|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
28.10.2013 9:07:51   
perlica55
Nadamse, gdje si?????
Jesi piškila jutros????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1001
28.10.2013 9:38:35   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image
Već sam se htjela našaliti da nitko ne pita za mene user posted image user posted image user posted image , ali ipak sam falila nekome. user posted image Kisica draga, da, obično se ne spajam baš za vikende osim ako su neke super vijesti. user posted image Pošto je MM blizu, a on ne voli da privatne stvari ovako javno razvlačim onda se pravim da ja baš i ne pišem na RR. user posted image Ali provirim s vremena na vrijeme. user posted image user posted image Evo i smajlića: user posted image

Draga Bucika, ovo ti je ili ostatak od ovulacije ili implatacijski iscjedak. Navijam da je ovo drugo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sad bi ti dala po turu što nisi cijelo vrijeme mjerila tempicu pa ne znamo kad je bio skok tempice. user posted image E, da, ono što si napisala za testić mislim da to nije ta crta. user posted image Treba se pojaviti negdje na sredini između tog ruba i kontrolne linije. user posted image

Katy, milena, znači piškit ćeš zajedno s našom Perlicom? user posted image Znate što vam najiskrenije od srca želim: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice, dal se to meni čini ili ti ustaješ nakon akcije? user posted image Moraš dići guzu i ostati spavati s plivačima, pogotovo kad su plodni dani. user posted image Ajme, mislim da ću praviti listu ko sve mora dobiti po turu zbog nepoštivanja pravila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Fiona, nemoj se žalostiti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da je to normalno da te pogađa no moraš prošlost ostaviti gdje i spada - u prošlost, ali vi ste jaki, volite se i sigurna sam da će ubrzo i bebica biti u buši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Farah, kakva je situacija kod tebe? user posted image

Draga Cecilija, svaka ti čast na hrabrosti i pozitivnom stavu. user posted image Sigurna sam da ti već sljedeći ciklus biti dobitan i da će sve biti savršeno. user posted image user posted image user posted image

Bebac, već te dugo nije bilo tu. Navijam da to bude to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako se osjećaš danas? user posted image

Daxy, milena, kakva je situacija? Grafić je još neodlučan. user posted image Ovo za živu ti stvarno ne znam. user posted image Par puta sam čitala da ju kupe sa aluminijskom folijom, ali nemam pojma o parama. user posted image

Nadamse, ovi tvoji simptomi mi se jaaaako sviđaju! user posted image Mislim da bude plusić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Javi nam obavezno što je pokazao testić! user posted image

Nelly, dal je krenulo? user posted image

Cosak, žao mi je što ti je user posted image stigla. user posted image Sretno kod vađenja hormona i obavezno nam javi kakvi su nalazi. user posted image

Draga moja Perlice, ja gledam samo tempicu i zanemarujem tvoje PMS simptome i mogu ti reći da grafić prekrasno izgleda i da bude plusić! user posted image user posted image user posted image Trebate malo popraviti ovu listu. Nekako je ovaj mjesec ispao dosta tužan i iskreno razočarana sam jer sam puno više očekivala. user posted image I zato morate popraviti prosjek .... inače vas dodajem na listu za dobiti po turu! user posted image user posted image user posted image

Dragim mojim trudnicama tintin i Andy i ostalim trudilicama šaljem puuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E, da, cure, mjesec je pri kraju i sve koje imaju datum u 11. mj. molim da ga napišete pa ću napraviti novu listu. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 1002
28.10.2013 9:41:14   
PinkyFunkyBirdy
Ajde da čujemo izvještaje od svih preostalih cura! Sve ste tu s datumima pa sigurno i ima nekih novosti. user posted image

