Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 9:09:40
|
|
|
|
Jezic123
|
Lidac ja sam nezaposlena, pa mi je porodiljni do kraja odmah slozen. Tako da nemoram nigdje ici. To za misice mi je poznato, tako da samponosna na sebe jer ipak nisam ovako duugoo vjezbala. Lidac drzim da ti malac dobro prihvati i ovu pikicu. Da vas pitam da li tko zna za kontrolu sa 6 mj. da li se dobije isto pikica ja sam zaboravila?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 13:37:24
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo nas,sve smo obavili Dakle,imamo 7260 gr i 64 cm (kaj sam rekla-samo maaalo više od Kazičinog mini diva sa 2 mj )...pikica je prošla izvrsno,sam je malo zakmekal i gotovo Pedica oduševljena,da kak je žilav i čvrst,da ko da je bar 2 mj stariji ,nije se mogla načudit kak se gospon sam oće gore dizat sjest Jezic,ide pikica i sa 6 mj i onda sa god.dana Obavila i za porodiljni Bili i u Mulleru po kašice i mlijeko...ostavili 800 kn ...kako je skupo kad cice štrajkaju
< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.5.2016 13:40:55 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 13:59:16
|
|
|
|
Jezic123
|
Covjece ova moja ce imati toliko sa 6 mj. E da lidac zato samjazahvalna cickama sto daju mlekeco, ahranu cemo lako nabaviti mislim na kasice. Ovih dana moja L strajka malo sa kasicama ipak joj je cica zakon, ali ja neodustajem nego joj 2 puta dajem ako trebajednu kasicu.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 14:01:04
|
|
|
|
Jezic123
|
lidac za M zaboravih napisati, a i za pikicu. Ma mislila sam si da ide i sa 6 mj samo nisam bila sigurna
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 22:27:08
|
|
|
|
Danira
|
Vecer cure Jucer natipkam i izbaci me. Sva sam u pripremama,za klopu bude gulas,odojak,janjetina,zagrebacki,pljeskavice,restani i salate. Mala mi se vratila iz skole u prirodi,trebali su ici u basku,al zbog bakterije nisu tam isli nego u porec bilo im je super,moja curka je pobjedila na izboru za miss,a od njih 89 ona je 5 u natjecanju u plivanju. Mali ide sutra na izlet. D idu zubici,svrbi ga,slini,grize mi ciku,malo kao slabije jede
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 22:29:49
|
|
|
|
Kazimira
|
Bravo za Maura i za nalaze!!!! Lidac, na iducem pregled bu moj B sve sisao Bas je tezak, malo ga nosim ruka odpada Klinci core,a ja trzim....uspjela sam prodati hlacice I cipke Jezic samo vjezbaj...ja sam od dojenja K na sjedecki dobila kvrgu na vratu I nikako da pocnem vjezbati, a leda mi koma, drzanje da ne govorim.....ali evo vec 4 dana pazim na klopu I lakse se osjecam, bas sam cvrsto odlucila!!! Moram skinuti samo 25 kg Vili mi opet ostala doma, nema tem a cijelu noc stenjala...kao trbuscic ju boli....ja je u toku dana malo stisnem I nis....bas je cudna I cendrav....jel IMA skok u razvoju sa 2,5 godina?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 22:32:39
|
|
|
|
Danira
|
Joj bradavice su mi uzasno bolne jer me svako malo gricne dok papa,super je poceo papat kasice Lidac za maura pravi muz Jezic drzim fige za ustrajnost u vjezbanju. Kazic nadam se da ste ti i piceki dobro?! Pozdrav i pusa bebicama!
