|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
9.2.2016 12:36:06   
di.sak
Bok, cure! u zadnje vrijeme nisam baš tipkala, jer mi se ništa zanimljivo ne događa u životu user posted image , ali vas redovito čitam. Jupiter, drago mi je što ste ulovili bar malo snijega u Slo, pa da je odmor u zimskim mjesecima dao malo osjećaja te zime user posted image .

kaj se tiče komaraca, totalni sam magnet, ali ih nemam u kući jer na svim prozorima imam mrežice, ali kako u ljeti navečer malo temperatura popusti, izađem na dvorište i gotova sam. a k tome još i na selu živim user posted image . planiram od ove godine počet koristiti neki sprej il kremu da me ne pikaju, s obzirom da mi je termin krajem 8. mj, a pomalo se plašim tih virusa. za ubode koristim synopen mast unazad 2 godine i pokazala se super, namažem i prestane me svrbit, a i skroz se smanji upala. tak da si držim fige da ću ove godine dobit borbu s komarcima, a i tako zaštititi mrvicu od glupih virusa ;)

o uzv-u stvarno ne znam kaj da mislim. logično da je previše zračenja štetno, ali fakat neam pojma. ja sam od 4.1. do sad bila 4x na uzv, u dva tjedna 3x. ne znam...tak se zalomilo zbog krvarenja, hematoma, pa mi gin nije htio 4 tjedna radit uzv, jer veli da nije pametno toliko zračiti. valjda čovjek zna. ja nisam ni doktor ni znanstvenik, a s druge strane, previše čitanja po netu mi stvara neku paniku. jedni vele jedno, drugi drugo, onda ne znam kaj da mislim, pa je bolje niš ne čitat. najbolje je da postoji povjerenje između trudnice i liječnika.

evo sad se i ja raspisala. user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 601
9.2.2016 13:51:33   
Hannah27
Ma i ja bi isla i nestrpljiva sam i uživam na UZV to uopće nije upitno . Nemam dileme za ovaj obični kao par minuta, pitam vas sta mislite o 4D i zbog čega Se MORA, meni logika nalaze da se ne mora, jer je to 6mjesec trudnoće i ako se i vidi da nesto nije ok, sta onda ? Koja je poanta tog 4D osim našeg zadovoljstva i znatiželje .....

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 602
10.2.2016 15:14:26   
Jupiter
Ono sto sam procitala o uzv u 6mj je da je usmjeren na organe i ako se pojavi koja anomalija da se to stanje prati i sve se priprema za operaciju kod rodjenja. Ali to su rijetki slucajevi i najcesce je problem kod srca..
Ja sam osobno odustala od 4d....ono privatno.

Kod mene je soda sigurno ishlapila jer se bas nije nis zapjenila.
Pitati cu 16tog ako se sto vidi 😊

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 603
10.2.2016 16:07:00   
Hannah27
Mislim da i ja odustajem ...ne da mi se ni pitati dr. Za mišljenje kad znam sta ce reci .
Znaci Jupiter ti nećeš na 4D ?

P.s. Kupila sam kolica user posted image bila na akciji .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 604
10.2.2016 16:35:59   
Jupiter
Ne idem. Zeljeli jesmo ici, u 22 tjednu, radi slikice i videa...ali odustali smo.
Nego, koja kolica ste nasli?
Ja trenutno lezim izvrnuta ko kornjaca jer smo jeli soparnik kojeg obozavam!
Volite li ga i vi?
Da, pitale ste za secer...poslala me je zbog natecenih nogu. Sve sam vadila. Ali ja i ovako imam taj problem sa zadrzavanjem vode u nogama. Vjerujem da je htjela odmah iskljuciti neki problem. Vidjet cemo.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 605
10.2.2016 17:26:22   
Hannah27
Stoke kolica siva . Uzela sam ipak i onu košaru prvu koja ide od 0-3mj. Njima ide posebno autosjedalica i ta prva košara . Savršena su, odusejena sam !
Soparnik njam ....

Ja danas ne mogu nistaaaaa, ovo vrijeme me bacilo na kauč , pokušavam očistiti kuću danima, i danas to obavljam u par pokušaja ! user posted image i jedem puding od čokolade .

Večeras kino ...

< Poruku je uredio Hannah27 -- 10.2.2016 17:27:54 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 606
11.2.2016 11:49:52   
mmamita
Hey cure user posted image

i mi smo bili malo odsutni. Moj curetak je slavio 2. rodjendan pa smo na kraju neplanski imali punu kucu ljudi i dice. U subotu je prava festa u igraonici, jer se nisam tila umarat i opterecivat trudna. I mogu vam rec da je bilo opusteno za razliku od prosle godine kad smo doma slavili. Iako je meni doma uvik draze.

