Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.4.2016 14:36:05
|
|
|
|
Kazimira
|
Danas bi ja malo lajala, a nigdje nikoga....sigurno ili kuhate ili uzivajte u suncu Sutra idemo pregledati kukice, a klinci bez nas na rockas s tatom.... Jucer sam dobila za K obuci I jakne za zimu i bas sam sretna, vec je sve oprano I pocela sam danas cistiti ormare, jedan clan vise i moram napraviti mjesta....ajme kaj sve nutra IMA....Nasla sam samo 6 kinder jaja, fala Bogu pa dobar rok Lidac tak ti i moj mali nece nis osim trenirki....isti caca.....jedva sam mu nasla hlace da ide na polnocku i imale su naravno finu pasicu da ga nis ne zulja....I ja malo gledala kosulje, morati cu mu ranije probati
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.4.2016 14:38:22
|
|
|
|
Kazimira
|
Nego....nemojmo vise o meni ...kaj IMA kod vas???
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.4.2016 15:13:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo mene,Kazić ja za lajanje uvijek imam vremena Di ideš za kukove,privat nekam? Mi smo evo malo u šetnji,u pol 6 moram na ispovijed
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.4.2016 16:03:51
|
|
|
|
Kazimira
|
Heej....tko drugi nego nasa L!!! Ma ne, baka nam radi na Salati, a doctor je sutra dezuran pa bumo malo izbjegla guzvu , pogledati ce mu I kljucnu odmah Jesi sve uspjela srediti?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.4.2016 16:15:00
|
|
|
|
lidac0605
|
aaa,pa super da je baka sredila Ma sve ide ko po špagi ...moram još navečer složit samo stolove,ovi iz cateringa ih postavljaju i navečer speglat 4 muške košulje ,svakom po jedna...ehh ti muški
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.4.2016 16:17:59
|
|
|
|
baby20
|
Ajme lidac ženo, kraljice... Pa uz sve pripreme oko sutrašnjeg dana "D" ti još stigneš u šetnju i javit se ovdje na rr Ja znam da ću bit pogubljena dok to sve prodje, pošto sve radim sama , mm je stalno na putu, pa ne mogu od njega previše očekivati kad nam dođe doma na jedan dan. Al valjda bude sve ok. uffff.... Eh da jezic, probala sam L umjesto kazne dati nagradu za dobro ponašanje, jučer je bila super(kucam da se ne ureknem) čak je i danas poprilično dobra u odnosu na prijašnje ponašanje. Nagradu dobije tek navečer ako je cijelog dana dobra i to ju podsjetim svaki puta kad krene radit "gluposti" i onda se primiri.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.4.2016 9:49:21
|
|
|
|
Danira
|
hej zenske, lidac lijepo vam je vrijeme danas,lijepo se zabavite[sm=smiley1.gif baby vjerujem da ti je tesko s klincima,meni pun kufer kad mi dragi radi cijeli dan,a pogotovo da je na terenu. drzi se!bome je tvoj L pravi veliki decko.moj D ima 6kg jucer smo ga vagali. kazic i D prducka i zna biti nervozan zbog trbuscica,a sitne pristice ima oko usta,pretpostavljam da je od cicanja jezic ma budeM prebrodio ljubomoru samo treba vremena cure meni ovo trece koda da ga nit nema,zbilja mi je jako dobar,em ga i klinci znaju primiti,pricat mu,pa mogu si sve napraviti. bila sam u sopingu sa kceri pa sam joj kupila prvi grudnjak ,balerinke i sjajilo za usne,cini mi se da bum sebi sve manje mogla priustiti,zato lidac sineki su zakon,hlace ,majice,kosulje i tocka,s curama nikad nisi gotov
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.4.2016 13:27:33
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej zene! Ovaj vjetar me izluduje!!! Bili smo na pregled, kukovi su super, cijelog ga je pregledao, I kljucnu most I sve je super.....kamen sa srca mi je pao I sad sam mirna Sad je pun sitnih pristica, a bu proslo....eno ga cori u svim kindacu a ja rucala I pijem nescaffe
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.4.2016 13:35:34
|
|
|
|
Danira
|
Kazic za B nek je sve ok. Mi idemo na svadbu,pa sam sva u zurbi
