|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
1.10.2013 14:07:14   
PinkyFunkyBirdy
Evo nas na sljedećoj stranici. user posted image

Trudilice:

user posted image Jasmina19 - 03.10.
user posted image nelly. - 03.10.
user posted image perlica55 - 05.10.
user posted image Snjeguljica_83 - 14.10.
user posted image daxy - 17.10.
user posted image malena 35 - 17.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image mali andeo - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image lelaluna - 22.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image perlica55 - 31.10.
user posted image Fiona0802 - 31.10. ?
user posted image PinkyFunkyBirdy - 31.10. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 126
1.10.2013 15:04:12   
kisica
HKajo -bogme loš nalaz. Pa kako tako najednom samo? Šta su ovi prije svi bili uredni ili?
Bude se i to riješilo, samo treba strpljenja.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 127
1.10.2013 15:48:03   
andydea

Hkajo zao mi zbog loseg nalaza..sad je bolje draga da se rijesis toga..pa onda na bebicu..Pocni piti i vitamine za imunitet.Svakako slusaj sve kaj ti kaze gin.jer da ne ode dalje..a onda je to grozno...Pij sve kaj ti da i ponovi obavezno papu za mj.dana!saljem ti zagrljaj
Pinky nisam bas dobro..imam mucnine po cijele dane..najvise ujutro i navecer..jako mi je lose...jedva cekam pregled koji je 16.10..sada sam 8tj. Pa se nadam da ce brzo proci..Nismo jos rekli obitelji ni curkama..cekamo pravi trenutak..
I ja jedva cekam da se prebacite sve k nama na trudnocu !
Pinky jel hoce ta o vise ?

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 128
1.10.2013 15:50:31   
tintin
Hkajo jako mi je žao zbog nalaza, nadam se da ćeš brzo to rjesiti.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 129
1.10.2013 15:55:25   
PinkyFunkyBirdy
Hkajo žao mi je zbog nalaza. user posted image user posted image user posted image

Draga moja Andy, pa O mi je ili danas ili sutra. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kako uspijevaš sakriti pred curama i rodbinom tako lijepu vijest kad ti je tako slabo? A da odeš privatno na pregled? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 130
1.10.2013 17:34:36   
bebac24
cure ja u totalnoj komi..tata jos u bolnici..doma ne mozemo jos vjerovat da nema barbe,ja bez posla..ma uzas.. cure zao mi je sta je dosla vjestica..
pinky bravo za O sad ces nam i ti preselit na drugi podforum :-D
trudnice uzivajte i za nas u bebicama.. hkayo draga ne panicari,pisem ti na pp
perlice ja sam ta sreckovicka sa losim nalazom PAPE isto cin 2 i hpv visokog rizika :-P
ali borimo se... nista to nije sta se neda izljecit..

Neposredna veza do poruke: 131
1.10.2013 17:58:55   
bebac24
Hkajo neda mi preko moba da ti tamo pisem.. uglavnomja sam iz istre i moja gin me poslala na kolposkopiju u pulu tamo mi je potvrden cin2 i hpv visokog rizika i kontrola za 6 mj. kad sam dosla kod nje nazad samo je rekla pij vitamine i memoj kasnit na kontrolu di sam ja poludila. nije mi normalno da sa takvom dijagnozom oni cekaju 6 mj. onda sam trazila po netu i naisla na virogenu i doktoricu adu. samo telefonski mi je pomogla toliko da joj zahvaljujem bezgranicno. rekla mi je dA vadim kompletnu krvnu sliku,da oni kolposkopijom vide ali neznaju sta je tocan uzrok tome.. nemoj se dat da ti rade biopsiju prije nego sta kod svoje gin ne napravis briseve na klamiciju,candidu i te bakterije jer prvo ako ih imas moras njih izljecit.ja ih nasrecu nemam ali zato mi sad u 12 vjerovatno slijedi biopsija. sta se tice hpv i trudnoce razlika je koji je.. ja npr nemam nikakve rane dole nego me napalo iznutra i ne prenasam tako da mogu radit na bebici, pijem betaglukan,i imas u biljnoj apoteci vaginalete bas za cinove i hpv. kazu da se nesmijemo nervirati a evo mene pogodila tragedija i uz sve to poceli mi nekakvi suhi plikovi od stresa i sad moram jos i f-vitamin pit i tak.. ako sta jos treba slobodno pitaj ..

