|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.5.2016 9:09:40   
Jezic123
Lidac ja sam nezaposlena, pa mi je porodiljni do kraja odmah slozen. Tako da nemoram nigdje ici.
To za misice mi je poznato, tako da samponosna na sebe jer ipak nisam ovako duugoo vjezbala.
Lidac drzim da ti malac dobro prihvati i ovu pikicu. Da vas pitam da li tko zna za kontrolu sa 6 mj. da li se dobije isto pikica ja sam zaboravila?

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 476
19.5.2016 13:37:24   
lidac0605
Evo nas,sve smo obavili user posted image

Dakle,imamo 7260 gr i 64 cm user posted image (kaj sam rekla-samo maaalo više od Kazičinog mini diva sa 2 mj user posted image )...pikica je prošla izvrsno,sam je malo zakmekal i gotovo user posted image
Pedica oduševljena,da kak je žilav i čvrst,da ko da je bar 2 mj stariji user posted image ,nije se mogla načudit kak se gospon sam oće gore dizat sjest user posted image

Jezic,ide pikica i sa 6 mj i onda sa god.dana user posted image

Obavila i za porodiljni user posted image
Bili i u Mulleru po kašice i mlijeko...ostavili 800 kn user posted image user posted image user posted image ...kako je skupo kad cice štrajkaju user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.5.2016 13:40:55 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 477
19.5.2016 13:59:16   
Jezic123
Covjece ova moja ce imati toliko sa 6 mj. user posted image
E da lidac zato samjazahvalna cickama sto daju mlekeco, ahranu cemo lako nabaviti mislim na kasice.
Ovih dana moja L strajka malo sa kasicama ipak joj je cica zakon, ali ja neodustajem nego joj 2 puta dajem ako trebajednu kasicu.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 478
19.5.2016 14:01:04   
Jezic123
user posted image user posted image lidac za M zaboravih napisati, a i za pikicu.
Ma mislila sam si da ide i sa 6 mj samo nisam bila sigurna

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 479
19.5.2016 22:27:08   
Danira
Vecer cureuser posted image
Jucer natipkam i izbaci me.user posted image
Sva sam u pripremama,za klopu bude gulas,odojak,janjetina,zagrebacki,pljeskavice,restani i salate.
Mala mi se vratila iz skole u prirodi,trebali su ici u basku,al zbog bakterije nisu tam isli nego u porec bilo im je super,moja curka je pobjedila na izboru za miss,a od njih 89 ona je 5 u natjecanju u plivanju.user posted image
Mali ide sutra na izlet.
D idu zubici,svrbi ga,slini,grize mi ciku,malo kao slabije jedeuser posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 480
19.5.2016 22:29:49   
Kazimira
Bravo za Maura i za nalaze!!!! Lidac, na iducem pregled bu moj B sve sisao user posted image
Bas je tezak, malo ga nosim ruka odpada user posted image

Klinci core,a ja trzim....uspjela sam prodati hlacice I cipke user posted image

Jezic samo vjezbaj...ja sam od dojenja K na sjedecki dobila kvrgu na vratu I nikako da pocnem vjezbati, a leda mi koma, drzanje da ne govorim.....ali evo vec 4 dana pazim na klopu I lakse se osjecam, bas sam cvrsto odlucila!!! Moram skinuti samo 25 kg user posted image user posted image user posted image

Vili mi opet ostala doma, nema tem a cijelu noc stenjala...kao trbuscic ju boli....ja je u toku dana malo stisnem I nis....bas je cudna I cendrav....jel IMA skok u razvoju sa 2,5 godina? user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 481
19.5.2016 22:32:39   
Danira
Joj bradavice su mi uzasno bolne jer me svako malo gricne dok papa,super je poceo papat kasiceuser posted image
Lidacuser posted image za maura pravi muzuser posted image
Jezic drzim fige za ustrajnost u vjezbanju.user posted image
Kazic nadam se da ste ti i piceki dobro?!user posted image
Pozdrav i pusa bebicama!

