Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.5.2016 15:42:54
|
|
|
|
Danira
|
SRETAN MAJČIN DAN!!! Draga MAMICE,ja volim te najviše,tvoja kosa je kao cvijeće u proljeće. Tvoja duša je toliko čista,da zlatnim sjajem potpuno blista! O draga moja mamice,tvoji obrazi su rumeni kao crvene ružice! mamice, za sve što si nam dala,puno ti,najljepša hvala!
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.5.2016 16:13:31
|
|
|
|
lidac0605
|
Danira,preeekrasnooo Moj L je u vrtiću radil čestitku i onda je on sam napisal "mama,volim te",a ispod je teta napisala: Draga mama ovo sam rekao o tebi: "moja mama čisti i kuha ručak i čuva Maura.I ide u dućan." Kaj su ti muška deca
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.5.2016 16:22:44
|
|
|
|
Danira
|
Micek bas slatko. Moj david je u petak imal priredbu od njega sam dobila okvir za sliku to je sam izradio i stavio slilu nas dvoje.uhh bas sam emotivac danas mi cjeli dan suze cure...
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.5.2016 19:42:56
|
|
|
|
Jezic123
|
Danira prekrasno Moji se nisu ni sjetili da im nisam rekla Zato se sjetila moja majka i to u isto vrijeme kada sam se ja sjetila nje
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.5.2016 19:57:45
|
|
|
|
Kazimira
|
Ni moji bome se nisu sjetili.....mm bu me cuo K je danas bez temperature ali me izluduje sa cendrsnjem I sa nemogu I necu V sinoc ugrizao komarac, valjda, I nateklo I zatvorilo joj oko Stavljala smo Oblige I neki gelic za ubode.....sutra idemo do peda, stalno neki sokovi, toliko sam umorna I jadna da vam nemrem reci Stavicu slikicu da vidite koje mene muke muce Mene grlo jos uvijek boli, u srijedu idem bris raditi, I to me izluduje I onda sam jos nervoznija.....sad sam se vas izjadala..... Danira stihovi su prekrasno, bas lijepo od curke I decka...mogu misliti koliko ti je srce danas Lidac kaj bu domaceg povrca, svaka cast...ti si bas zena za 5
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.5.2016 20:14:51
|
|
|
|
Jezic123
|
Stvarno vas kazic sve nesto lose ide u zadnje vrijeme Mi smo za sada ok. Sutra mi M ide u vrtic, upravo me strah sto bi nas sada opet moglo strefiti. Samo se nadam da nece nista.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.5.2016 21:56:16
|
|
|
|
Danira
|
Kazic mogu si misliti kak se osjecas,stalno nekaj...otidi pedu obavezno meni izgleda ko nekakva alergija.pomolit cu se za tvoju djecicu.drzi se
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.5.2016 23:26:01
|
|
|
|
lidac0605
|
Ajajaj,Kazić,nemre ovo bit od komarca,prije da ju je neki pauk griznul...grozno izgleda.Si joj probala malo oblog stavit od kamilice,jel se žali kaj da ju boli,peče Jesam ja žena za 5,moš mislit babac za 5 -sad su mi dlanovi puni žuljeva i peku me i još mi je k tome zgorel vrat
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.5.2016 7:36:18
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutro....evo kuham kavu, B zaspao u kolicima, bas sam ga slikala...danas mu je 2 mjeseca V o mm su kod peda, cekam da se have K spava I cujem kako kaslje.....digao se....javim se...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.5.2016 8:29:00
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro curke Kazić,već sam si mislila-da nemaš i ti neki blaži oblik mononukleoze,kad te već tak dugo boli grlo,mislim ipak je to zarazna bolest Jel se javio muž?Kak je V?Nadam se da bu brzo svima bolje,samo neke negativnosti pri vama B je predivan..vidim začas bu i on preraso košaru Kad idete na cijepljenje?Da čujemo kolko mali div ima sad kila i centimetara Zmišljam kaj da skuham
< Poruku je uredio lidac0605 -- 9.5.2016 8:30:28 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.5.2016 9:56:15
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej, mislim da nemam, samo me zeza grlo a super se ovako osjecam...osim ja meci sinusi u obrazima malo zezaju.... V je dobila neki sirup, moram poslije u apoteci kad Im dode....sutra ide na kontrolu....nis joj to ne smeta, malo je svrbi pa krene rukicom po oku.....nadam se da ce base muke uskoro oticu u nepovrat S B idemoo ucetvrtak pa javim novosti o svom vejkom decku
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.5.2016 11:41:54
|
|
|
|
Danira
|
Hej zenske, Evo jos jedne vrtlarice Posadila paradajz,papriku,krastavce,mrkvu,ciklu,blitvu,tikvice,salatu i kukuruz secerac,ostalo bum od tate i mame s vrta uzimala Sad idem kuhati,pa peglat nosnje klinci pak imaju nastup Kazic bas je baltazrar lijepi veliki decko.moj d se sad napapao i igra se zveckicom,seka ga zabavlja.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.5.2016 12:33:47
|
|
|
|
Jezic123
|
Hejevo i mene Ja necu nista konkretno kuhati danas budem palacinke popodne deckima ispekla, a sutra cu neki fini rucak skuhati. Moj M je danas u vrticu, pa cemo vidjeti koliko ce totrajati Kazic kaj je pedrekao? Danira svaka cast
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.5.2016 19:01:09
|
|
|
|
baby20
|
