|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
17.10.2013 19:53:50   
tintin
Kisica bravo za pregled, bitno da je sve u redu, big hug.
Ikaa izvadi sutra betu, taj smedji iscjedak ne znači da ce menga doci, može biti od ugnjezdjenja bebice, znam da ti je teško kad to vidiš, ali izvadi betu, koji ti je sutra dan nakon aih, saljem ti veliki zagrljaj.
Safobi draga grlim te jako.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 626
17.10.2013 19:56:10   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, odi vadit betu ... ti si nam sigurno user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Safobi user posted image user posted image user posted image

Cure, samo javljam da ja sutra nejdem vadit betu jer već sat vremena imam prave, jake, ubilačke menga grčeve. Procurit ću svaki tren. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 627
17.10.2013 20:10:37   
nadamse
Pinky user posted image user posted image user posted image user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 628
17.10.2013 20:15:06   
Jasmina19
Pinky,neces procurit,jednostavno se to nece dogodit.Lezi malo i stavi topli termofor na trbuh ako ga imas i popij magnezij.Bit ce sve dobro i sutra vadis betu.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 629
17.10.2013 20:16:52   
perlica55
Nadam se nek si nam se pridružila, sretnooo user posted image
Kisica draga user posted image za pregled,
uspori malo i mazi bušicu user posted image
Safobi i MM ima oligoastenozospermiju user posted image
Sada uzima Bioastin i nekakve čajeve, tak da
se nadamo user posted image Sretno draga...
Ikaa obavezno odi vaditi betu, možda je
implantacija... stavljaš li ustrogrne?
Pinky draga, jako mi je žao, drži se mila
moja . . Ak ne dođe prava menga ujutro,
i ti odi ponoviti betu..
Sretno cure..tipkamo se ujutro!

< Poruku je uredio perlica55 -- 17.10.2013 20:19:22 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 630
17.10.2013 20:26:40   
tintin
Pinky nadam se da ti neće doci, odi vadit betu, joj cure drage tako mi je žao a cekala sam taj petak s veseljem, baš sam tuzna, ali nadam se kad se ujutro probudim da cu ugledati lijepe vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 631
17.10.2013 20:28:11   
kisica
Perlica - lijepo se odmori do sutra user posted image

Pinky - nema govora o user posted image . Pa imala si betu pozitivnu, zar je uopće moguće da onda i menga dođe?
Opusti se malo. I izvadi sutra tu betu. Ako se poduplala odmah odi na pregled da ti dr.da nešto za održavanje. user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 632
17.10.2013 20:55:57   
ikaaa
tintin 14 dan mi je od AIH..... evo nema ništa više ni kapi, sve ćisto.... muž me jedva izvadio van iz stana da 15-20minuta protegnemo noge...a ja jadna sva u strahu jedva sam se digla iz kauča.... sutra idem vaditi betu pa što bude.... držite mi figice i mislim na sve vas...
pinky draga ma samo se smiri možda ne dolazi.... znam kako se osjećaš jer sam ja danas takva cijeli dan...drži mi se i ako nebude sutra bilo user posted image odi vaditi betu...
drage moje držite figice za sutra, ja idem vaditi betu u Ka pa ću vam se tek javiti obavezno sa vijestima iza podneva....nadam se da će beta biti gotova isti dan... ljubim vas,,,
perlice da stavljam utrogestone 2x2 vag, i pijem fonu kiselinu....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 633
17.10.2013 21:05:27   
tintin
Ikaa držim fige i mislim na tebe, ja mislim pozitivno i za tebe i za Pinky sutra.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 634
17.10.2013 21:34:19   
winkica
PINKY moja draga,pa zašto jadna opet moraš prolaziti kroz to..mila ja ću moliti Boga da sačuva tvoju mrvicu..i neće doći ta grozna vještica..
i nemoj stavljati termofor jer vruća voda širi žile i samo potiče krvarenje...

drži se draga moja,ljubim te puno

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 635
17.10.2013 21:55:45   
Safobi
Evo sad da detaljnije ispisem nalaz, odnosno ono sto su oni nama napisali:
Ejakulat:
Volumen 5.500 mL, likvefakcija norm, pH 7,7, st. spermatogeneze <0,5, leukociti 1,0 mil/mL. Nativno nađeno 0,1 mil/mL spermija; pokretljivost 5%. Nađeni spermiji većinom su loše morfologije.
Citološka punkcija testisa:
Desno: obilan materijal u tekućem preparatu. Obilno Sertolijevih stanica s jako izraženom anizonukleozom. Rijetka stanica spermatogeneze i vrlo rijetki spermiji.
Lijevo: oskudan materijal jako razvučen po preparatu u dosta tekučine. Rijetka Sertolijeva stanica s jako izraženom anizonukleozom. Stanice spermatogeneze i spermiji nisu nađeni. Po potrebi molimo ponoviti pretragu.

