|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
16.10.2013 13:01:25   
PinkyFunkyBirdy
Podsjetnik na listu. user posted image Opa, imamo puuuno datuma koju su nam blizu. Navijam za puuuuno plusića! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 15.10.
user posted image daxy - 17.10.
user posted image malena 35 - 17.10.
user posted image Marti83 - 18.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image mali andeo - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image lelaluna - 22.10.
user posted image Farah 00 - 22.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image winkica - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 576
16.10.2013 14:08:53   
daxy
Ajme liste kolika je,a već je 16.10! user posted image user posted image user posted image

Evo dogovor,ako BT ostane visoka u petak piškim test. Ako padne,nema smisla,jel tako?

Hvala vam na potpori. Najbolje ste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 577
16.10.2013 14:48:35   
ikaaa
ajme pinky moja ja se držim ako je na testu bilo kakva crtica vidljiva i ako su po mogućnosti dvije crtice vidljive bebica je tu.... a i beta je tu...stoga draga moja ti si nam trudnica ali držim ti figice za petak za duplu betu....
pinkyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
daxy ma ti si nam user posted image .... jedva čekam petak sa super vijestima.... držim figice...
daxy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja sam vam drage moje sva u strahu zbog petka, user posted image user posted image user posted image user posted image .... grudi, tj bradavice me peckaju, užasnouser posted image , stalno mi je glupa slina u ustima, mislim stalno mi se sakuplja, i od toga mi dolazi malo muka, a povratit ne mogu..... i na kraju sve me dole boli, grči, nekad tako zaboli kao da me je nožem probolo.... malo na lijevu pa malo na desnu pa malo po sredini.... joj luda sam već...
hvala vam drage moje što ste uz mene..... jako ste mi velika potpora...
pinky, daxy, perlice, tintin, anaxx, jasmina, glagla, winkice, lili, cecilija, ma svima vam šaljem veliki user posted image i hvala vam puno curke na lijepim riječima i što mislite na mene..... user posted image user posted image DIVNE STEuser posted image user posted image
a sad za sve koje vjerno i sa nestrpljenjem čekaju petak....pjesma....http://www.youtube.com/watch?v=IzJUSZMe7w4
i za visoke beteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 578
16.10.2013 14:49:25   
ikaaa
i narvno nije mi uspjela pjesmica ali nema veze..... navijam za visoke bete.....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 579
16.10.2013 14:51:50   
cecilija
Pozdrav!

Pinky, ma ti si trudna! Ne kuzim se puno u betu, nikad to nisam vadila,ali po tim testićima i simptomima, ja vjerujem da stvarno jesi! user posted image
Nestrpljivo iscekujemo petak..
Ja jos uvijek nisam nikome rekla, pa ni muzu, iako vristim u sebi i jedva zadrzavam..
U biti rekla sam jedino sestri koja je takoder trudna, evo 8 tj..
Od simptoma jedino ucestalo mokrenje, danas mi je i napeto dolje malo kao pred mengu, a i primjetila sam danas opet smedi iscjedak,vrlo malo...nakon stanke od 2 dana...user posted image ... valjda zaostatak...

E da, ako se pitate zasto jos nisam rekla mm, to je zato jer ce odmah zivkat cijelu svoju rodbinu,a ja nisam spremna za taj show...user posted image .. (negativne rekcije..) znam reci cete "bas te briga", ali shvatite me, nije mi svejedno.. no to je za drugu temu, pa necu ovdje o tome...
Ovdje samo neka je puno dobrih vibrica i pozitivnih plusiča!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 580
16.10.2013 15:35:19   
kisica
Draga naša Cecilija, potpuno te shvaćam i znam kako je to kad ipak želiš da neznaju odmah za veselu vijest. Opet s druge strane, vjerovatno pitanje tm bit će kad si saznala, pa se možda malo i naljuti jer si krila to od njega. U svakom slučaju, ako je već takav tip da bi odmah zivkao sve okolo, reci mu kad budeš spremna. Ja sam svom mužu rekla odmah da neželim da govorio ikome, pa čak ni svojima, i zaista se držao toga. U svakom slučaju pusa za vas dvoje (bebicu i tebe).user posted image

Meni se čini Ika naša da su neki simptomi, i da si ti ovaj mjesec definitivno user posted image . Čekamo samo petak da nam se to potvrdi.