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 22:36:05
|
|
|
|
Kazimira
|
Bravo za curku Danira!!! Koja gozba! Gladna sam Moj B poceo skinuti gurati rukice u usta, taj cas copi dekicu i u cubice... Samo da vam prode to mirno
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 22:38:15
|
|
|
|
Kazimira
|
Hvala Danira ....dobro smo, puno bolje I B je poceo gristi cice
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 22:41:00
|
|
|
|
Danira
|
Kazic tek sad vidim da smo tiplale u isto vrijeme. Baltazar je zbilja velik covjek. V mozda ima virozu,kad ju buba busica Uf ja stalno nekaj papam,dobila sam 5 kg od poroda
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 22:52:25
|
|
|
|
Kazimira
|
Hmmmm ja evo imam koliko sam imala kad sam zatrudnila, ali ionda sam 20-ak kg u plusu A moguce da je viroza, ali nikakvih simptomi osim te cendravosti...jer onda poslije kaze da ju nis ne boli....ne znam vise kako bi joj objasnila da mi kaze kaj je muci, ona sam cendra, place i vice maazi mee...bumo vidjeli
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.5.2016 23:00:08
|
|
|
|
Danira
|
A micica mozda bi se samo mazila mamom. Laku noc
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.5.2016 8:27:48
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Eto se one raskokodakale kad mene nema na raji Danira, za malu missicu Bome i ja bi se išla k tebi gostit ,odma mi se nekaj jede ...nek sve super prođe Očekujem koju sličku Znači,zubi na pomolu -moj niš još...jest da slini prekovremeno i trpa sve u usta,al to dela već 2 mj,tak da nije niš novo...možda kaj nosi jantarku,ko zna... Kazić,ja mislim da gospodična ipak traži samo pažnju mudrica Ne znam kaj bi kuhala više mi muka od nakuhavanja i izmišljanja Gospon je sve 5 nikakve tempice zasad ni niš...lokalno isto nikakve reakcije Nadam se da ni ne bu Eeee...umalo da vam zaboravih reć-maknula sam mu onu ležeću košaru sa kolica(jer više nije mogo opće ispružit noge) i stavila sportski dio i onak da leži pod kutem od 45 stupnjeva...dakle,da ste to vidle ja sam rikavala od smijeha -čovjeku sad sve zanimljivo jer sad konačno vidi nekaj iz tih kolica ,on je sad tolko mudar kad se vozi da ima da se podereš od smijeha kad mu facu vidiš ko neki mislilac
< Poruku je uredio lidac0605 -- 20.5.2016 8:36:18 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.5.2016 9:07:41
|
|
|
|
Danira
|
Lidac mogu mislit kak je M vazan,ni moj ne stane u kosaru danas sam zmontirala sportski dio,jer jucer ga gledam ko bogec se sav pofrkal Ja danas pecem pastrve,bile su na akciji u konzumu. Pocel me boliti zub,uff sad mi bas to treba Budem stavila slike.
< Poruku je uredio Danira -- 20.5.2016 9:08:58 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.5.2016 14:32:10
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej zene.... Lidac mogu zamisliti M....tak su slatki Moja V se danas probudila raspolozena, drugi djete....pitamo je jel ide u vrtic Daàaaa....odlazini vice Balticu" Bok Bautic ja ti idem sad u vuuutic"...zove mm za pol sata da je luda, place I nece uci u grupu....na kraju se pol grupe rasplakalo ....ludnica.....ali to ona radi u zadnje vrijeme...hoce jest,nece jest....ide u kucu pa ni odmah van.....mama bu mazila kad dode doma Evo naseg vejkog decka http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3732
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.5.2016 21:49:17
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Evo i mene malo. Kazic i ja mislim da se tvoja curka samo mazi ipak je dosla konkurencija. Moj M je imao fazu boli ga ovo boli ga ono, a kada ga pitam jeli sto posto siguran on odmah mjenja temu ili kaze da ne. Evo mi u novskoj kod sveki svi, budemo bili ovaj tjedan u novskoj malo na g.o. danira za tvoju misicu i plivacicu. Lidac moja je u jajetu dok se vozimo u kolicima, nisam bas neki tip jos za sportski dio neznam nekako mi se cini ona sitna za to
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.5.2016 8:16:02
|
|
|
|
Jagodica13
|
Jutro cure,evo i mene napokon malo kod vas,opet mi stekao internet pa se nisam mogla javiti (nadam se da vise nece).. uhvatila vremena do Antonio spava, mi napredujemo dobro osim sto smo pocetkom mjeseca bili u bolnici zbog temperature,snizavali je sa cepicima taj dan pa bi pala al se opet vracala i navecer isli na hitnu-pedijatriju gdje su napravili pretrage za krv i urin i pokazalo da ima visoku koncentraciju bakterija u urinu i odmah nas ostave u bolnici. Tamo bili 4 dana i jos 3 dolazili na odjel po ostatak terapije,mog malog misa su toliko izmucili sa onim iglama i vadjenjm krvi a pojedinci koji tamo rade ajme majko! (Znam da svi imamo dobrih i losih dana,al brate mili..vidm da se pojedina sestra set_a sa rukama u kuti po hodniku i nema posla jer prvo odjel poluprazan,drugo druge sestre rade sto se ima,i kad je zamolim bili mi mogla donijeti bocicu za A, koju je znaci kuharica vec pripremila samo je treba staviti u grijac posto nismo smjeli sami raditi bocicu, nqjoj je to problem i onda jos tu bocicu cekam pola sata najmanje jer je ta ista zaboravila na nju jer je otisla u sobu za sestre odmoriti se, a on meni jadan place jer je cike iscicao cijele i nema vise sto, al da sam bila ko druge mame tamo neznam sto bi onda bilo, pitala bi samo bocicu i isla reci kolika je temp.i to je to) Uglavnom Glavni krivac je bila E.coli , sad sljedecu godinu dana svaki mjesec raditi kontrolu urina i urinokulture, nadam se da se nece vratiti 11-og smo bili na redovnoj kontroli kod svoje ped.al se nismo cijepili posto je bio u bolnici, i moja mrvica je bila teska 6640g. Sad krajem mjeseca radimo kontrolu urina pa je rekla da ce onda vidjeti kakav bude nalaz pa bi ga mogla cijepiti, al se meni to cini nekako rano nakon ove infekcije, sto vi mislite? Proci ce 4 tjedna od tad..
