|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
2.10.2013 17:15:16   
perlica55
Evo me s lošim vijestima user posted image
Imam ureaplazmu 10*4. Dobili smo MM
i ja doksiciklin antibiotike user posted image
Ak dođe menga, pijemo od prvog dana
2x1, ak ne dođe moram nazad kod G po drugu
terapiju...
Idući tjedan bude nalaz klamidije gotov, valjda i
to neću imati user posted image
Eto kaj da vam kažem, ništa kod mene ne
ide kak spada....
Idemo dalje, budemo i ovo riješili user posted image
Ak je neko imao, jel se brzo riješio? I kak?

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 176
2.10.2013 17:43:34   
kisica
Perlice - pa ta ureaplazma i nije tako strašna baš, pogotovo ako nije u trudnoći.
Ja sam je imala u trudnoći 10 na 5, popila terapiju i ona se uvijek vraćala. Ta 10 na 5 je problem jer uzrokuje otvaranje, i raniji porod, i ja sam na kraju ranije rodila.
Čak i ako si trudna, a ja se nadam da jesi bez obzira na nalaz, to je tek početak i stigne se riješiti vrlo brzo.
Nemoj da te to čini tužnom.

Evo išla sam po trudničku iz prve trudnoće. Imala sam je u prvom mj.2009. pila Sumamed + vag.caneset_en(jer je bila i candida)
u drugom mj.2009. opet 10*4 opet sam pila ant 2x2, al izbljedjelo je pa ne vidim naziv ant. treći mj.2009. opet isto - Sumamed

< Poruku je uredio kisica -- 2.10.2013 17:49:49 >

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 177
2.10.2013 18:15:52   
nelly.
Kod mene nista jos, simptomi su tu pa sad cekam .. Pinky super za datum!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Hkayo ne daj se riješit ces ti to!!!!!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 178
2.10.2013 18:50:14   
perlica55
Kisica draga, hvala na info...user posted image
G mi je rekao da može izazvati pobačaj, i
da se mora liječiti jer može začepiti jajovod
ak se ne liječi user posted image
Moram čekati user posted image jer Doksiciklin
ne smiju koristiti user posted image ... Tak da sada
čekam user posted image Tebi od srca želim
ugodnu trudnoću, lagan porod i dobru user posted image
Nelly kad piškiš???

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 179
2.10.2013 18:59:23   
kisica
Perlica - nema na čemu. Riješit će se to, nedaj Bože gorega.
Hvala na lijepim željama, i da ugledamo i kod tebe user posted image

Nelly kad planiraš testić :)

< Poruku je uredio kisica -- 2.10.2013 19:00:25 >

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 180
2.10.2013 18:59:32   
tintin
Perlice draga žao mi šta ti sad i to mora biti, ne razumim se ali vidim da Kisica kaže da nije to strašno, želim ti da se što prije rjesis. Veliki zagrljaj

Neposredna veza do poruke: 181
2.10.2013 19:09:57   
bebac24
hvala vam curke.. jaka sam vam ja i imam neku moc da sve lose poslozim sebi u glavu tako da ipak funkcioniram a i imam svog dragog koji kad me zagrli napravi da sve prode :-D evo jutros sam i mamu na kirurgiju vozila ma sta rec vise.. ja jucer vadila krv jer prije mjesec dana je secer bio 3.9 i sad sam dva dana prije pojela 400 g lino lade i uspio je doc na 4.3 al opet nisko ( to sam pojela samo da me sad i mene ne sprasi po bolnicama) a za koj mjesec cu opet normalno vadit pa da i to ljecimo.. ali u svem tom ludilu ja nisam rekla svoj datum haha
pinky pisi me za 12.10
perlice to se relativno brzo rjesava :-D sretno draga

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 182
2.10.2013 19:11:34   
ikaaa
evo imam tri folikulića koja su 18mm, jedan je na lijvoj strani adva na desnoj...... sada sam u šest sati primila inekciju...a u patak je dan D za iku prolaktinku...user posted image ...eto to je to od mene.... sad treba samo navijati i držati figice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
perlice nemoj se sekirati...znam kad nešto krene onda bome krene...nagledala sam se loših i loših nalaza.....ali uvijek iza lošeg dolazi i ono dobro.... sve se to riješi...samo trebaš biti uporan.... nije lako iz mjeseca u mjesec se truditi a nema rezultata.... samo se smiri...ma 5.10 je moja PERLICA mala okruglicauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image perilceuser posted image user posted image user posted image
jasmina gdeje su nam dobre vijesti? nelly???

