|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe termin 2015
24.9.2014 9:52:42   
nutella2009
Pozz cure moje
Nadam se da ste mi sve dobro i da uživate dok mali anđeli rastu u bušama.
Hvala na rođendanskim željama evo još jednu godinu starija .
Ja sam dobro pregled nam je 30.09.u 6 popodne pa vam javim imam malo još problema sa fotodermatitisom odnosno laički alergijom na sunce pa sam češće doma nego vani ali eto dolaze i hladniji dani pa će biti bolje...
Dobila sam samo 1 kg i 13/14 tjedana tako da sam zadovoljna za razliku od prijašnjih gdje sam varirala od 17-36 kg na kraju user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 76
   RE: Proljetne bebe termin 2015
24.9.2014 11:06:33   
aannee
ajme cure, uništiše me mučnine i povračanja. u 20 dana od kad sam saznala da sam trudna, izgubila sam 5 kg. slično mi je bilo i u prvoj trudnoći (3 tjedna-10 kg). imate li kakve savjete kako da smanjim ili bar ublažim mučnine... strah me je i zbog hematoma, da ne pukne prilikom povračanja. ali do sada nisam imala nikakvih krvarenja pa je valjda sve u redu.
sutra ujutro sam na pregledu pa se nadam da će sve biti ok...

(Odgovor članu nutella2009)
Neposredna veza do poruke: 77
   RE: Proljetne bebe termin 2015
24.9.2014 14:06:05   
ema55
Sta doktor kaže na toliko povraćanje? da li ti je dao da sta uzimaš? ja sam u prvoj imala hematom, 15 dana sam ležala u bolnici i poslije do 12. tjedna sam u kući ležala. kasnije je hematom prošao. Sa povraćanjem nisam imala problema.

_____________________________

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu aannee)
Neposredna veza do poruke: 78
   RE: Proljetne bebe termin 2015
24.9.2014 14:45:42   
Marlameri
evo me ponovo. Trebam pomoć i utjehu....danas sam bila na UZV doktor vidi gestacijsku vrećicu u maternici i trudnoća je 4tj- dakle za tjedan manja no što bi trebala biti. Uz to na lijevom jajniku imam cistu žutog tijela i nešto sadržaja u Douglasu i rekao mi je da sumnja na vanmateričnu i ako dobijem bolove da hitno dolazim u bolnicu. Ja sve to odmah nisam registrirala jer mi je bilo previše informacija i tako sam lijepo otišla bez ikakvih pitanja i objašnjenja kao da mi je sve to najnormalnije što sam čula. A sad ludim jer ne znam šta da mislim. Po forumima čitam svakakva iskustva. Na stranim forumima većinom piše da je to kao normalno a ja ne znam šta bi mislila. Zadnja trudnoća završila spontanim u 9 tjednu i sad opet ovo. Sama sebi govorim da se ne smijem uzrujavati i da će sve bit u redu, a s druge strane strah me. 2 godine želim bebu i konačno mi se želja ostvarila i ne znam zašto sad ovo. Molim vas ako imate slično iskustvo da mi napišete kako se vama razvijala trudnoća uz cistu i da li je cista sama otišla? Ljuta sam na sebe što nisam doktora pitala sva pitanja koja mi se sad vrte po glavi. Ali jednostavno se nisam snašla. user posted image

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 79
   RE: Proljetne bebe termin 2015
24.9.2014 19:56:39   
tealitas

user posted image


user posted image nutella2009 - 27.03. user posted image
user posted image mar123 - 13.04user posted image
user posted image apri10-14.04.user posted image
user posted image ema55 -16.04. user posted image
user posted image tealitas - 26.04. user posted image
user posted image cvitić - 30.04. user posted image
user posted image aannee -05.05.user posted image

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 80
   RE: Proljetne bebe termin 2015
25.9.2014 7:15:31   
Marlameri
S obzirom na popis pretpostavljam da je ovo vaš interni forum pa se ispričavam što sam upala. Svima od srca želim da vam porodi i trudnoće prođu u najboljem redu, a molim se Bogu da i meni ova trudnoća bude u redu. Lijep pozdrav svima i čitat ću vas ponekad, ali neću više smetat!

