|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.4.2016 12:52:50   
Danira
Kazic bas ti je veselo,tvoji klinci to sve pokupe iz vrtica,nek sto prije ozdrave.
Perlice hvala ti sto nas se sjetis,skicam te na odbrojavanju.user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 251
19.4.2016 13:26:09   
Kazimira
Perlice user posted image user posted image user posted image

A valjda.....koliko se god trudimo oko higijene ruku uvijek nes....mala cica palac, a gospodja stalno trlja oci pa pipka OK USTA I to sve dok su vani na dvoristu....ma OK su, jucer su bili malo koma, neke lagane tempice, sad bolje....

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 252
20.4.2016 8:21:52   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Perlice,hrabrice user posted image ,mislim da te sve pratimo na odbrojavanju user posted image ...

Kazić,pri tebi opet veselo user posted image ...mah,moji su isto stalno rastezali neke viroze kad su bili tak mali.Ili ovom većem nije bilo niš a najmanji bi se razbolio...kak veli moj L(jer mu baka stalno tak govori kad si nekaj napravi):"Sve će to proć do vjenčanja"user posted image
Pa je sad neki dan opal na dvorištu i ogrebal si dlanove i baka mu opet tak veli,a ovaj se dere iz petnih žila "al ko će tolko čekat,to je još duuuuggggooooo" user posted image

Danira,znači i D trpa ruke u usta...ja zadnja 3 dana stavljam jantarnu oko vrata i moram priznat da puno manje slini-sad jel sam si ja ubrijala il ne user posted image

Ja jučer išla u Muller,po mlijeko,pa smo se odma opskrbili sa par kašica i za 2 tjedna krećemo user posted image
Kupila klasiku-mrkva,jabuka,marelica,mrkva s krumpirom,špinat user posted image
Jedva čekam vidjet onu facu na prvi liz user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 253
20.4.2016 8:23:00   
lidac0605

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Hope23 - 17.02.2016. Noell user posted image

user posted image Vilić zuba - 03.03.2016. Luka user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - 09.03.2016. Baltazar user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 254
20.4.2016 11:09:23   
Danira
Cure,evo mene,konacno.user posted image
Imala sam generlku u kupaoni,sad je cista ko suza.
D papa pa mi se sad idealno javiti.
Lidac i ja sam kupila,mrkvu,jabuku i spinat,jos 9 dana i pocinjemouser posted image
Jutros se D istovario tak puno da jeuser posted image bilo i po bodiju i pidami,pa smo imali jutarnji kupanac.
Danas mi dolazi ravnateljica u posjet i gledat D pa ssam sve upicanila.user posted image

Neposredna veza do poruke: 255
20.4.2016 21:21:18   
Jezic123
Hej curke
Evo i mene konacno
Lidac jos nemamo zubice ali je danas opet pocela jace sliniti da sam joj slincek oko vrata stavila da si majicu nenamoci. I slabije mi je danas sa klopom.
Mi smo krenule sa mrkvicom ipak pomalo. Svaki dan mama pravi mrkvicu za malu Luckuuser posted image
Imas pravo Lidaca za facu kod prvog kusanja. Mene je Lucija pogledala kao da joj dajem neznam sto a ne mrkvuuser posted image
Lidac Mauro je presladak u tom odjelcu
Kazic i mi se borimo evo M mi opet ima nos zastopan onako kao nista. Sve je dobro dok nema temp. A luciji ovo desno oko opet krmelji i tako.
No kao sto o od lidaca baka malome kaze proci ce sve to dok se budu zenili.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 256
20.4.2016 21:53:06   
Kazimira
Evo i mene user posted image

Moji su u krpama pa mi neobicno u tisini user posted image

Danira i B sve zakenja, kaka svaka 2 dana pa bude puno kakice.....bas ga zezaju prdeci zadnja 3 dana user posted image

Klinci su ok, smrkavi i dalje.....najverovatnije bu K vadio mandule....rekao ped da je ova upala uha samo potvrda da moraju vanuser posted image
Jezic di je M isao na opr? Na Rebro? Kako je podnio sve?

Ovu subotu smo trebali slaviti K rockas ali smo odgodili jer javljaju ruzno vrijeme....IMA nas dosta I slavimo na dvoristu, iznajmimo dvorac pa klinci skacu I uzivaju...☺
Svejedno imamo goste cijeli vikenduser posted image

Eeee curke, jeste mozda razmisljale da se nademo jednom, ono kad bebice malo porastu?! Nesto mi se to mota po glavi user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 20.4.2016 21:56:25 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 257
20.4.2016 22:01:38   
Jezic123
Hej kazic mismo ti vadili u Merkuru i on je to super podnio, sutradan je vec htio trcati i skakati. Naravno morao je malo pripaziti. Nista ga nije boljelo ni nista.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 258
20.4.2016 22:04:41   
Jezic123
E i ja sam mislila o takvom okupljanju malo da se nademo
Moram se pohvaliti L zadnjih 2 tjedna kaka redovno svaki danuser posted image
Isto ju malo prdezi zezaju ali ne stalno.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 259
20.4.2016 22:08:06   
Kazimira
user posted image user posted image Luce!!!!

