|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
15.10.2013 9:54:45   
Marti83
Pinky evo da te utjesim,kad sam ostala trudna tocno onaj dan kada je trebala doci vjestica imala sam smedi iscjedak,kremastiji i bolio me malo trbuh.Ok ja popila odmah tabletu,tampon,jer sam bila na ljetovanju i trebalo se kupati.user posted image Cijeli taj dan sam mijenjala tampone ali nikako da krene ono pravo,i svakim danom kasnije se smanjivalo.Nakon 5 dana kasnjenja,otisla raditi test,dobila +,i kod gin.se vidjela sam zumanjcana vrecica.Taman se ocito tih dana ugnijezdio moj malac.
Mene leda ubijaju,nikad tako me nisu.

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 501
15.10.2013 9:56:24   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 15.10.
user posted image daxy - 17.10.
user posted image malena 35 - 17.10.
user posted image Marti83 - 18.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image mali andeo - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image lelaluna - 22.10.
user posted image Farah 00 - 22.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image perlica55 - 31.10.
user posted image winkica - 31.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 502
15.10.2013 10:38:57   
kisica
Ika - čekamo petak, navijamo user posted image i veselimo se user posted image .
Ma kakva viroza, to je sigurno user posted image

Daxy - eto tebe Bogu hvala. Za S gram user posted image user posted image user posted image nemože boljeeee...
Za tvoje isto tako user posted image . Nadam se da user posted image ni neće doći uopće.

Perlice - uzmi si slobodan dan sutrauser posted image i cijeli dan opa cupa.

Katarina - jesi zvala za S gram? I?

Pinky - ma ništa od toga iscjedka, ne vjerujem uopće da je to ikakav početak user posted image . Uz sve te simptome, nema šanse.

Ljubamo Vas sve od reda da nam budete prave debele user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 503
15.10.2013 10:50:55   
tintin
Pinky taj dan kad sam vadila betu ujutro krenija smedji iscjedak meni je izgledao kao i svaki mjesec kad trebam dobiti, već bila tužna krenile suze i javila mm da ništa ni ovaj put da sam dobila mengu, medjutim do popodne mi bilo čudno kako nije krenila prava krv i ja otisla vaditi betu kad ono veliko iznenađenje, tako draga moja taj smedji iscjedak je jako dobar znak, bit ce to sve super vidit ćeš, uz tebe sam, jesi dobila moj mail?

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 504
15.10.2013 10:57:35   
PinkyFunkyBirdy
Joj hvala vam puno drage moje, ali baš sam sad zabrinuta. user posted image Stavila sam uložak pa ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati situacija. Dobro je dok nema svježe krvi, zar ne? user posted image
Vidite koliko sa potresena da sam zaboravila dodati novu curu na našu listu. user posted image Draga nadamse, sorry, evo te sad na našoj listi. user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 15.10.
user posted image daxy - 17.10.
user posted image malena 35 - 17.10.
user posted image Marti83 - 18.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image mali andeo - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image lelaluna - 22.10.
user posted image Farah 00 - 22.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image perlica55 - 31.10.
user posted image winkica - 31.10.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 505
15.10.2013 11:00:39   
tintin
Pinky da bitno da nema svježe krvi i ne brini, ti si trudna, joj kako bi volila viditi tvoj testic, neznam zašto ti mail ne dolazi.

Neposredna veza do poruke: 506
15.10.2013 11:06:42   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja tintin, dobila sam tvoj mail i odgovorila sam ti. Vjerujem da si mi ti poslala malo sreće sa svojim LH trakicama pa sam ubrzo nakon primitka imala O i sad tu drugu crticu (koliko god ona slaba bila). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da će sve i stati na tom iscjetku. user posted image Ako ne krene M do sutra ujutro i ako testić pokaže jaču crticu planiram otići vaditi betu.