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 81
   RE: Proljetne bebe termin 2015
25.9.2014 10:01:15   
belst
Marlameri, ma kakvo smetanje ???? Nisam bila na ovoj temi par dana (inače trenutno nisam u ovoj kategoriji, trebala sam biti ali sam prije 2 tjedna imala biokemijsku trudnocu u 5 tj.,user posted image , ali povirim cure ponekad da vidim da li svi lijepo napreduju..., inače sam trenutno u temi "čekanje crtica" ). Uglavnom, prvo da ti čestitam na lijepim vijestima i šaljem ti najljepše zelje da sve prode super !!!! Konkretno, za gestacijsku vrečicu tj. pitanje koje si imala ne znam neki pametan odgovor jer nisam imala takvo iskustvo, možda sam nesto krivo skopčala ali zasto dr. spominje mogučnost vanmaternične trudnoce ako vidi gest.vr. u maternici ? user posted image (sorry ako sam nesto pobrkala) Sigurna sam da če sve biti OK !!!user posted image
Kada sam već tu, veeeeliki pozdrav svim drugim curama, držite se i uzivajte u ovim lijepim danima, mozda se vidimo uskoro u ovoj rubrici (ali sada ljetnih beba user posted image ).

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 82
   RE: Proljetne bebe termin 2015
25.9.2014 19:00:19   
tealitas
marlameri ne smetas nikako, naprotiv...čestitam ti, ali doista ne znam ništa oko toga što bi ti pomoglo niti znam koji savjet da ti dam....nije interni forum, svi su dobrodošli... samo ja se ispričavam stavila sam listu a tebi nisam odgovorila ništa jer doista ne stignem,radim a i večinu vremena sto sam doma provedem u krevetu i na wc-u, tako da se ispričavam još jednom.
belst hvala puno i nadam se da čemo mi tebe čitat u ljetnim terminimauser posted image

(Odgovor članu belst)
Neposredna veza do poruke: 83
   RE: Proljetne bebe termin 2015
25.9.2014 19:02:26   
tealitas
i da marlameri javi nam svoj termin ako sve bude u redu pa da i ttebe imamo s nama na listiuser posted image

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 84
   RE: Proljetne bebe termin 2015
25.9.2014 20:18:02   
curka 1
bok, marlameri.. ja isto nisam upućena baš u to, ali znam da su curama koje su imale ciste one nestale u trudnoći, osušile se. mene muči iscjedak koji mijenja boju, nekad je bijeli, nekad rozi, a nekad smeđi.. da li neka od vas ima problem s tim?

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 85
   RE: Proljetne bebe termin 2015
28.9.2014 9:38:25   
Marlameri
Drage curke veliki pozdrav i veliko hvala na odgovorima. Nisam baš često na forumima osim što ih čitam, pa ne znam pravila tako da sam eto krivo pretpostavila. I drago mi je da mogu svoje tegobe i užitak trudnoće podijeliti s vama jer suprug mi je do kraja siječnja na školovanju a prijateljice su u svojim problemima pa se malo osjećam usamljeno u svojim strepnjama i zato još jednom hvala što ih mogu podijeliti s vama. Belst žao mi je zbog biokemijske- i meni se dogodila u studenom prošle godine i nije mi baš bilo lako. A po pitanju moje vanmaternične doktor je sumnjao na nju jer sam imala neku tekućinu i tu cistu, ali bila sam ponovo u petak na UZV i sad je sve u redu i za dva dana plod se uredno razvija. Ali rekla sam mu kako me uplašio svojim komentarima jer sam nakon pregleda plakala i bila totalno uplašena. Nije se ispričao ali mislim da je shvatio da je pretjerao sa svojim sumnjama koje hvala bogu nisu bile opravdane. Ponovo moram na UZV za tjedan dana i idem na bolovanje da mi prođe kritični period kad sam zadnji put ostala bez bebice u 9 tj. Prema zadnjoj mengi porod bi trebao biti 27.5.2015. Curka 1 ja sam u drugoj trudnoći (uspješnoj- imam dvije kćeri) imala smeđi iscjedak pa sam završila u bolnici na mirovanju tjedan dana jer sam pretjerala sa kretanjem, a bila sam otvorena. I nakon toga sam pila prepare i morala mirovati. I to nije bilo nikakvo drastično mirovanje već sam samo malo pripazila i rodila curku 4 dana prije termina.

(Odgovor članu curka 1)
Neposredna veza do poruke: 86
   RE: Proljetne bebe termin 2015
28.9.2014 15:02:34   
nikolina 22
Molim za pomoc .. da cujem vasa iskustva naime zadnju mengu sam imala 14.9 trajala mi je 3 dana normalnoa nakon toga smedi lagani iscjedak 2 dana i proslo .. prije tjedan dana iscjedak mi je bio jako rijedak i ljepljiv, bilo ga je jako puno,imala sam osjecaj da sam se upiskila u gace.. dan prije toga sam imala nezasticen odnos jer radimo na bebi.. a sad ,tocnije vec 2 dana me bole grudi,ne toliko jako kao pred mengu. Nikad me ovako rano ne bole uvjek dan dva prije.. pa mi je cudno .. a iscjedak mi je jako gust i bijel.. dal je moguce da sam trudna ?? ??? Molim pomozite :) 

