Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.5.2016 8:04:00
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutro.....budna od 6, vasdm smrklje B....sad je malo zaspao. Decki otisli kod peda, imao je i ponoci 38,7....sav je cendrav, vruce mu je, bas je za nis Lidac trebao sad u srijedu ponovno na kontrolu sluha i opet bolestan, a prije toga smo vadili krv da se vidi jel ima streptokok jer se nekad nemoze izolirati iz brisa.....I kaj najbolje nalaz je dobar Umorna sam i nervozna i sad su jos svi doma
< Poruku je uredio Kazimira -- 3.5.2016 8:06:35 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.5.2016 8:16:34
|
|
|
|
lidac0605
|
Mi nismo ni vadili taj titar antitijela na streptokoka,a i to ti nije neko mjerilo,recimo moj M(on je vadio samo treću mandulu i zarezivali su mu bubnjiće) ti nije nikad,ali nikad imao ni upalu uha ni anginu,a na Srebrnjaku(kam smo hodali zbog alergije) su mu izvadili taj titar na streptokoka i bio je jako visok,onda su me pitali da jel ide u vrtić,ja reko ide i tam mi je dr.onda reko da je to često visoko kod vrtićke djece,a da nisu bolesni jer su kakti tam u doticaju sa svakakvim beštijama... A u Vinogradskoj se nisu mogli načudit kak su mu poštopana uha i ne čuje dobro,a nikad imao upalu uha ,eto sve je moguće... Nadam se da bute čim prije to riješili,da se dijete ne pati..ja sam u tih godinu dana izgubila živaca i živaca
< Poruku je uredio lidac0605 -- 3.5.2016 8:19:47 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.5.2016 9:07:49
|
|
|
|
Jezic123
|
jutro i mi smo budni od 6 l se probudila i pocela glodati krevetic kazic basm i je zao sto ste opet bolesni. mene samo strah sto ce biti kada mi M krene iduci tjedan u vrtic. sada mu je nos opet zastopan tj, curi mu kao blesav. sada mislim da je to neka alergija jer mu je u krvi bilo poviseno nesto iz cega se vidi da li je alergija ili ne. budem vidjela do petka pa cu zvati ped ili tako nesto da ju pitam.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.5.2016 9:09:36
|
|
|
|
Jezic123
|
i razumijem te s tim umorom. mene je mm sinos cnamazao s konjskim onim gelom i bilo mi je bolje, ali sada me opet uhvatilo. srecom pa mi je M otisao kod djeda malo da ja rucak bar napravim u miru
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.5.2016 10:36:20
|
|
|
|
Danira
|
Hej zenske Vec sam se pogubila u svim tim albumima Bas su nam kikici preslatki,kad su na mame Moj D od jucer pokusava staviti nogu u usta,al ima kratke bucmaste nogice,sav skuci,al se smije kak mu je god tesko,podsjeca me na renatu sopek,gimnasticar Jezic lucika je mala slatkica,braco svjetli ona tamna. Kazic drzi se,i to bu proslo. Lidac zvali bumo 70 ljudi i muzika bude,moj brat je svirac pa bu mukte. Idem D prikopcat na ciku.....
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.5.2016 10:47:36
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej.... Dosli decki, kaze ped viroza, ispovracao slajm u autu....sad nema tem....ali najvise me izluduje njegova cendravost Sad je pojeo prezganu juhu...bumo vidjeli.....a mandule bumo sredili, sigurno Jezic Lucija je prelijepa... Evo moj B nadoknaduje u kolicima, jucer je slabo spavao......za njega mi je Dr da efedrin kapi ... Danira bas bu prava veselica , nis drugo nas D ni ne zasluzuje
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.5.2016 21:46:11
|
|
|
|
Jezic123
|
Hvala curke na komplimentima. Kazic znam na sto mislis kod tog cendranja to i mene izluduje kada ovaj moj krene. Samo se nadam da ce brzo proci
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.5.2016 10:43:24
|
|
|
|
Kazimira
|
Hellooo... Evo mene....bolesnik je doma, V sam mislila i danas ostaviti, ali ujutro je napravila scenu da bi i ona lijek i pocela vristati i plakati.....bome sam je obukla brzinom munje i bjez u vrtic......koma, K je cendrav, jucer je opet dusu ispovracao i stalno je na rubu povracanja (boji se), a i s B nikad ne znam kad bu spavao tak da je lakse da je gospoja u vrticu.... Kako ste vi? Kaj radite? Ja mlo surfam po Sports direktu....narucili bi sebi I klincima tene pa mozgam oko velicina... Kaj kazete? Jel vam se svidaju, full su povoljne http://www.sportsdirect.com/kappa-bermos-2-trainers-womens-279120?colcode=27912021 http://www.sportsdirect.com/kappa-tortona-2-trainers-ladies-279123?colcode=27912322
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.5.2016 11:54:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojla,mamice i bebice Kazić,meni su dobre ove druge ...10 funti?!?Pa to je 100 kn,za Kappine tene stvarno malo...kolko je dostava? Nadam se da bu K uskoro bolje... Ja sam inače totalni manijak kaj se tiče internet kupovine,sve kaj se da bi kupila na internetu ...prije 10ak dana sam kupila mega box od pampersa na Abrakadabri jer su bile na akciji-174 kom 199 kn ...mogu si mislit kaj si je mislil tip kad mi je dostavljal kutiju pelena I stalno šopingiram po ebayu Moja jedinica danas napunila 17 god...ujutro sam ju iscmakala,izgrlila i naravno rasplakala se...ne mogu vjerovat da je već odrasla,najradije bi da su svi zauvijek mali i sa mnom Spekla sam joj i tortu jučer-ferrero rocher i za danas je slavljenica naručila lazanje za ručak,pa sam u pripremi,a usput bedinam M
< Poruku je uredio lidac0605 -- 4.5.2016 11:55:47 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.5.2016 12:17:03
|
|
|
|
Danira
|
Bok curke Danas sam tak cangrizava od ovog vremena Mali gospon bi se samo nosio i bio na cici ,ukratko danas mi svi idu na zivce . Kazic bas su lijepe tene i ful jeftine. mislim da se isplati. Lidac uff i meni suze krenle kak brzo rastu,moja zenska 11 i pol Sretan rockas tvojoj Lauri nek bu ziva zdrava,vesela i sretna i puuunooo srece u ljubavi.....
