|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
23.4.2016 8:23:00   
lidac0605
Đe ste,zimkulje-kaaavicaaa user posted image

Spremam se radit gredice na vrt user posted image -čitaj:neee daaaa miiii seeee user posted image user posted image

Morala bi popodne do dm-a vidjet za te kašice...Danira,si išla ti po te kašice?Ne znam jel to možeš kupit tipa 10 komada pa platiš 5(pošto su 1+1 gratis) ili moram 5x uć u dućan i kupovat 2 po 2 user posted image valjda ste skužile sad kaj sam nadrobila user posted image

Danas ću vjerojatno speć pizzu za ručak,pošto moram na vrt user posted image ...to si stavim tijesto u pekač za kruh da mi ga izmijesi i digne,pa samo razvaljam i nafilam...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 276
23.4.2016 8:50:54   
Jezic123
Jutro
Evo i mene nabrzinu da vam se javim. Mali mi ima upalu pluca baktwerijsku.dobio sumamed, a L ima zastopan nos i malo kasljuca samo me strah da i ona neskupi upalupluca.user posted image user posted image od tihbolestina vise nisama nisam pametna sto mi je ciniti vezanouz to?
Nemam pojma sto da pravim za rucak, ali budem vec nesto smislila. Eto ukratko uzivajte pa vam se javim dose situacija malo smiri s klincima.

Neposredna veza do poruke: 277
23.4.2016 9:07:47   
lidac0605
Ajoj,Jezic nadam se da bu malac brzo bolje...ma ne bu L dobila upalu pluća,pa nejde to sam tak...malac samo nek pere često ruke i nek nejde puno oko nje,to ti je sve kaj možeš napravit.A kad prođe 24 sata od početka antibiotske terapije nije više zarazan...
Bit će sve ok user posted image
Jel L počela kaj konkretno jesti?

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 278
23.4.2016 9:15:53   
Danira
Jutro user posted image
Jezicuser posted image bas vas stalno nekaj napada,nek brzo ozdrave.
Jagodice,lijepo decko napredujeuser posted image ,moj D je spavao do 2 mjeseca u jajetu jer se osjecao koda je u busi.user posted image
Jel ga dojis il ste na ad?
Kazicuser posted image tak sam ja svoje znala poslat kod svojih,kad su mi
znali dojaditi,samo kaj su se brzo znali vratiti,jer im fali mamauser posted image
Lidac seka mi je usput kad je isla s posla kupila punu vrecu kasica,mislim da je opustosila dmuser posted image ,tak da mozes uzet kolko hoces.
Lidac joooj meni se nis neda kaj se tice vrta,pola jesam,a drugu polovicu jos nisam stigla odD.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 279
23.4.2016 12:58:38   
Jezic123
E da sto je najjace u toj prici M je u cet poljubio L u nos dok sam ja reagirala vec je bio ju poljubio, a onda je ona u cet navecer kada je isla spavati nos zacepljen onako uzas. Za sada je ona ok bez temp tu i tamo onako zakasljuca, sisa fino i ponasa se koliko toliko normalno samo sto joj nos bude zastopan, pa ga usisam i onda opet bude ok.
Lidac sto se L tice i klope ovaj tjedan je na mrkvici. Pomalo joj sada za vikend idemo dalje pomalo.
Mi danas imamo juhicu od koke i puzice sa vrhnjem i slaninom. To jezelja M.

Neposredna veza do poruke: 280
23.4.2016 13:34:08   
baby20
Hello, danas nam je divan dan, divan dan mojoj sreći 5. rođendan user posted image user posted image

Ajoooj, jezic i kazic, kod vas su stalno viroze, bolesti... Želim brza ozdravljenja klincima, a vama drage puno strpljenja i živaca user posted image