Trudilice:

user posted image lili22 - ponosna user posted image
user posted image anaxx - ponosna user posted image
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image eternity - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image winkica - 30.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1003
28.10.2013 9:44:29   
Snjeguljica_83
Pinky, držim noge u zraku 10 min poslije. A ne može se sve posložiti, tako da idem spavati s plivačima. Kad smo "pravili" Emu, isto sam radila. Nikad nisam spavala poslije. user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1004
28.10.2013 9:49:39   
PinkyFunkyBirdy
Da ostaneš spavati s plivačima bi ti se šanse povećale jer bi više plivača došlo na odredište. user posted image Često su ženske znale pisati da im nije uspijevalo sve dok nisu prespavale nakon akcije. user posted image Ako se ovaj put ne primi pokušajte tako sljedeći put. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1005
28.10.2013 9:50:30   
Snjeguljica_83
OK.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1006
28.10.2013 10:11:22   
Bucika001
Da izvadim betu ili da cekam?
Znam,bila sam zlocesta user posted image
Moram pisat kratko,na poslu sam

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 1007
28.10.2013 10:34:10   
tintin
Cure moje drage da vas malo pozdravim, citam vas svaki dan i pratim situaciju od svake vas, slabije pisem, ali želim da znate da sam s vama tu.
Pinky mila hvala ti šta nas se uvik sjetis i mi tebi šaljemo bezbroj user posted image
Cure koje ste ostali na listi držim fige, nadam se još kojem plusicu ovaj mjesec.
Pusa svima

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 1008
28.10.2013 11:14:29   
daxy
pinky hoću li ja na tu listu za dobit po turu? user posted image

Evo ja sam ipak jutros išla ginekologici. user posted image

Stanje je ovako: Na desnom jajniku nema više cistica! user posted image user posted image user posted image
Kladim se da su za to zaslužne marulja i vrkuta. user posted image
Na mjestu gdje treba biti lijevi jajnik je vidila nešto šta izgleda kao nedovoljno razvijen jajnik.
Al kaže da ne mora bit, možda je negdje više u trbuhu...

Endometrij je 10 mm,što je supeeeer.

A na desnom imam folikule,al ni jedan još nije preuzeo vodstvo što znači da će mi O opet biti malo kasnije.
Zato mi je temperatura još neodlučna.

Uzela mi je uzorak za papu i briseve. Brisevi će biti za 10 dana,a papa za mjesec,dva...

