|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
26.4.2016 10:25:04   
Jezic123
Kazic torta je bas super

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 301
26.4.2016 10:26:22   
Jezic123
B je kao moja L covjeceprava velika beba

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 302
26.4.2016 10:26:35   
Kazimira
Super, blago Vama.....ja rekla muzu da kupi soli da bacimo u bazenuser posted image user posted image user posted image

Tako se sad cuje I B u grlu....ali nisam jos isla kod ped, stalno ga pratim pa se nadam da bu isli na boljeuser posted image .....rekla sam mu na prvim pregled da smrca, ali kao to je normalni uz ovo dvoje....bumo vidjeli....

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 303
26.4.2016 10:28:44   
Kazimira
user posted image user posted image Moj mrcinic, a nema jos ni 2 mj user posted image user posted image

Fala....majka dojilja se premorila, taman legnem I B trazi cicu I tak jos 2 puta do jutra user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 304
26.4.2016 10:47:07   
Danira
hej cure,
lidac kaj vele za malog,jel pe doma?tak je moj doso jedan dan iz skole i prica kak mu je najbolji prijatelj strgao ruku i veli on blago njemu doma je i nemora pisati,ja bi ga lansirala u svemir,bedak mali opce ne misli kaj govori.
kazic B je bome jako velik covjekuser posted image .
mi bili danas kod pedijatrice na pregledu i cjepljenju.smjeskao se je i prical doktoriciuser posted image .ima 6 i 200 i 58 dug.stavit cu vam slikice,samo neznam kak.svega ga je ispregledala i veli da je super.
dala nam je i zeleno svjetlo za uvodenje povrtnih i vocnih kasica.user posted image
jezic zbilja ce ti klincima dobro doci odlazak na more.user posted image
mi ove godine necemo ici ipak imamo pricest,krstitke i mala ide u skolu plivanja.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 305
26.4.2016 10:49:53   
Danira
nastavak
tak da nebudem imala bas para,al iduce godine se nadam da budemo isli.
danas nam dolaze dvoji gosti,pa sam upravo zavrsila ledene kocke.user posted image
neznam kaj da kuham

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 306
26.4.2016 11:16:22   
lidac0605
Evo me,nogometaš je dobro,sutra ide doma user posted image ...veli mi sestra na telefon da je mislila kad ga je ujutro vidla da ima bar 17 god user posted image kao kak je velik i jak-ja reko,da on je dijete zarobljeno u velikom tijelu user posted image -by the way-već se mora brijat,kaj da vam pričam onda user posted image ,a tek bu 14 u 11.mj.

Danira user posted image za Domija,pravi je dečko user posted image ...kad onda krećete s papicom?Obavezno javi reakcije user posted image .

Kazić,guba je ova torta user posted image .Kaj si dela nutra?Slatkiše?

Ni ja ne znam kaj da kuham..mm ide kad dođe s posla u bolnicu,pa do 2 moram bit gotova...danas bi mogla past i kakva šetnjica popodneuser posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 307
27.4.2016 9:30:23   
Kazimira
Jutroooo....user posted image

Evo pijem kofi i gledam B u ljuljacki.....spremam se za peglanje...user posted image

K je bilo super u vrtic......stavljala sam bombone, cokoladice...sve sitno kaj IMA omot.....vratili se doma svaki sa kriskom i smazali dok si rek'o keks user posted image ..... V se guti u slatkom....kad joj samo user posted image

Kako je sin Lidac? Jel jos slobodan od skole ovaj tjedan ili ravno iz bolnice u klupu?user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 308
27.4.2016 9:42:05   
lidac0605
Ojla,cure user posted image

Kazić,nogometaš ide danas doma...mislim da niš još od škole jer već u petak mora doć na kontrolu u Klaićevu.Jučer mu radili ct mozga-sve ok...bumo vidli preporuke na otpusnom user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 309
28.4.2016 8:40:08   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Ma di ste se opet sve razbježale,sabotirate našu temu user posted image

Nogometaš je doma...sutra mora doć na kontrolu,u ponedjeljak može u školu na svoju veliku žalost user posted image ,tak da ga moram sad natjerat da danas zove nekog da mu donesu zadaće jer z ponedjeljak mora učit fiziku za test i njemački user posted image ...a inače si je na vi sa učenjem,tak da moram stražarit ko gestapo oko njega ak oću da nekaj uči user posted image .