Hannah bas jedna cura isto gleda Stokke tako da mi je rekla da su na akciji. Kosara ti moze slobodno 0-5mj.
A vidis nisam uopce isla za tim da je clanak o 4D, mislila sam UZV opcenito. Inace svrha 4D je da se detaljno pregledaju svi organi i ne daj Boze neke anomalije uoci na vrijeme.Bilo je cak slucajeva operacije u maminoj busi, samo da spase male bebe. Meni su ti je nejasniji testovi na pocetku trudnoce nego 4D UZV. Neke od tih testova, koje dosta zena radi da abortira na vrijeme ako nesto nije u redu, se cak rade i nakon 10.-og tjedna i zakonski vise ne mozes na abortus.
A neke rade da se uvjere da je sve ok i da se pripreme u slucaju da nije nesto u redu s bebom. Isto tako 4D oko 20.-og tjedna trudnoce se radi da zena vidi kako je beba i jel sve u redu. A da se mora to ni slucajno, samo se preporuca.
Meni je upalila 4D na proslom pregledu (bila sam tocno 15 tjedana trudnoce), pregledala bebu i to je to. Sad u ponediljak imam pregled pa cu je detaljno ispitat o stetnosti.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 607
11.2.2016 13:45:35   
Hannah27
Ooo sretan rodjkas ! user posted image user posted image . Da, dobila sam ih skoro 2000kn jeftinije , uzela sam i košaru ipak pa sam sad mirna .
Super su kolica .

Ma i ja sam znatiželjna ali opet bitnije mi je da ne radim njemu štetu , pitat cu i ja moga iako sumnjam da ce mi reci da je istina da je štetno .

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 608
11.2.2016 16:33:45   
Jupiter
Da mammita, sretan rockas malenoj i jos puuuno takvih ❤❤❤

Da li i vas zivciraju pitanja tipa - jel' beba ozivila?
Sto mislite o dojenju u javnosti?

Stokke kolica su super...meni ipak nedostupna po cijeni tako da sam nasla neki balans kod Kunert marke. Sad mi bas dragi javio da je sredio slobodno 16tog pa da zajedno gledamo mrvu 😍😍😍
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 609
11.2.2016 17:28:04   
MareM
mmamita, sretan rodjendan maloj shefici! user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 610
11.2.2016 21:18:20   
mmamita
Hvala vam drage moje!user posted image

Jupiter nedavno sam prvi put dozivila to pitanje "jel beba ozivila". Bas sam se trzla i bas mi je bakica digla tlak. Rekoh joj da je beba ziva od naseg prvog UZV-a, a ona meni da nije da ozivi na pola trudnoce. Uff ,snervala sam se i odustala odmah user posted image .
Malunsam dojila godinu dana i nikad nisam izvadila sisu (da budem slobodna) u javnosti ili ispred nekoga, osim najuze rodbine i naj naj prijateljica. Preneugodno mi je to, a i malo vulgarno. Sta je tesko prebacit laganu gazu preko ramena da se ne vidi, a beba ima zraka. Al to sam samo ja user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 611
11.2.2016 22:03:26   
MareM
Krenuh da cu napisat o dojenju u javnosti, kad ono ne mogu se sjetit. Cini mi se da smo uglavnom tempirali set_nje izmedju podoja, a i posto sam malu uglavnom vodila vani u mei tai nosiljki ona bi cijelu set_nju prespavala na cicama kao kusinu.
Nemam nista protiv dojenja u javnosti, ali pokazivanje cica svima koji zele gledat bas i nije my cup of tea. Cice su samo moje, privatno vlasnistvo user posted image , i ne da mi se pokazivati ih okolo da svakakve sorte ljudi sline. Pokrit se necim - to mi je ok.
E. sad sam se sjetila! Dojila sam par puta u nagibnom vlaku kad smo isle u Zagreb i nazad. Vidilo nas je nekoliko ljudi, ali bila sam pokrivena, tako da tko ih shisa user posted image

Proguglala sam maloprije, onako iz zabave, pojam "twins bump" - i presjela mi zabava user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 11.2.2016 22:04:48 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 612
12.2.2016 10:33:58   
Jupiter
Jutro!!!!