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 132
1.10.2013 18:09:59   
perlica55
Bebac draga, jako mi je žao user posted image
Baš te sa svih strana uhvatilo... Budi hrabra,
šaljem ti najveći hugić!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 133
1.10.2013 19:18:56   
Sunshine28
Pinky onda se baci na posao i sretno user posted image
naravno, i svim ostalim trudilicima puno srece u listopadu user posted image user posted image user posted image user posted image
bas si razmisljam kako cu iduceg listopada i ja vjerojatno ponovno biti tu, samo se nadam puno krace nego prvi put! user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 1.10.2013 19:19:24 >

I + G = E & L

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 134
1.10.2013 19:20:08   
ikaaa
hkajo i bebac drižte mi se i budete jake....tu smo sve uz vas.....
pinky draga tako je gin rekao da dođem, kao 9, 10, 11 dc pa će vidijet kako to napredujeuser posted image ...nadam se će biti rezultati ok.... eto sutra je moj prvi dan f-metrije.... cure moje držite mi figice....
daxy mila kako si mi ti?
perlice ništa nije izgubljeno možda su bebači u pitanjuuser posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 135
1.10.2013 19:29:11   
Bucika001
draga hkajo,jako mi je zao...moja mama je imala cin 3 i na kraju joj je preslo u rak grlica maternice,ali sve se to da rjesiti...nemoj se sad plasiti time sta sam pisala,nije mi bila namjera da te plasim,neki doktori cak preporucju da se rodi,navodno da to moze ''otici'' pri porodu..jako ti je bitno samo da pijes nesta za imunitet i redovito se kontroliras...saljem ti puno user posted image ,bit ce to sve odbro.. user posted image

ja sam drage moje prespavala vrijeme piskenja,pa sam sada pisnula traku,neg je...ocekujem poz kroz par dana..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 136
1.10.2013 21:22:41   
kisica

IZVORNA PORUKA: andydea

Hkajo zao mi zbog loseg nalaza..sad je bolje draga da se rijesis toga..pa onda na bebicu..Pocni piti i vitamine za imunitet.Svakako slusaj sve kaj ti kaze gin.jer da ne ode dalje..a onda je to grozno...Pij sve kaj ti da i ponovi obavezno papu za mj.dana!saljem ti zagrljaj
Pinky nisam bas dobro..imam mucnine po cijele dane..najvise ujutro i navecer..jako mi je lose...jedva cekam pregled koji je 16.10..sada sam 8tj. Pa se nadam da ce brzo proci..Nismo jos rekli obitelji ni curkama..cekamo pravi trenutak..
I ja jedva cekam da se prebacite sve k nama na trudnocu !
Pinky jel hoce ta o vise ?

Tako smo i mi šutjeli, i pogodi tko se izlajao? Mali.. Čuo je valjda kako mm i ja pričamo o tome, i veselo razglasio svima po selu kako mama ima bebu u trbuhu :)

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 137
1.10.2013 21:28:15   
kisica
hkajo
draga ma koliko ti sve to sad zvučalo loše, nemora biti sve tako crno.
Moj otac kad je poginuo, majka je imala 31 godinu, nahladila se, pokupila upale i imala je hpv i cin 3.
Liječila se dosta dugo, čak je i u bolnicu išla na spaljivanje nekih bradavica i koječega, i nema što ne.
Danas, 14 godina kasnije, živa je i zdrava i među nama još uvijek, ni traga više ičemu od toga.
Čak su ona i očuh bili u Petrovoj na nekim pregledima jer su htjeli dijete, i sve je bilo oke, nikakve posljedice koja bi utjecala na moguću trudnoću. Tako da, riješi to, i onda ćemo navijat i za tvoj plusić.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 138
1.10.2013 22:39:17   
daxy
Da ne mislite da sam vas zaboravila.

