Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 19:30:36
|
|
|
|
winkica
|
Evo cure a ja baš danas govorim kako imam dobar predosjecaj za ovaj mjesec..ja ko prava baba gatara :)))))))))) Bravo Cecilija,kako mi drago zbog tvog draga želim ti prekrasnih 9 mj. Pinky moja evo ja bi rado vidjela tvoj testic ako možeš poslati...nadam se da je to to... A sastav čaja je majčina dusica, kopriva,list kupine,maticnjak,rusomaca,odoljen odnosno valerijana, neven Pa ako netko zna dali se to smije piti poslije ovulacije javite. A na internetu se mogu pronaći prodajna mjesta na stranici MB Travar,Bjelovar Pinky nemoj se sad uzrujavati,budi smirena...
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 20:08:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
I meni fali daxy. Nadamse koliko ti dugo traje lutealna faza da znam staviti datum do kojeg odbrojavaš za piškiti testić? Kisice draga, ne vidi se baš super, ali nadam se da hoće za koji dan. Draga moja winkice, samo ti budi baba gatara pa da sve do jedne zatrudnimo. Nemam ništa protiv. Od ovog sastava - majčina dušica neki vele da, neki ne; - kopriva može u T; - list kupine je isto ok; - matičnjak može, ali umjereno; - rusomača se ne smije koristiti u T jer izaziva kontrakcije; - valerijana se ne smije koristiti u T - neven neki kažu da, neki ne - vjerojatno umjereno. Evo, nadam se da sam pomogla. Pozdrav do sutra.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 20:17:51
|
|
|
|
tintin
|
Daxy falis nam!!!!!!! Pinky jesi ti dobila moju pp?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 20:19:25
|
|
|
|
kisica
|
Stigla slikica Pinky Na ovom prvom ja ti ne vidim ništa, na ovom drugom nadzire se crtica. Doduše jako jako jako slaba,ali nadzire se. Ponovi za dva dana, pa bi se trebalo vidjeti malo bolje. Još ako je moguće da ti urin bude baš jutarnji. Ja ti imam slikicu svog testa, ali tad sam bila već 6 tjedana trudna od z.m. po uzv je to bilo 5 tj. i isto je slaba, ali baš se vidi lijepo. U svakom slučaju mislim da bi to zaista moglo biti
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 20:30:04
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga tintin, nisam dobila tvoju poruku. Kisica, hvala ti puno!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 20:48:54
|
|
|
|
kisica
|
Nema na čemu Pinky, čekamo svi zajedno da crtica bude još jača :) Cecilija - gdje si nam ti? Što kaže muž na vijest dana :) ?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 21:47:19
|
|
|
|
ikaaa
|
pozzz drage moje...nema me par dana na RR i vidim super vijesti..... draga moja cecilija čestitam ti od srca...... pinky moja ma to je sto posto pozitivno...eto nam bebica na RR..... draga od srca ti za dan -dva želim da mi ugledaš tamne dvije crtice..i nemoj mi se sada sekirati puno...ali mi uzbuđena moraš biti puuuuno...draga sad bih te izljubila i izgrlila cijelu da mogu.... evo šaljem ti jedan veliki cecilija drage moje ja vam se već dva dana ne mogu dići iz kreveta, užasno mi je muka, samo mi se vrti i sve me tjera na povraćanje....sve si mislim da nije viroza....ili možda viroza što dolazi petak veliki dan D i vađenje bete....joj crue držite mi figice u petak za betu... daxy kako je prošlo?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 21:48:48
|
|
|
|
Marti83
|
Čestitke cecilija na Pinky ja bih isto voljela vidjeti test jer sam isti takav radila kad sam ostala 1 put trudna...poslat ću ti pp Kod mene ništa posebno,malo me večeras frče u jajnicima,i leđa lagano bole...temp. mi je 36,7 ujutro jer sam počela na fertility malo proučavati svoje cikluse. Zadnjih par mjeseci su mi malo šetali,i tek se zadnja 2 mj. recimo ustalili.Znači još 4 dana do testa ili
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 21:57:46
