Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 12:52:50
|
|
|
|
Danira
|
Kazic bas ti je veselo,tvoji klinci to sve pokupe iz vrtica,nek sto prije ozdrave. Perlice hvala ti sto nas se sjetis,skicam te na odbrojavanju.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 13:26:09
|
|
|
|
Kazimira
|
Perlice A valjda.....koliko se god trudimo oko higijene ruku uvijek nes....mala cica palac, a gospodja stalno trlja oci pa pipka OK USTA I to sve dok su vani na dvoristu....ma OK su, jucer su bili malo koma, neke lagane tempice, sad bolje....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 8:21:52
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Perlice,hrabrice ,mislim da te sve pratimo na odbrojavanju ... Kazić,pri tebi opet veselo ...mah,moji su isto stalno rastezali neke viroze kad su bili tak mali.Ili ovom većem nije bilo niš a najmanji bi se razbolio...kak veli moj L(jer mu baka stalno tak govori kad si nekaj napravi):"Sve će to proć do vjenčanja" Pa je sad neki dan opal na dvorištu i ogrebal si dlanove i baka mu opet tak veli,a ovaj se dere iz petnih žila "al ko će tolko čekat,to je još duuuuggggooooo" Danira,znači i D trpa ruke u usta...ja zadnja 3 dana stavljam jantarnu oko vrata i moram priznat da puno manje slini-sad jel sam si ja ubrijala il ne Ja jučer išla u Muller,po mlijeko,pa smo se odma opskrbili sa par kašica i za 2 tjedna krećemo Kupila klasiku-mrkva,jabuka,marelica,mrkva s krumpirom,špinat Jedva čekam vidjet onu facu na prvi liz
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 8:23:00
|
|
|
|
lidac0605
|
NAŠE BEBICE Jezic123 - 26.11.2015. Lucija Danira - 29.12.2015. Dominik lidac0605 - 05.01.2016. Mauro SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema baby20 - 12.02.2016. Leo Hope23 - 17.02.2016. Noell Vilić zuba - 03.03.2016. Luka Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio Kazimira - 09.03.2016. Baltazar
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 11:09:23
|
|
|
|
Danira
|
Cure,evo mene,konacno. Imala sam generlku u kupaoni,sad je cista ko suza. D papa pa mi se sad idealno javiti. Lidac i ja sam kupila,mrkvu,jabuku i spinat,jos 9 dana i pocinjemo Jutros se D istovario tak puno da je bilo i po bodiju i pidami,pa smo imali jutarnji kupanac. Danas mi dolazi ravnateljica u posjet i gledat D pa ssam sve upicanila.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 21:21:18
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej curke Evo i mene konacno Lidac jos nemamo zubice ali je danas opet pocela jace sliniti da sam joj slincek oko vrata stavila da si majicu nenamoci. I slabije mi je danas sa klopom. Mi smo krenule sa mrkvicom ipak pomalo. Svaki dan mama pravi mrkvicu za malu Lucku Imas pravo Lidaca za facu kod prvog kusanja. Mene je Lucija pogledala kao da joj dajem neznam sto a ne mrkvu Lidac Mauro je presladak u tom odjelcu Kazic i mi se borimo evo M mi opet ima nos zastopan onako kao nista. Sve je dobro dok nema temp. A luciji ovo desno oko opet krmelji i tako. No kao sto o od lidaca baka malome kaze proci ce sve to dok se budu zenili.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 21:53:06
|
|
|
|
Kazimira
|
Evo i mene Moji su u krpama pa mi neobicno u tisini Danira i B sve zakenja, kaka svaka 2 dana pa bude puno kakice.....bas ga zezaju prdeci zadnja 3 dana Klinci su ok, smrkavi i dalje.....najverovatnije bu K vadio mandule....rekao ped da je ova upala uha samo potvrda da moraju van Jezic di je M isao na opr? Na Rebro? Kako je podnio sve? Ovu subotu smo trebali slaviti K rockas ali smo odgodili jer javljaju ruzno vrijeme....IMA nas dosta I slavimo na dvoristu, iznajmimo dvorac pa klinci skacu I uzivaju...☺ Svejedno imamo goste cijeli vikend Eeee curke, jeste mozda razmisljale da se nademo jednom, ono kad bebice malo porastu?! Nesto mi se to mota po glavi
< Poruku je uredio Kazimira -- 20.4.2016 21:56:25 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:01:38