Daxy - ja ti baš po tim BT neznam ništa, ali svakako držim palčeve da ostane onda takva kakva treba biti da bi piškila i da dobiješ user posted image

Lista nam je ogromna, i sve neki skori datumi. Malena, Marti kako ste vi? Ima kod vas nekih promjena?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 581
16.10.2013 15:36:28   
Xena_1
Cecilija kako super, di ces bolje partije za trudnocu od sekice, joj bravo za vas dvije!
Pa reci muzu da nije pametno zvati i govoriti prije 12 tjedana, pa nek procita koji clanak na netu i neka stisne zube.

Pinky moja ma bravo ti si nam isto user posted image , sve to bude ok i baci te testice, ima za 15-ak kn u ljekarni trakica i odma pokaze.
Samo se zamaras nepotrebno s ocitavanjem. Uh kako mi je laknulo kad si napisala betu. Ja je nisam vadila ali to je to.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ikaa, daxy samo hrabro. Grlim vas i jedva cekam user posted image

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 582
16.10.2013 15:41:30   
Safobi
Za pocetak da cestitam Ceciliji na plusicu...
A onda i da kazem pokoju rijec Pinky i Ikii, ma bit ce drage moje beta u petak prava, kakva treba bit za jednu trudnicu, od srca se nadam i da ce daxy imat pozitivan testic vec u petak.
A sad malo i o meni, na kraju nisam u ponedjeljak isla kod ginicke jer sam zakljucila da u utorak, odnosno jucer trebam
dobit. Tako je i bilo. Samo sto me napala neka viroza jucer tako da sam jucer uz temperaturu 39,5, proliv i povracanje jos i mengu dobila :/.
Nalaze sa VV jos nismo dobili, danas sam ih zvala i ne javlja mi se nitko user posted image user posted image user posted image user posted image . Bas sam ljuta. I onda jos od 13 sati zovem svoju ginicku da se narucim za Papu i pregled i ne javlja mi se, tako da cu opet malo protegnut nogice i odsetat do nje. Valjda ce mi bar nekaj poc od ruke. Pozdrav i zagrljaj svim trudnicama i trudilicama

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 583
16.10.2013 16:22:51   
Marti83
Evo mene na pauzi pa da se kratko javim.Imam puno posla pa sam sva u nekoj strci....
Prestalo me boliti u jajnicima,leđa su danas ok.Čekam još ta 2 dana pa ćemo vidjeti....

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 584
16.10.2013 17:00:27   
cecilija
hej!
kisica, vjerujem da me shvaćaš, bez brige, neću to dugo tajiti muzu, cekam neki pravi romantični trenutak da mu kazem da ce jos jednom biti tata! user posted image Poznavajući ga, znam da on nebi mogao to drzati u sebi pa bi od sreće svima javio iako sam zna da mu nitko (od njegovih) nece s radošću cestitat...sveki je kod druge tr. pala u depresiju, ajme, sto ce ovaj put biti...ma nije bitno- tema za sebe...

Xena- pravo kazes, seka i ja trudne u isto vrijeme,...user posted image .. a da nas vidite, mlađa je a svi misle da smo blizanke koliko si slicimo...user posted image ..sad jos s trbusima...heheh
kad sam joj rekla, zagrlila me i oko 3 min smo skakale od srece...pravi emocionalni trenutak!user posted image

Daxy, i tebi zelim veliki plus u petak!user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 585
16.10.2013 17:12:55   
winkica
draga Pinky imala si implantacijsko krvarenje i to nedavno.mila pa nije ni beta mogla biti veća.vjeruj mi.,
ja sam uvjerena da je tvoja beta skroz u redu.ja se sjećam svoje kemijske t. nakon 4 dana crtica se isto vidjela slabo.sigurna sam da je sve u redu 200 %. nema veze što je 15 dpo kasno je bila implantacija.

Pinky vjeruj mi...volim te puno i čestitke milo moje sretna sam zbog tebe,i više nego sretna..pišem sa mobitela pa ti ne mogu staviti hrpu smajlica

Ja vam kažem da imam dobar osjećaj za ovaj mjesec..to sam još napisala prije cecilijinog i tvog Pinky pozitivnog testica..