|
|
|
|
Jasmina19
|
Ikaaa,ta viroza se zove trudnoca
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 22:18:25
|
|
|
|
daxy
|
Evo me. Nisam mogla na internet jer sam ga potrošila,a tek sam ga danas mogla aktivirat. Evo najprije da novim trudilicama: Dobrodošle!!! I brzo nam se preselile na trudnićki podforum! Cecilija draga čestitaaaaam!!! Želim ti školsku trudnoću i što bezbolniji porod! Pinky čestitati ću to kad bude službeno,al sigurna sam da si nam i ti I ja bih volila vidit tvoje testove,al ne mogu slat PP s mobitela. Jedino ako perlica hoće nek ti pošalje moj mail. (PRITI PLIZZZZZZZZZZZZ.....) Pročitala sam sve šta ste pisale,al teško mi s mob pisati svakoj posebno,pa ću vas ovako grupno sve zagrlit MM je S-gram SAVRŠEN!! I moji nalazi su super! -Kaže moja dr.G. Na papa test i briseve ću poslije ,ako dođe,naravno. Kaže da mi ovako dok traje ovo brljavljenje ne može pravit nalaze. Javit ću joj se za 10ak dana. A meni muka stalno.... I grčevi mi se ponekad jave. I to je više manje sve. Nadam se! Skromno se nadam.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 22:23:09
|
|
|
|
tintin
|
Ikaa draga držim debele fige za petak i iskreno se nadam da ce biti super beta Daxy super za nalaze bas mi je drago da vam je sve dobro, veliki zagrljaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 22:27:59
|
|
|
|
andydea
|
Ikaaa, daxy i vi ste trudne sto posto..ajme lista ce biti puna trudnica..idemo dalje... Ljubim vas sve i jedva cekam testice <3
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 22:36:25
|
|
|
|
perlica55
|
Ikaa mila, jaaakkkoooo mi se sviđaju tvoji simptomi navijam draga za visoku betu!! Sretnoo Daxy moja za S-gram!! I nalaze, sada barem znate da je sve u redu Mogla bi nam i ti za koji dan popiškiti , ne?! Danas nam je baš neki dan dobrih vijesti na RR, evo i ja javljam jednu meni finu vijest: sutra je kod nas AKCIJAAAA
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2013 22:36:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 14.10.2013 22:58:54
|
|
|
|
Xena_1
|
Cecilija nam se ne javlja,valjda je muzek ne pusta iz ruku, neka, samo nam javi reakciju. Pinky moja, navijam za debele dvije crtice . Sjetim te se barem svakih pola sata. Perlica dobro se odmorite prije akcije i sretno. Pozz svima, citamo se sutra.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 8:03:13
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Xena draga, odmorni smo i MM i ja, akcije nije bilo danimaaaa Katy milena, javljaj nam novost... Šaljem ti veliki Nadam se da S-gram bude odličan!!! E sada molim one dame koje su na FF da mi pomognu... Mislim kak mi se zadnja 2/3 ciklusa O i najjači E iscjedak ne poklapaju Čini mi se da mi najplodniji (po izgledu ne po plodnosti ) bude na početku plodnih dana, oko 11 dc, a O bude 14-16dc Jel nekoj od vas ikad bilo ovak
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 8:07:54
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Xena draga, odmorni smo i MM i ja, akcije nije bilo danimaaaa Katy milena, javljaj nam novost... Šaljem ti veliki Nadam se da S-gram bude odličan!!! E sada molim one dame koje su na FF da mi pomognu... Mislim kak mi se zadnja 2/3 ciklusa O i najjači E iscjedak ne poklapaju Čini mi se da mi najplodniji (po izgledu ne po plodnosti ) bude na početku plodnih dana, oko 11 dc, a O bude 14-16dc Jel nekoj od vas ikad bilo ovak
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 9:08:00