Prijavila sam se samo da vas pozdravim. Ako me se još uvijek sjećate. user posted image

Strašno sam umorna,idem spavat.
Laka vam noć,curke. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 139
   [Brisano sporočilo]
1.10.2013 22:55:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu daxy)
  Neposredna veza do poruke: 140
2.10.2013 7:07:22   
Snjeguljica_83
Jutro, trudilice moje!

Bebac, i ja sam iz Istre. user posted image  Ma, draga, eto cure pišu da je tvoje stanje izlječivo. Dao Bog da bude tako! user posted image Nadam se da ćeš uspjeti prevladati sve teškoće koje su te zadesile, samo hrabro! user posted image  Dan po dan...

Plan je bio da se MM i ja družimo u ponedjeljak, ali smo odgodili za jučer, utorak, međutim naša mala gospođica nije htjela zaspati sve do 22:30 pa nas je tu malo mučila i oneraspoložila za druženje, a i već smo bili mrtvi umorni. Danas bi trebali, kako god... user posted image

Jučer mi je cijeli dan bilo zima! Pa ja ne znam što je to?! Baš toliko da je zima! Čak i u stanu! Ma daj! Na poslu su debeli zidovi i nemamo sunca pa mogu razumjeti, ali kući... user posted image  Tako mi je lijepo bilo vani na suncu! Čak sam imala i lagani šal! user posted image

Pusa svima!!!

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 2.10.2013 7:10:06 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 141
2.10.2013 9:33:33   
PinkyFunkyBirdy
Draga hkajo, stvarno se ne razumijem u ovaj nalaz, ali kako cure pričaju izgleda dosta ozbiljno i ne mogu ti opisati koliko mi je žao. user posted image user posted image user posted image Najiskrenije ti želim da se toga uspiješ riješiti čim prije i da nam se ubrzo vraćaš natrag na odbrojavanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebac, milena, žao mi je što prolaziš teško razdoblje, ali znaš da nakon kiše uvijek dolazi sunce, a nadam se de će tvoje sunce ubrzo zasjati (barem kao user posted image ). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Sunshine, slobodno se ti nama pridružiš i ranije. user posted image

Ikaaa, navijam za odlične folikuliće! Obavezno nam javi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy moja draga dobit ćeš po prstima! user posted image Kako bi mi tebe mogle zaboraviti? user posted image Baš se primjeti da te nema. Ali mi se čini da je tebe zaboravila tvoja O. Gdje je sad? Ima li kakvih naznaka da bi mogla doći? user posted image

Joj, Katy i ovo nam je bilo previše akcija. user posted image user posted image user posted image Sad kad je tempica skočila sad ćemo malo odmoriti. user posted image Što je s TM? Kad ide na spermiogram? user posted image

Draga Snjeguljice i meni je zima. user posted image Moramo se više grijati uz svoje mužiće. user posted image

Jasmina, milena, tempica ti je odlična! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajde priznaj dal si već jutros piškila testić? user posted image Ako nisi, hoćeš li sutra? Ajde pliiiiiiiiiiz! user posted image Mislim da će bit plus! user posted image user posted image user posted image

Perlice, draga, čekam da se vratiš od ginića da čujem što ti je rekao. user posted image Kako mi se danas osjećaš? user posted image

Meni je tempica porasla što znači da je O bila jučer! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pomaknut ću si datum na sljedećem ponavljanju liste. user posted image Dal sam vam rekla da su moje sise nepogrešive. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 142
2.10.2013 10:02:09   
Jasmina19
Hahaha,Pinky ma nisam,bi ja vama najavilauser posted image Pisam za 3dana ako do tad ne dode,FF je pomaknuo datum na 5.10.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 143
2.10.2013 10:26:37   
Jasmina19
user posted image Pinki za ovulaciju,jako sam sretna zbog tebe jel znam koliko dugo cekas tu jednu sansu a jos sretnija cu bit kad za 2.tj budeuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 144
2.10.2013 10:46:05   
daxy
Pinky vjerojatno će ovaj ciklus bit malo duži. Nema nikakvih naznaka da će uskoro moja O. Jedino po čemu znam da se bliži je taj iscjedak. Al još nema ništa od njega. LH trakice su očekivano negativne. Imam još dvi. Njih pišnem danas i sutra i neću ih više naručivat.