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 482
19.5.2016 22:36:05   
Kazimira
Bravo za curku Danira!!!user posted image

Koja gozba! user posted image Gladna sam user posted image

Moj B poceo skinuti gurati rukice u usta, taj cas copi dekicu i u cubice...user posted image
Samo da vam prode to mirno user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 483
19.5.2016 22:38:15   
Kazimira
Hvala Danira user posted image ....dobro smo, puno bolje user posted image

I B je poceo gristi cice user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 484
19.5.2016 22:41:00   
Danira
Kazic tek sad vidim da smo tiplale u isto vrijeme.
Baltazar je zbilja velik covjek.
V mozda ima virozu,kad ju buba busicauser posted image
Uf ja stalno nekaj papam,dobila sam 5 kg od porodauser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 485
19.5.2016 22:52:25   
Kazimira
Hmmmm ja evo imam koliko sam imala kad sam zatrudnila, ali ionda sam 20-ak kg u plusu user posted image

A moguce da je viroza, ali nikakvih simptomi osim te cendravosti...jer onda poslije kaze da ju nis ne boli....ne znam vise kako bi joj objasnila da mi kaze kaj je muci, ona sam cendra, place i vice maazi mee...bumo vidjeli user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 486
19.5.2016 23:00:08   
Danira
A micica mozda bi se samo mazila mamom.user posted image
Laku nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 487
20.5.2016 8:27:48   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Eto se one raskokodakale kad mene nema na raji user posted image

Danira,user posted image za malu missicu user posted image
Bome i ja bi se išla k tebi gostit user posted image ,odma mi se nekaj jede user posted image ...nek sve super prođe user posted image
Očekujem koju sličku user posted image
Znači,zubi na pomolu user posted image -moj niš još...jest da slini prekovremeno i trpa sve u usta,al to dela već 2 mj,tak da nije niš novo...možda kaj nosi jantarku,ko zna...

Kazić,ja mislim da gospodična ipak traži samo pažnju user posted image mudrica user posted image

Ne znam kaj bi kuhala user posted image više mi muka od nakuhavanja i izmišljanja user posted image

Gospon je sve 5 nikakve tempice zasad ni niš...lokalno isto nikakve reakcije user posted image Nadam se da ni ne bu user posted image
Eeee...umalo da vam zaboravih reć-maknula sam mu onu ležeću košaru sa kolica(jer više nije mogo opće ispružit noge) i stavila sportski dio i onak da leži pod kutem od 45 stupnjeva...dakle,da ste to vidle user posted image ja sam rikavala od smijeha user posted image -čovjeku sad sve zanimljivo jer sad konačno vidi nekaj iz tih kolica user posted image ,on je sad tolko mudar kad se vozi da ima da se podereš od smijeha kad mu facu vidiš user posted image ko neki mislilac user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 20.5.2016 8:36:18 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 488
20.5.2016 9:07:41   
Danira
Lidacuser posted image mogu mislit kak je M vazan,ni moj ne stane u kosaru danas sam zmontirala sportski dio,jer jucer ga gledam ko bogec se sav pofrkaluser posted image
Ja danas pecem pastrve,bile su na akciji u konzumu.
Pocel me boliti zub,uff sad mi bas to trebauser posted image
Budem stavila slike.user posted image

< Poruku je uredio Danira -- 20.5.2016 9:08:58 >

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 489
20.5.2016 14:32:10   
Kazimira
Hej zene....

Lidac mogu zamisliti M....tak su slatki user posted image

Moja V se danas probudila raspolozena, drugi djete....pitamo je jel ide u vrtic Daàaaa....odlazini vice Balticu" Bok Bautic ja ti idem sad u vuuutic"...zove mm za pol sata da je luda, place I nece uci u grupu....na kraju se pol grupe rasplakalouser posted image ....ludnica.....ali to ona radi u zadnje vrijeme...hoce jest,nece jest....ide u kucu pa ni odmah van.....mama bu mazila kad dode doma user posted image