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej kazic mismo ti vadili u Merkuru i on je to super podnio, sutradan je vec htio trcati i skakati. Naravno morao je malo pripaziti. Nista ga nije boljelo ni nista.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:04:41
|
|
|
|
Jezic123
|
E i ja sam mislila o takvom okupljanju malo da se nademo Moram se pohvaliti L zadnjih 2 tjedna kaka redovno svaki dan Isto ju malo prdezi zezaju ali ne stalno.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:08:06
|
|
|
|
Kazimira
|
Luce!!!! Bas mi ga bude zao....onda sa!o koze spavati na meni, pa nisam, pa nacicavaj I tako pol dana.....ali zanimljivo, kad dode kupanje I cicsnje oko 21.00 on zaspe I sve 5....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:08:12
|
|
|
|
Danira
|
Vecer mamice,kazic i moja je vadila 3 mandulu sa6 godina u vinogradskoj,tam bila taj dan i noc i sutradan doma,papala kasasto 2 dana i sve super od onda je imala samo jednom upalu uha. Jezic znaci Lusy je na mrkvici,nek samo papa i mi za cas krecemo. Kazic ja sam za da se nademo na kavici,za koji mjesec.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:14:55
|
|
|
|
Kazimira
|
Vjerujem da bu I K to dobro podnio, samo mi je strasljiv jako....trudimo se govoriti mu stvari onakve kakve jesu, bez puno uljepsavanja......ne znam kako da mu objasnimo kad dode trenutak......on je mislio da bu mu netko odrezao usi na pregledu kod otorinke jer je vidio instrumente koji su slicni skarama.....u 5 mj idemo na prvi redovni pregled vida I on misli da bu dobio pikicu u oko , vec sam luda od takvih zakljucaka....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:17:11
|
|
|
|
Kazimira
|
Aj super.....za koji mjesec ....veselimo se
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:36:48
|
|
|
|
lidac0605
|
Kakvo je to sijelo tu kad mene nema. Ja sam za druženje uvijek ,bez pogovora Kazić mojih dvojica su operirani u Vinogradskoj-M sa 5 god samo treća mandula i zarezivanje bubnjića,a L sa 3 i pol sve tri mandule...M je super podnio,bio mu je problem samo navečer tam zaspat,a L je bil još mali za takvo odvajanje,pa je bilo dosta suza u ta 2 dana,al doma se turbo brzo oporavio,jeo bez problema,opće mu nisam morala davat niš za bolove... Moj čovječuljak već spava,sad mir do 7 ...a ja telim Špičeka i kuhanje
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:56:52
|
|
|
|
Kazimira
|
I ja zujim po netu I u Spiceka..... Moj bu dad oko 1 paoko 3 ionda smo vec prije 7 buuudniiii Bravo za M..... Tocno osjetim kako sam dobro spavala ako se malom omakne koji sat duze
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 20.4.2016 22:57:42
|
|
|
|
Jezic123
|
Kazic mi smo dosli ujutro i popodne isti dan isli kuci.ujutro su mu dali neki sirup i za 15 min je bio kao pija i odveli ga u salu i vratili za 20 min u sobu. Samo budenje poslije narkoze je bilo malo cudno za nas jer je jako kasljao ali su doktori rekli da je to normalno i da ce proci i stvarno je proslo brzo.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.4.2016 8:39:08
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutroooo Evo jos ni kavune pijem....klincima kuham hrenovke I mislim da ce danas gledati puuuuno crtica .....dana sam s njima i vec mi oko pocinje titrati Danas je B spavao od 5 do 8, ali me naravno banda probudila Uzivajte u lijepim danu
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.4.2016 13:01:33
|
|
|
|
Danira
|
Dan zenske,ufff najavili mi se za sutra gosti,pa sam slozila kremsnite,to mi je nekak najbrze. Kuhala nisam nista,jer je klincima puna guzica svega i samo brljaju,tak da smo danas na suhom.pecem mjesani kukuruzni kruh. Dominik spava vec 3 sata,sad bu papao,jos malo. Lijepo je vrijeme,cim ga nahranim idemo u setnju.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.4.2016 15:23:28