Evo poslala sam ti mail još jednom. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 15.10.2013 11:09:02 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 507
15.10.2013 11:12:35   
perlica55
Ikaa draga, još maloooo user posted image user posted image user posted image user posted image
držim figeee... Malo sam htjela gnjaviti
tebe i Tintin oko inseminacije, al mi ne šalje pošalje PP user posted image
Glagla draga, pa kaj je to s rodilištem KBC-a
Split, po netu ih jaaaako kude.. Nadam se da si imala
lijepo iskustvo s njima.. Izgleda da je to rodilište kao
ruski rulet... piši nam tu user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 508
15.10.2013 11:24:56   
ikaaa
joj drage moje hvala vam na lijepim željama i što ste uz mene.....
perlice ma samo ti gnjavi.....da ti samo tintin kaše koliko sam ja nju gnjavila.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i to uvijek sa istim pitanjma....samo ti pitaj..zato smo tu da jedna drugoj pomognemo i olakšamo si teške trenutke koje prolazimo da dobijemo svoje male anđelćiće...
pinky sve je dobro dok nema prave krvi...ma taj iscjedak je dobar znak da bebica sve bliže....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 509
15.10.2013 12:02:33   
Farah 00
pinky želim ti puno sreće u iščekivanju i iskreno se nadam da ćeš ugledati dvije debeleuser posted image i da ćeš bitiuser posted image
ali sigurno i slabo vidljiva druga crtica znači trudnoću

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 510
15.10.2013 12:23:28   
tintin
Pinky dobila sam napisala sam ti mail. user posted image i da i ja sam to pomislila da su lh trakice bile sretne i baš mi je drago
Perlice samo pitaj meni je drago da mogu pomoći, i Ikaa i Perlice ne želim više cuti riječ gnjavite tu sam uz vas i uvik cu biti.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 511
15.10.2013 12:26:54   
perlica55
Tintin i ika moj maqil je ljepoticee@gmail.com
pa ak hoćete mi poslati mail,
da vam postavim par pitanja user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 512
15.10.2013 12:44:21   
glagla
Evo napista ću onda tu kako mi je bilo u rodilištu. Primljena sam na patologiju 10.09 zbog šećera,to se mjeri šećer svaka tri sata jedan dan. meni je bilo sve u redu. Cimerica leži tu već par dana jer joj je proša termin,pa hopsa na onoj velikoj lopti i nosi zelenu krpu između nogu ako joj slučajno počne curit plodna voda. Ja u ponoć mjerim šećer i vračam se u krevet....odma utonem u san, u 1 sat me probudi jako lupanje vratima,sestra je falila sobu i tako nježno zalupila vratima da mi je srce zamalo otkazalo. Zatvorim ja oći i osjetim nešta toplo između nogu...govorim sama sebi ne ne ne ne, nije to plodna voda,tješim samu sebe...pokušavam zaspat i onda kreće potok plodne vode iz mene...do pola leđa sam bila mokra. Cimerica zove sestru ,a sestra se dere da zašto mi nije dala svoju zelenu krpu,da će sad morat pola noći čistit iza mene. mislim ja i cimerica se pogledale da mi da krpu koju je ona nosila cili dan??? teškom mukom sestra odlazi po čistu krpu ,ja je stavljam između nogu,a voda i dalje curi po podu,ona se dere da skupim noge. Ja se sva tresem od straha ,tek sam 36 tjedana trudna,mislim sama u sebi rano mi je još...ali.. Sestra me vodi do rađaone,vozimo se u liftu,ona se i dalje dere,jer u liftu je ostala lokva plodne vode... Dolazim u rađaonu,doktori pregledavaju plodnu vodu na podu i nešta mrmljaju..gin pregledava i ništa nisam otvorena,na uzv sa mnom i počela su ona njihova šaputanja, uspijem čut da nešta nije u redu,nešta smeta,dite visoko..blabla...pitam ih šta nije u redu,a oni šutke odlaze. Spajaju mi ctg ,dolazi doktor i hladno govori da ništa nije u redu,pitam šta nije u redu,on odlazi...vrača se i govori da moram na carski i ponavlja ništa ti ovo nije u redu,pitam a oće li bit u redu,on se izdera na mene i kaže da nije on PROROK. ja još ne znam šta nije bilo u redu. Vode me hitno u salu,budim se i pitam za bebu,da je vidim,odgovaraju da bebu kupaju i da je ne mogu vidit. Rođen je u 2:35, vode me na intezivnu,pitam šta je sa bebom,niko ne zna...doktor koji je obavi carski isto ništa neće da kaže. Ja plačem,mislila sam na najgore....bez mobitela....nisam znala ništa do 14 sati,kad su me odveli u sobu dali su mi mob. Odma zovem muža i plačem,on sritan....ali ja mu objašnjavam da ne znam ništa šta je sa bebom,da ga nisam vidila...cimerica je svoju curicu vidila nakon šta se probudila...i dobila ju u sobu... Muž dolazi u sobu u posjetu u 16:30 i plače...i nosi mi sliku na mobitelu od našeg malog Luke. bio je na neonatologiji... Mislim zar je bilo tako teško doć i ženi koja je rodila na carski,nije čula plač bebe ,nije bebu vidila...zar je bilo teško doć i reć da je sa bebom sve u redu i da se sad nalazi na neonatologiji i da je u toplom krevetu.... To je bilo jako teško. % dan mi dr dolazi i govori da ja idem kući,jer im je gužva,beba ostaje. Odlazim , osječaj prazan,odlazim bez bebe...gledam u sobe koje su poluprazne,a kažu da je gužva. Iako sam od splita 100 km udaljena,ništa im to nije značilo, dolazila sam ja 3 puta na dojenje i 1 put na informacije na neonatologiju. Nije ništa to teško,za svoje dite...ali vidila sam posli da je bilo žena koje su ležale u bolnici,a iz splita su,a ostale su zato jer im je dite ostalo u bolnici...i ležale su zato jer su imale vezu,vjerovatno. a ja i moj muž i najmlađa mala smo dolazili u 9,12,13,15 sati u bolnicu a dok nismo bili u bolnici,sjedili smo ispred bolnice i čekali vrime dojenja...Lipo splitsko rodilište... oprostite na dugom pisanju..