Sad ce daxy isto pisnuti poz test

Pinky moj datum je ipak 30.10

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 586
16.10.2013 17:13:14   
andydea
Cecilija ,mi smo rekli sveki prije par dana..i poludila je...ma mislim kaj ju briga...pa ne hrani mi , ne odgaja,ne oblači ona moju djecu..uf..rekla nam je da smo nezreli i neodgovorni...hallo???...a mi već 3.dječice iz sebe i iskustva sa svimeuser posted image ...
Ma briga te...moja mene trenutno izbjegava..ni ne pita kako sam...i nije me briga, imam divnog muža i curke koje mi puno pomažu...Da vidite samo kako se curke igraju sa Di-predivni su, smiju se ,veselje u cijeloj kući..a kod nje mora biti sve u tišini i po ps-u...ma užas...umjesto da je sretna..
Cecilija kad ideš na pregled?Prebaci nam se na trudnoćuuser posted image user posted image
Daxy, Ikaa i Pinky trudnice moje...i vas čekamo na trudnoći...i nije me briga kaj već ulazite u ljetouser posted image  sa terminom...ajme u petak bum se napilauser posted image user posted image .....presretna samuser posted image user posted image
Jasmina, snjeguljice, Lili, Winkice, Katy,Perlice...i sve koje sam zaboravila..želim da nastavite niz i da ovaj mjesec do kraja puniteuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 587
16.10.2013 17:19:45   
kisica
Ma Cecilija - gle, da ti kažem ne obaziri se, znam da je to nemoguće. Ali jesi ti sretna? Jesi! To je bila vaša želja, i nitko je nema pravo kvariti. Ti češ za 9 mj.imati u rukama jedno malo predivno čudo, a svi oni nezadovoljni jedan veliki šipak. Ma ljubim te.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 588
16.10.2013 17:37:20   
cecilija

IZVORNA PORUKA: kisica

Ma Cecilija - gle, da ti kažem ne obaziri se, znam da je to nemoguće. Ali jesi ti sretna? Jesi! To je bila vaša želja, i nitko je nema pravo kvariti. Ti češ za 9 mj.imati u rukama jedno malo predivno čudo, a svi oni nezadovoljni jedan veliki šipak. Ma ljubim te.

user posted image user posted image user posted image
Bas sam se nasmijala na ovo zadnje! imas pravo- ja sam sretna! user posted image user posted image

Andy, uf! znam kako ti je, to isto i mene ceka...fala na podrsci!user posted image

Puse svima!!!user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 589
16.10.2013 18:44:43   
kisica
Perlice moja, a gdje si mi ti? Jel kod tebe i večeras akcija?

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 590
16.10.2013 20:07:42   
perlica55
Evo meee, malo sam šopingirala user posted image
Kupila sam si tenisice i trenirku, baš
sam sretna user posted image
Iskreno se nadam da bude akcija večeras user posted image
G mi je rekao da čuvamo spermiće do O.
Al budući ja ne znam kad mi je točno O, jer
ne idem na F-metriju, ne smijem riskirati, ne?!
Mislim kaj će mi kamion progresivno pokretnih
ak mi prođe O... MM i ja se nadamo da će
biti barem jedan maratonac ovaj mjesec user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 591
16.10.2013 20:11:53   
kisica
Perlica - onda navalite večeras user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 592
16.10.2013 20:13:40   
glagla
Stvarno je lista jako dobro počela...jedva čekam petak daxy user posted image . Cecilija da ti kažem, ja sam se isto tako bojala reć svakome,šutili smo 2 mj,kad smo rekli onda smo za svekra bili tvornica dice i svašta nešta,kako kaže andy kao da nam neko drugi dicu hrani i oblači. Viruj mi ne razbijaj glavu sa tim i uživaj,nek svi znaju briga te,budi ponosna!! Mom Luki osta granulom jako velik,to ono kad pupak otpadne, pa sam ga vodila svaka 3 dana u ambulantu da mu to spale,al ono i dalje veliko. Danas su mi rekli da moram za Split kod dječjeg kirurga. Sad taj svekar koji je reka da smo tvornica dice i koji nas je vriđa, plače jer kao šta mu radimo od diteta...eto vidiš da ga čovik nebi plesnija. Cosak user posted image ....

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 593
16.10.2013 21:13:45   
Bucika001
hvala vam drage moje,puno mi znaci vasa potpora!!!ne dam se,doci ce moja bebica,bit cemo najsretniji!!ljubim vas!!!

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 594
17.10.2013 8:41:14   
perlica55
Jutro curke user posted image  evo opet ja prva na RR user posted image  user posted image
Di su nam trudilice, kaj je s curkama kojima se
bliži datum odbrojavanja?? Malena, Marty, Busika,
mali andeo pa gdje ste cure... Simptomi?! Ništa nam
ne javljate user posted image
Daxy mila, gledam sada tvoj FF, ma joj pa gdje će
ta tvoka BT user posted image  A tak se fino držala user posted image user posted image user posted image
EDIT:
Safobi draga, žao mio zbog prehlade i tvoje glupe user posted image
Držim fige da ti pošalju više te nalaze, jao pa
nisu nirmalni user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 17.10.2013 8:43:29 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 595
17.10.2013 8:55:06   
Bucika001
ja od simptoma nemam nista,ali se nicemu ni ne nadam..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 596
17.10.2013 9:54:45   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, stvarno kud je krenula tvoja tempica? user posted image Pa nismo se tak dogovorili. user posted image
Ima da sutra skoči i da popiškiš plus! user posted image

