|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
18.4.2016 14:20:01   
Desideria
Dajte meni neukoj link za staviti trbusicie(ne) 😅

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1376
18.4.2016 14:20:07   
Hannah27
Meni moj dr. Kaze da necu raditi tu pretragu na šećer . Jes

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1377
18.4.2016 14:22:07   
Desideria
Ja volim tvog dr. Moja mene na sve salje 😊 al volim.i nju 😉

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1378
18.4.2016 14:22:15   
mmamita
Di.sak super za malecku! Ma super je ona kad dr. tako kaze user posted image A to sta je rekla Jupiter, moras ih upilat da ti kazu gramazu i visinu bebe.
I user posted image za tvoju kilazu. Ma super, super!! Bebe su nam prave user posted image

Lisice Vice mi je bas lipo! A i navijala sam za to ime za razliku od Hannah user posted image . Malo mi je vise dalmatinsko...user posted image

Mare tvoj je red user posted image . Da vidimo koliko su malci narasli!

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1379
18.4.2016 14:23:48   
mmamita

Naši pregledi user posted image

MareM-------------20.04.
Faustina----------21.04.
Hannah------------22.04.
Ninaa27-----------25.04.
Lisica Mica------26.04.
Jupiter-------------26.04.
saki84-------------27.04.
Disederia---------04.05.
mmamita -------09.05.
di.sak--------------16.05.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1380
18.4.2016 14:24:25   
di.sak
Desideria tvoja kilaža je mrak! razlika između tebe i mene je 2,5 kg, a ja trebam rodit 2 mj poslije tebe..ja se bojim da ću premašit 100kg do kraja trudnoće..prava pajca, nema šta!user posted image ja sam iz Ivanića...planirala sam ići u vinogradsku, ali mi je dosta daleko, jer je Vin na drugom kraju grada, pa sam se na kraju odlučila za Merkur..seka mi je bila tam, a i seka ide opet...taman joj je termin 17.8...taman 8 dana prije mene...možda se poklopi da budemo skupa gore i završimo u 24 satauser posted image user posted image

Mare roštilj je bio V-R-H! vratine, ćevapčića, pilećih ražnjića s povrćem, bratwurst kobasice, krilca, salata je bilo 4 vrste, lepinja...majke ti mile, nisam se mogla pomaknut još 3 sata poslije...kriminal...kaj rećuser posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1381
18.4.2016 14:24:30   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1382
18.4.2016 14:29:00   
Desideria
Ma je mrak, kad opadnem u nesvjest popijem portalak ahahahhahj! Ajme rostiljaaaa a ja se jos pazim i jedem koliko mogu po rezimu po kojem sam skinula kile. Mada bi sad gledajuci stopala i listove rekla da sam pocela i oticati. Ovo sa sekom je totalna foraaa! A klincima ce biti suuuper

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1383
18.4.2016 14:35:40   
di.sak
ajojj, ja se bojim tog oticanja user posted image mene zadnja 2 dana bole vene na desnoj nozi..to me znalo i prije, jer sam ih dobila već sam 15 god..geni, štaš...
ma ja priznam da ne pazim kolko ću pojest..užas..al ne volim da se ne mogu pomaknut pa sve ima svoju granicu..iz prehrane izbacila mahune, grah i grašak..neki dan sam mislila da ću eksplodirat kolko su me mahune napuhale...nit mi je za kakat, nit povraćat, bome ni prdnut..pardon na rječniku, al fakat sam bila ono "ni vrit ni mimo"..koma...

Neposredna veza do poruke: 1384
18.4.2016 14:39:04   
Desideria
Ajd fala bogu na normalnom rijecnikun😅. Ja imam kolegicu na poslu koja je rijec prdnuti upotrijebila prvi put tek kad je rodila prije mjesec dana. Ona to valjda ne radi 😅

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1385
18.4.2016 14:42:42   
di.sak
hahahhah, ja se dosta suzdržavam, tražim zamjenske riječi ili koristim **..al ništa nema onu težinu da izraziš osjećaje kao pravi "balkanski rječnik"user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1386
18.4.2016 14:50:28   
Hannah27
Di.sak bravo za pregled ... A i ja sam jučer isla na roštilj, to mi ne najdraža hrana ! Ja jedem samo krila i batke i jučer specijalno za mene jetrica . Posli toga cila cokolada Hahahahah a ipak me ne šalje na pretragu za šećer user posted image .