Bas mi ga bude zao....onda sa!o koze spavati na meni, pa nisam, pa nacicavaj I tako pol dana.....ali zanimljivo, kad dode kupanje I cicsnje oko 21.00 on zaspe I sve 5....

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 260
20.4.2016 22:08:12   
Danira
Vecer mamice,kazic i moja je vadila 3 mandulu sa6 godina u vinogradskoj,tam bila taj dan i noc i sutradan doma,papala kasasto 2 dana i sve super od onda je imala samo jednom upalu uha.
Jezic znaci Lusy je na mrkvici,nek samo papa i mi za cas krecemo.user posted image
Kazic ja sam za da se nademo na kavici,za koji mjesec.user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 261
20.4.2016 22:14:55   
Kazimira
Vjerujem da bu I K to dobro podnio, samo mi je strasljiv jako....trudimo se govoriti mu stvari onakve kakve jesu, bez puno uljepsavanja......ne znam kako da mu objasnimo kad dode trenutak......on je mislio da bu mu netko odrezao usi na pregledu kod otorinke jer je vidio instrumente koji su slicni skarama.....u 5 mj idemo na prvi redovni pregled vida I on misli da bu dobio pikicu u oko user posted image user posted image , vec sam luda od takvih zakljucaka....

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 262
20.4.2016 22:17:11   
Kazimira
Aj super.....za koji mjesec user posted image ....veselimo seuser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 263
20.4.2016 22:36:48   
lidac0605
Kakvo je to sijelo tu kad mene nema.user posted image

Ja sam za druženje uvijek user posted image ,bez pogovora user posted image

Kazić mojih dvojica su operirani u Vinogradskoj-M sa 5 god samo treća mandula i zarezivanje bubnjića,a L sa 3 i pol sve tri mandule...M je super podnio,bio mu je problem samo navečer tam zaspat,a L je bil još mali za takvo odvajanje,pa je bilo dosta suza u ta 2 dana,al doma se turbo brzo oporavio,jeo bez problema,opće mu nisam morala davat niš za bolove...

Moj čovječuljak već spava,sad mir do 7 user posted image ...a ja telim Špičeka i kuhanje user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 264
20.4.2016 22:56:52   
Kazimira
I ja zujim po netu I u Spiceka.....

Moj bu dad oko 1 paoko 3 ionda smo vec prije 7 buuudniiii user posted image user posted image

Bravo za M.....user posted image

Tocno osjetim kako sam dobro spavala ako se malom omakne koji sat duze user posted image

Neposredna veza do poruke: 265
20.4.2016 22:57:42   
Jezic123
Kazic mi smo dosli ujutro i popodne isti dan isli kuci.ujutro su mu dali neki sirup i za 15 min je bio kao pija i odveli ga u salu i vratili za 20 min u sobu. Samo budenje poslije narkoze je bilo malo cudno za nas jer je jako kasljao ali su doktori rekli da je to normalno i da ce proci i stvarno je proslo brzo.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 266
21.4.2016 8:39:08   
Kazimira
Jutroooouser posted image

Evo jos ni kavune pijem....klincima kuham hrenovke I mislim da ce danas gledati puuuuno crticauser posted image user posted image .....dana sam s njima i vec mi oko pocinje titratiuser posted image user posted image user posted image

Danas je B spavao od 5 do 8, ali me naravno banda probudila user posted image

Uzivajte u lijepim danuuser posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 267
21.4.2016 13:01:33   
Danira
Dan zenske,ufff najavili mi se za sutra gosti,pa sam slozila kremsnite,to mi je nekak najbrze.
Kuhala nisam nista,jer je klincima puna guzica svega i samo brljaju,tak da smo danas na suhom.pecem mjesani kukuruzni kruh.
Dominik spava vec 3 sata,sad bu papao,jos malo.
Lijepo je vrijeme,cim ga nahranim idemo u setnju.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 268
21.4.2016 15:23:28   
lidac0605
Ojla,zimske mamice user posted image