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1009
28.10.2013 11:15:25   
perlica55
Bucika draga, odi izvaditi betu,
tak ćeš točno znati na čemu si user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1010
28.10.2013 11:21:24   
cosak
Hej curke, ja krenula da vam javim stanje, ali vidim da me pinky maknula s liste prije moje objave da sam dobila...
da, eto, dobila sam....user posted image
daxy draga, ne zelim te plasiti, ali ziva je opasna, to i je jedan od razloga zasto se u toplomjere vise ne stavalja ziva...koliko god ona bila prezicna, toliko nije pametno stavljati nesto sto je opasno za zdravlje u toplomjere, koje koristimo dosta cesto, pa cak i svakodnevno. Tako mozete vidjeti da termometri koji su vam na terasama, balkonima "punjeni" su alkoholom, a ne zivom....
uglavnom, naravno da sad neces baciti dvosjed, ali u pravilu bi se trebalo baciti sve ono gdje se ziva rasula... naime, to sto si dirnula zivu kao metal, nece ti biti, ajmo reci, nista. Bilo bi najbolje da ju nisi ni skupljala sama, ali to diranje prstima nije opasno po zivot, u trenu...naravno da ti nece biti nista odmah, ali ipak je najpametnije pokupiti ju komadom papira ili necim drugim i stavljati te komadice u posudicu sa cepom. Opasne su te pare koje si i sama spomenula...jer kada se ziva raspe metal udje u najsitnije otvore na podovima, zidovima i na takav nacin konstantno isparava. Moram ti reci da si pogrijesila sto si bacila u wc, jer ziva je teski metal, masa joj je 14 puta teza od vode, i samim time ju voda ne moze odgurati. Najvaznije je kao sto ti je netko napisao, dobro prozraciti stan-napraviti propuh, maknuti djecu iz stana, ako je ziva pala na tepih-iskreno, najbolje ga je baciti. Ako se rasula po plocicama ili parketu, ili nekoj drugoj glatkoj povrsiti sigurno si vidjela da se razletila jako, jer je pokretljiva, najbolje ju pokupiti mokrom krpom, polako i mirno i te krpe takodjer baciti. I NI SLUCAJNO ne usisavati rasprsenu zivu.....usisavac ce zivu ispiriti kroz onaj dio sto izlazi zrak u jos sitnije komadice i napuniti ga jos guscim parama. Povrsine gdje je ziva pala mogu i trebale bi se posipati sa sumporom u prahu. Odraslima je opasnost manja, djeci i trudnicama veca, zato se treba dobro pobrinuti da se ziva dobro ocisti koliko se moze. Odjecu koju si imala na sebi, ako je ziva pala na nju-baci ju....itd.
Perlica je napisala sigurno u dobroj namjeri, ali nije to tako bezopasno...kao svaka gripa jedan toplomjer se razbije... sto je bilo bilo je... povratka nema. Ali znajte da se sa zivinim toplomjerom postupa s veeeelikom dozom opreza, rekla bih cak postovanja. Mi kad smo bili djeca nismo smjeli dirnuti toplomjer, a danas kad ga uzimam uzimam ga uvijek smireno, pazljivo ga tresem itd. Moze se svakome dogoditi, moze i meni, nadam se da nece...ali treba postupati s njim tako da nam je stalno u glavi da je njegov sadrzaj opasan za zdravlje, za razvoj mozga, narocito djece....
Nadam se da daxy nisam jako uplasila, ali se nadam da ce svi koji ovo budu znali drugacije drzati zivine stvari, poput toplomjera, jer ima ljudi koje nije briga jer ne znaju i ima onih koji paničare jer ne znaju.
p.s. ako koristite stedne zarulje, u njima imate zivinu paru, tako da i to isto ne smijete razbiti.

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1011
28.10.2013 11:21:27   
PinkyFunkyBirdy
Draga Bucika, po meni je još prerano za vađenje bete jer ti jer O bila tek neki dan (ako gledamo po tempici). user posted image Ne znam ... moraš sama odlučiti, ali moje mišljenje je da je prerano.

Daxy, a tako znači ... i ti bi htjela malo turu. user posted image user posted image user posted image Ma, dogovorit ćemo se. user posted image Super za pregled i da je nema cista i da je endometrij lijepo zadebljan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ček, dal si ti to išla privatno? Dal si pitala što za spotting? Malo si me sad zatekla. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1012
28.10.2013 11:22:10   
anaxx
bravo daxy!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1013
   [Brisano sporočilo]
28.10.2013 11:36:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 1014
28.10.2013 11:36:25   
PinkyFunkyBirdy
Draga cosak, žao mi je, ali napisala si da ti je krenula neka slaba i da ideš u utorak vaditi hormone pa sam te maknula s liste jer sam shvatila da je gotovo za ovaj mjesec. user posted image Valjda mi nisi zamjerila jer nisam imala nikavih loših namjera. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1015
28.10.2013 11:40:04   
cosak
http://www.youtube.com/watch?v=lpZF88fqrl8#t=303
Evo mozete vidjeti ovdje kako ziva isparava, sto mi golim okom naravno ne vidimo, ali na florescentnom svjetlu/zastoru se itekako vidi...
Pinky ok je....user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1016
28.10.2013 11:49:22   
Snjeguljica_83
E, ovako Pinky, RR doktorice,

po sluzi moja O je bila 24/25.10. + 14/15 dana = 7/8.11. user posted image

Može tako?

