|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
19.4.2016 14:00:44   
di.sak
uff, sjele su tebi "komplikacije", al ne u novcima :/ mene sad mm zvao i veli mi da sutra mora radit 1. smjenu, tako da sam morala otkazati zubara, jer nemam kak do ivanića, auto je kod ovog mog, pa se naručila za idući tjedan računajući da on bude radio noćnu..tlak mi je odmah skočil user posted image ..bumo vidli..

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1401
19.4.2016 14:07:24   
Desideria
Totalno 😎 al zato za mjesec dana hrpa love 😂. Ja kad se uzrujam onda mi je tek tlak normalan

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1402
19.4.2016 14:09:48   
di.sak
a ma nije to hrpa ako ovaj mj ništa od kuna...ja priznam da sam ovaj mj dobila para i para...što sindikat, pa poslodavac i sad hzzo..skupilo se..al to je ovaj mj i to je to...da mi je bar svaki mj takav auuuu, di bi mi kraj bio user posted image

Neposredna veza do poruke: 1403
19.4.2016 23:28:09   
Hannah27
Prijavljujemo položen ispit i parice od HZZO na računu . Sutra čitam sta ste pisale . user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1404
20.4.2016 11:21:33   
MareM
Bravo, hannah! user posted image
Sta studiras?

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1405
20.4.2016 11:45:45   
Jupiter
user posted image user posted image user posted image Hannah
Divim ti se. Pogotovo kad znam kolika mi je koncentracija ovih mjeseci...da se ne mogu ponekad sjetiti ni naj obicnije dnevne rijeci user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1406
20.4.2016 12:36:35   
Hannah27
Mare - pravo user posted image
Jupiter - hvala , vjeruj mi plakala sam zadnjih mjesec dana, sjedim cijeli dan učim i onda se ne mogu sjetit ni jedne rijeci, izluđivalo me to . Bila sam odustala od ovoga ali na kraju me mater natjerala pa sam izašla i dobila 4 user posted image ! Sada guštanje pa cu pokušati u 6 mj. Bar jedan , dva , laganija !!!

Mare sretno danas ! Ja jedva cekam petak !

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1407
20.4.2016 15:01:40   
Desideria
Cure kad se zabrinuti oko bh kontrakcija? Mislim da sam ih prekjucer dosta imala. Navecer sam popila nornabel. Jucer nisam. Danas opet mislim da ih imam. Ono stvrdnjavanje trbuha

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1408
20.4.2016 15:36:14   
Jupiter
Desideria, zabrini se ako se pocnu javljati u redovnom intervalu. Npr. svakih 20 min. Pogotovo ako se uz to javi i bol u krizima i/ili menstrualna bol..onda odmah odi na pregled.
Iako, bas nitko ti nece zamjeriti ako i sad odes. Jer bolje da si na miru nego i strahu.

Neposredna veza do poruke: 1409
20.4.2016 15:41:15   
Desideria
Budem pricekala do drugog tjedna. Mislim da nije tako. Barem jos kriza ne bole...thnx

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1410
20.4.2016 22:06:21   
Jupiter
Mareeee a izvjestaj?user posted image

Desideria ja sam na kraju skuzila da mi caj od malinovog lisca izgleda uzrokuje, tj JE uzrokovao BH kontrakcije jer, evo vec 3ci dan pijem samo rooibos i danas sam imala samo jednu. Pa vidi bas i ti da ne uzimas nesto sto ih potice...ne znam.. nisam pametna

Neposredna veza do poruke: 1411
20.4.2016 22:09:30   
Desideria
Mogla bi pratiti ali nista osim kave ne uzimam bas na dnevnoj bazi. A kavu pijem od prvog dana tj.nisam ni prestala piti

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1412
21.4.2016 9:34:04   
Hannah27
Cure kako je dobra Robica u lidla !! Akcija četvrtkom .
Digla sam se specijalno radi toga, i mogu vam Rec da ono jos nisam vidjela , ljudi trpaju grabe niti ne gledaju veličine , ko da ce to sad prodavati negdje . Uglavnom dok sam izabrala bodije , nestalo trenerkica ali ipak sam našla neke ! Toliko je sve slatko i cini mi se kvalitetno da sam ja na kraju platila sve skupa 700kn user posted image user posted image a sta cu, trpali svi, trpala i ja . Ali sam zato kupila 6 bodija kratki rukav, 4 dugi rukav . 4 majice dugi rukav user posted image , jedne hlače predivne plave , 12 pari čarapa savršene su user posted image i 6 komada donjeg dijela tutica . Sebi trudničku haljinu i majicu koje su isto extra .
Uglavnom prezadovoljna sam . Muzu sam kupila dva paka čarapa stopalica svaki po 20 kn, a inače to plaćam preko 70kn !
Pa eto otidjite mozda je jos nesto ostalo ... Jutros u 8 je bio stampedo

< Poruku je uredio Hannah27 -- 21.4.2016 9:35:19 >

Neposredna veza do poruke: 1413
21.4.2016 10:45:07   
nymeria
hanah i ja se pidruzujem... ja nisam bodiće ni stigla zagledat jer je horda bila... a došla u 8,05 i isto se specijalno radi lidla digla...
uspjela sam upiknut grudnjak dvoje tajica i trudničke hlače ala trenirka sve za 200 kn...

a za bodiće vjerujem da će i na ljeto bit... ja ipak još imam vremena

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1414
21.4.2016 10:47:02   
Desideria
Onda se.meni vjerojatno sad ni ne isplati ici....

