MareM
|
Evo me! Bila i ja jutros u Lidla i prezivila sam stampedo. A sta se ekipa gurala i grabila! I nema da uvazavaju ova bulb isprid mene, nego se jos zenske i najvise gurale. Koze! I da ne duljim, jucer je bilo ovako: braco je htio istuci doktoricu! Nije mu se svidilo kako ga gura sondom od ultrazvuka i poceo je gurat i on nju, isturio je rame i pola se stomaka izbocilo. Smijale se i gin i ja. Oboje su i dalje na zadak, a sta se tice razumijevanja slike od ultrazvuka to je od ovog puta vec postala znanstvena fantastika (tolika je guzva u sesnaestercu da se ne zna cije je sta); pogotovo jer su se bunili sta smo ih probudili. Tlak mi je bio ok iako sam kasnila na pregled radi zastoja u prometu (da mi je bilo izac iz auta i podavit svih okolo! koji put bi bas bilo lipo biti sith lord). Ispricala sam joj kako ekipa ne voli kada lezim na boku - uvijek se onaj kojega toka da bude dolje meskolji i gura i protestira "ma sta si se izvalija na mene, mici svoju siljastu guzicu sa mene, ne guraj se imas svoju polovicu" Po mjerama ispada da je ekipa teska oko 1400g i duga 39cm (pitala sam je ovaj put da im izmjeri i AC). Sto se tice dobivanja kila rekla mi je da je sve ok, tako da mi je sad lakse (u glavi, ali ne u stomaku jer sam se maloprije natukla naranci ). Posto mi stomak udje u prostoriju jedno 5 minuta prije mene, gin komentar kad me vidila da ulazim kroz vrata je bio "e, to je vec trbuh od blizanaca" . Neka, neka, ima jos mista u mene za sirenje! Samo da mi oni ostanu unutra sto duze i da lijepo rastu sta vise, pa tko sljivi jedan carski rez, strije i naopaki pupak! Jucer je seka bila cila pristojna i fina, ali danas nema mira. Ima vec tri ure trenira boks. Starija seja je volila nogomet, ali ova je luda za boksom. Sva sreca ovaj put tuce po stomaku, a ne po braci Na kraju ce ona ispast crvenokosa dispetoza i morat cu je nazvat Merida Jednom smo u Kauflanda culi neku mamu kako zove kcer - Elza... Da se sjetim ima li jos sta... Aha, glede OGTT-a - da mora se sjedit izmedju vadjenja i nema setanja. Mene to zezlo prvi put. Prenatal uzimam jos od par mjeseci prije pocetka trudnoce. Zadnjih mjeseci i dodatno vitamin C i, of skroz, magnezij. Desideria, pripazi kada budes uzimala ista sa zeljezom da to ne pijes (ili jedes u slicno vrijeme) s necim sta ima kalcija jer ti se zeljezo nece dobro apsorbirat. Uzimaj sa necim sta ima C vitamina. A sad pozdrav! Odoh se jos malo druzit s knjigom. Sjedenje u stolici je mucenje