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 183
2.10.2013 20:04:33   
Jasmina19
A joj perlice,pa kud sad jos i to??user posted image Ma brzo ces se ti toga rjesit i bit ces ko nova<3 :-* Ikaaa,mislim da te nemoram niti pitati jesi li uzbuđenauser posted image Zelim ti svu srecu i naravno navijamo zajednouser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 184
2.10.2013 20:12:02   
tintin
Ikaa držim debele fige, samo hrabro i opušteno, SRETNO.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 185
2.10.2013 20:18:55   
perlica55
Hvala cure na podršci, super ste user posted image
Ikaa draga, super za folikule user posted image user posted image
svaka čast!! Drži nogice visoko, jastuk
pod guzu i spavaj sa spermićima user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 186
3.10.2013 8:03:44   
daxy
Dobro jutro. Evo danas sam s vama,pa vam se ne javljam prije ponedjeljka,utorka.

Spizdili su me na poslu. Al to vam tako ide kad su kolegice pakosne i na razini tinejđerica od cca 15 godina... Reče mi kolega jučer: Šta se kojeg vraga nerviraš i zašto baš ti moraš ispravljat krivu Drinu? Odradi svoje i ne opterečuj se glupostima.
Da mi je otić na bolovanje,spasila bih se. user posted image Imam puno kolega i kolegica koji su super i slažemo se,al se digod nađu ti neki izrodi koji nas izbace iz takta.

perlice bemmu miša,otkud sad ta ureoplama? Moja kolegica ju je imala u trudnoći,al uspila ju je zaliječiti i rodit zdravu bebu. Mali sad ima 5 godina. user posted image Zna bit dosadna,pa se kod nekih vraća stalno. Ne brini,riješit ćeš se ti nje,samo slušaj dr.G i popij turu do kraja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ikaaa draga user posted image user posted image user posted image user posted image za folikule! Sretno u petak i da se prime user posted image user posted image user posted image . Čuvat ću ti ih ak zatreba. user posted image user posted image user posted image

bebac uz takvu ljubav se može sve. user posted image user posted image user posted image

pinky vidim BT raste! user posted image user posted image user posted image

A bome i jasmina se može pohvalit svojom temperaturom! user posted image user posted image user posted image
Mislim da je netko user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 187
3.10.2013 9:22:37   
Jasmina19
Jutro curkeuser posted image Daxy nemoj se ti uzrujavat zbog nekog nebitnog,uvijek ce bit zlocestih ljudi i mi to ne mozemo promjeniti.user posted image Ja sam stvarno sve dozivjela al da mi temperatura raste pred mengu to jos nisam,al sve je kod mene moguce.Cekam 5.10 pa cu znat sta se dogada.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 188
3.10.2013 9:32:49   
bebac24
curke pomagajte.. sinoc smi imali odnose i ja sam skoro pocela plakat od bolova ( a trpim ih) dok je on prolazio po necem na ljevoj strani.. mislim da nije jajnik nego nesto malkoc iznad.. i poslije sam pipala i dosta je tvrdo i kao nateceno i danas osjecam bol.. neznam dal da se javim ginekologici ili kome?

Neposredna veza do poruke: 189
3.10.2013 9:41:29   
daxy
bebac ginelologu se javi. Omah! On može na ultrazvuku vidit ima li šta na jajniku. Možda kakva cista... Reci,jel ti se puše trbuh?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 190
3.10.2013 9:43:19   
PinkyFunkyBirdy
Danas sam malo u gužvi pa ću samo ukratko.

Draga Perlice, nije ureaplasma tako stašna. Pao ti je imunitet i bakterija ti se malo namnožila. Sve će to riješiti antibiotik i uzmi si beta glukan i OBAVEZNO probiotik neki da ne dobite candidu. Ja sam ju imala nakon kiretaža. Najgore u svemu je to što trebaš čekati na ponavaljanje nalaza mjesec dana nakon prestanka uzimanja antibiotika i to što se morate u isto vrijeme liječiti i ne imati odnose da jedno na drugo opet ne prenesete ureaplasmu. user posted image Moguće da je ona djelovala i na spermiogram (to bi trebalo malo proguglati kako djeluje na muške), a pitanje je na što je sve djelovala kod tebe. Ja znam da sam ja imala temperaturu za vrijeme M kad sam imala ureaplasmu što inače nikad nemam. user posted image

Jasmina draga, pa ti si nam 100% user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam se jutros probudila napola otkrivena pa mi je tempica neka niska. Smrzla sam se. user posted image

Ikaaa, bravo za folikuliće! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebac stvarno ne znam kako ti pomoći? user posted image Možda da samo nazoveš i pitaš ginića?

