Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.4.2016 10:25:04
|
|
|
|
Jezic123
|
Kazic torta je bas super
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.4.2016 10:26:22
|
|
|
|
Jezic123
|
B je kao moja L covjeceprava velika beba
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.4.2016 10:26:35
|
|
|
|
Kazimira
|
Super, blago Vama.....ja rekla muzu da kupi soli da bacimo u bazen Tako se sad cuje I B u grlu....ali nisam jos isla kod ped, stalno ga pratim pa se nadam da bu isli na bolje .....rekla sam mu na prvim pregled da smrca, ali kao to je normalni uz ovo dvoje....bumo vidjeli....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.4.2016 10:28:44
|
|
|
|
Kazimira
|
Moj mrcinic, a nema jos ni 2 mj Fala....majka dojilja se premorila, taman legnem I B trazi cicu I tak jos 2 puta do jutra
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.4.2016 10:47:07
|
|
|
|
Danira
|
hej cure, lidac kaj vele za malog,jel pe doma?tak je moj doso jedan dan iz skole i prica kak mu je najbolji prijatelj strgao ruku i veli on blago njemu doma je i nemora pisati,ja bi ga lansirala u svemir,bedak mali opce ne misli kaj govori. kazic B je bome jako velik covjek . mi bili danas kod pedijatrice na pregledu i cjepljenju.smjeskao se je i prical doktorici .ima 6 i 200 i 58 dug.stavit cu vam slikice,samo neznam kak.svega ga je ispregledala i veli da je super. dala nam je i zeleno svjetlo za uvodenje povrtnih i vocnih kasica. jezic zbilja ce ti klincima dobro doci odlazak na more. mi ove godine necemo ici ipak imamo pricest,krstitke i mala ide u skolu plivanja.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.4.2016 10:49:53
|
|
|
|
Danira
|
nastavak tak da nebudem imala bas para,al iduce godine se nadam da budemo isli. danas nam dolaze dvoji gosti,pa sam upravo zavrsila ledene kocke. neznam kaj da kuham
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.4.2016 11:16:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo me,nogometaš je dobro,sutra ide doma ...veli mi sestra na telefon da je mislila kad ga je ujutro vidla da ima bar 17 god kao kak je velik i jak-ja reko,da on je dijete zarobljeno u velikom tijelu -by the way-već se mora brijat,kaj da vam pričam onda ,a tek bu 14 u 11.mj. Danira za Domija,pravi je dečko ...kad onda krećete s papicom?Obavezno javi reakcije . Kazić,guba je ova torta .Kaj si dela nutra?Slatkiše? Ni ja ne znam kaj da kuham..mm ide kad dođe s posla u bolnicu,pa do 2 moram bit gotova...danas bi mogla past i kakva šetnjica popodne
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.4.2016 9:30:23
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutroooo.... Evo pijem kofi i gledam B u ljuljacki.....spremam se za peglanje... K je bilo super u vrtic......stavljala sam bombone, cokoladice...sve sitno kaj IMA omot.....vratili se doma svaki sa kriskom i smazali dok si rek'o keks ..... V se guti u slatkom....kad joj samo Kako je sin Lidac? Jel jos slobodan od skole ovaj tjedan ili ravno iz bolnice u klupu?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.4.2016 9:42:05
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojla,cure Kazić,nogometaš ide danas doma...mislim da niš još od škole jer već u petak mora doć na kontrolu u Klaićevu.Jučer mu radili ct mozga-sve ok...bumo vidli preporuke na otpusnom
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.4.2016 8:40:08
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Ma di ste se opet sve razbježale,sabotirate našu temu Nogometaš je doma...sutra mora doć na kontrolu,u ponedjeljak može u školu na svoju veliku žalost ,tak da ga moram sad natjerat da danas zove nekog da mu donesu zadaće jer z ponedjeljak mora učit fiziku za test i njemački ...a inače si je na vi sa učenjem,tak da moram stražarit ko gestapo oko njega ak oću da nekaj uči . Kak su bebice?Ko je krenuo sa žličicom?Mi ćemo za tjedan dana,već jedva čekam Drugi tjedan nam kreće i sezona roćkasa i već mi je muka unaprijed