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1415
21.4.2016 10:51:55   
mmamita
Hannah bravo! Bas svaka cast, imas volje, nema sta!!!
A za lidl, zato se nisam ni trudila otic, znala sam da ce bit stampedo!

Mare nemoj nas drzat na vatrici user posted image

Obavila jutros OGTT, jucer vadila krvnu grupu i odnila urin na analizu tako da ce sutra sva 3 nalaza bit gotova. Ufff, samo da secer bude dobar!
Inace beba luduje, svakim danom je sve aktivnija... A sto se tice BH, vec par dana ih nisam ni ja osjetila, ne znam do cega je ali mi 100% odgovara user posted image

Jutros pricam s curom koja vodi trudnocu u bolnici kod doktora koji je mene porodio i odlucih da cu trazit uputnicu u ginekologice sljedeci put za bolnicki pregled kod njega. Sve samo da carski izbjegnemo user posted image . Znam da gin. koji vodi trudnocu ne voli bas to, ali objasnit cu joj da mi je tako lakse kad imam njega koji je upucen u sve, nego da dodjem tamo a ne znam ni jednog doktora. Mislim da cu puno bolje proc na taj nacin...

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1416
21.4.2016 12:09:03   
Desideria
I ja danas vadila ogtt i kks. Guzica mi utrnula od sjedenja. Nakon prrvog vađenja izađem van na klupicu pa đir po kvartu. Konacno prođe tih sat vremena vadin drugi put veli ona sjednite tu u cekaoni. Pa kaj ne smijem van?? Najdalje dole do klupice. Morate mirovati wtf???

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1417
21.4.2016 12:09:57   
Desideria
Ajne sorry ne znam jel smijem psovati 😷

Neposredna veza do poruke: 1418
21.4.2016 17:28:57   
Jupiter
Hej user posted image user posted image user posted image

I ja bila do Lidla. Ostavila preko 400 kunica. Mi smo uzeli jos one zastite za uticnice i za kantune. Grudnjaci mi nisu bili nesto iako je lijep dezen. Sad mi je jako tesko naci udobno a opet lijepo. Jer prije nisam ni nosila grudnjak (osim top po ljeti) a sad sam dosla na 90C.

Hannah dobra si! Ti si kao i ja...ne propustas dobre prilike, hehe. Ali robica je bas extra. Da kupim jos par onih produzivaca bodya i potrajat ce sve skupa...

Nymeria je da imas vremena ali uvijek je bolje svaki mj po malo nego da ti se nagomila zadnja tri ili sl..

Desideria ma ako ti ne bude tesko, odi/te do Lidla. Sigurno ces naci. Bilo je stvarno puno toga..

Mammita onda ti i ja drzim fige da secer bude bas kako treba!
A zasto ides vaditi krvnu grupu? Mislim, u prvoj T bi trebali imati sve te nalaze? Ne? Kako to ide?
Ja vec imam odavno svoju, to smo trebali imati prije nego smo kretali u postupak...i to i test na spolne bolesti i sve zive briseve..
Tu, kod nas, kad te naruce u bolnicu na pregled, na uputnici pise samo za sto te se naruci a ti mozes sam zatraziti da zelis pregled kod »tog i tog«.. i to je to.
Btw ima li koja sa rh negativnom KG? Ta injekcija ide tek kod drugog djeteta, zar ne?

Mareeee ne spavaj!user posted image
Hocemo raport!!

Neposredna veza do poruke: 1419
21.4.2016 17:46:12   
lidac0605
Jupiterko,injekcija ide u roku 72h od poroda...neki put se mora dobit još u trudnoći ako se pojave ta antitijela,zato se kontruliraju u 8.mjesecu trudnoće...injekcija se dobija nakon svakog poroda,spontanog,abortusa...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1420
21.4.2016 18:23:55   
Jupiter
Tnx Lidach .
Pricala ja o tome sa svekrvom. Ona je rh neg. Rodila je dva sina ali tek kod druge T je dobila injekciju. Ali pretpostavljam da je to, mozda, jer je i prvo bilo rh neg. (Na kraju je i drugo) A opet, mozda je to tako bilo prije vise od 35 god.