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.4.2016 13:46:45
|
|
|
|
Kazimira
|
Hvala draga.....lijepo se provedite !!!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.4.2016 8:18:44
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Evo mene ...sve je prošlo ok,Mauro je bil dobar i strpljiv,u crkvi jedini on nije plakao,a troje ih se krstilo,nego je fino spavao Catering nam je malo zakasnio,to je jedini bio minus jučer,al kaj sad,sve je to za ljude...tip se tolko ispričaval da mi već sve bilo neugodno... Eto,sve je iza nas(hvala Bogu ).Evo,obećala sam slikicu http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/079028a39c389f3d0ddc62615e45880c.jpg Kazić,super za B,nek je sve ok Danira,kak je bilo na svadbi?Di je bio D?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 17.4.2016 8:25:37 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.4.2016 19:54:14
|
|
|
|
Kazimira
|
Ajoooooj kako je sladak, k'o mali gangster.....prekrasan Moj danas malo zeza, sve nesto po sitno spavao I stalno po rukama ...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.4.2016 22:21:06
|
|
|
|
Danira
|
Lidac M je preekraasan,pravi frajer. Seka mi je cuvala D,super smo se zabavili i naplesali na svadbi. Laku noc
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.4.2016 9:05:07
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Hvala na lijepim komentarima Odijelce za krštenje sam kupila na ebayu,platila cijelih 50 kn joj kak volim taj ebay...mogu si mislit kolko kod nas dođe Hvala Bogu da je sve prošlo,sad mi se danas opće niš ne dela,sad bi samo chillala Okačila sam M jantarnu ogrlicu jučer oko vrata,zadnjih par dana tolko puno slini i žvače ruke,čak ih skupa u isto vrijeme gura u usta i žvače,pa si mislim možda bu manje od nje...mada mi je rano za zube,al ko zna... Jezic,jel L ima na pomolu kakav zubić,pošto nam je ona najstarija ? Danira,zavidim ti na dobroj zabavi u subotu i ja bi na svadbu išla plesaaaat
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.4.2016 9:17:43
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutro.... Mi jutros svi na okupu....K mi neki cudan, IMA tem37 I nekak mu oci krvave....gledamo crtice kod bake dok tako gore usisa......imamo danas goste, a kuca koda je bomba pala.....jos ja krenula cistiti ormare ali nemrem od suba kad B malo malo trazi mamu B spava, kava u miru I vruca nakon dosta vremena
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 8:22:05
|
|
|
|
baby20
|
Evo da vam se malo javim. Danira, bravo za dobar provod. Lidac, Maleni je bio prekrasan, ja sad gledam ta odjelca, kod nas su oko 260kn uffff.... Al kad se ja bojim tako narucivat. Jučer nam je bio katastrofa dan, klinci su bili nervozni i cendravi... Užas. Došlo mi je da plačem skupa s njima Danas kod nas kiša, pa budemo samo po terasi skakali, ništa od šetnje Eh sad pitanje: kako iscistit uho? Ne ovim malenima, nego velikoj curki!? Dakle njoj se naprave ko čepovi u uhu i onda slabije čuje i stalno priča, ajde ponovi nisam čula ! vodila sam ju nedugo kod doktorice i dala je isprati samo jedno uho, ispal je cep veličine graška, ali drugo uho nije dala! Sad sam opet primijetila da ima. Kao da joj se odmah ušni vosak suši i skuplja!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 8:31:06
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Baby,kupi maloj sprej za uho,zove se Vaxol,košta nekih 50ak kuna,al evo mi ga imamo još uvijek i nakon par godina...nama su ga preporučili u bolnici za malca kad smo išli na operaciju treće mandule,a isto su mu uši bile stalno pune cerumena...uho se samo isčisti,samo redovno špricaš u uho,sam se otopi cerumen ili omekša i ispadne sam van,tak da opće ne moraš čačkat po uhu. Moj bu danas nervozan,već znam,čim nemremo van ...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 8:41:33