Evo naseg vejkog decka
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3732

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 490
20.5.2016 21:49:17   
Jezic123
Vecer curke
Evo i mene malo.
Kazic i ja mislim da se tvoja curka samo mazi ipak je dosla konkurencija.
Moj M je imao fazu boli ga ovo boli ga ono, a kada ga pitam jeli sto posto siguran on odmah mjenja temu ili kaze da ne.
Evo mi u novskoj kod sveki svi, budemo bili ovaj tjedan u novskoj malo na g.o. user posted image user posted image
user posted image user posted image danira za tvoju misicu i plivacicu.
Lidac moja je u jajetu dok se vozimo u kolicima, nisam bas neki tip jos za sportski dio neznam nekako mi se cini ona sitna za to user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 491
21.5.2016 8:16:02   
Jagodica13
Jutro cure,evo i mene napokon malo kod vas,opet mi stekao internet pa se nisam mogla javiti (nadam se da vise nece)..
uhvatila vremena do Antonio spava, mi napredujemo dobro osim sto smo pocetkom mjeseca bili u bolnici zbog temperature,snizavali je sa cepicima taj dan pa bi pala al se opet vracala i navecer isli na hitnu-pedijatriju gdje su napravili pretrage za krv i urin i pokazalo da ima visoku koncentraciju bakterija u urinu i odmah nas ostave u bolnici. Tamo bili 4 dana i jos 3 dolazili na odjel po ostatak terapije,mog malog misa su toliko izmucili sa onim iglama i vadjenjm krvi user posted image a pojedinci koji tamo rade ajme majko! (Znam da svi imamo dobrih i losih dana,al brate mili..vidm da se pojedina sestra set_a sa rukama u kuti po hodniku i nema posla jer prvo odjel poluprazan,drugo druge sestre rade sto se ima,i kad je zamolim bili mi mogla donijeti bocicu za A, koju je znaci kuharica vec pripremila samo je treba staviti u grijac posto nismo smjeli sami raditi bocicu, nqjoj je to problem i onda jos tu bocicu cekam pola sata najmanje jer je ta ista zaboravila na nju jer je otisla u sobu za sestre odmoriti se, a on meni jadan place jer je cike iscicao cijele i nema vise sto, al da sam bila ko druge mame tamo neznam sto bi onda bilo, pitala bi samo bocicu i isla reci kolika je temp.i to je to) Uglavnom Glavni krivac je bila E.coli user posted image , sad sljedecu godinu dana svaki mjesec raditi kontrolu urina i urinokulture, nadam se da se user posted image nece vratiti
11-og smo bili na redovnoj kontroli kod svoje ped.al se nismo cijepili posto je bio u bolnici, i moja mrvica je bila teska 6640g. Sad krajem mjeseca radimo kontrolu urina pa je rekla da ce onda vidjeti kakav bude nalaz pa bi ga mogla cijepiti, al se meni to cini nekako rano nakon ove infekcije, sto vi mislite? Proci ce 4 tjedna od tad..

< Poruku je uredio Jagodica13 -- 21.5.2016 8:27:24 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 492
21.5.2016 8:26:05   
lidac0605
Jutro user posted image

Ooooo,pa ko nam je to došooooo user posted image
Jagodice,odmetnice pa di si ženo,si živaaaa user posted image user posted image

user posted image za A user posted image i ti imaš malog diva user posted image žao mi je radi ešerihije,nadam se da se neće više vratit,mada nažalost se hoće kad ju jednom dobiš user posted image ak ti još jednom tak dobije urinarac,mislim da onda moraš ić na pretrage za vezikoureteralni refluks,ali puj,puj-neće se vratit i amen user posted image
Za urin ti ne bu rano,mora ti proć cca 7-10 dana od terapije da bi ponavljao kontrolni urin...
Držim vam fige da dalje bude sve super,mojih četvero je ležalo u bolnici,znam kak je to user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.5.2016 8:31:22 >

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 493
21.5.2016 20:59:12   
Jezic123
"Hej evo i mene danas
Jagodice bas mi je zao sto je A zavrsio u bolnici i nadam se da se eserihi nece vise vracati.
Mi bili danas na rodendanu kod mojih necaka. Mala je sva u frouzenu, a mali u vatrogascima.
Tako da smo se fino napapali i naskakali po vani. Mislim da bi nocas mogli fino pavati.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 494
23.5.2016 6:57:01   
Jezic123
Jutro curke
Vidim slabe ste mi na forumu
Kazic kako klinci?
Danira kako je prosla festa?
Lidac ima li sto novo kod vas?
Mi se jucer vozili u vlakicu. Moj M nije mogao docekati kada cemo se ici voziti. A u voznji je bio miran i sutio sto nije bas za njega normalno da suti i da mirno sjedi user posted image user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 495
23.5.2016 9:19:30   
lidac0605
Jutro,curke user posted image al smo se ulijenile user posted image

Danira,di je izvještaj i slikice sa feštice?Čekaaamooo user posted image ...