Drago mi je zbog tvoje O!!! user posted image user posted image user posted image
Sad očekujem da za 2 tjedna pišneš user posted image i da ovaj put sve bude pravo školski dosadno!user posted image
Sretno! user posted image user posted image user posted image user posted image

jasmina user posted image user posted image user posted image navijam za veliki plus!!!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 145
2.10.2013 10:46:27   
PinkyFunkyBirdy
Joj, hvala vam puno drage moje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne želim se previše nadati da se kasnije ne razočaram jako ako vještica stigne. Najbolje da ti Jasmina najprije pišneš plusić da mi pokažeš kako to ide. user posted image user posted image
Joj, još uvijek imam žgaravicu i laganu mučninu. user posted image Sve si mislim da to neće prestati samo tako. user posted image Pokušavam to povezati s nečime i mislim da je to možda zbog peruanske mace koju sam pila mjesec dana - ona navodno prirodno regulira hormone (to je isto što i ona Femmenesece koji se stalno reklamira na TV-u) pa moguće da su mi zbog toga naglašene nuspojave "regulacije" hormona. user posted image

Daxy draga, nadam se da će O stići ubrzo i da neće ovaj ciklus bili anovulatorni. user posted image Koji ti je bio najkasniji dan ciklusa O od kad pratiš? user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 2.10.2013 10:49:28 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 146
2.10.2013 10:59:19   
Jasmina19
A,vidjela sam to na tv-u.Kolko to kosta?Ja sam prestala pit marulju i vrkutu,sad vec mj.dana ne pijem nista osim folne i magnezija,malo da napravim pauzu.Ma lako za mene,samo ti nama ostani trudna i ja cu biti sretna i zadovoljna.Nakon tolikih silnih muka sto si prosla,stvarno si zasluzila malo sreceuser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 147
2.10.2013 11:01:40   
Jasmina19
Ove mucnine su ti sigurno od hormona jel ti se ciklus pokrenuo nakon dugo vremenauser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 148
2.10.2013 11:09:14   
PinkyFunkyBirdy
Nemam pojma koliko to košta. Mislim da sam negdje načula da je preko 300 kn. Ja sam kupila u bio&bio prah te biljke (cca 100 kn). Odvratan je miris i okus. Vjeruj mi da je marulja mila majka naspram toga. user posted image user posted image user posted image Probala sam to dodati u jelo, piće i sl., ali ništa nije moglo ublažiti taj odvratan okus. user posted image Na kraju sam kupila prazne kapsule i onda ih punila s prahom. Tako je bilo puno lakše popiti. user posted image Sad vidim da ima za kupiti već u kapsulama tako da su se i oni sjetili istog. user posted image user posted image user posted image Evo ako hoćeš prirodnu varijantu, a i jeftinije je: http://www.biobio.hr/search?query=maca 20

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 149
2.10.2013 11:18:04   
daxy
jasmina onda smo ti i ja na istim drogama. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja isto uzimam folnu i magnezij. Pred user posted image kad sam već sigurna da ću dobit popijem duplu dozu MG radi grčeva. user posted image
Kako sam prestala piti vrkutu i marulju čekam 20 DC da vidim hoće li mi se spoting povući.

pinky tamo u ožujku sam imala pozitivnu trakicu 16DC,tada mi je ciklus trajao 31 dan. A moj najduži ciklus je 34 dana. Valjda će doć ta O ovih dana. user posted image Po ovom najdužem ciklusu mogla bi doć i 20ti DC ,ako uopće dođe.

I ja sm se pitala koliko košta to čudo šta ona prekrasna teta predivno čistog lica reklamira?user posted image
I jel pomaže to išta? user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.