|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
3.5.2016 8:04:00   
Kazimira
Jutro.....budna od 6, vasdm smrklje B....sad je malo zaspao.
Decki otisli kod peda, imao je i ponoci 38,7....sav je cendrav, vruce mu je, bas je za nis user posted image
Lidac trebao sad u srijedu ponovno na kontrolu sluha i opet bolestan, a prije toga smo vadili krv da se vidi jel ima streptokok jer se nekad nemoze izolirati iz brisa.....I kaj najbolje nalaz je dobar user posted image
Umorna sam i nervozna i sad su jos svi doma user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 3.5.2016 8:06:35 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 351
3.5.2016 8:16:34   
lidac0605
Mi nismo ni vadili taj titar antitijela na streptokoka,a i to ti nije neko mjerilo,recimo moj M(on je vadio samo treću mandulu i zarezivali su mu bubnjiće) ti nije nikad,ali nikad imao ni upalu uha ni anginu,a na Srebrnjaku(kam smo hodali zbog alergije) su mu izvadili taj titar na streptokoka i bio je jako visok,onda su me pitali da jel ide u vrtić,ja reko ide i tam mi je dr.onda reko da je to često visoko kod vrtićke djece,a da nisu bolesni jer su kakti tam u doticaju sa svakakvim beštijama...
A u Vinogradskoj se nisu mogli načudit kak su mu poštopana uha i ne čuje dobro,a nikad imao upalu uha user posted image ,eto sve je moguće...
Nadam se da bute čim prije to riješili,da se dijete ne pati..ja sam u tih godinu dana izgubila živaca i živaca user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 3.5.2016 8:19:47 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 352
3.5.2016 9:07:49   
Jezic123
jutro

i mi smo budni od 6 l se probudila i pocela glodati kreveticuser posted image
kazic basm i je zao sto ste opet bolesni.
mene samo strah sto ce biti kada mi M krene iduci tjedan u vrtic. sada mu je nos opet zastopan tj, curi mu kao blesav. sada mislim da je to neka alergija jer mu je u krvi bilo poviseno nesto iz cega se vidi da li je alergija ili ne. budem vidjela do petka pa cu zvati ped ili tako nesto da ju pitam.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 353
3.5.2016 9:09:36   
Jezic123
i razumijem te s tim umorom. mene je mm sinos cnamazao s konjskim onim gelom i bilo mi je bolje, ali sada me opet uhvatilo.
srecom pa mi je M otisao kod djeda malo da ja rucak bar napravim u miru

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 354
3.5.2016 9:44:54   
Jezic123
evo konacno se ja dohvatila laptopa i slikica http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3750

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 355
3.5.2016 10:36:20   
Danira
Hej zenske
Vec sam se pogubila u svim tim albumimauser posted image
Bas su nam kikici preslatki,kad su na mameuser posted image user posted image
Moj D od jucer pokusava staviti nogu u usta,al ima kratke bucmaste nogice,sav skuci,al se smije kak mu je god tesko,podsjeca me na renatu sopek,gimnasticaruser posted image user posted image
Jezic lucika je mala slatkica,braco svjetli ona tamna.
Kazic drzi se,i to bu proslo.user posted image
Lidac zvali bumo 70 ljudi i muzika bude,moj brat je svirac pa bu mukte.
Idem D prikopcat na ciku.....

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 356
3.5.2016 10:47:36   
Kazimira
Hej....
Dosli decki, kaze ped viroza, ispovracao slajm u autu....sad nema tem....ali najvise me izluduje njegova cendravost user posted image
Sad je pojeo prezganu juhu...bumo vidjeli.....a mandule bumo sredili, sigurno user posted image

Jezic Lucija je prelijepa...user posted image

Evo moj B nadoknaduje u kolicima, jucer je slabo spavao......za njega mi je Dr da efedrin kapi ...

