Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 17:15:16
|
|
|
|
perlica55
|
Evo me s lošim vijestima Imam ureaplazmu 10*4. Dobili smo MM i ja doksiciklin antibiotike Ak dođe menga, pijemo od prvog dana 2x1, ak ne dođe moram nazad kod G po drugu terapiju... Idući tjedan bude nalaz klamidije gotov, valjda i to neću imati Eto kaj da vam kažem, ništa kod mene ne ide kak spada.... Idemo dalje, budemo i ovo riješili Ak je neko imao, jel se brzo riješio? I kak?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 17:43:34
|
|
|
|
kisica
|
Perlice - pa ta ureaplazma i nije tako strašna baš, pogotovo ako nije u trudnoći. Ja sam je imala u trudnoći 10 na 5, popila terapiju i ona se uvijek vraćala. Ta 10 na 5 je problem jer uzrokuje otvaranje, i raniji porod, i ja sam na kraju ranije rodila. Čak i ako si trudna, a ja se nadam da jesi bez obzira na nalaz, to je tek početak i stigne se riješiti vrlo brzo. Nemoj da te to čini tužnom. Evo išla sam po trudničku iz prve trudnoće. Imala sam je u prvom mj.2009. pila Sumamed + vag.caneset_en(jer je bila i candida) u drugom mj.2009. opet 10*4 opet sam pila ant 2x2, al izbljedjelo je pa ne vidim naziv ant. treći mj.2009. opet isto - Sumamed
< Poruku je uredio kisica -- 2.10.2013 17:49:49 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 18:15:52
|
|
|
|
nelly.
|
Kod mene nista jos, simptomi su tu pa sad cekam .. Pinky super za datum!!!!!!!!!!!!!!!! Hkayo ne daj se riješit ces ti to!!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 18:50:14
|
|
|
|
perlica55
|
Kisica draga, hvala na info... G mi je rekao da može izazvati pobačaj, i da se mora liječiti jer može začepiti jajovod ak se ne liječi Moram čekati jer Doksiciklin ne smiju koristiti ... Tak da sada čekam Tebi od srca želim ugodnu trudnoću, lagan porod i dobru Nelly kad piškiš???
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 18:59:23
|
|
|
|
kisica
|
Perlica - nema na čemu. Riješit će se to, nedaj Bože gorega. Hvala na lijepim željama, i da ugledamo i kod tebe Nelly kad planiraš testić :)
< Poruku je uredio kisica -- 2.10.2013 19:00:25 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 18:59:32
|
|
|
|
tintin
|
Perlice draga žao mi šta ti sad i to mora biti, ne razumim se ali vidim da Kisica kaže da nije to strašno, želim ti da se što prije rjesis. Veliki zagrljaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 19:09:57
|
|
|
|
bebac24
|
hvala vam curke.. jaka sam vam ja i imam neku moc da sve lose poslozim sebi u glavu tako da ipak funkcioniram a i imam svog dragog koji kad me zagrli napravi da sve prode :-D evo jutros sam i mamu na kirurgiju vozila ma sta rec vise.. ja jucer vadila krv jer prije mjesec dana je secer bio 3.9 i sad sam dva dana prije pojela 400 g lino lade i uspio je doc na 4.3 al opet nisko ( to sam pojela samo da me sad i mene ne sprasi po bolnicama) a za koj mjesec cu opet normalno vadit pa da i to ljecimo.. ali u svem tom ludilu ja nisam rekla svoj datum haha pinky pisi me za 12.10 perlice to se relativno brzo rjesava :-D sretno draga
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 19:11:34
|
|
|
|
ikaaa
|
evo imam tri folikulića koja su 18mm, jedan je na lijvoj strani adva na desnoj...... sada sam u šest sati primila inekciju...a u patak je dan D za iku prolaktinku... ...eto to je to od mene.... sad treba samo navijati i držati figice... perlice nemoj se sekirati...znam kad nešto krene onda bome krene...nagledala sam se loših i loših nalaza.....ali uvijek iza lošeg dolazi i ono dobro.... sve se to riješi...samo trebaš biti uporan.... nije lako iz mjeseca u mjesec se truditi a nema rezultata.... samo se smiri...ma 5.10 je moja PERLICA mala okruglica perilce jasmina gdeje su nam dobre vijesti? nelly???