Ovi marini pregledi kao da su svaki tjedan , sta je ovo ... Ja ne mogu dooooocekati petak, pogotovo jer minzadnjinput bio onaj stari Ludjak !

Jedno pitanje : koliko kave (kofeina) konzumirate ? Meni je dr. Ograničio na jednu dnevno a to mi je nemoguce popijem dvije i to mi je malo . + koka kole sta cu , pije mi se , samo na koka kolu mislim . Iako ne svaki dan naravno .
Jadan moj maleni nije ni čudo sta lupa po cile Dane i noći .

Jupiter mene ne škaklja pod rebrima ali osjećam , nije mi to jos nista problem. Dobro je sve dok ne ode na mjehur .

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1387
18.4.2016 14:54:13   
Desideria
Hannah ti si moj covjek. Ness ujutro turska popodne i kola

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1388
18.4.2016 14:55:55   
mmamita
Ma kako cu se izrazit nego po balkanski user posted image , to mi je najsladje, iako pazim pred kim sta i kako govorim...
Hannah ja do sada sam jako rijetko pila kavu, a od prije par dana sam pocela opet tursku kuvat i sve se mislim kako cu je ukinit dok ne rodim. Coca-colu isto obozavam, ali sada se maksimalno suzdrzavam jer nemam granica...
A Mare ce sad nakon ovog pregleda ic 2xtjedno na pregled user posted image . A ko nam je kriv kad ne nosimo blizance user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1389
18.4.2016 15:20:49   
Hannah27
Ma daaaaaaj , blago ti se mareeee , bas me zanima hoće izdržati do termina i hoće li doći bebice na moj rodjić !!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1390
18.4.2016 15:32:35   
Jupiter
Al' ste se raspisale..user posted image user posted image
Ja ne pijem kavu od mucnina.. i iako me zove miris sustavno odbijam kao da sam kakav bivsi ljeceni ovisnikuser posted image . Pusila sam ko' turcin i jedno bez drugog mi nekako ne ide.. Coca colu i gazirano bas ne volim piti, i to sa zapravo pila kod mucnina. Cola mi je pomagala. Sad sam samo na cajevima, mljeku (mora biti hladno), kakao i cedevita od grejpa..

Molim da se ne spominje rostilj. Imam napadaje gladi..uh.. Sad ima da natjeram mm da ga sto prije pravi.. Bemti carevinu, posto nema sexa, hrana mi je najblize tom orgazmickom osjecaju user posted image user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1391
18.4.2016 19:33:08   
MareM
Ma dajte, kao da su cesti pregledi bonus?! Vozikat se amo tamo po ovim nasim cestama me niti malo ne privlaci jer moram grlit pupu da se ne ginga livo-desno kod lezecih policajaca; a tek naci parkirno mjesto u Splitu...

Citam vas kako ste cijele poletne i setate (neke se i penju do vrha Marjana - mmamita, nije valjda da si isla po skalama??? user posted image ) i osjecam se skroz depresivno jer sam tako umorna i bez energije, a o opsegu pokreta koje mogu obavljat da ne govorim. Ali onda procakulam sa duplim trudnicama na drugom forumu i bude mi lakse user posted image Vjerujte mi, blizanci zvuce romanticno, ali su "energetski zahtijevni". Jedem k'o gladna hijena, a ne dobivam nista kila (od zadnjeg pregleda sam na +0); samo mi se stomak povecava, a ja ulazim u se. Sva sreca imam kus guzice pa mi cini kontru inace bih se strovalila na facu kao onaj mali psic u Tom & Jerry crtanom filmu user posted image

Pisete o kofeinu u kavi, Coca-coli, nekim cajevima... ne pijem ni jedno ni drugo ni trece (samo rooibos u kome nema teina/kofeina). Par puta sam poklekla sa Colom kad su me derale mucnine, ali sad se suzdrzavam. http://mami.hr/kofein-i-caj-u-trudnoci/

hannah, kad bih izdrzala do termina - nitko sretniji od mene user posted image user posted image user posted image

Ajme, di.sak, rostilj ti je bio njami! Cek nek nadjem ima li koji smajli kome obilno kapaju sline... Ma kakav je ovo forum za trudnice koji nema nijednog gladnog smajlija u ponudi???
Negdje procitah da sada u trecem tromjesecju trudnice trebaju unositi najvise: proteine, vitamnin C, folnu kiselinu i sl. tako da ste na pravom putu sto se tice rostilja. user posted image