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.4.2016 9:35:37
|
|
|
|
Kazimira
|
jutroooo... evo mene na kompu...čudooo.....Baltica stalno drmuckam u kolicima, popila kavu, umorna ko pas......grlo me boli za popiz....... i to full nisko, kao da mi je zapeo komad stakla....popila sam tabletu pa mi malo lakše.....ne ide mi se kod doktora....Lidac kaj da još radim da si pomognem? gutam laringo i špricam grlo s nekim neo-nešto ...uf....već me to sve drži preko 3 tjedna...sreća pa nema temperature.... B muće i dalje smrkljici i kasljuca šlajm.....ništa alarmantno, jer lijepo cika i spava, bez čudnih zvukova Lidac mozda sad nogometaš bude imao fotografsko pamčenje od udarca u glavu....nikad ne znaš.... Vrijeme je koma, ko zna kad bu mo mi odradili K ročkas....stalno kiša i taj ludi vjetar......nije ni čudo da smo svi načeti s ti boleštinama
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.4.2016 9:50:05
|
|
|
|
lidac0605
|
Kazić,možda imaš kakvu alergiju kad te tak dugo drži Probaj sa kaduljom ispirat grlo,to ti je super za velikog B ,dobar dečec Dobro,kod nas nema više doma proslava,osim L,al opterete me ti roćkasi-financijski ...sad 4.5. kćer 17 god-već žica pare za izlazak+ si je ona smislila da joj dam novce da si ona kupuje kaj oće,veli nekih 500 kn i još za van,ja reko si luuuda?!? Pa je meni 6.5,pa M 26.5 12. roćkas,pa u šestom mjesecu L 6.roćkas-i to naravno i u vrtiću i doma Dobro mi je jedino kaj mi ovi veliki dečki opće ne žele više slavit rođendane,vele da to bebice slave,a oni su već veeeeliki -sam spečem tortu,napravim kaj hoće taj dan jest i to je to...samo poklon kupujem,al i to je opet puno kad ih bude ovak na kupu puno
< Poruku je uredio lidac0605 -- 28.4.2016 9:51:37 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.4.2016 12:14:19
|
|
|
|
Danira
|
Ej cure Lidac potpuno te kuzim u vezi rockasa,ja poludim u 4 i 9 mjesecu,radim samo za poklone,inace uz svoje i muzeve imamo 10 kumcadi,i kad krenu rockasi Kazic vama treba more i setnja uz borovu sumu,bas ste i ti i klinci dosta osjetljivi ,nadam se da bu grlo brzo proslo. Moj domi sutra 4 mjeseca,skuhala sam mu mrkvu i izgnjecila vilicom,probao i poceo se smijati,pojeo 3 zlicice,sva sam se rastopila kak je medeni dok mljacka.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 8:30:08
|
|
|
|
baby20
|
Hej zenskice Evo da se na brzinu javim. Sutra nam je dan D. Kiša pada ko blesava, jučer nas je i snijeg zatrpal (otopio se do podne) a mi planiramo slaviti vani, jer po nikakvoj šansi mi 50ljudi ne stane u kuću uffff.... Eh da pitam... Jel predugo da malac (sad ima 2i pol mjeseca) spava 12 sati u komadu bez buđenja za ciku?? Mene malo panika hvata... Sinoć je zaspao 10do 9 i sad još spava... to mi je malo predugo... Curke su barem 3x cicale po noci! Odoh sad pripremati dalje za sutrašnji bal Ubacim fotke princa u odjelu
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 8:33:34
|
|
|
|
Jezic123
|
jutro curke lidac mi smo vec na trecoj namirnic prosli tjedan je bila mrkvica, ovaj tjedan rizine pahuljice, swljedece nam je jabuka na redu mala picinpo tome kao velika, a onda poslije jos i ciku krene vuci kao nitko. e mame koje dojite nakon kojeg vremena ste flasicu uvele ili da li ste ju uopce uvodile? za sada joj na zlicu dajem piti. e da rodendani i mi imamo ovaj mjesec mm mi ima 7.5. kumica pricest i rodendan i tako.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 8:42:58
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Baby moj D vec mjesec dana spava cijelu noc od 22 30-7 30h,malo mi je to bilo dugo,al onda se mislim nek on samo pajki,prek dana mi je vise budan i dobre je volje . Baby bas mi je zao zbog vremena . Mi cemo imati u vat. domu krstitke. Jezic ja sam dominiku pocela davati od ponedjeljka samo prije noci bebimil jer popapa obje cike i jos je gladan.malo sam zbog tog bila tuzna al kaj sad preko dana je samo na ciki.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 8:45:55