Kod nas sve po starom, princ samo papa i spava, noći nekad prespava u komadu, a nekad se jednom probudi papati. Na varalicu se ljuti, ali zato je palac utjeha user posted image , bilo bi čudno da je on izuzetak, pošto obje seke cuclaju palac user posted image
Kupila sam mu odjelce za krštenje user posted image baš će biti frajer user posted image
Idem sad laganini u čišćenje kuće dok dodje dan D user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 281
23.4.2016 14:05:18   
lidac0605
Aaaa,Baby sretan 5.rođendan velikoj curkici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 282
23.4.2016 18:58:19   
lidac0605
Evo i ja upravo dovukla Frutekovih kašica iz Dma user posted image .Još sam imala i onaj kupon za -15% na cijelokupnu kupovinu i plus ovo 1+1 gratis,bome sam fino ušparala user posted image ...
Još sam našla Axe deziće isto 1+1 gratis,pa sam ih uzela dečkima jer ovi pubertetski miomirisi bacaju u trans user posted image ..I troslojni wc papir od Palome je 1+1,pa dobiješ 2 za 18 kn...definitivno jedna od isplativijih kupovina user posted image

Neposredna veza do poruke: 283
23.4.2016 19:36:49   
Danira
Lidacuser posted image user posted image kad mi imamo penez i kramari trzeuser posted image .veli mm da cim imam para nadem nekakvu akcijuuser posted image .
Baby SRETAN RODENDAN LARI,nek je ziva i zdrava.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 284
23.4.2016 21:04:40   
lidac0605
Istina user posted image ...ja uvijek nađem neke akcije i povoljnosti za potrošit pare user posted image iz mjeseca u mjesec user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 285
24.4.2016 16:59:49   
Danira
Hej zenske,
Kaj se radi?
Vrijeme jeuser posted image user posted image uzas.
Za cudo pa nemam danas nikakve goste.
D je malo cangrizav jer nismo bili vaniuser posted image
Malo mi je dosadno

Neposredna veza do poruke: 286
24.4.2016 21:01:58   
Jezic123
Hej danira razumijem te. Moj M je danas malo zivnuo i odmah bi isao van.user posted image
Luser posted image jos pati nos i kasljuca tu i tamo nesto. A mene isto uhvatilo zastopan nos i kisem kao blesava.user posted image
Talko da nas ide, ali eto i to ce proci
Paravila danas neki kolac od kokosa i skoro pa ga nema viseuser posted image .
Sada se trpamo u krpe na spavanje.
Kako ste vi provele ovaj hladni dan?

Neposredna veza do poruke: 287
24.4.2016 22:45:24   
Kazimira
Hej zene, evo me napokon.....

Imali smo cijeli vikend goste pa sam bas umorna user posted image

Baby sretan rockas curkiuser posted image

Danas je mom K rockas, napunio 4 godinice, sunce moje prvouser posted image
Radila mu tortu I bio je odusevljen, prava cokoladni bomba user posted image
Veliki slavlje smo odgodili za bolje vrijeme....

Mene jos drzi prehlada drzi, danas sinusi I neki suhi kasalj.....u tri tjedna sam prosla 4 varijante grlobolje....uzas!
B I dalje smrca pa ga I po noci pumpam.

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 288
24.4.2016 22:49:56   
Kazimira
B je bas velik.....Kaspi je imao s mj dana 5370, a rodio se tezi.....mali bu bomba, na slikama izgleda ko beba od 4 mjeseca user posted image user posted image
Poceo je gugutati I smijati se, a meni svaki put suze na oci.....luda baba.....

Laku noc user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 24.4.2016 22:50:25 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 289
24.4.2016 23:12:31   
lidac0605
Aaaa,Kazić ma sretan rođendan velikom prvijencu,nek bude cijeli život vedar,zdrav,pametan i na ponos svojim roditeljima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nama isto dan bezveze prošo user posted image ...cijeli dan u kući i zujimo jedni oko drugih...

