evanoi
|
cure, kao prvo, svima želim mirne, ugodne i vesele nadolazeće blagdane! mi sutra odosmo na par dana u umag, svekićima i ljubiteljima noice pa se nadam i odmoru malac hoda sve sigurnije, stvarno je biserčić. bit će brz na mamu, a ljutko na tatu sinoć bila grooozna večer, u 1 završili u dnevnom, plač, dreka, dali mu lupocet, namazali dentinoxom, a svejedno se jedva smirio. baš sam se sjetila, sminkret, tebe kako se i ti s maleckim družiš u dnevnom. ali ipak su tvoja druženja tiša, pretpostavljam nadam se puuuno mirnijoj večeri. i, što smo primijetili, kad sam doma, mali se odupire kada ga mm hoće uspavati, čim ga uzmem, muk ali, ako me nema u kući, onda ga mm bez po muke uspava. ma jel to on nas već zeza ili što li? imate li i vi takvih situacija? jully, stvarno si vrijedna. da dođem u bjelovar sigurno big mogla namirisati tvoju kuću vidiš i tvoj ivano je aktivan jako! e, kakav bakalar si mu dala? kupljeni, gotov, mislim? bumbi, ti možeš i diplomirati na tim lijekovima za prehlade kako su ti klinci? daze, poslušala sam te, i odmah krenula s procedurom fizio/pumpica tako da već danas više ne curi. ma je li to moguće?
|