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.5.2016 13:08:06
|
|
|
|
Kazimira
|
To narucujem na Facebook preko grupnih narudbi....ipak je jeftinije nego da sam narucujes....cure racunaju euro 8.5 ili funtu 11.5....postarinu se cijelu, kako kad 10 il 15 kn I pos do mene ☺ Nisam si dugo nis kupila, a bas su mi lijepe....naravno da najvise klincima narucujem Sretan rockas velikoj curi......ljubi svaki Dan.....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.5.2016 13:22:09
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Lidac, pa sretan rođendan tvojoj velikoj curi! Stvarno brzo rastu. Još da mi isto tako brzo ne starimo i gdje bi nam bio kraj.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.5.2016 18:13:32
|
|
|
|
lidac0605
|
Hvala vam curke
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.5.2016 21:15:05
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej curke evo i mene Kazic meni su prve ljepse. Lidac tvojoj velikoj curki sretan veliki 17 rodendan. Ja sam od svog sinka janka dobila narudbu za sutra za rucak. Crvena juhica sa noklicama i pohanu piletinu, a prilog ja moram smisliti
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.5.2016 22:16:33
|
|
|
|
Kazimira
|
Vece.... Bili decki i danas kod peda jer je K natekao vrat ispod usiju.....sutra vade krv I rade bris, a oci na pol 12, IMA konjuktivitis ....bas sam jadna, a on ceeeendraaaav, svaki put kad mu nos curi dere se I zove nas da mu ispusemo....katastrofa, noc bu duuuga Jezic I moj je danas narucio paradajz juhicu kad dode od doktora i nije ju taknuo Ja danas radila ''vasernokle'' sa puno speka Noc
< Poruku je uredio Kazimira -- 4.5.2016 22:18:02 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 0:05:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Kazić,da nije mononukleoza
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 6:25:18
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro mame Evo mi jutros poranili. Kazic bas mi je zao sto ti je mali k tako bolestan. Nadam se da bu sve ok. Mene upravo strah iduceg tjedna jer mi M ide opet u vrtic.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 7:08:41
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Taman fino napisem i izbaci me ..... Kazic bas mi je zao stalno nekaj,nikad mira Mozda da ga probas jedno vrijeme ostavit doma,da mu imunitet ojaca Jezic kolko ti lusy zlicica popapa?jel si dobila M posto dojis? Lidac jel curka zadovoljna poklonom? Moj D papa,muza ispratila na posao,a mala se sprema za skolu......mislim da bum jos malo ubila oko Danas nis nebudem kuhala imam od jucer juhu,spinat,cevape i krokete domace samo njih specem. Da vas podsjetim Danas je nasoj perlici rockas.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 8:42:32
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Spremamo se u vrtić,pa da se nabrzaka javim ... Perlić,i tu ti želim sveeee najljepše Danira,poklon je bio zadovoljavajući ...sad se u subotu sprema u Aquarius na Jarun -to znači da bum se opet vozila po gradu u pidžami u gluho doba noći ...nije me još nikad policija zaustavila da me vide,al ko zna moš mislit da me vide tak u pidžami u autu Dakle,ja jučer M dala kašicu od mrkve,pošto smo danas 4 mjeseca...jel moram reć da je taj moj žderko pojeo CIJELU onu kašicu od 125g ...dakle on je tak lizal i cmakal te mrkve da je to bilo preeesmiješno ... Stavit ću vam posle slikicu di sam ih jučer sve skupa slikala,kćer je htjela tak,da vidite moju veliku bandu -samo sad ne stignem,gibam u vrtić
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 10:05:14
|
|
|
|
lidac0605
|
Eto ga na ...kompletirani I njupač http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3752
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 14:56:05
|
|
|
|
Danira
|
Lidac tvoja sretna petorka bas mozes biti ponosna mamica.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 14:56:49
|
|
|
|
Danira
|
Kazickak je K?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 15:18:17
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej Danira nemam pojma koliko zlicica pojede jer nebrojim, a dajem joj dok se nekrene ljutiti uglavnom pojede dosta. M jos nisam dobila. Vjerovatno cu dobiti kada ona krene rjede cicati. Tako mi je barem bilo i sa M. Da li si ti dobila M? Lidacklinci su ti prekrasni, budi ponosna na svoju petorku Kazic da li si saznala sto je K?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.5.2016 15:35:03
|
|
|
|
Danira
|
Jezic ni ja nisam jos dobila,prije kojih 2 i pol mjeseca je kao krenulo al oskudno valjda sam se jos cistila . Uopce mi ne fali.
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!