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 636
17.10.2013 22:12:15   
Safobi
Hormoni:
LH 3,92 (IU/L), FSH 5,05 (IU/L), T 14,8 (nmol/L), PRL 332 (mIU/L) - 166 mIU/L, izo-LD1 11,6 (rel%), izo-LD2 20,7 (rel%), izo-LD3 34,3 (rel%), izo-LDx 0 (rel%), izo-LD4 20,8 (rel%), izo-LD5 12,6 (rel%), ACP 281 (kU/L), Zn 1,6 (mmol/L).
Zaključak:
U ejakulatu sada nativno nađeno 0,1 mil/mL spermija; pokretljivost 5%; graničan i broj leukocita. Citološkom punkcijom u desnom testisu nađeni vrlo rijetki spermiji uz nepovoljan omjer Sp/Se. Prolaktin u serumu granično povišen; nakon obrade uzorka seruma PEG-om koncetracija bioaktivnog mononernog prolaktina je uredna - 166 mIU/L; ostali hormonski nalazi također uredbi. Preporučujem načiniti bakteriologiju ejakulata, bris m. cijevi i urinokulturu (prema potrebi provesti antibiotsku terapiju), UZV skrotuma te analizu kariotipa i analizu Y-kromosoma na mikrodelecije. Kontrola s traženim nalazima (apstinencija 7 dana).
OK, i ovo ko da je pisao doktor za doktora, ja nemam pojma kaj je tu napisano. Jedino znam da nije dobro

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 637
17.10.2013 22:35:03   
Xena_1
NinaNana dobro dosla i sto brze popiskila debele user posted image

Pinky moja samo ti odi vaditi betu i kako Kisica veli kod dr da ti nesto da za cuvanje.
Ikaa isto vaditi betu. Grlim vas obje i od srca vam zelim visoke bete sutra.
user posted image user posted image user posted image

Ma cure moja, imali smo mi odnose ali sa zastitom, primjetili bi da je pukouser posted image .
Jednostavno se ne mogu strpjeti da dođu te tri i da se mozemo ne stititi. Ali razdrazljiva sam da je to za poludjeti.
Jadan moj sinek, samo vicem ne ovo ne ono, pa zasto si to napravio...A muz ne smije prigovoriti kuharici jer bi mu jelo zavrsilo u smecu PLJAS!
E da, cekam tu user posted image radi briseva i kontrole. Jos nisam bila od kiretaze, jer tak su mi rekli da cekam mengu pa onda kontrola.

Ma znate sto... sve budemo mi do kraja godine user posted image
Tak se budemo trudili da bude sve prstalo od akcije user posted image user posted image
Noc i citam vas sutra

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 638
17.10.2013 22:39:13   
glagla
Drage pinky i ikaaa držite mi se drage moje,bit će sve u redu...mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 639
17.10.2013 22:39:24   
Xena_1
Safobi ja ti se ne kuzim u to, mozda ima na netu nekaj o tim nalazima.user posted image user posted image

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 640
17.10.2013 22:50:27   
Farah 00
drage cure lijepo vas je čitati kako jedna drugu bodrite i dijelite savjete.... ovako je lakse kad znam kroz šta prolaze i druge djevojke, i svašta se korisnog može ovdje procitati...
moje prijateljice nisu imale problema sa zatrudnjivanjem, te ne mogu sa njima podjeliti svoje osjećaje jer će misliti da sam poludjela, odnosno svi kažu pa ne mozes o tome razmisljati, moras se opustiti pa ce doci samo od sebe, kao da sam JA kriva sto ne moze doci do trudnoce jer kao razmisljam o tome. naravno da i psiha igra vaznu ulogu, ali svi znamo da nije samo do toga

sretno svim trudilicama i trudnicama user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 641
17.10.2013 23:02:42   
Bucika001
ikaa draga,nemoj misliti tako negativno,samo mozes nastetiti maloj mrvici,naravno da ce beta sutra biti ogromnaaa!!!!iti pinky isto tako,necu cuti negativno razmisljanje!!!!