Danira bas bu prava veselicauser posted image , nis drugo nas D ni ne zasluzuje user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 357
3.5.2016 21:46:11   
Jezic123
Hvala curke na komplimentima.
Kazic znam na sto mislis kod tog cendranja to i mene izluduje kada ovaj moj krene.
Samo se nadam da ce brzo proci

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 358
4.5.2016 10:43:24   
Kazimira
Hellooo...

Evo mene....bolesnik je doma, V sam mislila i danas ostaviti, ali ujutro je napravila scenu da bi i ona lijek i pocela vristati i plakati.....bome sam je obukla brzinom munje i bjez u vrtic......koma, K je cendrav, jucer je opet dusu ispovracao i stalno je na rubu povracanja (boji se), a i s B nikad ne znam kad bu spavao tak da je lakse da je gospoja u vrticu....user posted image

Kako ste vi? Kaj radite?

Ja mlo surfam po Sports direktu....narucili bi sebi I klincima tene pa mozgam oko velicina...

Kaj kazete? Jel vam se svidaju, full su povoljne user posted image
http://www.sportsdirect.com/kappa-bermos-2-trainers-womens-279120?colcode=27912021
http://www.sportsdirect.com/kappa-tortona-2-trainers-ladies-279123?colcode=27912322

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 359
4.5.2016 11:54:04   
lidac0605
Ojla,mamice i bebice user posted image

Kazić,meni su dobre ove druge user posted image ...10 funti?!?Pa to je 100 kn,za Kappine tene stvarno malo...kolko je dostava?
Nadam se da bu K uskoro bolje...
Ja sam inače totalni manijak kaj se tiče internet kupovine,sve kaj se da bi kupila na internetu user posted image ...prije 10ak dana sam kupila mega box od pampersa na Abrakadabri jer su bile na akciji-174 kom 199 kn user posted image ...mogu si mislit kaj si je mislil tip kad mi je dostavljal kutiju pelena user posted image
I stalno šopingiram po ebayu user posted image

Moja jedinica danas napunila 17 god...ujutro sam ju iscmakala,izgrlila i naravno rasplakala se...ne mogu vjerovat da je već odrasla,najradije bi da su svi zauvijek mali i sa mnom user posted image
Spekla sam joj i tortu jučer-ferrero rocher i za danas je slavljenica naručila lazanje za ručak,pa sam u pripremi,a usput bedinam M user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 4.5.2016 11:55:47 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 360
4.5.2016 12:17:03   
Danira
Bok curkeuser posted image
Danas sam tak cangrizava od ovog vremena
Mali gospon bi se samo nosio i bio na ciciuser posted image ,ukratko danas mi svi idu na zivceuser posted image .
Kazic bas su lijepe tene i ful jeftine.user posted image mislim da se isplati.
Lidac uff i meni suze krenle kak brzo rastu,moja zenska 11 i poluser posted image
Sretan rockas tvojoj Lauri nek bu ziva zdrava,vesela i sretna i puuunooo srece u ljubavi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 361
4.5.2016 13:08:06   
Kazimira
To narucujem na Facebook preko grupnih narudbi....ipak je jeftinije nego da sam narucujes....cure racunaju euro 8.5 ili funtu 11.5....postarinu se cijelu, kako kad 10 il 15 kn I pos do mene ☺
Nisam si dugo nis kupila, a bas su mi lijepe....naravno da najvise klincima narucujem user posted image

Sretan rockas velikoj curi......ljubi svaki Dan.....

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 362
4.5.2016 13:22:09   
PinkyFunkyBirdy
Lidac, pa sretan rođendan tvojoj velikoj curi! user posted image user posted image user posted image
Stvarno brzo rastu. Još da mi isto tako brzo ne starimo i gdje bi nam bio kraj. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 363
4.5.2016 18:13:32   
lidac0605
Hvala vam curke user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 364
4.5.2016 21:15:05   
Jezic123
Hej curke evo i mene
Kazic meni su prve ljepse.
Lidac tvojoj velikoj curki sretan veliki 17 rodendan.
Ja sam od svog sinka janka dobila narudbu za sutra za rucak. Crvena juhica sa noklicama i pohanu piletinu, a prilog ja moram smisliti user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 365
4.5.2016 22:16:33   
Kazimira
Vece....

