Lisica Mica
|
Hey cure, evo i mene. Nisam se javljala jer nekako baš se ništa posebno kod nas ne događa. Mali ide u vrtić, muž radi, ja obavljam neke poslove po gradu ili idem na vježbe za trudnice, kupujem, kuham... Preuređivali smo dnevni boravak, obojali zidove, promijenili lustere, stavili zavjese, stavili neke slike, promijenili neke detalje (jastuke na kauču, obojali dijelove namještaja), ostalo je još posla (novi tepih, obojati stolić u dnevnome, tapecirati kuhinjske stolice...), ali bližimo se kraju onoga šta smo zamislili i onda se bacamo na pripreme za bebu. Jedva čekam pregled, čini mi se nisam bila već sto godina. Bebu osjećam da se miče, sad već dosta često, pa sam šta se toga tiće mirnija. Trbuh se isto sad već vidi, vrijeme je da se počnem redovito mazati, imam prirodnu kremu koju mi je napravila jedna gospođa, a imam i Biobazu. Vene su mi sad već užasne (na lijevoj nozi s kojom već odavno imam problema), a pojavile se i na desnoj. Nadam se da će se nakon trudnoće situacija bar malo popraviti, iako znam da mi ne gine operacija. Srećom ne boli me, samo ružno izgleda i otiće. Sve u svemu ok se osjećam, apetit mi se malo smanjio (konačno). I željezo mi je malo ispod granice, morat ću pitati ginek. da li da povisim tablete željeza sa jednu na dvije. Pijem i čaj od koprive (on je pun željeza), a napraviti ću i sok od cikle, mrkve, jabuke, limuna i meda, i to sam čula da je dobro. Vrijeme je danas i jučer užasno (južina), pa mi se nekako ništa ne da. Prekjučer (dan prije Valentinova) vrijeme je bilo divno, muž i ja smo išli na predvalentinovski ručak , baš smo lijepo jeli i uživali. Trebalo nam je malo vremena nasamo, mali je par sati bio kod prijatelja na igranju. Kako vi provodite svoje dane? U zraku se već nekako osjeća da proljeće uskoro stiže. Bajame su procvjetale, dan duže traje, veselim se proljeću. Kad lijepo zatopli, idemo na kavu? ekipa iz Splita i okolice Pozdrav, čuvajte se!!!!