Evo,mi se javljamo iz parka user posted image ...M ćori,L hara igralištem user posted image
Jutros išla sa najstarijim naručit nove naočale,jest da nosi leće,al mora imat i naočale za rezervu,a ove stare su mu ubi Bože,samo kaj staklo ne frkne van user posted image ...pa uzeli nove,tražila najjeftiniju opciju pošto ih rijetko kad nosi(a da nečem zgledaju),pa su me i te došle 700 kn user posted image ...prošle god su me M došle 1600 kn-dvoje dečki mi nosi očale user posted image ,pa ovome leće svakih 6 mjeseci po 500 kn jer ima različite dioptrije na očima,pa to je za poludit,već sam cijelo bogatstvo potrošila na to zadnjih 10 god.
Pa smo onda još usput u Kiku uzeli mu trapke i jednu majicu,pa onda našli još par jeftinijih stvarčica i izgore mi kesa user posted image
Prazna mi baterija user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 269
21.4.2016 17:09:08   
lidac0605
nastavak...user posted image

Upravo došli doma ,M još uvijek ćori user posted image ...sused mi je danas sfrezal vrt,tak da ovaj vikend ne gine sadnja-malo ja,malo mm.Ak niš drugo morat ću mu gredice napravit jer ak on krene...ajme majko,bit će svakojake user posted image user posted image

Da vam velim-upravo mi je došo mail od DMa-imaju akciju 1+1 gratis do 30.4.,pa između ostalog su i Frutekove kašice od 120 ml,znači dobiješ 2 za 5,70kn user posted image user posted image -pa kupite malim papalicama user posted image

Danas sam pekla burek s mesom,sutra sam mislila kuhat štrukle,al to mi mora neko čuvat M dok ja to zamijesim i skuham,tak da ne znam još za 100%...

Di ste,kaj delate?Kazić,kak su malci?

Neposredna veza do poruke: 270
21.4.2016 17:15:54   
Danira
Lidac hvala ti za obavjest o akciji,sutra pdoh u dm.
D isto spava,mene copila neka alergija kisem 100 na sat,valjda ne smeta dojenjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 271
21.4.2016 17:37:08   
lidac0605
Da,od sutra i je akcija user posted image
Mislim da alergija ne smeta niš dojenju..ak možeš u infektu dojit onda možeš i sa alergijom...

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 272
22.4.2016 9:12:12   
Jagodica13
Jutro drage moje mamice i bebice user posted image evo i mene napokon k vama malo, nije mi radio internet pa se nisam mogla javiti, sad uhvatila malo vremena dok šef spavauser posted image
kako ste mi? Vidim opet ima virozica u điru user posted image nadam se da ce brzo prociuser posted image
Kod nas nema nista novog, bili na kontroli sve super, šef je imao 5350g i 56,5cm dug, sljedeca nam je 11.5, a sad ovaj tjedan imamo pregled kukica, i dalje mi je dobar po noci, 1-2 budjenja sve ovisi kad zaspe ako je ranije onda se 2 put budi, al zato je poceo po danu zezati za spavanje odspava kratko i to jedino vani u kuci nema sanse user posted image i hoce biti jedino u onom jaju-autosjedalici, valjda mu tamo najvise pase..pitala sam pedicu jel to smeta rekla je da ne da je ok, sto vi mislite? Meni djeluje da mu je ok i jos se gospodin namjesti kako njemu pase, podsjeca ga to dok je bio u trbudu...

< Poruku je uredio Jagodica13 -- 22.4.2016 9:17:20 >

Neposredna veza do poruke: 273
22.4.2016 10:08:04   
Kazimira
Jutroooo ZMKe user posted image

Jutros sam klince na horuk poslala kod sveki.....sinoc me bolilo grlo koliko sam vikala.....pa reko da postedim I njih I sebeuser posted image user posted image

B spava u kolicima kuci, a cika lijeva buja I ceka da se probuditi user posted image

Jagodice drago mi je kaj si se javila....bravo za malisu.....I Moj po danu jos nema nikakav ritam.

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 274
22.4.2016 20:27:35   
lidac0605
Bokić,cure user posted image

Jagodice,kućo stara,pa di si ti user posted image ...user posted image za Antonija,pravi je dečko user posted image ...za as nr znam kaj bi ti rekla,moj je alergičan na to jaje,šuti u njemu samo dok se vozi u njemu u autu inače se dere ko konj,opće neće nutra bit...znam da ne preporučuju da je beba neprekidno dulje od 2 sata u njemu...

Kazić,uffff kak mrzim to ranojutarnje urlanje,onda urlam cijelo dan i živčana sam ko pas...

Ja skuhala danas svoje štrukle user posted image ...popodne odvela L na sladoled,pa produžili u školu na informacije za mog dobrijana sedmaša i gle čuda,đubre lijeno,čim je malo radio odma promjena u imeniku za 360 stupnjeva...hodali smo 3 sata u komadu,ono sunce popodne pripeklo ko bedasto,baš me izmorilo user posted image user posted image user posted image user posted image "
Zato smo već svi okupani i u piđamama i samo čekam da se M u 10 najede pa da se strmoglavim u horizontaluuser posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 22.4.2016 20:28:47 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!