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja ikaaa, meni tvoji simptomi zvuče baš kako da je mali u buši! Jedva čekam petak da nam potvrdiš da si ! Marti, navijam i za tvoj plusić! Daxy, milena tako mi je drago da su nalazi dobri. A i tvoji simptomi su jaaaaako sumljivi. Draga Katy, javi nam što si dogovorila s doktorom. Perlice, čitala sam da zna biti O dan nakon najplodnijeg iscjetka, ali s ovakvom razlikom ne znam. Možda ne primjećuješ iscjedak jer ste u akciji pa se pomiješa tvoja sluz sa plivačima. Poslala sam svim curama koje su mi se javile sliku. No, maloprije sam bila na WC-u i vidjela sam smeđi iscjedak. Ne znam ... tempica mi je i dalje visoka, sise bole, mučnina, leđa bole, lagani grčići ma sve, sve mi govori da sam trudna i sad taj iscjedak. No nije baš onakav kao kad stiže vještica jer obično bude sluz dosta slična plodnoj i da prostite dobim trčku, a sad je ovo kremasti iscjedak. Ajde uvjerite me da vještica ne stiže i da je to ostatak od implatacije, da je to normalno, i sl. Tintin, milena i ti si imala smeđi isjedak na početku zar ne? Joj, lovim se za slamke.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 9:14:25
|
|
|
|
nadamse
|
Dobro jutro cure! Pinky trebala bi dobiti 30.10. nadam se da će me preskočit
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 9:17:42
|
|
|
|
malena 35
|
cecilija draga čestitam od i želim ti najljepših . pinky draga ima li šta ? evo moja došla još juče ali nisam imala vremena javit . ostale koje nisam spomenula želim vam debele
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 9:21:21
|
|
|
|
Jasmina19
|
Perlice tak je i meni bilo prosli ciklus,temperatura se uopce nije slagala sa EW sluzi,a vidjela sam je prvi put nakon ohoho mjeseci i a O par dana kasnije Pinky,trudna si i nece doci menga.Samo se smiri i nista ne brini.Kupi posten test u ljekarni da definitivno potvrdis trudnocu i onda ti ja saljem postom duphastone ako hoces ostalo mi je od prosli put ima ih jos za nekih desetak dana a rok trajanja je do 11.mj 2016.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 9:25:28
|
|
|
|
anaxx
|
Pinky nakon sve ove pozitive.... stvarno ti držim fige i navijam od sveg srca da si uspjela i da će sutra biti na testu!!! Novim trudnicama velika čestitka! Navijam i za sve ostale naravno!!!! Držite se cure!
< Poruku je uredio anaxx -- 15.10.2013 9:26:03 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 9:39:27
|
|
|
|
ikaaa
|
daxy ma bravo za nalaze..... pinky ja na drugom testiću vidim dve crtice..... ma to je to..... ma evo nam bebica ovaj mjesec ko u priči..... a kod mene sljedeće, počinjem dobivati lagane grčeve kao da trebam dobiti....cicke me bole onako u prolazu...slina mi se stalno sabire u ustima, osjećam mučnine.... nadam se da nakon toliko godina nam je uspjelo.... i da si nisam umislila kao svaki put pred joj curke strah me petka
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 9:42:08
|
|
|
|
glagla
|
Jutro drage mojee... Evo prvo da cestitam tebi draga cecilija na cestitam ti od srca i zelim ti laku trudnocu. Draga Pinky ja bi isto volila vidit tvoj testic,jer ja sam imala 4 svijetle crtice,sva 4 puta sam se pitala dali ja to dobro vidim. Poslat cu ti PP. Jedva cekam sutra pa da potvrdis . Sretno draga. Perlice moj maby baby je meni uvik pokaziva da su mi plodni dani 11 dan,cak je i ovulacijska bol bila prisutna ,nekad jace bi bolilo nebi se mogla ispravit, a plodna sluz bi mi se pojavila 15-16 dan. A plodnu sluz sam otkrila tek na raji...do tad nisam znala ni da postoji . Ali kad sam radila kombinirani probir test u trudnoci,preko krvi tocno znaju koji dan je bila oplodnja,meni je bila 11 dc. Di mogu pisat o porodu? Zelila bi malo pisat o svom novom iskustvu u St rodilistu,jos mi je to sve nekako kao da sam sve to sanjala.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 15.10.2013 9:44:41
|
|
|
|
glagla
|
Joj ikaaa ta slina...to bi moglo bit to...dobro se sjecam te sline,uvik se nakuplja u ustima ...to je to,joj ko ce docekat peeeetak
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!