Fiona0802
|
Uf! Al' ste se raspisale! Katarina i Crvenkapica, žao mi je zbog ...listopad će biti dobitni ! TinTin i Adnyde@, uživajte u ovim lijepim mjesecima! Pinky, veselim se tvojoj O i nadam sretnim budućim vijestima! Snjeguljice, Perlice, Daxy, Jasmina, Ikaa, Hkajo, Bucika, Cosak, Nelly, Malena, Mali Andeo....... UFFFF! Koliko nas je.... U akciju! Navijanje kreće! Pinky...ne mogu nikako zbog čestih obaveza ( poslovnih ) prerano ujutro, a ponekad prekasno navečer ispoštivati točan sat mjerenje BT, ali nastojim što bliže se držati vremena, ali prije svega ispoštivati min 3 sata sna u komadu, Iako, bila sam posljednja 2 tjedna na GO, a sada sam počela raditi, pa će vrijeme češće biti sličnije i biti puna točkica na grafu! Što se tiče mog grafa, i dalje mi ništa nije logično...ako sam imala O kada je naznačio, lutelna faza mi je prooooodužena, što je koliko sam čitala moguće, ali rijetko...sada već danima imam sve simptome PMS-a ili T što je vjerovatno zbog napucanog progesterona....Ono što sam našla na net-u je da se produžavanje L faze može postići uz vitamin B6 kojeg ja u velikoj dozi svakodnevno uzimam kroz omega3 losos ( na preporuku G )....tko će znati! Prereno je ja mislim da bi išta skontali iz jednog mog blesavog ciklusa.... Što više mislim, manje znam!