< Poruku je uredio Jagodica13 -- 21.5.2016 8:27:24 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.5.2016 8:26:05
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro Ooooo,pa ko nam je to došooooo Jagodice,odmetnice pa di si ženo,si živaaaa za A i ti imaš malog diva žao mi je radi ešerihije,nadam se da se neće više vratit,mada nažalost se hoće kad ju jednom dobiš ak ti još jednom tak dobije urinarac,mislim da onda moraš ić na pretrage za vezikoureteralni refluks,ali puj,puj-neće se vratit i amen Za urin ti ne bu rano,mora ti proć cca 7-10 dana od terapije da bi ponavljao kontrolni urin... Držim vam fige da dalje bude sve super,mojih četvero je ležalo u bolnici,znam kak je to
< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.5.2016 8:31:22 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.5.2016 20:59:12
|
|
|
|
Jezic123
|
"Hej evo i mene danas Jagodice bas mi je zao sto je A zavrsio u bolnici i nadam se da se eserihi nece vise vracati. Mi bili danas na rodendanu kod mojih necaka. Mala je sva u frouzenu, a mali u vatrogascima. Tako da smo se fino napapali i naskakali po vani. Mislim da bi nocas mogli fino pavati.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.5.2016 6:57:01
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro curke Vidim slabe ste mi na forumu Kazic kako klinci? Danira kako je prosla festa? Lidac ima li sto novo kod vas? Mi se jucer vozili u vlakicu. Moj M nije mogao docekati kada cemo se ici voziti. A u voznji je bio miran i sutio sto nije bas za njega normalno da suti i da mirno sjedi
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.5.2016 10:16:12
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej... Lidac genijalan je M....I veliki bravo takoder ....preslatka su...ponosna mama... Mi bili u subotu na rockas od necakinje....klincima bilo super, nama Ali dosla mi je I baka I tetka iz Slavonije vidjeti B I donijele ogromna kutiju kolaca....nisam izdrzala, ali evo jutros 97,9 I malo mi popravilo vikend Uspijela sam popeglat ves, ali nikako uhvatiti vremena skupiti robu za prodaju I poslikala....a li imam jednu kutiju koju vec punim za nasu Lucu Sefica je u vrticu, decko samo I tak....I mi smo jucer cijeli Dan bili vani.....K uziva, ali je bome navknuo na kucu Idem B zove....pusa svima
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.5.2016 12:02:13
|
|
|
|
Jagodica13
|
Dan cure Moj A spava pa ja malo skicam po rr Jucer bio tako lijep dan, skoro pa ljetni pa smo uzivali vani,a danas puse jugo nadam se da ce popodne oslabiti da mozemo u setnjicu.. kod mene danas za rucak bijeo meso sa pastom, kukuruzom krastavcima i majonezom lidac M je presladak p.s.cure ako ima koja medicinska nemojte se uvrijediti di sam gore pisala o onoj m.sestri u bolnici, ono je bio izuzetak, jer ima stvarno divnih sestara koje vole svoj posao i to se vidi na njima.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.5.2016 12:39:01
|
|
|
|
lidac0605
|
Ima Jagodice ja Ne moraš se niš ispričavat,i ja više naiđem na takve nego na normalne,mislim kad sam u ulozi pacijenta...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.5.2016 13:11:55
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo i mene mi jutros bili na pijaci(trznici) posto je to kod nas jednom tjedno, pa smo onda malo prosetali sa bakom Sada baka spava sa M, a ja reko da se javim. Dok L isto malo dremucka. Mislila sam si ja da ste jucer dan svi iskoristavali i mi smo. Kazic bas super za robicu, e tome se veselim onako kao malo dijete. Mozda zato sto sam kao mala puno odjece tako dobivala, pa mi je to bilo kao pokloni Imala sam starije sestricne koje su u njemackoj onda znate o cemu govorim . Mada opcenito sam sto se odjece tice onako malo na svoju ruku. Mogla bih cvijeli dan provesti slagajuci ormare sa odjecom jer me to fino opusta i smiruje. Jos kada je moja, pa ju svu isprobavam Mislim to sam radila dok nisam roodila, a sada klincima slazem i preslagujem odjecu .
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!