sminkret
|
Jutro! Citam vas, ali odlucila napraviti generalku s čišćenjem pa svaki slobodan trenutak koristim. Bila mi neki dan mama i oprala sam sve prozore, zavjese (a ima ih jer su ih stvarn bezveze nabacali po stanu) u 2 sata, što sve mogu kad ne moram misliti na malce! Nama najgora noc ikada! Ja opet kasljem i odlucila da cu to rjesiti bez doktora, a sve mi se čini da na kraju necu uspjeti. Pa navecer kad krenem kasljati ne mogu stati, pa nadražim grlo i tak se vrtim. I kad konacno zaspim, frajer se probudi iza 23h i nije zaspao do 2 ili 3. Vise nemam pojima, skroz budan, kao da je dan. Priča, igra se, a ja šizim! I onda opet počnem kašljati od šize, valjda. Ah, morala sam vam se pojadati Probudio se u 6, popio mlijeko, pa spavo do 8, a ja nisam mogla. Konacno ima 4 zuba pa ne znam koga sad kriviti?! Evanoi, bravo za malca! P poceo sam stajati, hoda uz onu guralicu, meni to skroz prerano. Rekla sam mu nek čim duže puže ali me ne sluša Daze, i ja ne radim, pa nemam te brige. Nesto sam radila u školi, pa poslije nisam mogla naći posao, onda se dogovorili da ću ja odgajat klince, bar dok su mali, a za kasnije ne želim razmišljati e da, i ja imam predivneee susjede, neke čangrizavce, ali o tome nekom drugom prilikom. Sv.Nikola razveselio klince, jest da se seka sa svime igra i mogu vam reći da mi se FP knjiga sveznalica puno više sviđa od psa, nekak ju je bolje kontrolirati. U nedjelju smo išli rezervirati drvce u rasadnik. Odabrali najvećeg do sad, mislim da će ići skroz do stropa , baš smo velika djeca po tom pitanju