Saki, tako je bilo i kod mene sa ti uzv. Isto hematom i krvarenje. Gin nije zadnji put ni upotrijebit uzv vec nas je uputila neka procitamo o istom i neka onda odlucimo. I jesmo. Nego, kako je sad stanje kod tebe? Imas li koje nove trud. simptome user posted image ?

Mmamita bas je dobro sto su izmislili te radionice/igraonice za takve prigode... Ima kod nas jedna gdje dosta roditelja zna doci samo na kavu..
Pita li vasa malena sto li mama ima u trbuhu 😊? Jeste li pricali o tome?

Mare otisla sam i ja no google da vidim te twins balone i vidim da ima svakakvih. I bas kao i kod obicne T ima i ljepih i manje ljepih trbuha. Moja frendica je od pocetka imala trbuh na spic, bas neobicno al' sve to prodje. Savjetovali su mi da kupim steznik poslije poroda jer da ce se kao lakse sve vratiti u normalu. Ma glavno da su nase mrvice sa nama user posted image user posted image user posted image
Ali zato mogu zamisliti kako ljudi reagiraju kad im kazes da nosis blizance...onu facu i "jaaoooo" reakciju user posted image user posted image

U ned je Valentinovo. Jeste li sto planirali? Darovi se kupuju?

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 613
12.2.2016 11:08:11   
mmamita
Jutro cure!
Kava se popila, komad torte smazao i sad sam mirna user posted image

Jupiter ne pita mala za bebu nista. Odmah na pocetku sam joj pokazalo kako da podraga i onda ti ona podraga stomak, kaze dragi beba i poljubi. I tako par puta dnevno, pre smjesna je user posted image A pricam joj o bebi non stop, ali inace nije neki ljubomoran tip pa se nadam da necemo imat problema user posted image

Stizu nam prijatelji sutra i ostaju do nedjelje tako da cemo s njima proslavit Valentinovo user posted image . Ako odu ranije otic cemo na veceru, jer smo se to bili dogovorili, ali otom-potom.

Mare bit ce busa ogromna i bit ces presmisna i bas ti zavidim user posted image

Kako ste danas?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 614
12.2.2016 11:52:08   
MareM
Jutro! Tj. vec je dan user posted image
Sinoc me pola noci zezao kasalj, posli kaslja uhvatila crijeva zavijat k''o copor vukova tako da ekipa u pupi nije nista spavala. Sad spavaju i ne osjecam ni najmanji susanj ni mrdanjac.
mmamita, bas sam u procesu nagovaranja MM-a da mi kupi karijolu za nosit stomak kad naraste. user posted image
Jupiter, pripazi nakon poroda kada krenes s vjezbama za trbusne jer rodilje ne smiju radit puno vrsta trbusnjaka. Ja sam se zezla i odmah uhvatila udarnicki, pa sam jos vise ozlijedila misice i dijastaza (ili kako li se vise zove na hrvatski - eng. diastasis) mi se nije nikad zatvorila.

Valentinovo... mi ga doma vec odavna ne slavimo jer mi je to obljetnica bakine smrti... user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 12.2.2016 11:53:42 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 615
12.2.2016 17:07:00   
Jupiter
MareM hvala na upozorenju. Ne planiram nista na naglo ali iako je ovo vrijeme za debljanje nekako me muci svaka kila koju dobijem..a opet znam da ce velika vecina otici vec kod poroda a ostatak poslije, dojenje, nespavanje, briga oko mrve...
Gledala sam neki dan video sa trojkama, kako ih mama lovi po krevetu i pokusava ih obuci..iako mi je bilo smijesno (jos je bio ubrzan snimak) nije lako. Hoce li vama Nikolina pomoci kod malaca? Raduje li se? Sad je vec velika cura :) I mi smo mastali o blizancima kroz sve ove postupkeuser posted image
Zao mi je sto ste izgubili dragu osobu. Mi inace ne slavimo, ali posto sam sad doma (i trudna) [citaj gladna] pozeljela sam opet lignjeuser posted image user posted image user posted image
Mmamita znaci puna kuca kod vas user posted image zabave i dobrog drustva nikad dosta! Ja sam jedno 4km od grada pa kad mi netko dodje mi je ko' festa u selu user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 616
13.2.2016 17:49:22   
MareM
Jupiter, moja ti Nika jos nije pomirena s bracom i sekom. Jedina je unuka do sada, pa se boji da cemo je svi manje volit kad stigne ekipa.
Kada pojedes lignje na Valentinovo, svrati sutradan do nas jer cemo imat punjene lignje Niki za rodjendanski rucak user posted image