Jezic,ti jedina redovna na javljanju user posted image ...mi jučer lunjali cijeli dan po onom preeekrasnom suncuu user posted image

Kazić,di ste vi?Kak ste?

Nemam kaj pametnog napisat...zmišljam ručak neki...preksutra ooopet tortu peć za četvrtak,za dijete br.3 user posted image -dvanaesti roćkas user posted image user posted image

Evo par slički,da vidite malog mudricu user posted image

http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/0eae6f44aa23984912fd560fa2ed3f9f.jpg?tempid=37
http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/bb898b57d9531bcbed9917dfe9e941b3.jpg?tempid=31
http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/d704d26e90dc6fdbe2673e3bd9140f5a.jpg

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 496
23.5.2016 10:16:12   
Kazimira
Hej...

Lidac genijalan je M....I veliki bravo takoderuser posted image ....preslatka su...ponosna mama...user posted image

Mi bili u subotu na rockas od necakinje....klincima bilo super, nama user posted image
Ali dosla mi je I baka I tetka iz Slavonije vidjeti B I donijele ogromna kutiju kolaca....nisam izdrzala, ali evo jutros 97,9 user posted image I malo mi popravilo vikend user posted image

Uspijela sam popeglat ves, ali nikako uhvatiti vremena skupiti robu za prodaju I poslikala....a li imam jednu kutiju koju vec punim za nasu Lucu user posted image

Sefica je u vrticu, decko samo I tak....I mi smo jucer cijeli Dan bili vani.....K uziva, ali je bome navknuo na kucu user posted image

Idem B zove....pusa svima user posted image

Neposredna veza do poruke: 497
23.5.2016 12:02:13   
Jagodica13
Dan cure
Moj A spava pa ja malo skicam po rr
Jucer bio tako lijep dan, skoro pa ljetni pa smo uzivali vani,a danas puse jugo user posted image nadam se da ce popodne oslabiti da mozemo u setnjicu..
kod mene danas za rucak bijeo meso sa pastom, kukuruzom krastavcima i majonezom user posted image
lidac M je presladak user posted image
p.s.cure ako ima koja medicinska nemojte se uvrijediti di sam gore pisala o onoj m.sestri u bolnici, ono je bio izuzetak, jer ima stvarno divnih sestara koje vole svoj posao i to se vidi na njima.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 498
23.5.2016 12:39:01   
lidac0605
Ima Jagodice user posted image ja user posted image
Ne moraš se niš ispričavat,i ja više naiđem na takve nego na normalne,mislim kad sam u ulozi pacijenta...

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 499
23.5.2016 13:11:55   
Jezic123
Hej evo i mene mi jutros bili na pijaci(trznici) posto je to kod nas jednom tjedno, pa smo onda malo prosetali sa bakomuser posted image
Sada baka spava sa M, a ja reko da se javim. Dok L isto malo dremucka.
Mislila sam si ja da ste jucer dan svi iskoristavali i mi smo.
Kazic bas super za robicu, e tome se veselim onako kao malo dijete. Mozda zato sto sam kao mala puno odjece tako dobivala, pa mi je to bilo kao pokloni user posted image
Imala sam starije sestricne koje su u njemackoj onda znate o cemu govorimuser posted image . Mada opcenito sam sto se odjece tice onako malo na svoju ruku.user posted image
Mogla bih cvijeli dan provesti slagajuci ormare sa odjecom jer me to fino opusta i smiruje. Jos kada je moja, pa ju svu isprobavam user posted image user posted image
Mislim to sam radila dok nisam roodila, a sada klincima slazem i preslagujem odjecu user posted image .

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!