016 22:54:56
|
|
|
|
Danira
|
Vecer Jezic hvala ti. Imam za tebe i kazic pitanje.jel vas bole bradavice? D tak jaakoo vuce,da imam osjecaj da mi mozak vuce,uff Nece ni malo flasicu,a imam osjecaj da je jos gladan!? I vise ne jede pola sata nego 15 minuta. Kazic,di si zeno nestala?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.5.2016 22:59:39
|
|
|
|
Danira
|
Jezic meni je D prosli tjedan dosta slabo jeo zbog nervoze zbog zubica,pa pretpostavljam da je zbog tog dosla M.danas je zadnji dan,tak da sam mjesec dana mirna
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 6:33:33
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutrocure Mi budni od pola6 L nije vise pospana Danira uglavnom i mene znaju boliti bradavice, ali samo kada mi je L cesto na cici,a to bude ppo noci najcesce, dok je preko dana ok. Uglavnom sam primjetila da mi se po noci cesto budi kada je preko danaslabo na rukama, pa onda se po noci vise mazi.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 9:03:35
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro mamice i bebice Vidim (.)(.) su na tapeti e,tu nisam od nikakve pomoći al kad se sjetim i onih 3 tjedna vučenja na prazno i onih bolova u bradavicamaaaa Kazić,đe nestade?Nadam se da je sve ok Danas sam opet pekarica tortica za sutra I to si je slavljenik fino doneso moju kuharicu sa tortama i kolačima i odabrao neku Mozart tortu da bi on tu,ma ja reko ajde...al nisam ju nikad delala i mrzim tak nekaj peć prije negoli sam isprobala,al ajd-budu žvakali kak god da ispadne Za poklon je pao na kraju -tablet-ASUS 7''...nadam se da bu zadovoljan Zmišljam kaj bi skuhala i već vrebam jel bu sunce da se idemo posle skitat
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 9:22:40
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej mamike ....evo me Jucer smo bili na dnevnom boravku kod sveki I dosli kasno....mm otisao na kosarku, a ja kupala klince, spavanje I ja legla rano....malo nisam od volje, ali nadoci cu cim jos koja kilazu bude dolje K je danas isao na kontrolu, vadili krv, nalazi kod peda za 2 dana, a od jetrenih proba (mm odmah jednu epruvetu nosio na zaraznu)za 2 tjedna...dobio opet kortice za nos Inace smo ok Danira izgledas mrak, prekrasana mama Dominik je mali slatkis I bas je bio zgodan na krstitkama .....bas ste krasna obiteljima
< Poruku je uredio Kazimira -- 25.5.2016 9:25:27 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 9:29:51
|
|
|
|
Jezic123
|
Lidac ja vise volim raditi na neprobano kolace i torte jer mi uvijek prvi put ispadne kako treba,a kada radim ponovno uvijeknesto zabrljam Kazicdrzim palceve da sve bude ok;
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 9:32:26
|
|
|
|
lidac0605
|
Ovo kaj ste nosili k nama u zaraznu ti je sigurno serologija na EBV,CMV tj serologija na virus mononukleoze-to ti bude dokaz dal je to bilo to i jel u fazi prolaska,prošla ili je još aktivna -i za serologije se jedino čeka tak dugo nalaz
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 9:36:16
|
|
|
|
Kazimira
|
Danira mene ne bole bradavice....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 9:49:56
|
|
|
|
Kazimira
|
A nadam se da bu sve ok...nema druge, hvala drage moje V izlaze pomalo kutnjaci I izgleda da su one tempice I nervoze bile zbog toga....na kraj mi pameti zubi jer s njom nije bilo nikakvih problema, zubi narasli da nismo ni znali
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 16:26:18
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke Lidac kod tebe zbilja u 5. Mjesecu izgore kesa Pri meni ko i pri jezic kad prvi put neki kolac/tortu pecem najbolje ispadne,tak da sretno Kazic drzim fige da budu nalazi od K ok. Jezic jel ima lucija koji zubic? Moj covjeculjak slini i sve gura u usta,stavila sam mu slincek jer se sav namoci. Jutros se nabrzinu nacicurio i sve povratio,mislim da zbog pohlepe Danas od jutra sam peglala i cistila kucu,tek sam sad zavrsila rucak,uff opet sam crknuta,nikak nemrem doc k sebi. Pusa bebicama
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.5.2016 21:13:35
