|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
16.10.2013 9:38:06   
anaxx
Pinky, po meni ovo zvuči dobro... navijamo i dalje i nadam se pozitivnoj beti... drži se i sretno!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 551
16.10.2013 9:38:49   
glagla
to Pinky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je to....ali skakat ću od sriće kad čujem kolika je beta... Draga moja tako sam sritna zbog tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 552
16.10.2013 9:48:14   
Jasmina19
Trudna si nam Pinky,yesssss.Hvala Bogu nakon svih losih stvari ovo je divna vijest.Ti testovi sa njuskala su grozni sto se mene tice,vec sam napisala da je meni onaj sa tulipanom pokazao nekakvu slabasnu crtu nakon kasnjenja tri dana za redom je crta bila istog inteziteta kao prvi dan kad sam ga radila i jos je tak tanak da ga sa pincetom moras drzat u rukama,kolko para tolko muzike,a test iz apoteke dvije crte iz aviona vidljiveuser posted image Bas sam jako sretna zbog tebe.<3 <3

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 553
16.10.2013 10:13:46   
tintin
Pinky draga ja sam se cila najezila, kao da se o meni radi, to je to draga ti si trudna, sad držim fige za lijepu betu, ja sam pre presretna zbog tebe., Veliki zagrljaj.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 554
16.10.2013 10:17:31   
tintin
Glagla draga ja sam ti puno bolje smanjile se mucnine, trbuh se počinje vidjeti, pa mi sve postaje stvarnije, ali mislim da cu cilu trudnocu biti u strahu zbog mog dugog puta da ostanem trudna, cekam pregled sljedeći tjedan i jedva cekam da vidim svoju mrvicu, saljem ti veliki zagrljaj i poljubac malom Luki.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 555
16.10.2013 10:30:52   
daxy
Dobro vam jutro,drage moje.

pinky mislim da je to to,navijam za veliku betu!! I da se lijepo udupla! user posted image user posted image user posted image

perlice nek je dragi obavio bračne dužnosti. Ko da ima drugog izbora,jel tako?

bucika reka bi MM da beba ionako samo sisu jede. user posted image user posted image Ne moraš joj kupovat hranu.user posted image
Daj Bože da uspijete napravit to malo čudo,sve će se posložiti,a za bebu se uvijek nađe. user posted image user posted image user posted image

tintin draga,kako si ti? Sigurno se šepuriš okolo sa trbuščićem. user posted image
Jesi dobila koje kilo? Sve nam reci. user posted image

andydea kako si? Jel te maze i paze?

glagla grozna priča,baš si me rastužila. Nažalost nisi jedina s horor pričom iz ST rodilišta,moja prija i neke poznanice su doživile grozan tretman u istom rodilištu. Većinom bez posljedica,dok mi prija mora na operaciju zbog njihova nemara i ne smije više nikad zatrudnit,druga ima dijete koje je jedva ostalo živo isto zbog nemara. Drago mi je da ste sada dobro ti i beba,uživaj u majčinstvu. Pokušaj to ostavit iza sebe ali svakako upozori buduće majke na to. Čuvaj se. Ljubim te.

ikaaa kako se osjećaš? Trudno? Sretno draga! user posted image user posted image

Znam da sam vas pola izostavila,nemojte se ljutit,šaljem vam user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 556
16.10.2013 10:31:49   
PinkyFunkyBirdy
Beta je 18,3. To je jaaaaako nisko. user posted image
Evo, da čujem vaša mišljena.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 557
16.10.2013 10:42:00   
daxy
Joj,Pinky,a koje su referentne vrijednosti? Možda je beba kasnije ugnjezdila?
Stvarno ne znam... user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 558
16.10.2013 10:45:05   
anaxx
Ovo sam ja našla na netu... nadam se da je O bila kasnije i da će beta rasti...

Prosječna vrijednost Beta HCG po nedeljama trudnoće:

[font=""]Treća. nedelja: 5-50
Četvrta nedelja: 3 - 426

Peta  nedelja: 19 - 7.340
Šesta nedelja: 1.080 - 56.500
[font=""]Sedma i osma nedelja:  7.650 - 229.000
Deveta do dvanaeste nedelje:  25.700 - 288.000
Trinaesta do šesnaeste nedelje:  13.300 - 254.000
Sedamnaesta do dvadesetčetvrte  nedelje:  4.060 - 165.400
Dvadesetpeta do četrdesete nedelje: 3.640 - 117.000

Vrijednost HCG-a veća od očekivane može upućivati na višeplodnu trudnoću ili da je žena u većoj nedelji trudnoće od izračunatog.

