|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
21.4.2016 22:04:25   
Jupiter
Desideria ja sam secer vadila jos u 17tt. Prerano po mom misljenju al' ok. Bio mi je na granici, onoj gornjoj. Tako da se jos uvijek drzim tog nacina prehrane.

Faustina user posted image za dobar pregled! Pa koliko si kg dobila do sad?
Nisi napisala, kad je slj pregled?

Mare kod tebe je uvijek tako veselo i ne mogu se (svaki put) nacuditi koliki su bebaconi u tebi.
Napisi i ti kad je slj pregled.

Ja uzimam dufaston i spirulinu umjesto prenatala. Krv je super.

Hannah sretno ti na pregledu sutra!!

Gledam 321 Kuhaj pa pisem na brzinu..

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1426
21.4.2016 22:09:00   
MareM
Zaboravila... user posted image
Sada pocinjem na svako dva tjedna, tako da je sljedeci pregled 04.05.

Jupiter, ne znam da li su zapravo toliki. Ona mi ih premjeri (BPD, FL i AC), a ja onda s tim mjerama odem na mmamitinu talijansku stranicu i ukucam brojcice u kalkulator.

Hannah, sretno na pregledu (i da ti ne bude opet ona stara mrcina user posted image )! user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 21.4.2016 22:13:31 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1427
21.4.2016 22:14:20   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Hannah------------22.04.
Ninaa27-----------25.04.
Lisica Mica------26.04.
Jupiter-------------26.04.
saki84-------------27.04.
Disederia---------04.05.
MareM-------------04.05.
mmamita -------09.05.
di.sak--------------16.05.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1428
21.4.2016 22:15:23   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1429
21.4.2016 22:22:22   
Desideria
A kupinovo vino? To imam doma. Jel se smije u trudnoci? Joj spirulina je kooomaaa. Meni danas uzeli 4 ili 5 epruveta krvi..ko crkotina hodam okolo

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1430
21.4.2016 22:27:11   
MareM
Ima li alkohola u njemu? user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1431
21.4.2016 22:29:15   
Jupiter
Dufaston je koma.
Spirulina mi je super.
Zero alkohola u trudnoci.

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1432
21.4.2016 22:29:34   
Desideria
A ak je vino valda ima nemam pojma...al tog se pije prst dva

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1433
21.4.2016 22:44:24   
MareM
Ne znam... i u prvoj trudnoci i sada sam na zero alcohol pristupu. Da vidis kako mi je bilo kada sam dobila kutiju Griotta na poklon (my favorite)... posakrivala sam ih jednu po jednu po kuci da ih ne gledam i onda sam ih pronalazila jos godinama nakon toga. Tako i sa kavom - cak negdje ima snimka kad me mm tajno snimio kako je "pijem" u trudnoci s Nikom: uzela bih gutljaj u usta, muckala da mi bude lipo i onda pljunila u drugu posudicu. Gadno je kada e smijes ono sta volis user posted image Ili kad moras ono sta ne volis - dok je bila u stomaku Nika je stalno htjela jesti juhu, a ja mrzim juhe bilo koje vrste. Naravno, morala sam ih jesti kad je sefica tako pozeljela user posted image
Sva sreca ovo dvoje vole jesti isto sta i mama - meso! user posted image

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1434
21.4.2016 23:00:33   
Desideria
Pa ja popijem tu i tamo deci vina uz ribu i casu pive. Kavu na dnevnoj bazi....😐

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1435
21.4.2016 23:11:28   
MareM
Ma, nemoj mislit da ti odredjujem sta ces radit. Samo sam napisala kako ja. Ne znaci da je tako ispravno; svatko odlucuje za sebe. Cak sam znala procitat da je malo crnog vina dobro popit, ali tko ce ga znati. Ja kada popijem i pola prsta vina odmah me lupi u sufit, tako da nekako racunam da bi i na njih moglo lose utjecat. Morali bi pitat nekog strucnijeg...