Kak su bebice?Ko je krenuo sa žličicom?Mi ćemo za tjedan dana,već jedva čekam user posted image

Drugi tjedan nam kreće i sezona roćkasa i već mi je muka unaprijed user posted image

Neposredna veza do poruke: 310
28.4.2016 9:35:37   
Kazimira
jutroooo...

evo mene na kompu...čudooo.....Baltica stalno drmuckam u kolicima, popila kavu, umorna ko pas......grlo me boli za popiz....... i to full nisko, kao da mi je zapeo komad stakla....popila sam tabletu pa mi malo lakše.....ne ide mi se kod doktora....Lidac kaj da još radim da si pomognem? gutam laringo i špricam grlo s nekim neo-nešto user posted image ...uf....već me to sve drži preko 3 tjedna...sreća pa nema temperature....

B muće i dalje smrkljici i kasljuca šlajm.....ništa alarmantno, jer lijepo cika i spava, bez čudnih zvukova user posted image

Lidac mozda sad nogometaš bude imao fotografsko pamčenje od udarca u glavu....nikad ne znaš....user posted image

Vrijeme je koma, ko zna kad bu mo mi odradili K ročkas....stalno kiša i taj ludi vjetar......nije ni čudo da smo svi načeti s ti boleštinama user posted image

Neposredna veza do poruke: 311
28.4.2016 9:50:05   
lidac0605
Kazić,možda imaš kakvu alergiju kad te tak dugo drži user posted image
Probaj sa kaduljom ispirat grlo,to ti je super user posted image

user posted image za velikog B user posted image ,dobar dečec user posted image

Dobro,kod nas nema više doma proslava,osim L,al opterete me ti roćkasi-financijski user posted image ...sad 4.5. kćer 17 god-već žica pare za izlazak+ si je ona smislila da joj dam novce da si ona kupuje kaj oće,veli nekih 500 kn user posted image i još za van,ja reko si luuuda?!?
Pa je meni 6.5,pa M 26.5 12. roćkas,pa u šestom mjesecu L 6.roćkas-i to naravno i u vrtiću i doma user posted image
Dobro mi je jedino kaj mi ovi veliki dečki opće ne žele više slavit rođendane,vele da to bebice slave,a oni su već veeeeliki user posted image -sam spečem tortu,napravim kaj hoće taj dan jest i to je to...samo poklon kupujem,al i to je opet puno kad ih bude ovak na kupu puno user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 28.4.2016 9:51:37 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 312
28.4.2016 12:14:19   
Danira
Ej cure
Lidac potpuno te kuzim u vezi rockasa,ja poludim u 4 i 9 mjesecu,radim samo za poklone,inace uz svoje i muzeve imamo 10 kumcadi,i kad krenu rockasiuser posted image user posted image
Kazic vama treba more i setnja uz borovu sumu,bas ste i ti i klinci dosta osjetljiviuser posted image ,nadam se da bu grlo brzo proslo.user posted image
Moj domi sutra 4 mjeseca,skuhala sam mu mrkvu i izgnjecila vilicom,probao i poceo se smijati,pojeo 3 zlicice,sva sam se rastopila kak je medeni dok mljacka.user posted image

Neposredna veza do poruke: 313
29.4.2016 8:30:08   
baby20
Hej zenskice user posted image
Evo da se na brzinu javim. Sutra nam je dan D. Kiša pada ko blesava, jučer nas je i snijeg zatrpal (otopio se do podne) a mi planiramo slaviti vani, jer po nikakvoj šansi mi 50ljudi ne stane u kuću user posted image uffff....

Eh da pitam... Jel predugo da malac (sad ima 2i pol mjeseca) spava 12 sati u komadu bez buđenja za ciku?? Mene malo panika hvata... Sinoć je zaspao 10do 9 i sad još spava... user posted image user posted image to mi je malo predugo... Curke su barem 3x cicale po noci!

Odoh sad pripremati dalje za sutrašnji bal user posted image
Ubacim fotke princa u odjelu user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 314
29.4.2016 8:33:34   
Jezic123
jutro curke
lidac mi smo vec na trecoj namirnic prosli tjedan je bila mrkvica, ovaj tjedan rizine pahuljice, swljedece nam je jabuka na redu user posted image
mala picinpo tome kao velika, a onda poslije jos i ciku krene vuci kao nitko.
e mame koje dojite nakon kojeg vremena ste flasicu uvele ili da li ste ju uopce uvodile?
za sada joj na zlicu dajem piti.
e da rodendani i mi imamo ovaj mjesec mm mi ima 7.5.user posted image kumica pricest i rodendan i tako.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 315
29.4.2016 8:42:58   
Danira
Jutro
Baby moj D vec mjesec dana spava cijelu noc od 22 30-7 30h,malo mi je to bilo dugo,al onda se mislim nek on samo pajki,prek dana mi je vise budan i dobre je voljeuser posted image .
Baby bas mi je zao zbog vremenauser posted image .
Mi cemo imati u vat. domu krstitke.
Jezic ja sam dominiku pocela davati od ponedjeljka samo prije noci bebimil jer popapa obje cike i jos je gladan.malo sam zbog tog bila tuzna al kaj saduser posted image preko dana je samo na ciki.user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 316
29.4.2016 8:45:55   
Danira
Lidac kaj tvoj mali muz dela?