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 559
16.10.2013 10:45:55   
lidac0605
zakaj bi to bilo nisko?!Beta u 5 tj.trudnoce je od 5 do nekoliko stotina,s tim da to kaj je niska ne znaci da s trudnocom nekaj ne stima...isto tak i ak je visoka ne znaci da ce trudnoca bit uspjesna...vitbo da se dalje dupla
Isto tak,beta se luci od gnjezdjenja,ti si imala jucer smedji iscjedak,znaci beba se tek ugnijezdila,pa nemre ni bit ne znam kak visoka
Cestitam Pinky :),

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 560
16.10.2013 10:47:15   
Jasmina19
Hm,da to je nekak malo Pinkyuser posted image Mozda ti je O bila kasnije ili sto Daxy veli da se bebica kasnije implantirala.Trudnoca svakako je....Ima tamo na rodinoj stranici tablica sa vrijednostima.Sad sam bas ostala zbunjena....Nadam se najboljemuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 561
16.10.2013 10:49:58   
perlica55
Realna kakva jesam, napisati ću svoje mišljenje
bez ikakvog uljepšavanja..
Ak je zaista 15dpo user posted image , da, jaaako je mala beta user posted image
Al je pozitivna i ti si nam user posted image
Moraš opet izvaditi u petak, ma ja znam da se bude
pravilno duplala user posted image  user posted image  user posted image ...
Draga moja, budi hrabra, od srca se nadam da
će u petak beta biti super user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 562
16.10.2013 10:59:00   
tintin
Pinky draga je mala je vrijednost bete za 15 dan nakon ovulacije, ali sve povise 5 oznacava trudnocu, ja znam dosta cura kako sam bila u MPO vodama koje su imale tako nisku betu i kasnije se lijepo povecala, tako da sigurno ima nade da ti u petak bude puno bolja, znam da ti je sad tesko i sve razumim, ali ne daj se i misli pozitivno, mozda je doslo kasnije do ugnjezdjenja, uz tebe sam i mislim na tebe user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 563
16.10.2013 11:02:02   
tintin
Daxy draga bila sam izgubila 3 kg dok sam imala one jake mucnine i sad sam ih vratila sva tri, zagrljaj ti saljem, i ako ujutro radis testic drzim fige i navijam za plusic.user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 564
16.10.2013 11:07:19   
PinkyFunkyBirdy
Draga Bucika jako mi je žao zbog otkaza. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da, trebaš pozitivno razmišljati - manje stresa i prije će biti user posted image u buši. user posted image

Ikaaa, milena kako se osjećaš? user posted image Ma ti si nam sigurno user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Perlice, tebi je već bila nastupila apstinencijska kriza, zar ne? user posted image user posted image user posted image Ajde super da ste se opet u akciji! Sad ovih dana bi trebala biti i O? user posted image Mislim da će biti prava fešti na RR kad nam ti objaviš plusić. user posted image

Winkice moja draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Draga Papalina, kako je tvoja princezica? user posted image Šaljem ti puno zagrljaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glagla, nisam dobila tvoj mail na pp. user posted image Ali sad nije niti toliko bitno tako da nema smisla da ti šaljem. user posted image Hvala što misliš na mene. user posted image user posted image user posted image

Draga kisice, tvoje pitanje je skroz na mjestu. Mislim da to ima veze s time kad je bilo ugnježđenje bebice, ali koliko sam čula sve je to od oka i neki subjektivni dojam ginića. Pa sigurno si čula koliko puta se zeznu za težinu bebice pred porod (kažu da je premala ili prevelika, a na kraju ispadne taman koliko treba biti). user posted image

Trudnice Cecilija, sada ti preostaje samo da maziš i paziš bušu i daj već jednom reci tatici da je user posted image u buši! user posted image

Tintin moja draga srećo, daj mi napiši nešto pozitivno iako neimalo veze sa stvarnošću. user posted image Ja sam po prirodi naivna ... povjerovat ću. user posted image user posted image user posted image Tako dugo pišem post da si ti u međuvremenu već napisala svoje mišljenje.