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 87
   RE: Proljetne bebe termin 2015
28.9.2014 18:24:46   
Hellskitchen
Pridružujem sa sa svojim terminom koji je zasada krajem travnja...točnije 28.4. ali kako sam u 9 tj. trudnoće još nije siguran.. user posted image

(Odgovor članu belst)
Neposredna veza do poruke: 88
   RE: Proljetne bebe termin 2015
29.9.2014 10:14:54   
Ubrzomamica
Bok curke!!!
Evo i mene na novoj temi! Nasa bebica stize 30.04. Za sad je sve ok! Plod kasni tjedan dana jer mi je ciklus duzi tjedan dana od "normalnog"!
Ne zn jel ima koja "stara" cura na temi, mozda smo se druzile vec na proslim temama jer mi ke ovo druga trudnoca!
Za sad je sve ok! Nema mucnina nikako, tu i tamo koja trudnicka zelja, malo napuhanosti zbog prezderavanja, al to si ipak mozemo prisutiti! :)))
Puse svima!!!!

(Odgovor članu Hellskitchen)
Neposredna veza do poruke: 89
   RE: Proljetne bebe termin 2015
30.9.2014 9:24:41   
nutella2009
jutro trudnjače moje
Evo samo da vas pozdravim , danas smo na pregledu u 18:00 pa vam javim nadam se najboljem, simptoma nikavih osim glupe i dosadne nesanice, mislim odspavam 2-3 sata i to je sve osjećam se da sam spavala 5 dana tako da preko dana umirem i jedva čekam 8 sati i tako sve iznova. 
Budite mi dobre i mazite buše, puno poljubaca i hugova šaljem.

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 90
   RE: Proljetne bebe termin 2015
30.9.2014 14:17:29   
tealitas
oooo pozz curke user posted image user posted image user posted image
Hellskitchen i ubrzomamica DOBRODOŠLE user posted image
nikolina ajd ti za svaki slučaj piški testić?!
cure moram na posao sada pa vas dodat na listu user posted image cim stignem...
nutella obavezno se javi, a što se tiče pospanosti a jojjjjj.....na poslu sam zakunjala koji put, dovoljno je samo da sjednemuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nutella2009)
Neposredna veza do poruke: 91
   RE: Proljetne bebe termin 2015
30.9.2014 14:18:20   
tealitas
marlameri čestitam.....a ima nas da se družimo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nutella2009)
Neposredna veza do poruke: 92
   RE: Proljetne bebe termin 2015
1.10.2014 8:01:01   
Marlameri
Jutro svima!!!! Tealitas hvala ti, a i ja sam preko dana umorna a preko noći kao i ti nutella2009 ne spavam najbolje. a tek je početak. Obično mi je u prošlim trudnoćama nesanica došla kasnije sa velikim trbuhom, grčevima u nogama i piškenjem svaki čas. A sad je krenula od početka. I krenule su mi i mučnine, ali lakše mi je kad nešto pojedem. Mislim da ću ovaj put bit ogromna. nikolina 22 teško mi je bilo što savjetovati jer sam kao i ti 2 godine svaki mjesec željno iščekivala simptome i često ih imala već od ovulacije i na kraju sam dobila mengu. Ovaj put nisam imala posebnih simptoma. Grudi su mi bile bolne i natečene odmah poslije ovulacije ali su prestale biti nakon tjedan dana tako da sam mislila ništa od trudnoće. I drugo ništa nije upućivalo na trudnoću kao onih mjeseci kad nisam bila trudna a imala sam gotovo sve simptome. Tako da stvarno nema pravila. Jedino je pravilo da kad se ne trudiš i opustiš trudnoća se dogodi. Jer naša psiha je strašna. Znam da je uvijek puno lakše reći nego napraviti ali ako možeš probaj se opustiti i pričekaj dan kad bi trebala dobit mengu pa napravi test jer grozno je kad ti test pokaže plus a onda dobiješ mengu. Ni ja nisam mogla biti opuštena do ovog ljeta kad sam 2 mjeseca bila na godišnjem i bila sam koncentrirana na druge stvari. Pozdrav svima i javite se s novostima. U ovoj trudnoći radujem se i mučnini jer sam ju tako dugo željela.