A glad... pocelo me polako hvatat za odredjenu vrstu spize. Sad upravo kuham veceru - meni malo onih kao plosnatih fazoleta (ne znam kako se zovu, al' ih jedva cekam smazat user posted image ), a MM i Niki rizot. Njami! Jedva cekam kad ce bit gotovo user posted image Sva srica jos sam na -1kg s obzirom na tezinu prije trudnoce, ali cini mi se da necu jos dugo jer apetit raste. user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 617
14.2.2016 13:04:59   
Jupiter
Mamice i trudnice,
istina je da Valentinovo nije neki extra poseban dan, pogotovo nama, koje smo dugo u braku/vezi ali je svejedno dobar podsjetnik na nase ljubavi i kazemo si te dvije rijeci "Volim te" ..

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 618
15.2.2016 8:52:51   
Lisica Mica
Hey cure, evo i mene. Nisam se javljala jer nekako baš se ništa posebno kod nas ne događa.
Mali ide u vrtić, muž radi, ja obavljam neke poslove po gradu ili idem na vježbe za trudnice, kupujem, kuham...
Preuređivali smo dnevni boravak, obojali zidove, promijenili lustere, stavili zavjese, stavili neke slike, promijenili neke detalje (jastuke na kauču, obojali dijelove namještaja), ostalo je još posla (novi tepih, obojati stolić u dnevnome, tapecirati kuhinjske stolice...), ali bližimo se kraju onoga šta smo zamislili i onda se bacamo na pripreme za bebu. user posted image
Jedva čekam pregled, čini mi se nisam bila već sto godina. Bebu osjećam da se miče, sad već dosta često, pa sam šta se toga tiće mirnija. Trbuh se isto sad već vidi, vrijeme je da se počnem redovito mazati, imam prirodnu kremu koju mi je napravila jedna gospođa, a imam i Biobazu.
Vene su mi sad već užasne (na lijevoj nozi s kojom već odavno imam problema), a pojavile se i na desnoj. Nadam se da će se nakon trudnoće situacija bar malo popraviti, iako znam da mi ne gine operacija. Srećom ne boli me, samo ružno izgleda i otiće.
Sve u svemu ok se osjećam, apetit mi se malo smanjio (konačno). I željezo mi je malo ispod granice, morat ću pitati ginek. da li da povisim tablete željeza sa jednu na dvije. Pijem i čaj od koprive (on je pun željeza), a napraviti ću i sok od cikle, mrkve, jabuke, limuna i meda, i to sam čula da je dobro.
Vrijeme je danas i jučer užasno (južina), pa mi se nekako ništa ne da.
Prekjučer (dan prije Valentinova) vrijeme je bilo divno, muž i ja smo išli na predvalentinovski ručakuser posted image , baš smo lijepo jeli i uživali. Trebalo nam je malo vremena nasamo, mali je par sati bio kod prijatelja na igranju.
Kako vi provodite svoje dane?

U zraku se već nekako osjeća da proljeće uskoro stiže. Bajame su procvjetale, dan duže traje, veselim se proljeću.
Kad lijepo zatopli, idemo na kavu? ekipa iz Splita i okolice user posted image

Pozdrav, čuvajte se!!!!

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 619
15.2.2016 10:45:58   
mmamita
Hey hey,

napisala kobasicu od posta i idem ga kopirat u slucaju da me izbaci, a ono umisto kopiraj stisnem umetni i sve izbrisem!! Ajem ubit cu se!! Ajmo ispocetka!

Otisli nam prijatelji sinoc kasnije pa dok sam sve obavila po kuci i pospremila vec je bilo dosta kasno i umor je odradia svoje tako da se nisam javila a bas sam htjela.
Za Valentinovo smo na kraju ostali doma i bas nista od planova nismo realizira. Na kraju smo htjeli bar u kino otic ali u kinu bas bezveze filmovi. Vecinom neke komedije, a znate kakve znaju biti americke komedije, pa mi se nije dalo gubit vrime. A jos i ovo vrime od kise i juzine te samo ucini jos vise bezvoljnim.