Draga daxy, kad ti piškiš? user posted image Simptomi? Sve nam reci! user posted image

Drage lili, anaxx, Jasmina hvala vam, ali još mi je to sve jako upitno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, kako mi je draga lidac uvijek prizemna. user posted image Baš kaže sve bez uljepšavanja. user posted image Hvala draga! user posted image

Hvala i ostalima na mišljenju. user posted image I ja se nadam da je tek neki dan bilo gnježđenje i da je zbog toga niska beta. Spoting bi bio onda rezultat toga (ali se moguće pokazao sa zakašnjenjem jer sam prije 2 dana vidjela onu sjenu od druge crtice), no da je O bila kasnije ne stoji jer nije bilo akcije kasnije tako da nije moglo doći kasnije do oplodnje. Ništa, ostaje čekati do petka i nadati se najboljem. user posted image Već je netko rekao da to kod mene ne može ići jednostavno. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 565
16.10.2013 11:23:07   
kisica
Cecilija - kako si ti? Ima li kod tebe nekih početnih simptoma? Jesi li rekla suprugu da si trudna? Baš sam sretna zbog tebe iako te zapravo i ne poznajem, osim ovdje ovako po pisanju. Ma puno žena ti se vrati tako i opet ode na bolovanje. Nek te to ne brine. user posted image

Perlice - ma meni je to sve viša matematika. Npr. sa prvim sinom znam točno kad sam ostala trudna, jer smo mm i ja tad još hodali, ali smo bili već 5 godina zajedno, i bilo je onak "Ajmo probat pa kako bilo". Imali smo odnos točno dan nakon menge, nezaštičen, poslije sam držala nogice u zraku i točno znam taj datum 6.10.2008. A kad pogledaš to je dan nakon m, 6ti dan ciklusa, koja je vjerojatnost da je ovulacija baš tad bila? Nikakva. Razlika je isto bila 2 tjedna, što znači da kad sam rodila bila sam trudna po z.m.35 tj., po uzv je to bilo 33 tj. a moj mališan je imao 2600gr.i sve mu je bilo oke, koža normalna, noktići na rukama. I pisali su porod kao porod u 35om tt. Znam da kad je moja mama rodila sestru u 35om tj.ona tad nije još bila ni razvijena, imala je one dlačice po koži još, i nije imala noktiće..tak da eto.
Uglavnom kužila si što mi nije jasno. Baš to što onda ispada da prvi mj.ni nismo bile trudne, ali onda opet kako bi test dan nakon kašnjenja pokazao već +, i kako bi na uzv bila vidljiva trudnoća. Jer ja sam otišla kad mi je kasnilo trudnoća bila po z.m. 6 tj. a ona je rekla da se vidi trudnoća al da je još rano i da je to po uzv 5 tj. A ako je ovulacija bila dan prije novog ciklusa kako kakti ispada ona nije mogla biti ni 6 tj. ni 5 tj. nego tjedan ili dva. Ma komplicirano.

Andydea - ma ja isto mislim da je to sve nemoguće, tim više zbog ovog iskustva sa malenim. Ali eto. Moja gin.ima i neki stari uzv, pa bog zna što vidi što ne. Sad je dobila novi uzv, pa u iduči čet.idemo na kontrolu, i baš me zanima kakve će mjere biti tada. Jer po uzv u bolnici je razlika bila 7 dana oba puta kad sam bila. A ona tvrdi od početka da je 14 dana. Tj. prvo je bilo 7, a onda se kao povečavalo i na 14 stalo.

Pinky - lako moguće da stvarno ti testići ne funkcioniraju više kako treba. Sad vidim da si napisala i da je nalaz gotov, ja ti se u tu betu ne kužim jer to nikad vadila nisam, ali tvoja bi onda bila taman ta četvrta nedjelja ako sam shvatila dobro. Isto tako koliko sam čula do sada, pozitivna beta svakako je znak trudnoće, što bi značilo da si zaista trudna, ali onda očito ni kod tebe Ovulacija ne štima kako treba bez obzira što ti sve to pratiš. Možda je ovo jučer bilo zaista implatacija. Ne gubi nadu, kao što smo čekali svi skupa danas, čekat ćemo i ponovnu betu.
A ja ti mislim samo o tom svom pitanju jer mi je to sve nejasno, totalno. Ali bitno da se sve razvija kako treba.user posted image
user posted image user posted image

Daxy - kako si ti? Ima li kod tebe nekih simptoma ili nečega. Javila si nam se, ali o sebi ni slova.