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Danira L jos nema zubice, ali isto slin(i da se sva smoci, a za guranje da nepricam. Sve ama bas sve cuclaa i gricka. E da se pohvalim L od pon se dize na sve cetri i ljulja se, pa me M pita sta to seka radi. Ja mu rekla da vjezba Pa veceras legaoon kraj nje pa i on kao seka jezba, a ona ga sva u cudu gleda sta on to radi. Bas su mi bilismjesni.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.5.2016 16:16:09
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej mame i bebe Evo mi danas napunili punih pola godine. Tko bi rekao da je vectoliko proslo Moj veliki decko i ja smo bili na procesiji i misi ja samseiznenadila da je izdrzao 3 sata toga. Jedno par puta sam ga pitala da li zeli kuci on je rekao da ne. Tako da je odradio cijelu misu i procesiju. Bas sam ponosna na njega. Vidim danas se iskoristava lijepo vrijeme. Neka samo neka ga bude punoo
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.5.2016 8:21:19
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Evo nas,roćkas prošao sve 5,još saaamo jedan 17.6 M je sretan s tabletom,torta je ispala super Cijelo popodne smo bili vani i skuuuuhala sam se ka je bilo vruće.M je isto bil živčan u kolicima,valjda je i njemu bilo vruće makar sam mu obukla kratke rukave...danas ću mu obuć i kratke hlače...s čim mažete bebuške za sunce?Ja imam od La Rochea neku 50+ za bebe i s tim ga namackam. M isto slini al već mjesecima,pa ne pridajem tome neke važnosti...mi nosimo slinčeke od početka-em zbog bljuckanja,a sad i zbog slinjenja A trpa isto u usta sve kaj pod ruku dođe ,dečki mu se tak smiju-daš mu jednu igračku obliže baci,daš drugu obliže-baci i tak unedogled tj dok imamo igračaka za dat Počeo je sad i druge neke zvukove ispuštat ne samo a,e,o sad je već laa,naa,maaa i taaako kad ima dar govora Jezic, ,pola godinice...meni isto vrijeme leti nenormalno,eto i M slijedeći tjedan već 5 mjeseci ,ma kud prije... Mm je danas doma,klinci imaju školu,tak da si gruntam da zdimim sa M i L kod mame na kavicu kad mi se M zbudi,a tatek nek kuha danas ...posle u skitnju fino sam si to splanirala
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.5.2016 15:53:33
|
|
|
|
Danira
|
Dan mamice Lidac sretan rodendan tvojem velikom decku! Jezic za M svaka cast da je izdrzao na misi,ja sam svoje uvjek vodila sa sobom na misu.mala je bila ko bubica,a mali beljil se babama i pucao prstima po sveceniku Kazic kad budu nalazi gotovi od K? Jucer su mi dosle cure s posla gledat D,rostiljali smo i lijepo se zabavili. Danas smo bili kod pedice na vaganju 64 dug i 6900 tezak,gledala mu reflekse,motoriku i veli da nis ne zaostaje za vrsnjacima,to i sama vidim. Lidac tak ti je i moj D pocel drukcije zvukove ispustati. Veli pedica da se rizine pahuljice nesmiju do 6 mjeseci Ja svojem ih dajem vec 3 tjedna. Kaj vi radite? Bas je vruce,kupila sam D sesiric i siltericu i stopalice,tak da je spreman za vruce dane.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.5.2016 21:25:47
|
|
|
|
lidac0605
|
Danira za Domija,evo on i Mauro rastu u paru isto dugački,tu negdje po težini(M je 7200) ,tjedan dana su razlike i evo Domi isti ko i moj kaj se rodio u terminu...ma bravo,palčiću Hvala na čestitki Ovo za rižine prvi put čujem i mi ih jedemo već maltene mjesec dana Curke ostale,di ste danas?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 27.5.2016 21:27:49 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.5.2016 19:18:47
|
|
|
|
Kazimira
|
Heej cure.... Nikako da stignem na tabletic Danira doktora fino krivo na uputnicu upiao pretragu tako da cekamo nalaz sa zaraznu....rekao mm da bu ped s njim drugi put isao vaditi krv, orila se cijela ambulanta....nije mi mm ni rekao koliko je K vristao Uglavnom ide u vrtic u pon....nadam se da bum dobila kucu u red dok su u vrticu....dva sam u to robu, biram kaj bu B ostali, obucu sortiram .... lidac kako ti hendlas s njih 5....svaka cas_t!!! Trenutno sam s B, ekipa prosla na Legend fest u Lukavec....preporucam da odete ako mozete tko je iz Zagreba i okolice Gospon je zaspao na cici I uzivaju kraj mame
< Poruku je uredio Kazimira -- 28.5.2016 19:20:04 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.5.2016 19:22:20
|
|
|
|
Kazimira
|
Nadam se da me kuzite jer pisati na tabletu je koma....on pise sam...kao sto sam rekla koda Tim pise, a ne ja
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!