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 317
29.4.2016 9:13:36   
lidac0605
Jutro,žene user posted image

Aaaa,Danira stavila si štruceka na avatar user posted image user posted image ...de ga stavi u album tu mi je premali,niš ne vidim user posted image ...al vidim da je slatki user posted image user posted image

Ja evo do sad prebacivala neke slike iz moba u laptop,stavit ću koju tu u album pa ću vam stavit link...moj dečec isto spava odavno po noći al on nije na cici pa je opet to drukčije-on od mjesec i pol spava od 22-7 ujutro,pojede i onda spava još do 10...al kaj veli Danira,prek dana je isto više budan i to i kaj spava prek dana je maksimum sat vremena osim ak se ne dronca u kolicima,onda odspava duže...malo je nervozan sad ova zadnja 2 dana jer nejdemo van user posted image
Počeo mi se prebacivat sa leđa na trbuh,valjda je skužil kak user posted image i počel se smijat na glas user posted image ...i sve ga živo škaklja,ne smeš ga opće dirat,samo se cereka user posted image ...eto to je nekaj novo user posted image

Jezic,pa Luca jede ko velika već user posted image ...ja jedva čekam drugi tjedan pa da i mi krenemo pomalo user posted image ...onda mi je nekak lakše i na dulje otić nekam s njim-turnem kašicu u torbu i Bog te veseli...ovak kak ga ne dojim,to je problem sa mlijekom koje mi se nakon pol sata ohladi u torbi,a njemu još nije vrijeme jest user posted image

Baby,držim fige da sutra ne bu padalo i nek vam sve dobro prođe user posted image ...a sličke obavezno očekujemo user posted image

Kazić,di si?Jel bolje kaj?

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 318
29.4.2016 9:15:21   
lidac0605
Danira,evo mene tuke-sad vidim album user posted image user posted image
Idem odma gledat user posted image

Neposredna veza do poruke: 319
29.4.2016 9:27:58   
lidac0605
Danira,Domi je presladak...ko bi reko da se ranije rodio,baš ga ima user posted image user posted image
Evo stavila ja par slički novih user posted image
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3740

Neposredna veza do poruke: 320
29.4.2016 9:41:46   
Kazimira
Cureeeee, decki su prekrasni.....koji bu nasu Lucu osvajao???? user posted image

Bum I ja stavila, ali s glupog tableta jer mi muz uzme laptop na posao....

Baby iskreno se nadam da bu se vrijeme popravilo I da bu veselica kak'' treba...user posted image

Lidac grlo jos boli....tretiram I cekam da prestaneuser posted image

B jos hropce oa se malo zakaslje I tak....pratim....user posted image

Jezic moj K je imao bocu samo za vodu.....V nije nikad pila iz boce user posted image ......ja sam ti mama bez full opreme....ni boca ni duda...nisam to cak ni kupovala unaprijed......bumo vidjeli kako ce B ....fakat je cica zakon user posted image

Moj malisa se budio sad po 3-4 puta....najvise od sve moje djeceuser posted image ....jucer sam s njim legla u pol 9 ....mm je oprao klince I spremio u krpe....dusa mi je spavala user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 29.4.2016 9:43:32 >

Neposredna veza do poruke: 321
29.4.2016 9:42:50   
Danira
Lidac mauro je bas slatkis,pravi lijepi decko.

Neposredna veza do poruke: 322
29.4.2016 9:43:12   
Jezic123
Baby budisretna stoti tako spava.
Moja L je ovihdana skroz se poremetila sto se spavanja tice. Ponoci se budi onako skoro svakih sat vremena, jer ju kasalj ili prduckanje probudi. Onda se rasplace i nista ju nemoze utjesiti osim cike user posted image
Prekodana mi odspava po2-3 puta oko sat do dva.
Ja bi stavila slikice, ali sam slabo za laptopom uglavnom sam na tabletu.
Ali mozda ovaj vikend ako ova moja dvojica odu u novsku uzmem i malo se igram sa tim na laptopu.user posted image
Pa da vidite moju L.

Neposredna veza do poruke: 323
29.4.2016 9:45:28   
Kazimira
Jezic bas se veselimo curku.....I ja bum s laptops kad stignem, bolje su slike.....

Baby sam nek spava, zdravi je I nek uzivajte, a I ti bome....user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 324
29.4.2016 9:45:51   
Jezic123
Kazic razumijem te, moj mm u zadnje vrijeme sprema malog na spavanje jer ja u 8 vec budem u krpama sa lucijom

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!