|
|
|
|
danery
|
jutro,zimčice da vas i ja malo poplašim vidim kod vas svašta,fešte u pripremama,tijeku,začepljene uši.... baby,i ja svojoj kupim vaxol,super pomogne,isto joj se dosta prave čepovi.... lidac,kakav je M frajer,odlično je odijelce ja jučer bila u šopingu,našla si neke zgodne grudnjake-topiče i za cure obleku da mi je mozak stao ,ali isam za manju niš kupovala dok ne dođe kući,mislim da ću komotno pola robice maknuti iz ladice veća je dobila slatku haljinicu s ušima,odmah izvadila itrk u ormar s čim bi ju obukla za vrtić inače,imam pitanje: kak ste oko bebaća koji su bili u inkubatoru ili na odjelu duže,kolikoste morali paziti na njih i oko čega treba posebno voditi brigu?znam da će mi reći doktori,ali i neko vaše iskustvo?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 8:51:16
|
|
|
|
lidac0605
|
Joj,Danery ja konkretno ne znam,moji nisu nijedan bili u inkubatoru/duže u bolnici,ali moja cima koja je rodila sa 32 tjedna se ponašala skroz normalno oko malca kad je došel doma,sve ko i oko normalnog donošenog djeteta samo + one vježbice...mislim da ne buš morala niš ekstra,ona je donošeno zdravo dijete,samo se morala malo "dopeći" u inkubatoru ...ja sam recimo M morala budit svaka 2h za jest zbog te žutice jer on bi spavao na okruglo..tek se nakon nekih 10ak dana tak buđenja i hranjenja na silu krenuo tu i tam sam budit...ti ćeš znat najbolje nakon dan,dva kak s njom,kad se upoznate
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 9:06:30
|
|
|
|
danery
|
ma i ja mislim da će sve bit ok i onak kao da je sve po ps-u,al se ovaj moj već naoštrio......aaaa,baldahin da joj ne smeta ovo i ono....aaaaa,ne palit klimu dok je na katu....aaaaaa,nema cmakanja i nošenja od strane baba....i tak.....mislim,i neka se nabrusio,već mi polako ide tlak gore kak sumoji bili,pa onda baba....jučer me spopade na avliji....MORAŠ JEST SIRA,MLIJEKA......NEMA VAN....ČUVAT SE....JEL IMAŠ MLIJEKA,NIJE TI VODENO,KAKVE JE BOJE,POSTOTAK MASTI,GUSTOĆA....majke ti,ko da u rafineriji radi,pa kontrolira naftu za izvoz
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 9:47:57
|
|
|
|
Danira
|
Bok curke izbacio me ovaj glupi rr Danery ja ti imam kci koja je bila mjesec dana,a sin 2 t u inkubatoru,sve normalno,jedino cesce kontrole i 2 tjedna nisam primala posjete da im ko ne donese kakvu virozu.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 9:51:37
|
|
|
|
Danira
|
Nastavak- Baby ja sam svojoj kupila tuljce od pcelinjeg voska i zapalila sav cerumen joj je izaso u tuljac. Lidac i moj jede sake,ko zna mozda su zubici na pomolu,david mi je dva prva dobio s 3 mjeseca. Kaj se kuha danas? Kod mene fasiranci,spinat i pire krumpir.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 9:54:18
|
|
|
|
danery
|
hvala,Danira
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 11:41:26
|
|
|
|
Kazimira
|
Helloooo.....evo ko nas '' veeeeselooooo veeeeeselooo aj veselo je sve seeloooo'' Klinci jutros bili kod peda I oboje na antibioticima.....B smrca, po noci sam mu izvlacila dva puta smrklje, uz to jucer cijelu Dan nije odspavao u komadu pola sata, ali noc je bila OK......sad je uspio zaspali, ali svaki cas ga ocekujem, nema opustanja......hvala Bogu na nasem didi u penziji koji nam danas pravi musaku Moj B jucer dobio od mmove sestricne prekrasno lanenu bijelu kosulju I sive hlacice...tako da imamo sad obleku za krstitke I biti ce mu taman za 6. mjesec Nemrem ni poruku u miru pisati, V me skaklja sa repom ogromnog psa plisanca
< Poruku je uredio Kazimira -- 19.4.2016 11:43:37 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.4.2016 11:54:24
|
|
|
|
perlica55
|
Curice moje, pusa mamama i bebicama, uživam čitati vaše slatke muke s klincima... Uživajteee
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!