|
|
|
|
Danira
|
Lidac kaj tvoj mali muz dela?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 9:13:36
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,žene Aaaa,Danira stavila si štruceka na avatar ...de ga stavi u album tu mi je premali,niš ne vidim ...al vidim da je slatki Ja evo do sad prebacivala neke slike iz moba u laptop,stavit ću koju tu u album pa ću vam stavit link...moj dečec isto spava odavno po noći al on nije na cici pa je opet to drukčije-on od mjesec i pol spava od 22-7 ujutro,pojede i onda spava još do 10...al kaj veli Danira,prek dana je isto više budan i to i kaj spava prek dana je maksimum sat vremena osim ak se ne dronca u kolicima,onda odspava duže...malo je nervozan sad ova zadnja 2 dana jer nejdemo van Počeo mi se prebacivat sa leđa na trbuh,valjda je skužil kak i počel se smijat na glas ...i sve ga živo škaklja,ne smeš ga opće dirat,samo se cereka ...eto to je nekaj novo Jezic,pa Luca jede ko velika već ...ja jedva čekam drugi tjedan pa da i mi krenemo pomalo ...onda mi je nekak lakše i na dulje otić nekam s njim-turnem kašicu u torbu i Bog te veseli...ovak kak ga ne dojim,to je problem sa mlijekom koje mi se nakon pol sata ohladi u torbi,a njemu još nije vrijeme jest Baby,držim fige da sutra ne bu padalo i nek vam sve dobro prođe ...a sličke obavezno očekujemo Kazić,di si?Jel bolje kaj?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 9:15:21
|
|
|
|
lidac0605
|
Danira,evo mene tuke-sad vidim album Idem odma gledat
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 9:27:58
|
|
|
|
lidac0605
|
Danira,Domi je presladak...ko bi reko da se ranije rodio,baš ga ima Evo stavila ja par slički novih http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3740
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 9:41:46
|
|
|
|
Kazimira
|
Cureeeee, decki su prekrasni.....koji bu nasu Lucu osvajao???? Bum I ja stavila, ali s glupog tableta jer mi muz uzme laptop na posao.... Baby iskreno se nadam da bu se vrijeme popravilo I da bu veselica kak'' treba... Lidac grlo jos boli....tretiram I cekam da prestane B jos hropce oa se malo zakaslje I tak....pratim.... Jezic moj K je imao bocu samo za vodu.....V nije nikad pila iz boce ......ja sam ti mama bez full opreme....ni boca ni duda...nisam to cak ni kupovala unaprijed......bumo vidjeli kako ce B ....fakat je cica zakon Moj malisa se budio sad po 3-4 puta....najvise od sve moje djece ....jucer sam s njim legla u pol 9 ....mm je oprao klince I spremio u krpe....dusa mi je spavala
< Poruku je uredio Kazimira -- 29.4.2016 9:43:32 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 9:42:50
|
|
|
|
Danira
|
Lidac mauro je bas slatkis,pravi lijepi decko.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 9:43:12
|
|
|
|
Jezic123
|
Baby budisretna stoti tako spava. Moja L je ovihdana skroz se poremetila sto se spavanja tice. Ponoci se budi onako skoro svakih sat vremena, jer ju kasalj ili prduckanje probudi. Onda se rasplace i nista ju nemoze utjesiti osim cike Prekodana mi odspava po2-3 puta oko sat do dva. Ja bi stavila slikice, ali sam slabo za laptopom uglavnom sam na tabletu. Ali mozda ovaj vikend ako ova moja dvojica odu u novsku uzmem i malo se igram sa tim na laptopu. Pa da vidite moju L.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 9:45:28
|
|
|
|
Kazimira
|
Jezic bas se veselimo curku.....I ja bum s laptops kad stignem, bolje su slike..... Baby sam nek spava, zdravi je I nek uzivajte, a I ti bome....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.4.2016 9:45:51
|
|
|
|
Jezic123
|
Kazic razumijem te, moj mm u zadnje vrijeme sprema malog na spavanje jer ja u 8 vec budem u krpama sa lucijom
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!