mmamita
|
Jupiter lipo si se ti bome provela , i neka snijega! Ja sam ti taj grudnjak kupila na e-bay-u za $5. Identican kao svaki kojeg sam vidila u ducanu i 100% pamuk. Samo razlika u cijenu 100-150 kn E da stvarno, sto si vec radila OGTT, meni je isto da je jos rano, tek za mjesec ipo-dva. Snjeguljice meni prvi put ostalo mirno, nista se nije zapjenilo, a drugi put se zapjenilo ko ludo Sta je to onda hehe? Hannah toliko ima clanaka za i protiv, tako da izbjegavam ovakve clanke. A i mislim da ako si vec nesto ovako napisao/la, daj barem prikaci linkove/source odakle su ta istrazivanja, jer ipak plasis neke trudnice koje to citaju. Moje misljenje je da ovaj clanak nema veze s vezom. Da je ovo istina pa nebi mi ga radila svaki put! A npr. u Americi se radi tako rijetko jer zdrastveno pokriva samo 3, 4 UZV-a, ostale ti mozes ic i platit ali je skupo po suvo zlato, pa rijetki idu. U Kini su radili minimalno UZV da se nebi otkrio spol, jer su zene masovno radile pobacaje kad bi nosile zensko dijete jer sve do nedavno je u njih vrijedio zakon da smiju imat samo jedno dijete. I tako svaka drzava i kultura ima nesto svoje...
< Poruku je uredio mmamita -- 9.2.2016 9:59:18 >
|