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1436
21.4.2016 23:12:29   
faustina
Sljedeci pregled je 19.05.
A ča se kila tice kad san zatrudnila imala san 65., sad san došla do 81., u ova zadnja dva miseca san natukla 8 kg
Ja neznan kako cu na dijetu ja bi samo ila i to ono sto najvise debjauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1437
21.4.2016 23:15:06   
MareM
Naj trudnicka pjesma (upravo slusam): Balaseviceva "Al se nekad dobro jelo" user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1438
21.4.2016 23:58:39   
subby

IZVORNA PORUKA: Jupiter

Desideria ja sam na kraju skuzila da mi caj od malinovog lisca izgleda uzrokuje, tj JE uzrokovao BH kontrakcije jer, evo vec 3ci dan pijem samo rooibos i danas sam imala samo jednu. Pa vidi bas i ti da ne uzimas nesto sto ih potice...ne znam.. nisam pametna

Ja sam bas dosta citala i istrazivala o tom caju i ima dosta misljenja. Neki su ga pili kroz cijelu trudnocu, ali posto sam ja imala prijevremene kontrakcije u 31.tt nisam ga uopce pocela prije piti, tek sad pocetkom 37.tt sam pocela salicu na dan i ok je, nisam primjetila nikakve pojacane kontrakcije. Nasla sam negdje da je cak i bolje piti tek od 37.tt. On inace i djeluje na tonus maternice (tj.kontrakcije) tako da tijelo bolje uvjezba kontrakcije i time na samom porodu budu ucinkovitije.

Dobro je isto zadnji mjesec dana, tj.4 tjedna pred termin pojesti 6 datulja na dan jer olaksavaju i ubrzavaju otvaranje i porod te poticu prirodan porod bez medicinskih intervencija pa eto ako kog zanima moze i to malo prouciti ;)

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1439
22.4.2016 8:39:46   
Hannah27
Mare lajkam vijesti s pregleda, lajkam Balaševićeve i ja sam preksinoć čitavu noć slušala samo on me umiri , sve lajkam osim uzdržavanja od kave i alkohola user posted image ha ha .
Ne mogu popratit preko mobitela tko sta pise ali vidim da je upitna mala količina alkohola pa da kazem i ja svoje iskustvo . Ja popijem casu crnog vina , ma nekad i gemišt za ručkom ali rijetko . Sta se tice Kupinovog bina to sam pila prije trudnoce radi kose , ali da moram sada nebi bas cAsu dnevno . Ta moja casa vina je jednom u dva tjedna . Nekad i pivu iako je ne volim ali eto uz pizzu . Kave boze sačuvaj po DVI i Ness popodne .
Mare tebi svaka čast kako si izdržala kavu izbaciti , a bas sam se nasmijALA KAD sam pročitala postupak pijenja i pljuvanja, jer sam ja to radila sa čokoladom . Kad je muz vidio da prožvakam i pljunem rekao je da on to ne moze gledat jer je njemu zao hrane . user posted image Hraneee !!! Nebi da zvacem biftek i pljuvam user posted image user posted image

Cujemo se popodne ....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1440
22.4.2016 8:42:16   
Hannah27
P.s. Mjerite bebe na talijanskoj stranici ?? user posted image Pa kakve veze imaju naši kršni dečki/cure sa Talijanima hihihih...
Nadam se mare da i onaj kalkulator kilaže nije neki kineski ili talijanski jer ja svaki drugi dan slavim kad vidim da sam na minimumu ! user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1441
22.4.2016 8:53:45   
MareM
Hannah, znas kako se strucno zove onaj kalkulator trudnicke tezine? "make pregnant woman happy" user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1442
22.4.2016 10:44:35   
mmamita
Mare tvoji malci su bas smjesni user posted image i bogami dobri po kilazi i visini. Super za blizance!! user posted image A ako je Tatjana rekla da je to pravi stomak blizanaca onda bome i je!!

Faustina dobar je i tvoj bebac user posted image , a za kile boze moj... sta sad, skini ce se sve!

Sta se tice alkohola, inace ga bas ne pijem tako da sad uopce ne mislim o tome. AL da casa vina i piva tu i tamo moze naskodit-ne moze. Nekad se cak i preporuca.

Hannah cekamo te s lipim vijestima user posted image

< Poruku je uredio mmamita -- 22.4.2016 10:46:01 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1443
22.4.2016 10:45:22   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Hannah------------22.04.
Ninaa27-----------25.04.
Lisica Mica------26.04.
Jupiter-------------26.04.
saki84-------------27.04.
Disederia---------04.05.
MareM-------------04.05.
mmamita -------09.05.
di.sak--------------16.05.
faustina----------19.05.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1444
22.4.2016 16:20:52   
mmamita
Samo da prijavim da su sva 3 nalaza u redu!! Ali najbitniji od svih, OGTT naravno. Jooj, kako sam sritna!!! Sve tri vrijednosti su ispod granice! Pao mi je ogroman kamen sa srca, ali isto cu otic jos jednom za 2, 3 tjedna provjerit.