Lisice dobro ste vi to odradili po kuci user posted image . Najmrze mi je kad moram radit nesto u prostoru u kojem zivim, zbog prasine, sporkice i svega ostalog... ali onaj osjecaj kad se sve zavrsi i rezultat bude cak i bolji nego si ocekiva user posted image

Jedina najava za proljece mi je ovaj bajam sto mi cvjeta ispod prozora, a ovo vrime mi vuce na sve samo ne na to da dolazi proljece. Ali ne moze cilu zimu sunce sjati user posted image

Cure moje nama je danas pregled napokon! Mislila sam da mi nikad nece proc ovih 5 tjedana, ali evo nas... Danas cu joj stat nad glavom kad me bude upisivala za sljedeci pregled, da nebi opet falila za koji tjedan user posted image

Imali smo rodjendan u igraonici i dica su se bas dobro zabavila. Ali odlucila sam da joj vise ne slavim u igraonici barem 2, 3 godine tj. dok sama ne bude trazila to. Prebrzo mi prodju ta 2 sata, dica nista posebno ne dobiju i jos na kraju imas osjecaj da te izbace ( nas su bas izbacili, to cu vam ispricat na kavi budemo li isle) dok dica zele jos ostat u dijelu igraonice, nevezano za rodjendan i placu jer im ove ne daju i jos za sve to platis 1000,00 kn Srica pa sam bila tamo i vidila sve na svoje oci i cula sve na vlastite usi. Tete su katastrofa, ali srica dica nisu osjetila tu njihovu nervozu i negativnu energiju i dobro su se zabavila a to mi je najbitnije. Uff!!

Sto se tice nase kave, ja sam za! Cim zatopli mozemo negdi lipo na sunce izvalit nase trbusine user posted image

Javim vam se predvecer s dojmovima o pregledu user posted image user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 620
15.2.2016 10:47:26   
mmamita
I bebolina, javi nam bar sto je bilo danas na pregledu... Mi smo ti znatizeljne user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 621
15.2.2016 12:03:48   
MareM
mmamita, good luck na pregledu i dobivanju zadovoljavajuce brzog sljedeceg termina user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 622
15.2.2016 17:11:00   
mmamita
Evo me mamite s pregleda.

Sve je super s bebicom. Duga je 25cm, a za tezinu ne znam. Pokusavali smo uhvatiti sliku da se barem nesto vidi i bila je bas borba jer su ruke i pupcana vrpca stalno prekrivale lice. Na kraju sam dobila kakvu-takvu sliku, ali nismo ni ona ni ja nesto pretjerano zadovoljne user posted image
Sljedeci pregled za 14.03.
I dobila sam u 5 tjedana malo 3 kg. Nije nista komentirala, a trebala je jer tako stanem jest kad me ona izvice user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 623
15.2.2016 17:13:37   
mmamita

Naši pregledi user posted image

bebolino2-----15.02.
MareM----------16.02.
di.sak----------- 22.02.
Hannah27-----24.02.
Lisica Mica---24.02.
Faustina-------24.02.
saki84---------- 26.02.
mmamita -----14.03

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 624
15.2.2016 18:01:45   
Jupiter
Lisice, tocno znam kako vam je sa tim preuredjenjem. Mi cemo farbati sad na proljece i u Slo sam nasla one velike naljepnice pa ima svacega..i za djecu. Za sad sam kupila japansku tresnju u cvatu, predivno izgleda a za djecji kutak cu naruciti kad saznam spol..jer umalo sam kupila neke vile i cvjetice pa se sjetih...- a sto ako bude decko? user posted image

Mmamita user posted image za dobar pregled user posted image
Nego, nisi pitala za spol? Ili ne zelite znati?...ili je mrva bila sramezljiva? user posted image
I tako kazes za igraonicu?? Koji bezobrazluk! Ja to ne razumijem, pa sutra ces svojoj prijateljici preporuciti...sad vise ne.. zao mi je user posted image
i kao sto kazes, sreca pa djeca nisu to primjetila..

Meni sutra slijedi anomaly scan. Je bio jos netko na tom pregledu od nas?
Svi nalazi su mi kod gin. Valjda bi zvala da nesti nije bilo kako treba. I onako idem do nje nakon pregleda. Samo da mi puste dragog da zajedno placemo pri pogledu na uzv..user posted image

MareM, sutra smo nas dvije na redu :)
Pregled mi je u podne ali cemo na sto strana poslije, tako da cu izvjesce predati u vecernjim satima..

Pisala sam da imam problema sa nateknutim nogama. E, upravo se pocelo pogorsavati. Mazem, guram noge u vodu sa soli ( dok ne zatopli za more), vecinom su u vodoravi ali sve ti jako slabo pomaze...tako sam zalosna zbog toga. user posted image
Jedino sto malo pomogne su specijalne carape za vene..dosta stisnu pa se ne vidi..uzela sam one samostojece..samo, tko ce izdrzati u njima kad zatopli?...ufff user posted image
A na cickama su mi popucali kapilari, jako ruzno.. jedno je ok sto ne vidim strije...jos..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!