Daxy, milena, drži se i uživaj! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 191
3.10.2013 9:44:10   
bebac24
inace imam problema sa stolicom i sve si mislim da nije zbog tog al cudno mi da me tokom odnosa toliko bas boli.. pa sad neznam sta bi ti rekla.. da kao da je napuhnut..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 192
3.10.2013 9:48:31   
daxy
jasmina to može bit samo dobar znak. Ima li šta simptoma? Osim zaboravljivosti? user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 193
3.10.2013 9:52:34   
kisica
Daxy - takvih ima svugdje. Mene je ovo bolovanje sad spasilo da ne slušam svoju kolegicu koja uvijek ima nešto pametno za reći. Tako joj je jedan od bisera bio i "Zar tebi zaista treba još jedno dijete?" Mislim si, tko si ti da me to pitaš, a i dal ćeš ga ti hraniti..Užas...
Prst u uho i neka oni trkeljaju svoje.

Jasmina - A onda niš, čekamo i mi taj 5ti i user posted image

Bebac - Ginekologici se javi, i što prije da se riješiš tog bola i vidiš što je.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 194
3.10.2013 9:54:15   
daxy
bebac mogla bi bit cista (vjerojatno vodena). Al ne slušaj mene,nego otiđi kod ginekologa obavezno. I svakako mu reci da te bolilo za vrijeme odnosa.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 195
3.10.2013 9:56:46   
bebac24
zvala ja nju i samo je rekla to su plodni dani vjerovatno je puknuo folikul i zato boli. ako bude bolilo jace onda dodite :-( to su nasi doktori..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 196
3.10.2013 10:07:03   
daxy

IZVORNA PORUKA: bebac24

zvala ja nju i samo je rekla to su plodni dani vjerovatno je puknuo folikul i zato boli. ako bude bolilo jace onda dodite :-( to su nasi doktori..

A svašta. user posted image

kisice nemoram ti onda ništa objašnjavat. Jedva čekam to bolovanje i ne vraćam se višeeeee među ove ljude. user posted image

Pinky dobro si se smrzla onda. Nisam vidila jutros ovu zadnje temperaturu. Važno je da je O bila! user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 197
3.10.2013 10:07:17   
Snjeguljica_83
Jasmina,

jako lijepo. Nemaš neki nagovještaj za user posted image , ne? Temp. je visoka. Odlično! user posted image Čekamo 5. Vjerojatno je to gotova stvar, samo nam treba potvrda. user posted image

Malo sam se prehladila. Kako i neću, kad je ujutro 11 stupnjeva!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 198
3.10.2013 10:25:24   
Jasmina19
Joj,ima daxy nesto al opet moze bit i pms.Sinoc sam imala jake grceve u donjem dijelu trbuha i kak me to pritiskalo paralelno mi je bilo zlo i boljela glava onak sve u isto vrijeme i to je tak trajalo mozda desetak minuta i onda je prestalo.Danas(za sad) se to vise nije ponavljalo.Cice me bole malo jace ujutro i navecer sa srtrane, a preko dana manje.Eto tak,uglavnom budem vas obavjestavala o razvoju situacijeuser posted image Bebac odi na hitnu,mogao bi biti i bruh(kila).Neka te fino pregledaju pa si mirna.Sta god bilo nadam se da nije nista strasno.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 199
3.10.2013 11:27:18   
PinkyFunkyBirdy
Ne znam zašto je meni i dalje toliko zima. user posted image Tu na poslu je većina u kratkim rukavima (muški uglavnom), a ja se u zimskoj majici smrzavam. user posted image
Jasmina, draga naša trudnice user posted image , daj ti meni reci od kad bi trebala preventivno uzimati Andol (ono što smo pričale)? Dal od O ili od pozitivnog testića (ako bude)? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!