raffica
|
Andy draga čuvaj se i odmaraj, i bravo za tvoju veliku malenu Znma da nije lako čuvati trudnoću jer su mi dvije prije zbog tlaka bile hospitalizirane sve do kraja trudnoće, a i sama sam nedonošće..naime, moja mama je čuvala trudnoću od 18 tjedna sa mnom u bolnici, i čekali su 29 tjedan da je porode, zbog EPH gestoze (visokog tlaka) otvorila se gotovo 5 cm tako rano, a u 29 tjednu me rodila za 15 minuta, bila sam samo 1 dan u inkubatoru jer sam hvala Bogu sama prodisala, i nazvali su me čudnom od djeteta, ali težina me spasila jer sma se u 29 tjednu rodila sa 2300 g..bila sam pravi mali borac!! Ne znama koliko su istinite one tvrdnje da je bolje rodii u 7., nego li u 8 mj., jer se tada kreću razvijati pluća pa se ukoliko dođe do poroda prekida taj razvoj, a u 7. mj.se valjda razvijaju u inkubatoru..meni to ne drži vodu, jer mi je logično da je bolje da je beba više u trbuhu, ali slučaj moje mame govori da su doktori nastojali izvuči barem zadnji tjedan 7 mj., da se ne bi rodila u 8. mj. Imate li vi kakvih iskustava o tome? Marijanac, ma ti si super, kile su ti super, bebabč je veliki, i neka, bolje!! Bravo za prihvaćanje brace od strane G!! Mene često zna boliti lijevi jajnik, kao kad mi je ovulacija, nadam se da to nije ništa ozbiljno Kikilina pa ti bi brzo mogla put rodilišta, jesi spremna, jeli te nervoza hvata? Kako izgledaju te kontrakcije? Tj.kakav je to osjećaj, jer iskreno ja nemam pojma, možda ih i ja imam pa ne znam Ann stvarno mi nije jasna ta dijeta od 1800 kalorija...iskreno, mislim da bi ja na toj dijeti cijeli dan umirala od gladi Ja sam u 32 tj. i imam 9+ kg Mene polagano već hvata trema i nestrpljenej iako mi je termin tek 18.10., ali enkako imam osjećaj da će maleni početkom 10.-og vani . Ne znam koliko STVARNO TEŽINA BEBE ima veze s ranijim porođajem, jer moj napreduje skoro 2,/3 tjedna..u 26+3 je imao 1600 g već, div moj mali..