Želim da mi svi brzo ozdravite, i vi i kikići user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 290
25.4.2016 9:14:29   
Jezic123
Jutro mame
Baby i kazic sretanrodendan vasim limacima neka su zivi i zdravi.
Evo mi uzivamo. L spava, a M gleda crtice.
Malo smo bolje, ali jos trebamo odmarati da ozdravimo.
Sveki mi danas dolazi pomoci, ako nista drugo samo da skuha user posted image
I danas nam je danuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 291
25.4.2016 15:45:48   
Kazimira
Heej user posted image

Hvala na lijepim zeljama user posted image

Evo nas malo, B je super, lezi kraj mene I mlati rukama I nogama I da mami da pise user posted image

Klinci spavaju I sutra idu u vrtic, K je bio na kontroli I sve je OK.....tako da danas radimo tortu od kartona za ekipu iz vrtica user posted image
Ipak mi neda user posted image

Pisemo poslije😂

< Poruku je uredio Kazimira -- 25.4.2016 15:46:37 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 292
25.4.2016 16:21:44   
Jezic123
Kazic user posted image user posted image za K sto je sve ok
Mi cemo sada na kontrolu kod nase ped kada mi mm dode

Neposredna veza do poruke: 293
26.4.2016 0:23:11   
Kazimira
Evo vam ga na user posted image

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29919
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29920

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 294
26.4.2016 9:02:19   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Kazić,B je predivan user posted image ...i ooogroman user posted image ...baš sam ti na sličkama napisala,zgleda ko da ima 6 mjeseci user posted image ...i sad mi je iiiista V u facici..user posted image

Kod mene jučer kaos...moj sedmaš igrao nogomet na školskom igralištu,na betonu,u sprintu pao preko lopte-NA GLAVU user posted image -sa svih svojih 175 cm i 80 kg user posted image -dopeljali ga doma,ovome se vrti,boli ga glava,mučno mu je,2x povratio-otišli u Klaićevu na hitnu,ostao na neurokirurgiji na promatranju...user posted image
Kasnije se smirio,nije više povraćao,al su rekli da vjerojatno je neki potres mozga,da će danas vidjet kaj će mu još radit,al da će sutra najvjerojatnije doma ak bude sve ok...moram zvat sad negdje oko 10 kad im prođe vizita pa ću vidjet kaj imaju u planu...
Za poludet user posted image ...a navečer došli sa stvarima,on već ko da niš nije bilo-ceri se kak sad ne mora u školu...e svašta,ta deca su luuuda user posted image
Najgora mi je kaj sad zbog M ne mogu nikud-ne pada mi na pamet vodat ga po bolnici,tak da niš dok popodne muž ne dođe s posla da on ode k njemu...Jučer mi je kćer ga navečer pričuvala dok sam to kratko otišla(al sam ga prije okupala i nahranila),nemam ga kome ostavit user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 295
26.4.2016 9:10:21   
Kazimira
Jutroooouser posted image

Joooj Lidac, za cas se sranje dogodi.....sam nek bude dobro....

Hvala....B je moja slatka bombica.....sad spava u kolicima, a ja malo lezim.....sinoc smo mm I ja slagali K tortu do pol1.....IMA tu posla, bum stavila fotkice, bas sam ponosna......otpratila ih jutros sa hrpom vrecica za vrticko slavlje.....uf da mi je biti muha na zidu da vidim kako se zabavljauser posted image

Jezic nadam se da bu M brzo bolje I da ce nastupiti sad mirno razdoblje.....kako je L? B je pun smrkljica, stalno saugamo....ali dobro je dok mu ne smeta za cicanjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 296
26.4.2016 10:14:21   
Jezic123
Jutro mame
Lidac i ja se nadam da bude sve ok sa tvojim malim - velikim.bas kaosto si rekla sranja se brzo dogode.nisu dabe stari rekli: mala djeca mala briga, velika djeca velika briga.
Kazic M se osjeca bolje i vidi se po njemu, a danas smo isli i krv vaditi i dobio jo je turu jos za danas antibiotika i do daljnjeg je na bolovanju dok malo to nestane.

Neposredna veza do poruke: 297
26.4.2016 10:18:30   
Kazimira
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3747

Evo je user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 298
26.4.2016 10:20:02   
Kazimira
Aj super Jezic....mazite se I pazite user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 299
26.4.2016 10:23:27   
Jezic123
L mi je malo manje balava ali se cuje slajm u grlu, a jadna nezna iskasljati pa je dok. rekla da joj dam kapi bisolvon pa da ispovraca taj slajm i iskaslje.
I ja se nadam da cemo poslije ovoga biti neko vrijeme zdravi. Budemo za mjesec dana na more na nekih mjesec dana da malo naidemo user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!