Tu sam se smijala...kad sam dobila nase rezultate KG i rh. Oboje smo A. I kazem ja njemu- »evo, napokon da sam i ja u necemu pozitivna« user posted image a on negativan. (On je vjeciti optimist a ja realist)
Ps- namjerno ne zelim 'reci' pesimisticna user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1421
21.4.2016 19:26:15   
Desideria
Jupiter ja sam rh negativna. nadobivala sam se tih injekcija, čak i poslije kiretaže nakon spontanog

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1422
21.4.2016 19:29:52   
Desideria
e da jupiter jesi dobila nalaz ogtt? meni ga je očitala dr.opće prakse. na tašte 5,2 (a treba biti 5,1) i nakon onog sokića 10,4 a treba biti 10,0). i anemična sam pa mi je dala željezo. mame jel vi uzimate koje vitamine tipa prenatal? ja ne.očito zaboravile ginićka i ja. uzimala sam do odrđenepg tjedna folnu onda ju je ukinula. pitala me opća praksa šta od tog uzimam i rekoh ništa mi nije rekla. pa mi je opća rekla da uz željezo uzimam elvital. ne da mi se samo radi toga zvati ginićku. kaj vi mislite?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1423
21.4.2016 19:43:22   
faustina
Ej cure da pridam izvjestaj , pregled je dobro prosao , sve su mire kako triba , lipo napreduje ima 1.230 g
Tlak mi dobar , ali dobila san jezikovu juhu od dotura zbog kila dobila san 4.kg crvenom kemijskom napisa dijeta s 3 !!!

Neposredna veza do poruke: 1424
21.4.2016 20:45:18   
MareM
Evo me!
Bila i ja jutros u Lidla i prezivila sam stampedo. A sta se ekipa gurala i grabila! I nema da uvazavaju ova bulb isprid mene, nego se jos zenske i najvise gurale. Koze! user posted image

I da ne duljim, jucer je bilo ovako:
braco je htio istuci doktoricu! user posted image
Nije mu se svidilo kako ga gura sondom od ultrazvuka i poceo je gurat i on nju, isturio je rame i pola se stomaka izbocilo. Smijale se i gin i ja. user posted image user posted image
Oboje su i dalje na zadak, a sta se tice razumijevanja slike od ultrazvuka to je od ovog puta vec postala znanstvena fantastika (tolika je guzva u sesnaestercu da se ne zna cije je sta); pogotovo jer su se bunili sta smo ih probudili. Tlak mi je bio ok iako sam kasnila na pregled radi zastoja u prometu (da mi je bilo izac iz auta i podavit svih okolo! user posted image koji put bi bas bilo lipo biti sith lord). user posted image
Ispricala sam joj kako ekipa ne voli kada lezim na boku - uvijek se onaj kojega toka da bude dolje meskolji i gura i protestira "ma sta si se izvalija na mene, mici svoju siljastu guzicu sa mene, ne guraj se imas svoju polovicu" user posted image
Po mjerama ispada da je ekipa teska oko 1400g i duga 39cm (pitala sam je ovaj put da im izmjeri i AC). Sto se tice dobivanja kila rekla mi je da je sve ok, tako da mi je sad lakse (u glavi, ali ne u stomaku jer sam se maloprije natukla naranci user posted image ).
Posto mi stomak udje u prostoriju jedno 5 minuta prije mene, gin komentar kad me vidila da ulazim kroz vrata je bio "e, to je vec trbuh od blizanaca" user posted image . Neka, neka, ima jos mista u mene za sirenje! user posted image Samo da mi oni ostanu unutra sto duze i da lijepo rastu sta vise, pa tko sljivi jedan carski rez, strije i naopaki pupak!
Jucer je seka bila cila pristojna i fina, ali danas nema mira. Ima vec tri ure trenira boks. Starija seja je volila nogomet, ali ova je luda za boksom. Sva sreca ovaj put tuce po stomaku, a ne po braci user posted image Na kraju ce ona ispast crvenokosa dispetoza i morat cu je nazvat Merida user posted image Jednom smo u Kauflanda culi neku mamu kako zove kcer - Elza...

Da se sjetim ima li jos sta...
Aha, glede OGTT-a - da mora se sjedit izmedju vadjenja i nema setanja. Mene to zezlo prvi put.
Prenatal uzimam jos od par mjeseci prije pocetka trudnoce. Zadnjih mjeseci i dodatno vitamin C i, of skroz, magnezij. Desideria, pripazi kada budes uzimala ista sa zeljezom da to ne pijes (ili jedes u slicno vrijeme) s necim sta ima kalcija jer ti se zeljezo nece dobro apsorbirat. Uzimaj sa necim sta ima C vitamina.

A sad pozdrav! Odoh se jos malo druzit s knjigom. Sjedenje u stolici je mucenje user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!