Ikaaa, milena, kad ideš sutra vaditi betu? Ujutro? To ideš socijalno ili privatno? user posted image Držim ti fige i navijam iz petnih žila iako već znamo da će biti ogrooooomna beta! user posted image

Drage moje trudnice Cecilija, kisica i Andydea, vidim da ste se raspisale o reakciji roditelja. Ja vjerujem da bi moji starci isto počeli gunđati već kod 3. djeteta, ali zato imam prekrasnu svekrvu i svekra i sigurna sam da ih izrodim 15 da bi oni bili presretni. user posted image A za to kome i kad reći za trudnoću ... potpuno sam rastrgana ... htjela bi reći cijelom svijetu kad bi znala da će biti sve ok (tako mi fali situacija kao što je Cecilija imala sa svojom sekom), ali pošto je takva situacija kod mene bilo bi najbolje da nikome ne govorim dok mi ne bude trbuh do zuba. user posted image Kod mene u obitelji nema spontanih i kad žena zatrudni ona i rodi tako da totalno ne kuže kroz što prolazim pa im ne mogu reći u povjerenju i da neka budu tiho o tome. user posted image Reći ću im kad riješim prvi pregled i kad saznam da je sve ok (da malo srčeko kuca) pa makar se oni ljutili što im javljam tako kasno. user posted image

Xena, odustajem od testića. user posted image Vidjet ćemo sutra kolika će biti beta pa ćemo sve znati. user posted image

Draga Safobi, pa tebe nikako da krene. user posted image Javi dal si uspjela što riješiti. user posted image

Marti, navijam! user posted image

Winkice, moja milena, toga me i strah ... kad sam imala biokemijsku isto mi je bila jaaaako slaba crtica koja se za par dana pojačala i onda je opet počela blijediti. user posted image Sutra ćemo sve znati, a ja se trudim pozitivno razmišljati. user posted image Pomaknut ću ti datum. user posted image

Draga Perlice, držim fige maratoncima i navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam umorna. Loše sam spavala i osjećam se tako iscrpljeno. user posted image Inače nema nikakvih promjena. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 597
17.10.2013 10:38:49   
kisica
Perlice draga, ti nam uvijek ranoraniš user posted image . Neka, neka..tako i treba. Kako je kod vas ovih dana? Ako sam zapamtila dobro tebi je sutra O? Nadamo se da će trud prošlih dana dobro uhvatiti, i da ćeš nam javiti user posted image i ti kao i curke prošle dane.

Daxy - kud će nam ta temperaturica sad, a tako je lijepa bila. Nadam se da si krivo izmjerila samo, i da će sutra opet biti visoka tako da nam i ti piškiš i da se veselimo tvome user posted image

Ika - sretni ti draga sutra iako sam ja ziher da je i kod tebe user posted image u pitanju. Kad ideš i kad dolaze nalazi?

Pinky - ni kod nas ti toga nema. Moja mama je imala nas dvije, i uvijek sve u redu. Svekrva je prije 29 godina, još u ono vrijeme kad su trudne žene kopale, orale, po njivi bile cijeli dan, rodila blizance, a na uzv nije ni bila nego jednom samo. Ali eto, valjda nemožemo biti sve savršene.
Kad ti ideš ujutro? Jedva čekam tvoj nalaz. Sinoć sam legla u krevet i kako nisam mogla zaspati sjetila sam se tebe i tvoje bete pa sam malo čitala na netu. Uglavnom našla sam neku stranicu na eng. gdje ima ona tablica kao i kod nas i tvoja beta je po toj tablici za 5 tt.početna beta. A i bila je neka gospođa, čak sam pomislila da nisi ti pisala taj tekst, al onda sam vidjela da je 2002 godine pisano. Isto je žena mjerila temp., i na kraju joj je beta bila mala jer je po njenim izračunima to već bio 16dpo, a beta je bila 18..na kraju je sve bilo oke. Tako da, sutra nazdravljamo user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 598
   [Brisano sporočilo]
17.10.2013 10:52:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 599
17.10.2013 10:52:59   
daxy
Jutro,curke...

Šta da vam kažem. Baš potonula,a s njom i moje nade. Sad čekam da user posted image dođe i prođe,tako da obavim papa test i briseve. Nisam još user posted image al bit ću kad dođe user posted image

Tipkamo se kasnije...

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!