Hej ženske Evo mene malo. Sretan rođendan Lidac (sa zakašnjenjem), još sam nekome trebala nešto čestitati Al sam zaboravila kome , u velikom sam zaostatku pa vas ne mogu popamtiti. Uglavnom, želim svima samo najbolje Kazic, pa kod vas stalno nešto, nadam se da ćete brzo ozdraviti Danira, baš su super stihovi od tvoje curke , ja sam od svojih dobila samo puse , a Leo me počastio duuuugiiiim spavanje (zaspao u pola 6 popodne pa spavao do pola 3, pocuclao si malo i nastavio do 8 u jutro) Ja jučer sa klincima bila na prvoj pričesti (mom malom bratiću) i kad sam doma išla počelo je tako jako grmiti i padati kiša i tuča da nisam mogla voziti (stala sam uz cestu pod neko drvo i čekala da prestane, u trenu je cesta bila pod bujicom vode 10-15 cm) užas, inače me je strah vozit se u autu dok grmi, a jučer sam bila sama sa njih troje daleko od kuće
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.5.2016 8:22:56
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Baby,hvala ...znaš kak se veli-za dobre želje nikad nije kasno ...vidim fino ti hendlaš već s njih troje kad si sama išla tak na pričest...ma,mame su zakon Kazić,u kojoj ste fazi?Nadam se da ste svi skupa bolje Danira,kak ide vama klopica?Ja imam osjećaj da bi ovo moje čudo samo tu mrkvu lizalo ,ne znam zakaj mu se mrkva baš dopada...nju pojede odmah cijelu,a recimo jabuku ne,kaj bi mi bilo logično jer je slatko... I da, za vrtlarenje ...imaš i ti žuljeve Jučer nas je posjetila patronažna,bila je u blizini pa veli došla ga je vidjet kak je već veliki -a on u viperu,u polusjedećem položaju,namaljan sa mrkvom od-do Eto opet ružnog vremena ...ja si već gruntam da ću si stavit M u klokanicu i svejedno prošetat,pa makar i sa velikim kišobranom...
< Poruku je uredio lidac0605 -- 10.5.2016 8:25:06 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.5.2016 10:27:51
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke cijelu noc nisam spavala imam zelucanu virozu,povracam,proljev i kolje me u zelucu D nece flasicu pa sam jedva uspjela ga dojit,na srecu mm je doma pa mi je skuhao juhicu . Uff opet me frce
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.5.2016 14:03:52
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej zene....koje koma vrijeme!!!! Eto mi OK....V se otvorilo oko , K je skroz ok, ali mora mirovati....negoduje I tako, stalno mu govorim da bu u bolnicu kako ne cistimo nos, to mu je najgore.....sad bi on vec I divljao a ne smije.... Svi spavaju, a ja pijem nes I zderinjam domacice, fakat bum...ma kaj, jesam Grlo me ne boli jako, ali svaki put kad se poveselim ono sam pocne jos have boljeti Danira je to neugodno, fala Bogu pa ti je tm doma...brzo ozdravi draga Lidac jeste isli u setnji? Baby svaka cast kak s klincima baratas.....ja svaki dasn lagani zivcani dozivim ...ova moja V prava mala skorpionka tvrdoglava, a i bik K nije daleko Jezic kak je M u vrticu, nadam se da je sve OK...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.5.2016 14:38:22
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo i mene Kazic [sm=bravo.gif sto kod vas ide na bolje Danira uf bas je banana kod tih crijevnih viroza. Evo moj M kod kuce kapamo nos, jer mu jestalno zastopan i nikako da se odstopa. Sada mu je dala antibiotske kapi i rekla da bude do cet kod kuce pa da joj se javimo. Ubija me taj njegov nos. Ludnica cim malo bude bolje ode u vrtic i zastopa mu se kao nista]
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.5.2016 15:01:32
|
|
|
|
Kazimira
|
Razumijem te u potpunosti !!!! K je zastopan od 9 mjeseca....jedino se odstopao od kortica koje smo spricali u nos, to nam je dala doc s Rebra, ali kad smo prestala, nakon par dana opet zastopan Trenutno namavemo s fiziolosku, pa pumpam pa spricam nekim sprejom tipa olinth.....koma, hrce ko neki did'
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.5.2016 15:12:41
|
|
|
|
Jezic123
|
Da to bibilook da samo curi i da je to to Ali bude tako tjedan dana i onda zakuri. Dobijeantibiotik popije ili ostanemo kod kuce i smiri se, ali ne skroz tj stalno ujutro bude fulzastopan, a preko dana manje i usisavaj i spricaj i kojesta i nista on je stalno pun. Tako do mora na morusecodstopa i eto ti opet jeseni i sve ispocetka.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.5.2016 15:13:44
|
|
|
|
Jezic123
|
Moj nehrce otkako smo izvadili 3 krajnik, ali nos je vjecno pun.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.5.2016 23:35:29
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo mene pred spavanje Daniraaa, ,pa kaj sad i ti?!Nadam se da će brzo proć Kazić, za lagano smirivanje situacije...nek sad i dalje ide samo nabolje.. Išli mi danas nadobudno u šetnju u klokanici...dakke kad mi nisu ramena otpala ...pa ovaj malac je težak više za nosit tak,zdurala sam čak pol sata i onda smo otperjašili doma jer ga više nisam mogla nosit.Miačim da više ne pem na dulje rute s klokanicom
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.5.2016 8:29:49
|
|
|
|
danery
|
jutar,samo da vam mahnem vidim veselje kod vas sa nosićima,virozama nek što prije prođu a lidac,ovo za klokanicu....ja sam bejbici nadobudno sling....majkomila,za pol sata me savila ko vrbu,vratila sam se kući nosom stružuć stazu isto kak sam otišla u šetnju nosom velebitno parajuć oblake....točno se moglo pratit po rovu u asfaltu kojim sam se putem vraćala reko' ne'š majci,kleta krpo,i poklonila dalje
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!