Bili decki i danas kod peda jer je K natekao vrat ispod usiju.....sutra vade krv I rade bris, a oci na pol 12, IMA konjuktivitis user posted image ....bas sam jadna, a on ceeeendraaaav, svaki put kad mu nos curi dere se I zove nas da mu ispusemo....katastrofa, noc bu duuuga user posted image

Jezic I moj je danas narucio paradajz juhicu kad dode od doktora i nije ju taknuo user posted image
Ja danas radila ''vasernokle'' sa puno speka user posted image

Noc user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 4.5.2016 22:18:02 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 366
5.5.2016 0:05:22   
lidac0605
Kazić,da nije mononukleoza user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 367
5.5.2016 6:25:18   
Jezic123
Jutro mame
Evo mi jutros poranili.
Kazic bas mi je zao sto ti je mali k tako bolestan. Nadam se da bu sve ok.
Mene upravo strah iduceg tjedna jer mi M ide opet u vrtic.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 368
5.5.2016 7:08:41   
Danira
Jutrouser posted image
Taman fino napisem i izbaci meuser posted image .....
Kazic bas mi je zao stalno nekaj,nikad mirauser posted image
Mozda da ga probas jedno vrijeme ostavit doma,da mu imunitet ojacauser posted image
Jezic kolko ti lusy zlicica popapa?jel si dobila M posto dojis?
Lidac jel curka zadovoljna poklonom?
Moj D papa,muza ispratila na posao,a mala se sprema za skolu......mislim da bum jos malo ubila okouser posted image
Danas nis nebudem kuhala imam od jucer juhu,spinat,cevape i krokete domaceuser posted image samo njih specem.
Da vas podsjetim Danas je nasoj perlici rockas.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 369
5.5.2016 8:42:32   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Spremamo se u vrtić,pa da se nabrzaka javim user posted image ...

Perlić,i tu ti želim sveeee najljepše user posted image user posted image

Danira,poklon je bio zadovoljavajući user posted image ...sad se u subotu sprema u Aquarius na Jarun user posted image -to znači da bum se opet vozila po gradu u pidžami u gluho doba noći user posted image ...nije me još nikad policija zaustavila da me vide,al ko zna user posted image moš mislit da me vide tak u pidžami u autuuser posted image user posted image

Dakle,ja jučer M dala kašicu od mrkve,pošto smo danas 4 mjeseca...jel moram reć da je taj moj žderko pojeo CIJELU onu kašicu od 125g user posted image
user posted image ...dakle on je tak lizal i cmakal te mrkve da je to bilo preeesmiješno user posted image ...

Stavit ću vam posle slikicu di sam ih jučer sve skupa slikala,kćer je htjela tak,da vidite moju veliku bandu user posted image -samo sad ne stignem,gibam u vrtić user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 370
5.5.2016 10:05:14   
lidac0605
Eto ga na user posted image ...kompletirani user posted image
I njupač user posted image
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3752

Neposredna veza do poruke: 371
5.5.2016 14:56:05   
Danira
Lidac tvoja sretna petorka bas mozes biti ponosna mamica.user posted image

Neposredna veza do poruke: 372
5.5.2016 14:56:49   
Danira
Kazickak je K?

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 373
5.5.2016 15:18:17   
Jezic123
Hej
Danira nemam pojma koliko zlicica pojede jer nebrojim, a dajem joj dok se nekrene ljutiti user posted image uglavnom pojede dosta.
M jos nisam dobila. Vjerovatno cu dobiti kada ona krene rjede cicati. Tako mi je barem bilo i sa M. Da li si ti dobila M?
Lidacklinci su ti prekrasni, budi ponosna na svoju petorku user posted image user posted image
Kazic da li si saznala sto je K?

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 374
5.5.2016 15:35:03   
Danira
Jezic ni ja nisam jos dobila,prije kojih 2 i pol mjeseca je kao krenulo al oskudno valjda sam se jos cistilauser posted image .
Uopce mi ne fali.user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!