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 93
   RE: Proljetne bebe termin 2015
1.10.2014 8:13:49   
belst
marlameri, jaaaako mi je drago da je ovaj put sve ok, sigurna sam da će tako i ostati, samo se ti dobro pazi i miruj sto vise (koliko možes) dok ne prode ovaj pocetni dio!user posted image Da li si možda ovaj put "uzimala" nesto dodatno npr. od vitamina, ljekova i sl. (mislim zbog toga sto si i ti imala biok. u studenom kako kažes...), ja sam naime nekako sebi stvorila film u glavi da mi je možda nedostajalo progesterona (da,da, znam -igram se doktora) pa sam sada odmah nakon O počela uzimati Ultriće preventivno.... Drage proljetne mamice, sve vas puno ljubim i šaljem velike zagrljaje, uzivajte u svakom tjednu !!! user posted image user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 94
   RE: Proljetne bebe termin 2015
2.10.2014 7:38:39   
Marlameri
belst baš kao i ti tako sam i ja zaključila da mi je falilo progesterona. Jer uz biokemijsku imala sam i neuspješnu trudnoću u 2012. koja se najprije uredno razvijala i u 9 tjednu je ustanovljeno da je plod odumro tako da sam ja istraživajući po netu zaključila da mi je možda manjkalo progesterona. Naručila sam si i neke biljne kapi i čaj (ali nisam redovito pila) a nakon biokemijske mi je doktor odmah dao folacin- iako ga nisam odmah pila jer sam tada odlučila odustati od pokušavanja- bar neko vrijeme. A sada čim sam ugledala plus odmah sam išla doktoru i tražila ga duphastone koje pijem od tog prvog pregleda. Rekao je da pijem i prenatal i folacin. Danas idem na pregled- naručuje me svaki tjedan i na uputnici piše abortus imminens zbog prijašnjih iskustava pretpostavljam. Pozitivna sam i koliko god me strah trudim se razmišljati da će sve biti u redu. A to vrijedi za sve nas. Inače se zdravo hranim, zdrava sam i tu i tamo vježbam, ne pušim, povremeno popijem s prijateljicama i na feštama ali ništa strašno(da ne shvatite krivo od kad sam zatrudnila i 2 mjeseca prije nisam popila ništa alkoholno) i nekako mislim da sam napravila sve što je u mojoj moći da trudnoća bude u redu a ostalo je u Božjim rukama. Cure držite mi fige da danas na pregledu sve bude u redu!

(Odgovor članu belst)
Neposredna veza do poruke: 95
   RE: Proljetne bebe termin 2015
2.10.2014 12:47:58   
tealitas
marlameri držim ti fige user posted image user posted image user posted image
ja sam sutra naručena za držanje figa isto user posted image
tako sam i ja imala spontani pa nikako zatrudnit, u međuvremenu sam prestala pušit ,ne pijem inače alkohol fujj user posted image a za sada je sve ok. vidjet cemo...

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 96
   RE: Proljetne bebe termin 2015
2.10.2014 17:59:47   
curka 1
curke, držim figeuser posted image ja isto idem sutra na pregled i nije mi baš svejedno zbog tog iscjedka i isto tako pijem duphastone (3 na dan) i prenatal

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 97
   RE: Proljetne bebe termin 2015
2.10.2014 19:27:43   
tealitas
Curka ma sve ce bit za 5.... mora :)

(Odgovor članu curka 1)
Neposredna veza do poruke: 98
   RE: Proljetne bebe termin 2015
3.10.2014 7:55:04   
Marlameri
Drage moje evo mog izvještaja. Ovaj put se vidi i plod ali još srčeko ne kuca i sad sam po uzv 5+6 tj. Moram ponovo na UZV za tjedan dana da vidimo i srce jer bi do tad trebalo zakucati. Uglavnom i dalje sam pozitivna i simptomi su sve jači- mučnina mi je počela bit grozna pogotovo navečer, ali sad sam sretna zbog toga jer mi je to znak da je sve u redu. Curka 1 jel sve u redu? Tealitas ma ja sam pušenje i alkohol navela kao primjer koliko se čuvam iako iz više primjera iz života mogu reći da to ni nema veze. Valjda je to stvar sreće?! Jer znam dosta žena koje su pušile i u trudnoći i sve bilo normalno. Zato sam nekako još više bila ljuta i razočarana jer sam poduzela sve što je u mojoj moći a ipak nije bilo dobro. A ponekad mi prođe kroz glavu da to ima veze s mojim godinama- imam 37, odnosno imala sam 35 kad sam imala spontani. Iako mi se doktor na taj komentar samo nasmije i kaže da nemam ja puno godina ali ipak.... Nadam se da je i vama sve bilo u redu na pregledu a ja jedva čekam samo da prođe tih 9 (meni kritičnih) tjedana pa da malo odahnem.

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 99
   RE: Proljetne bebe termin 2015
3.10.2014 8:01:58   
Marlameri
nutella 2009 sad vidim da si i ti išla na pregled? Kako je bilo? A kako je sa alergijom- mislim kod nas u Bilogori nema sunca ovih dana a ne znam kako je kod tebe?

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!