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojla,zimske mamice Evo,mi se javljamo iz parka ...M ćori,L hara igralištem Jutros išla sa najstarijim naručit nove naočale,jest da nosi leće,al mora imat i naočale za rezervu,a ove stare su mu ubi Bože,samo kaj staklo ne frkne van ...pa uzeli nove,tražila najjeftiniju opciju pošto ih rijetko kad nosi(a da nečem zgledaju),pa su me i te došle 700 kn ...prošle god su me M došle 1600 kn-dvoje dečki mi nosi očale ,pa ovome leće svakih 6 mjeseci po 500 kn jer ima različite dioptrije na očima,pa to je za poludit,već sam cijelo bogatstvo potrošila na to zadnjih 10 god. Pa smo onda još usput u Kiku uzeli mu trapke i jednu majicu,pa onda našli još par jeftinijih stvarčica i izgore mi kesa Prazna mi baterija
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.4.2016 17:09:08
|
|
|
|
lidac0605
|
nastavak... Upravo došli doma ,M još uvijek ćori ...sused mi je danas sfrezal vrt,tak da ovaj vikend ne gine sadnja-malo ja,malo mm.Ak niš drugo morat ću mu gredice napravit jer ak on krene...ajme majko,bit će svakojake Da vam velim-upravo mi je došo mail od DMa-imaju akciju 1+1 gratis do 30.4.,pa između ostalog su i Frutekove kašice od 120 ml,znači dobiješ 2 za 5,70kn -pa kupite malim papalicama Danas sam pekla burek s mesom,sutra sam mislila kuhat štrukle,al to mi mora neko čuvat M dok ja to zamijesim i skuham,tak da ne znam još za 100%... Di ste,kaj delate?Kazić,kak su malci?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.4.2016 17:15:54
|
|
|
|
Danira
|
Lidac hvala ti za obavjest o akciji,sutra pdoh u dm. D isto spava,mene copila neka alergija kisem 100 na sat,valjda ne smeta dojenju
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.4.2016 17:37:08
|
|
|
|
lidac0605
|
Da,od sutra i je akcija Mislim da alergija ne smeta niš dojenju..ak možeš u infektu dojit onda možeš i sa alergijom...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 22.4.2016 9:12:12
|
|
|
|
Jagodica13
|
Jutro drage moje mamice i bebice evo i mene napokon k vama malo, nije mi radio internet pa se nisam mogla javiti, sad uhvatila malo vremena dok šef spava kako ste mi? Vidim opet ima virozica u điru nadam se da ce brzo proci Kod nas nema nista novog, bili na kontroli sve super, šef je imao 5350g i 56,5cm dug, sljedeca nam je 11.5, a sad ovaj tjedan imamo pregled kukica, i dalje mi je dobar po noci, 1-2 budjenja sve ovisi kad zaspe ako je ranije onda se 2 put budi, al zato je poceo po danu zezati za spavanje odspava kratko i to jedino vani u kuci nema sanse i hoce biti jedino u onom jaju-autosjedalici, valjda mu tamo najvise pase..pitala sam pedicu jel to smeta rekla je da ne da je ok, sto vi mislite? Meni djeluje da mu je ok i jos se gospodin namjesti kako njemu pase, podsjeca ga to dok je bio u trbudu...
< Poruku je uredio Jagodica13 -- 22.4.2016 9:17:20 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 22.4.2016 10:08:04
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutroooo ZMKe Jutros sam klince na horuk poslala kod sveki.....sinoc me bolilo grlo koliko sam vikala.....pa reko da postedim I njih I sebe B spava u kolicima kuci, a cika lijeva buja I ceka da se probuditi Jagodice drago mi je kaj si se javila....bravo za malisu.....I Moj po danu jos nema nikakav ritam.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 22.4.2016 20:27:35
|
|
|
|
lidac0605
|
Bokić,cure Jagodice,kućo stara,pa di si ti ... za Antonija,pravi je dečko ...za as nr znam kaj bi ti rekla,moj je alergičan na to jaje,šuti u njemu samo dok se vozi u njemu u autu inače se dere ko konj,opće neće nutra bit...znam da ne preporučuju da je beba neprekidno dulje od 2 sata u njemu... Kazić,uffff kak mrzim to ranojutarnje urlanje,onda urlam cijelo dan i živčana sam ko pas... Ja skuhala danas svoje štrukle ...popodne odvela L na sladoled,pa produžili u školu na informacije za mog dobrijana sedmaša i gle čuda,đubre lijeno,čim je malo radio odma promjena u imeniku za 360 stupnjeva...hodali smo 3 sata u komadu,ono sunce popodne pripeklo ko bedasto,baš me izmorilo " Zato smo već svi okupani i u piđamama i samo čekam da se M u 10 najede pa da se strmoglavim u horizontalu
< Poruku je uredio lidac0605 -- 22.4.2016 20:28:47 >
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!