Jupiter krvna grupa se vadi svaku trudnocu (barem u Splitu, a virujem da je tako svugdi...) A mi koji imamo rh negativan faktor moramo 3 puta u trudnoci vadit krvnu grupu. 1. put kad odes, ali pozeljno do 20tt, 2. put u 28tt a 3. put u 34tt zbog antitijela koja se mogu pojaviti. Ne bih u detalje jer sam totalni laik po pitanju toga, ali znam da moram user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1445
22.4.2016 16:35:48   
Hannah27
Evo meee !!! Ajme kako sam happy !
Nezz odakle da počnem . Prvo vag UZV radi posteljice ona je skoro pa pod rebrima tako da je to u redu, sve zatvoreno i ok dole . Onda mi je ispipao stomak i kaze evo nogice pod rebrima nece bit nista od doživljaja danas . Pozvao muza i upalio obični UZV , vidjela sam gaaaaa !!! Bas bas , prvi put ! Ajme , meni je savršen, odma sam ispalila ; kako je liiiiiiiiip. Doktor se smijao a muz u šoku . Kaze dr. Je je ima pune usne . Uglavnom maleni je cijelo vrijeme mljackao i to mi je potpuno pojačalo doživljaj jer sam vidjela bar neku tj. Prvi put sam vidjela neku njegovu reakciju . Počela sam se histerično smijati od srice i uzbuđenja ! Cini mi se lipa glavica lipi Nosić user posted image pitala sam u tom trenutku jel sad moze upaliti 4D, a kaze on da ne jer da mu je pupčana ispred lica i da komp uopce ne reagira kad je tako . Cak mi je upalio da vidim ali stvarni slik nebi valjala . Onda je nastavio sa pregledom, mjerio mu je sve, glavicu, noge, stomak, sve je u super "veličini" bubrezi,mjehur i otkucaji srca okej ( čuli smo ga prvi put kako lupa ), kaze doktor da je mali dugonog s obzirom na "vršnjake", al nije ni čudo jer je i tatica . Kaze da ima kilo ipo !
Ne znam jel jos sta bitno bilo, malo duže je trajao UZV nekih 10ak min .... Bas sam zadovoljna pregledom , i vidjela sam ga prvi put .
Nije mi dao da kontroliram šećer, ali krv je , sto mi je drago jer mi dolazi slabo stalno i mislim da nije od tlaka niskog . Tlak nizak, kilaža idealna (kilo od zadnji put ) .
Presretna sam sto je sve ok, i kako nam je lipo sve objasnio ...

Mamita bravo za nalaze user posted image

Sljedeci pregled ; 20.05.

< Poruku je uredio Hannah27 -- 22.4.2016 16:39:09 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1446
22.4.2016 18:36:16   
Desideria
Meni je ogtt malo povisen. Dvije vrijednosti malo povisene jedna ok. Prva mi je nalaz ocitala opca praksa jer mi je ona dala uputnicu i rekla je da je to ok. Moj rodjak ginic kaze isto neznatno povecanje ne zamaraj se. Moja ginicka kaze gestacijski dijabtes i da moram na dijetu. To sve preko maila. Nisam pametna....cijelu trudnocu sam u komi radi neceg.....i jos malo anemije i odmah psiha potone.....za vse cure sa veselim i lijepim vjestima veselim se s vama iskreno i od srca 😀😍

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1447
22.4.2016 18:51:42   
MareM
Hannah, joj koje veselje! user posted image Odavna nisam cula/procitala ovako odusevljenu reakciju! Zar nisi vec vidila sina na ultrazvuk (jel' sam nesto krivo razumila)??

Mmamita, bravo za uredne nalaze! user posted image

Izgleda da je danas dan od dobrih vijesti user posted image
Nadam se da ce ostat takav i do kraja.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1448
22.4.2016 18:55:39   
MareM
Sorry, Desideria, kada sam pisala poruku nije tvoja jos bila vidljiva user posted image
Kada si zadnji put jela prije testiranja? Mislim koliko sati prije prvog vadjenja?
A i set_anje izmedju vadjenja krvi zna promijeniti vrijednosti glukoze. Ako imas nalaze kod sebe, bi li mogla napisati koje vrijednosti su ti ispale?

< Poruku je uredio MareM -- 22.4.2016 18:58:52 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1449
22.4.2016 19:10:02   
Desideria
Ne sjecam se kad sam jela. Fakat oko 6-7 navecer. I da poslije prvog vadjena sam setala jer nisam znala da nesmijem. 5,2-10,4-6,2

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!