xena draga,nisam znala da morate cekati 3 ciklusa da nastavite sa radom na bebici...sorry..user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 642
17.10.2013 23:42:39   
Safobi
Ima samo o konacnoj dijagnozi, oligoasthenozoospermiji, o ostalom nista nisam nasla a guglam cijelo popodne.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 643
17.10.2013 23:50:32   
daxy
ikaaa i pinkyuser posted image user posted image držte mi se! Nadam se da će sve bit u redu. Sutra ćete dobit super nalaze,sigurna sam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

safobi ne razumijem puno iz ovih nalaza,ali ako je dijagnoza oligoahsteno,a bila je azoospermia to su super vijesti. Znači da ima nade. Drž mi se i ti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Curke,hvala vam na potpori. Moja user posted image još nije došla. Sutra će mi BT bit viša,al to je zbog noćne,pa se neću obazirat na nju. Jutros sam imala krvi kad sam išla na wc,poslijepodne isto. Kasnije samo smeđi trag na papiru. I dalje mi je muka. I sise me bole. Eto toliko od mene. Malo sam lijena ovih dana za tipkat. user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 17.10.2013 23:52:32 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 644
18.10.2013 6:03:31   
cecilija
Jutro!

Ajmo Pinky i ikaa, sreeeetnoooo danas!!user posted image user posted image user posted image
Ma biti ce sve pozitivno! Mislit cu na vas i opet nestrljivo cekat popodne da virnem!
..ja jutros isla piskit i opet smedi trag na papiru..
Na pregled idem idući tjedan.user posted image

NinaNana, dobro dosla! Zelim ti sto prije user posted image !!!
Pozdrav!

< Poruku je uredio cecilija -- 18.10.2013 6:07:11 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 645
18.10.2013 6:37:46   
daxy
pinky ikaaa mislim na vas. Došla sam vam poželit sreću iako jedva držim oči otvorene.
user posted image user posted image user posted image user posted image za velike BETE! user posted image user posted image user posted image

Pinky,kad uspiješ mene makni s liste. user posted image

Crknuta sam i idem spavat,a kad se probudim hoću vidit neke dobre vijesti!
Vama želim dobro jutro,a sebi laku dan. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 646
18.10.2013 7:49:04   
perlica55
Ikaa & Pinky nadam se od srca da se stanje
smirilo i da jutros budu visoke bete user posted image
Xena, drži se, proletjeti će i ta 3 mjeseca brzo user posted image user posted image user posted image
Farah draga, u potpunosti te razumijem,
kad čujem "OPUSTI SE" pop ****** user posted image
Da, ak se opustim, MM budu spermići automatski stigli
u normalu , ne?!  Grrrrrr  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 647
18.10.2013 8:36:29   
Snjeguljica_83
Cecilija i zapravo sve cure koje se boje reći drugima za trudnoću,

ja to ne bih mogla! Izjedalo bi me! Ma ako bih šutjela, na guzicu bi mi izašlo, garant! Toliko sreće nakon toliko truda, svima bih obznanila! Pa trudnice posebno zrače, ljudi to nanjuše. Moj osmijeh ništa nije moglo prikriti u 1. trudnoći. Cure, svima recite!

Trudna sam! In your face! E tako!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 648
18.10.2013 8:37:09   
Snjeguljica_83
Pinky, drži se! Nadam se da će biti sve dobro. user posted image Sretno danas!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 649
18.10.2013 8:39:11   
kisica
Ika moja draga od srca ti želim da je ovo tvoj dan, da nam beta bude velikaa i da konačno i ti uspiješ u svojoj želji, biti user posted image . Jedva čekam da se javiš.

Xena - a onda sumnjam da ti treba test. Da je pukao znali bi. Vjerovatno se organizam još oporavlja. Doći će ona svaki tren. Kažu od 30 - 40 dana. Razdražljivost i nervoza možda ju samo najavljuju.

Farah
- imaju one pomalo i pravo. Ako su svi nalazi u redu, onda zaista možda psiha koči to sve pomalo. Ali kažem, samo ako su nalazi uredni i nema nikakve prepreke za trudnoću. Ljubimo mi tebe i bit ćeš i ti nama user posted image

Daxy - ajde ti piški taj testić. Simptomi su i dalje tu, ta mala pojavljivanja iscjedka nemoraju značiti baš ništa. Lijepe simptome si imala, imaš ih i sada. Vidim da je temp.jutros 36? Znači da je još pala niže? U svakom slučaju, piški ti nama.
Sad vidim smajlić, jel to user posted image stigla?

Pinky - od tebe ni a ni b. Nadam se da si izvadila betu i da čekaš nalaz samo da nam se javiš. Jutros sam se u labu odmah sjetila tebe, u 7.20...

Snjeguljice - kako si ti?

< Poruku je uredio kisica -- 18.10.2013 8:40:11 >

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!