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

Neposredna veza do poruke: 513
15.10.2013 13:05:57   
perlica55
Jao glagla, bome ti nije bilo lako user posted image
Hipokrat se sigurno okreće u grobu user posted image
Važno da je sve na kraju dobro završilo,
šaljem poljubac tvom malcu user posted image  user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 514
15.10.2013 13:20:03   
PinkyFunkyBirdy
Draga glagla, pa to je prestrašno. user posted image Pa kako mogu biti toliko bešćutni? user posted image
Još si ti to super pregurala i što je najbolje sad imaš svoje zlato u rukama. Puno mi izljubi malog Lukicu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 515
15.10.2013 13:23:53   
Snjeguljica_83
Cure,

samo ću vas letimično pročitati i pozdraviti. Čestitam Cecilija!

Čestitam i tebi Pinky, možda i preuranjeno, ali eto. Čestitam!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo vibrice za druge trudilice...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 516
15.10.2013 13:32:58   
Xena_1
Glagla, napisi porođajnu pricu i posalji na RR. Mozda tvoju objave, moju na zalost nisu.
A imas i forum po rodilistima pa tamo im napisi svoja friska iskustva koja ce pomoci zenicama pred termin.

Pinky moja, ako sada imas zatvor uz sve ove simptome onda si sigurno user posted image . Bude sutra sve super.

Ikaaa navijam za debele user posted image .

Sve s liste drzite se, do kraja godine sve budemo imale user posted image u busi.

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 517
15.10.2013 13:45:00   
Xena_1
Glaga pa to je uzas, samo ti to napisi jos na forum od st rodilista.
user posted image svaki puta kada citam porođajne price. Pokusat cu ponovo poslati user posted image
Zelim ti brz oporavak i da maleni Luka dobro napreduje.

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 518
15.10.2013 13:45:27   
PinkyFunkyBirdy
Draga Snjeguljice, hvala, ali još nije ništa sigurno. user posted image

Xena, nemam zatvor. Normalna mi je probava.