P.S. prošli ciklus je isplalo da je nakon O menst. bila 15 dpo

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 1017
28.10.2013 12:10:38   
daxy
cosak žao mi je zbog user posted image . Kad vadiš hormone? Ne zaboravi da moraš i progesteron 21 DC izvadit.

Uspaničila sam se i onako sam ju zamotanu u papir bacila u wc i pustila vodu. Odnilo ju je skupa s papirom. Jbg,tako sam momentalno napravila,nisam razmišljala u tom trenutku.. user posted image
S obzirom da sam velik dio skupila mislim da sad nije toliko kritično da bih morala bacit dvosjed. Dobila sam savjet da ga stavim na sunce. I da bi tada trebalo dosta isparit. Šta misliš? user posted image

Reče mi ova u ljekarni da su opasnije pare kad ih udahneš nego da sve iz toplomjera progutaš jer se tada apsorbira samo 0.1%.
Ziva se ne upija kroz kožu.
Tako ispada da su žarulje opasnije od toplomjera. user posted image

pinky nisam išla privatno. Mislila sam u srijedu,al sam ipak danas otišla.
Pitala sam opet za spoting,rekla je da ćemo vidit prvo šta je s brisevima,pa da ćemo onda vidit za dalje. Ako me ona ne uputi ja idem sama na color doppler oko 10.11 kad bude plaća.

Al me stvarno iznenadilo kad mi je rekla da nema cista. Sad sam baš sretna. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 1018
28.10.2013 12:31:18   
lelaluna
zdravo drage moje,
ja vas svaki dan čitam i molim se da bar ovaj posljednji dio mjeseca bude ispunjen plusicima,
moj datum za novembar je 15, pa molim našu Pinky da me upiše.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1019
28.10.2013 12:37:34   
daxy
Eh da moj datum je 17.11. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 1020
28.10.2013 12:38:21   
Farah 00
Pinky kod mene traja menstruacija, u subotu završila tako da sam se vec bacila u akciju user posted image Plodne dane cu poceti pratiti sa Lh trakicama od srijede, kada mi je 10-ti DC. Prosli ciklus ovulacija mi je bila 16-ti dan, pokrila sve dane, a user posted image opet stigla. Nadam se da ce ovaj put biti bolje user posted image

Uzela sam uputnicu, tako da 19-ti DC idem mjeriti progesteron i Tsh. MM treba uzeti uputnicu sa spermiogram, ali svaki dan ga napominjem, a on uvijek nadje neki izgovor user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1021
28.10.2013 12:41:21   
Farah 00
da se i ja prijavim moja user posted image ne treba doci 19.11.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1022
28.10.2013 12:46:41   
lelaluna
samo bez nerviranja drage moje, vesele teme, opuštanja što više, smijeha i bićemo mi okruglice vrlo brzo user posted image
ja zaista mislim, da je sve u glavi, naravno kad se otklone svi zdravstveni problemi

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1023
28.10.2013 13:03:54   
perlica55
Katy draga, O mi je bila 20 -og, al ja imam
jako kratak drugi dio cilusa i kratke cikluse 23/24 dana..
Bilo bi SAVRŠENOOOO vidjeti 31. user posted image  & user posted image
Daxy draga, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za pregled!!!
Super kaj si se cisti riješila user posted image  Vrkura rules user posted image  user posted image
Ti još nisi imala O, ne??
Ja sam mislila da se endić deblja nokon O,
očito sam krivo mislila user posted image  user posted image  user posted image ..
Nadam se da ti brisevi i PAPA budu odlični...
Bucika draga, kaj si odlučila???
Cosak, žaooo mi je zbog glupe user posted image
Pinky milena, kak si ti???user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 28.10.2013 13:06:41 >

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 1024
28.10.2013 13:22:26   
nadamse
cure...ja pišnula, nije dosla druga crtica...sad neznam dal je ipak jos prerano ili?ali nekako nisam razočarana, mislim da je ovo lazan test user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!