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 20:04:33
|
|
|
|
Jasmina19
|
A joj perlice,pa kud sad jos i to?? Ma brzo ces se ti toga rjesit i bit ces ko nova<3 :-* Ikaaa,mislim da te nemoram niti pitati jesi li uzbuđena Zelim ti svu srecu i naravno navijamo zajedno
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 20:12:02
|
|
|
|
tintin
|
Ikaa držim debele fige, samo hrabro i opušteno, SRETNO.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.10.2013 20:18:55
|
|
|
|
perlica55
|
Hvala cure na podršci, super ste Ikaa draga, super za folikule svaka čast!! Drži nogice visoko, jastuk pod guzu i spavaj sa spermićima
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 8:03:44
|
|
|
|
daxy
|
Dobro jutro. Evo danas sam s vama,pa vam se ne javljam prije ponedjeljka,utorka. Spizdili su me na poslu. Al to vam tako ide kad su kolegice pakosne i na razini tinejđerica od cca 15 godina... Reče mi kolega jučer: Šta se kojeg vraga nerviraš i zašto baš ti moraš ispravljat krivu Drinu? Odradi svoje i ne opterečuj se glupostima. Da mi je otić na bolovanje,spasila bih se. Imam puno kolega i kolegica koji su super i slažemo se,al se digod nađu ti neki izrodi koji nas izbace iz takta. perlice bemmu miša,otkud sad ta ureoplama? Moja kolegica ju je imala u trudnoći,al uspila ju je zaliječiti i rodit zdravu bebu. Mali sad ima 5 godina. Zna bit dosadna,pa se kod nekih vraća stalno. Ne brini,riješit ćeš se ti nje,samo slušaj dr.G i popij turu do kraja. ikaaa draga za folikule! Sretno u petak i da se prime . Čuvat ću ti ih ak zatreba. bebac uz takvu ljubav se može sve. pinky vidim BT raste! A bome i jasmina se može pohvalit svojom temperaturom! Mislim da je netko .
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:22:37
|
|
|
|
Jasmina19
|
Jutro curke Daxy nemoj se ti uzrujavat zbog nekog nebitnog,uvijek ce bit zlocestih ljudi i mi to ne mozemo promjeniti. Ja sam stvarno sve dozivjela al da mi temperatura raste pred mengu to jos nisam,al sve je kod mene moguce.Cekam 5.10 pa cu znat sta se dogada.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:32:49
|
|
|
|
bebac24
|
curke pomagajte.. sinoc smi imali odnose i ja sam skoro pocela plakat od bolova ( a trpim ih) dok je on prolazio po necem na ljevoj strani.. mislim da nije jajnik nego nesto malkoc iznad.. i poslije sam pipala i dosta je tvrdo i kao nateceno i danas osjecam bol.. neznam dal da se javim ginekologici ili kome?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:41:29
|
|
|
|
daxy
|
bebac ginelologu se javi. Omah! On može na ultrazvuku vidit ima li šta na jajniku. Možda kakva cista... Reci,jel ti se puše trbuh?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:43:19
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Danas sam malo u gužvi pa ću samo ukratko. Draga Perlice, nije ureaplasma tako stašna. Pao ti je imunitet i bakterija ti se malo namnožila. Sve će to riješiti antibiotik i uzmi si beta glukan i OBAVEZNO probiotik neki da ne dobite candidu. Ja sam ju imala nakon kiretaža. Najgore u svemu je to što trebaš čekati na ponavaljanje nalaza mjesec dana nakon prestanka uzimanja antibiotika i to što se morate u isto vrijeme liječiti i ne imati odnose da jedno na drugo opet ne prenesete ureaplasmu. Moguće da je ona djelovala i na spermiogram (to bi trebalo malo proguglati kako djeluje na muške), a pitanje je na što je sve djelovala kod tebe. Ja znam da sam ja imala temperaturu za vrijeme M kad sam imala ureaplasmu što inače nikad nemam. Jasmina draga, pa ti si nam 100% !!! Ja sam se jutros probudila napola otkrivena pa mi je tempica neka niska. Smrzla sam se. Ikaaa, bravo za folikuliće! Bebac stvarno ne znam kako ti pomoći? Možda da samo nazoveš i pitaš ginića? Daxy, milena, drži se i uživaj!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:44:10