Ika - kod tebe čekamo petak jel tako? Kako si ti?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 566
16.10.2013 11:43:52   
cosak
Bucika zao mi je sto je otkaz na vidiku, ali tko zna.... mozda se neke stvari jos promjene. Ako ne s ovim poslom, vec ce biti neki drugi user posted image bitno je da si ti u svemu nasla pozitivu, glavu gore, bebu u pupu i gdje ces bolje user posted image
glagla svarno zalosno, kad sam citala na tren sam pomislila da citam neki roman, a ne stvarni dogadjaj...zao mi je sto si to prosla i sto ti je ostao los utisak na dan koji se uvijek pamti, ali sigurna sam da ces jos vise ocvrsniti zbog te i takvih zivotnih situacija. Bitno je da je tvoj malisa dobro, da ste oboje dobro, da kad njega pogledas vidis samo ono najbolje i sve drugo postane nevazno. user posted image
pinky jako mi je drago sto se trudnoca nazira, polagano ali ipak se nesto dogadja. Slabija je crtica, beta nije bas visoka...ali ipak je sve prisutno, nemozes reci da nije user posted image kroz par dana beta ce se povecati, crtice potamniti i eto kod tebe user posted image user posted image
svima user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 567
16.10.2013 11:49:14   
perlica55
Pinky moja, ma nisam ja nikakva ovisnica
o akciji, neg se po FF bliži O user posted image
Čekam da mi ona cura pošalje LH trakice,
naručila mi je one koje nisu turbo osjetljive,
jer mi ove preosjetljive budu 4/5 dana
pozitivne, pa opet ne znak kad je O.
Počela sam piti kapi konopljike, kažu da
regulira estrogen i progesteron, pa eto i to
da vam prijavim user posted image
MM krenuo 2x2 piti Bioastin uz one sve
čajeke i tinkture, pa budemo vidjeli..

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 568
16.10.2013 11:57:06   
andydea
Pinky slazem se sa lidac...draga trudna si..i molim te budi pozitivna..znam da si svasta prosla i bas zato vjeruj..molim te ..to je jos mala trudnoca..i bitno je da je brojka iza 5..a tebi je 18,5...to je ok za tako malu trudnocu..jedva cekam petak..ajme ja vec sad festam makar mi je slabo..
Ikaa i tebe cekamo u petak...
Glagla ma znam tesko je jos pogotvovo iza carskog tvog..ali kazem ti poludila bi sigurno...da jos uvijek dojim i ne smeta mi..nadam se da cu dojiti i tandem...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 569
16.10.2013 12:07:20   
tintin
Pinky ja sam uvjerena da ce u petak beta biti lijepo poduplana, trudnoca je mala, i zato je mala brojka, cekam petak i tvoju betu kao da je moja.
U petak imamo dvije bete Pinky i Ikaa i bas se veselim lijepim vijestima jer sam sigurna da ce ih biti, cure drage user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 570
16.10.2013 12:33:57   
daxy
pinky bit će beta uduplana i gotovo! Vidim nisam jedina koja tako misli. Sigurno je implantacija bila malo kasnije.

A ja sam samoj sebi dosadna sa svojim "simptomima". Svaki mjesec isto,pa se nemogu u njih pouzdat. Jedino novo je da mi je BT 13 DPO ostala visoka,a već je trebala bit u padu... Ne znam šta da mislim. FF mi je stavio prvi dan M u subotu. Ne bih radila test prije tog dana. Šta vi mislite?
Sinoć sam imala grčeve nekih 5 minuta. Još ponekad imam smeđi trag na papiru. I naravno muka mi je,al kad pojedem prestane. I kava mi ne sjeda. Iako mi paše da ju popijem ujutro,poslije mi bude muka. Neznam više... user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 571
16.10.2013 12:38:29   
anaxx
daxy držimo fige i tebi, naravno... vidiš da je ovaj mjesec nekako krenulo...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 572
16.10.2013 12:44:25   
PinkyFunkyBirdy
Daxy to je to - mučnina dok nešto ne pojedeš, kava teško sjeda na želudac, grčići, ... ma ti si nam sigurno user posted image ! user posted image user posted image user posted image
A da napraviš testić u petak skupa s našom Ikaaaom i (nadajmo se) menom? user posted image

Draga Perlice, pa samo se malo šalim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam puno na pozitivi, baš ste drage. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 573
16.10.2013 12:45:11   
perlica55
Daxy mila, hajde piški u petak user posted image
Tak da budemo imali 3 drage moje stare trudilice
user posted image  user posted image  user posted image     user posted image   user posted image  user posted image

Navijam od srca za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 574
16.10.2013 12:54:30   
tintin
Daxy draga svidjaju mi se tvoji simptomi, ajde i ja bi da radiš test u petak ( ne smiješ odbiti trudnicu user posted image ) tako da imamo trostruko slavlje, ma i ti si nam trudna sigurno, ja navijam user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!