MareM
|
Ma dajte, kao da su cesti pregledi bonus?! Vozikat se amo tamo po ovim nasim cestama me niti malo ne privlaci jer moram grlit pupu da se ne ginga livo-desno kod lezecih policajaca; a tek naci parkirno mjesto u Splitu... Citam vas kako ste cijele poletne i setate (neke se i penju do vrha Marjana - mmamita, nije valjda da si isla po skalama??? ) i osjecam se skroz depresivno jer sam tako umorna i bez energije, a o opsegu pokreta koje mogu obavljat da ne govorim. Ali onda procakulam sa duplim trudnicama na drugom forumu i bude mi lakse Vjerujte mi, blizanci zvuce romanticno, ali su "energetski zahtijevni". Jedem k'o gladna hijena, a ne dobivam nista kila (od zadnjeg pregleda sam na +0); samo mi se stomak povecava, a ja ulazim u se. Sva sreca imam kus guzice pa mi cini kontru inace bih se strovalila na facu kao onaj mali psic u Tom & Jerry crtanom filmu Pisete o kofeinu u kavi, Coca-coli, nekim cajevima... ne pijem ni jedno ni drugo ni trece (samo rooibos u kome nema teina/kofeina). Par puta sam poklekla sa Colom kad su me derale mucnine, ali sad se suzdrzavam. http://mami.hr/kofein-i-caj-u-trudnoci/ hannah, kad bih izdrzala do termina - nitko sretniji od mene Ajme, di.sak, rostilj ti je bio njami! Cek nek nadjem ima li koji smajli kome obilno kapaju sline... Ma kakav je ovo forum za trudnice koji nema nijednog gladnog smajlija u ponudi??? Negdje procitah da sada u trecem tromjesecju trudnice trebaju unositi najvise: proteine, vitamnin C, folnu kiselinu i sl. tako da ste na pravom putu sto se tice rostilja. "Balkanski izricaj" je jedini pravi! Kako se neke teme mogu u fino objasnit??? "Gospo, Vi prdnuste?" Ma izgubio se citav smisao i gust! Jednom sam procitala (ispada da puno citam ) da je za zdravlje dobro prnuti 17 puta na dan jer inace ti plinovi ostaju u nama i to nije zdravo (kao ni provest cijeli dan kod sveki kod koje vrijedi "no fart policy" i onda navecer moras raskopcat hlace i suprug ti mora vezati konopcic za palac od noge da ne odletis)