kisica
|
Cecilija - kako si ti? Ima li kod tebe nekih početnih simptoma? Jesi li rekla suprugu da si trudna? Baš sam sretna zbog tebe iako te zapravo i ne poznajem, osim ovdje ovako po pisanju. Ma puno žena ti se vrati tako i opet ode na bolovanje. Nek te to ne brine. Perlice - ma meni je to sve viša matematika. Npr. sa prvim sinom znam točno kad sam ostala trudna, jer smo mm i ja tad još hodali, ali smo bili već 5 godina zajedno, i bilo je onak "Ajmo probat pa kako bilo". Imali smo odnos točno dan nakon menge, nezaštičen, poslije sam držala nogice u zraku i točno znam taj datum 6.10.2008. A kad pogledaš to je dan nakon m, 6ti dan ciklusa, koja je vjerojatnost da je ovulacija baš tad bila? Nikakva. Razlika je isto bila 2 tjedna, što znači da kad sam rodila bila sam trudna po z.m.35 tj., po uzv je to bilo 33 tj. a moj mališan je imao 2600gr.i sve mu je bilo oke, koža normalna, noktići na rukama. I pisali su porod kao porod u 35om tt. Znam da kad je moja mama rodila sestru u 35om tj.ona tad nije još bila ni razvijena, imala je one dlačice po koži još, i nije imala noktiće..tak da eto. Uglavnom kužila si što mi nije jasno. Baš to što onda ispada da prvi mj.ni nismo bile trudne, ali onda opet kako bi test dan nakon kašnjenja pokazao već +, i kako bi na uzv bila vidljiva trudnoća. Jer ja sam otišla kad mi je kasnilo trudnoća bila po z.m. 6 tj. a ona je rekla da se vidi trudnoća al da je još rano i da je to po uzv 5 tj. A ako je ovulacija bila dan prije novog ciklusa kako kakti ispada ona nije mogla biti ni 6 tj. ni 5 tj. nego tjedan ili dva. Ma komplicirano. Andydea - ma ja isto mislim da je to sve nemoguće, tim više zbog ovog iskustva sa malenim. Ali eto. Moja gin.ima i neki stari uzv, pa bog zna što vidi što ne. Sad je dobila novi uzv, pa u iduči čet.idemo na kontrolu, i baš me zanima kakve će mjere biti tada. Jer po uzv u bolnici je razlika bila 7 dana oba puta kad sam bila. A ona tvrdi od početka da je 14 dana. Tj. prvo je bilo 7, a onda se kao povečavalo i na 14 stalo. Pinky - lako moguće da stvarno ti testići ne funkcioniraju više kako treba. Sad vidim da si napisala i da je nalaz gotov, ja ti se u tu betu ne kužim jer to nikad vadila nisam, ali tvoja bi onda bila taman ta četvrta nedjelja ako sam shvatila dobro. Isto tako koliko sam čula do sada, pozitivna beta svakako je znak trudnoće, što bi značilo da si zaista trudna, ali onda očito ni kod tebe Ovulacija ne štima kako treba bez obzira što ti sve to pratiš. Možda je ovo jučer bilo zaista implatacija. Ne gubi nadu, kao što smo čekali svi skupa danas, čekat ćemo i ponovnu betu. A ja ti mislim samo o tom svom pitanju jer mi je to sve nejasno, totalno. Ali bitno da se sve razvija kako treba. Daxy - kako si ti? Ima li kod tebe nekih simptoma ili nečega. Javila si nam se, ali o sebi ni slova. Ika - kod tebe čekamo petak jel tako? Kako si ti?