Nisam normalna ... imam osjećaj da sve dolje stišćem samo da nebi krenula M (kao da to može pomoći). user posted image user posted image user posted image Dobro da ne hodam sa stisnutim nogama (iako nisam daleko ni od toga). user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 519
15.10.2013 14:20:28   
anaxx
Pinky, drži se! Svi smo uz tebe...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 520
15.10.2013 14:33:51   
kisica
Bogme Glagla jako ružno iskustvo. Ja spadam pod Sisak, moja priča isto nije bila baš prebajna što se tiče poroda, kud je smještaj bio gotovo nikakav, pa na 6 soba (U svakoj 4/5 kreveta) jedna tuš kabina i dva wc-a, pa su posjete branili, mm je jedva vidio malog, tud su sestre bile užas jedan. Da bi koja pomogla oko dojenja, pokazala kako to ide, pedijatrica isto samo je šutila, dr.koma živa, a babica neka bjesna. Neznam što su mislili, da će to sve biti gotovo za tren. Koma...i ja sam isto bila rekla, Sisak nikad više. Ali eto kad me zapala kiretaža u Sisku, zaista nisu mogli biti bolji, izuzev sestre na šalteru koja me doslovno tjerala doma iako sam imala dog.kiretažu jer nemam uputnice (a dr.mi je i rekla da dođem bez nje). Na kraju su zaista bili svi više manje super. Sad kad sam ležala isto nemam niti jedne loše riječi za njih. To valjda ovisi na koga naletimo i eto.

Pinky - da mi te vidjeti negdje sa kraja kako se stišćeš... Ma ne brini, ja sam 100% da neće user posted image doći i jedva čekam jutro da vidimo tvoj ponovljeni testić. Sigurno će biti malo jača user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 521
15.10.2013 15:58:07   
cecilija
Dan trudilice!
Evo men nakon posla, nisam zbrisala, pratim vas i dalje. Ocekujem da se lanac pozitivnih testica krene formirati jos oovaj mjesec! user posted image
Puno srece svima!

Ja jos nisam rekla apsolutno nikome za tr, moram dobro razmisliti kako cu i kada i psihicki se pripremiti za reakcije...user posted image .. mm ce naravno biti presretan!user posted image
Po racunici od zadnje user posted image , sada sam 4+4 tj. trudna, odamh sam dogovorila pregled pa cemo vidjeti... od simptoma nista nemam osim esceg mokrenja..

E ostale cure, hvala na cestitkama!
Pinky, drzim palčeve i zelim ti plus do neba! user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 522
15.10.2013 17:05:48   
Bucika001
cecilija draga cestitaaaam!!!zelim ti najljepsih 9mj u zivotu!!!ne opterecuj se sa drugima,bitno da ste ti i tvoj muz sretni!!reci njemu za pocetak.

daxy draga user posted image za nalze,sada cekamo i tvoj user posted image

Pinky draga a da izvadis betu i sibas nakon potvrde odmah ginicu po duphastone ili nesto sl.?saljem ti svoj mail na pp..

cure zelim vam svima redom user posted image ,navijam za vas!!!

ja na zalost imam lose vijesti...saznala sam danas da na kraju mjeseca ostajem bez posla...svo ovo vrijeme,jedina nada mi je bilo da cu ostati trudna pa da cu na porodiljni...ali eto,na zalost nemam srece..user posted image no i dalje ne odustajem od bebice..nekako ce vec biti..nema nade ni za ovaj mj jer nisam imala O,tako da ce biti kako nam dragi Bog da...ja sam se sva opristavila,ali me cicke jos ne bole...jedino mi je cudno sta su mi se cigare nekako zgadile..nekako su mi promijenile okus...ma sta ja pricam,pa ne mogu biti trudna...user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 523
15.10.2013 17:21:48   
nadamse
Pinky draga razumijem te u potpunosti...vjerujem da si napeta, ali vidjeti ćeš da će biti + do neba user posted image
Glagla stvarno ružno iskustvo...mene je toga najviše i strah...ponašanja doktora i sestara...stvarno je to ružna slika i doživljaj na mjestu gdje bi trebao biti koliki-toliki mir i radost, prije svega...
Curke šaljem vam puno pozitivnih vibracija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 524
15.10.2013 17:24:32   
nadamse
Bucika001 stvarno ružne vijesti, ali kako si rekla i sama ne odustaj od malog čuda user posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!