|
|
|
|
bebac24
|
inace imam problema sa stolicom i sve si mislim da nije zbog tog al cudno mi da me tokom odnosa toliko bas boli.. pa sad neznam sta bi ti rekla.. da kao da je napuhnut..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:48:31
|
|
|
|
daxy
|
jasmina to može bit samo dobar znak. Ima li šta simptoma? Osim zaboravljivosti?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:52:34
|
|
|
|
kisica
|
Daxy - takvih ima svugdje. Mene je ovo bolovanje sad spasilo da ne slušam svoju kolegicu koja uvijek ima nešto pametno za reći. Tako joj je jedan od bisera bio i "Zar tebi zaista treba još jedno dijete?" Mislim si, tko si ti da me to pitaš, a i dal ćeš ga ti hraniti..Užas... Prst u uho i neka oni trkeljaju svoje. Jasmina - A onda niš, čekamo i mi taj 5ti i Bebac - Ginekologici se javi, i što prije da se riješiš tog bola i vidiš što je.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:54:15
|
|
|
|
daxy
|
bebac mogla bi bit cista (vjerojatno vodena). Al ne slušaj mene,nego otiđi kod ginekologa obavezno. I svakako mu reci da te bolilo za vrijeme odnosa.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 9:56:46
|
|
|
|
bebac24
|
zvala ja nju i samo je rekla to su plodni dani vjerovatno je puknuo folikul i zato boli. ako bude bolilo jace onda dodite :-( to su nasi doktori..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 10:07:03
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: bebac24 zvala ja nju i samo je rekla to su plodni dani vjerovatno je puknuo folikul i zato boli. ako bude bolilo jace onda dodite :-( to su nasi doktori.. A svašta. kisice nemoram ti onda ništa objašnjavat. Jedva čekam to bolovanje i ne vraćam se višeeeee među ove ljude. Pinky dobro si se smrzla onda. Nisam vidila jutros ovu zadnje temperaturu. Važno je da je O bila!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 10:07:17
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jasmina, jako lijepo. Nemaš neki nagovještaj za , ne? Temp. je visoka. Odlično! Čekamo 5. Vjerojatno je to gotova stvar, samo nam treba potvrda. Malo sam se prehladila. Kako i neću, kad je ujutro 11 stupnjeva!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 10:25:24
|
|
|
|
Jasmina19
|
Joj,ima daxy nesto al opet moze bit i pms.Sinoc sam imala jake grceve u donjem dijelu trbuha i kak me to pritiskalo paralelno mi je bilo zlo i boljela glava onak sve u isto vrijeme i to je tak trajalo mozda desetak minuta i onda je prestalo.Danas(za sad) se to vise nije ponavljalo.Cice me bole malo jace ujutro i navecer sa srtrane, a preko dana manje.Eto tak,uglavnom budem vas obavjestavala o razvoju situacije Bebac odi na hitnu,mogao bi biti i bruh(kila).Neka te fino pregledaju pa si mirna.Sta god bilo nadam se da nije nista strasno.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 3.10.2013 11:27:18
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ne znam zašto je meni i dalje toliko zima. Tu na poslu je većina u kratkim rukavima (muški uglavnom), a ja se u zimskoj majici smrzavam. Jasmina, draga naša trudnice , daj ti meni reci od kad bi trebala preventivno uzimati Andol (ono što smo pričale)? Dal od O ili od pozitivnog testića (ako bude)?
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!