"Balkanski izricaj" je jedini pravi! Kako se neke teme mogu u fino objasnit??? "Gospo, Vi prdnuste?" Ma izgubio se citav smisao i gust! user posted image Jednom sam procitala (ispada da puno citam user posted image ) da je za zdravlje dobro prnuti 17 puta na dan jer inace ti plinovi ostaju u nama i to nije zdravo (kao ni provest cijeli dan kod sveki kod koje vrijedi "no fart policy" i onda navecer moras raskopcat hlace i suprug ti mora vezati konopcic za palac od noge da ne odletis) user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1392
18.4.2016 22:02:12   
mmamita
Jupiter jesam ja sta propustila, zaboravila? Zasto nema sexa?

Mare je, u pravu si. Nije bas zgodno ic iz Trogira u St na pregled. Jesi ti prije zivila u ST pa ti je Tatjana ginekologica ili?
I da pola uzbrdicom, pola skalama i jos jedno pola puta malu morala nosit jer gospoja nije mogla izgurat uzbrdicu. Nikad bolji trudnicki trening user posted image
Ali ovo za sveki i palac user posted image user posted image user posted image user posted image umirem!!!user posted image user posted image
I bilo bi lipo da izguras barem do 37tt. Sad nedavno su mi 2 suside rodile blizance i obe na/oko termin. Reko, svaka cast!!

Hannah kad ti je rodjedan? Zaboravih...

Neposredna veza do poruke: 1393
18.4.2016 22:43:59   
MareM
mmamita = zena zmaj! user posted image Da sam dosla do vrha Marjana okolo cestom, sa vrha bi me morali skotrljat. A da sam jos usput i nosila nesto mogla bih se odmah gori i porodit!
Ja sam ti u Tatjane vec 18 godina, jos otkad je bila u Omiskoj ulici (ono ispod Koteksa). Zivila sam u Splitu 28 godina (18 u Varosu i 10 na Marjanu), a nisam mijenjala gin jer "ne valja mijenjat konja koji pobjedjuje". Zena stvarno zna znanje i savrseno mi odgovara. Da mi je naci i takvu osobu za dr. opce prakse bila bih prehappy!

Te suside s blizancima, jesu li rodile na/oko termina od 40 tjedana ili termina za blizance (38 tjedana)? Joj, da mi ih je zadrzat unutra do tada... Ima jos mista za sirenje, tako da nadam se. user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 18.4.2016 22:45:12 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1394
19.4.2016 12:28:49   
mmamita
Mare u potpunosti se slazem s tobom! Da mi je nac jednu onakvu opce prakse sve bi dala...
A ove suside su rodile izmedju 38-40tt, ne znam tocno, trebala bi ih pitat. Uglavnom dobro su dogurale! Isto ko i ti, obe imaju curicu i decka user posted image

Neposredna veza do poruke: 1395
19.4.2016 12:44:30   
Jupiter
Ola

Mmamita ima nekoliko razloga zasto nema sexaone. Budem ti objasnila..

Ja danas platila racune iako kompl jos nisu legle.. pa se divim onom minusu..
Jucer sam opet imala napadah gladi pa sam non stop nesto jela. Najradije bih da mi netko slozi svedski stol jer po 100put otvorim frizider i blejim i blejim i zatvorim, pa opet otvorim i nis ne bih u njemu jela a gladna..

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1396
19.4.2016 12:58:19   
di.sak
djevojke drage, meni su danas sjele komplikacije oko 11h..platila ratu kredita netom, a sutra moram ići kod zubarke, pa ću usput platit i račune u pošti, malo do Bipe i tako user posted image a danas je tak šugav dan, 10 stupnjeva, kiša bi pa ne bi padala..ono, baš neko vrijeme za spavanjeuser posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1397
19.4.2016 13:42:49   
Desideria
Ja zaboravila doznake odnijeti...bila sam na rubu samoubojstva kad sam jednu besanu noć to skuzila

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1398
19.4.2016 13:50:24   
di.sak
ajojj, koma...jesi ih bar naknadno odnijela da ti mogu taj zaostatak isplatit?

Neposredna veza do poruke: 1399
19.4.2016 13:54:32   
Desideria
A sad cu odnijetibovaj tjedan. Tak i tak nist od isplate do 20.5. Sve me smelo, uskrs, pa sam prekidala komplikacije i uzinala go. Pa dok sam aaznala hoce li mi ili ne go spustiti prosijek prosao datum

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!