|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
2.1.2014 21:08:26   
evanoi
aj, jully, baš grozno šta nam to pišeš user posted image kako je maleni? je li bolje večeras? stvarno mu želim da što prije ozdravi i da se temp.spusti... ma baš si naletjela na krivu lijenu smjenu user posted image a kako su onda te kokoške objasnile tu visoku temperaturu (ako su već zaključile da mu nije ništa)? stvarno ne razumijem user posted image drži nam se, ivano!!! i jully, ti, ne mogu ni zamisliti kako si u brizi za njega, a i sama si u klincu. user posted image
daze, kako prošlo fešticanje?
sminkret, kako ste se vi proveli?
nelly, gdje si nam?
sax? bumbi?
mi uz tv, malac u 20h bio u vodoravno, i probudio se u 5 min do ponoć (user posted image petarde/vatromet) i bio mi na cici dok vatromet nije prestao jer ga bilo strah. mm došao u sobu k nama u ponoć, tako da smo ipak svi troje dočekali 00:00. user posted image
ja ovaj tjedan ponovno učim malenog zaspati u krevetiću i ide nam, samo što sad ima foru ručicom mi dragati cicu tak da sam u položaju savinutom nad krevetićem, možete si samo zamisliti. kad mu maknem ručicu i uhvatim ju svojom, odmah se diže na nogice i ljuti se jer sam mu oduzela njegovo blago. i tak se opet savijam... imate koja savjet ili slično iskustvo? sutra idem na vježbe tako da će ga mm trebat uspavati. a baš me zanima za šta će se onda uhvatiti moj štrumfić user posted image user posted image
cure, svima sretna i ZDRAVA nova godinaaaaaaa!!!! user posted image

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 2151
2.1.2014 21:09:04   
evanoi
i, vidiš, jully, sad kad si obratila pozornost na slinjenje, stvarno, i naš puno manje slini otkako ju ima user posted image

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 2152
2.1.2014 21:49:43   
BUMBI
Vecer cureuser posted image
Mi jutros bili s D na kontroli i kaze da je na plucima puno bolje ali kako jos dosta kaslje nek i dalhe koristimo Ventolin,a L ima upsku grlauser posted image i dobio antibiotik,sinoc dobio temp 38 i dosta kasljao i nista vec duze ne jede,a sad mu nosic napokon prosao.
Jully bas mi je zao sto se toliko muciteuser posted image a meni danas pedica rekla kad sam joj rekla da je imao temp da se onda nesta dogadja i cim mu je grlo vidjela rekla da je jako upaljeno...nadam se da je sad bolje

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2153
3.1.2014 11:36:02   
daze
Jully stvarno ne mogu virovat kakvih budala(ako se tako vec moram izrazit)imauser posted image
Ko ti nemas pametnijeg posla nego vuc dijete po bolnici pa si eto dosla njih zehebavatuser posted image nadam se da je Ivano bolje!
Evanoi padam od smijeha kad te zamislim kako jadna stojis ko vrba nad kreveticem a N te drzi za sisuuser posted image pa otic ce ti kicma tako,moras stvarno nac neki drugi nacin.ja ti nazalost ne mogu pomoc sa savjetom jer M odavno ne spava u kreveticuuser posted image
Bumbi ti nikako na zelenu granu s tim bolestimauser posted image bas mi je zao da su ti klinci tako stalno bolesni,jesi davala sta za imunitet?moji necaci su pili sirup imunoglukan i kaze mi jetrva da su se preporodili od onda.
Mi Novu slavili u kuci,bilo ok.M zaspala u 8,isto se probudila u 5 do ponoci tako da je mm usao u Novu ljuljajuci je u kolicimauser posted image sutra smo jos na svadbi ovdje u bih,vodimo i nju jer je nemam kome ostavit pa cemo vidit kako ce to procuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2154
3.1.2014 13:47:15   
Jully
Evo da se i mi javimo. Ivano je bio noćas bez temperature, ali još kašljuca. Ništa mu nije dala, kao viroza, bude prošla za ova 4 dana pa u ponedjeljak može u vrtić. Dobili smo samo Dalsy ako mu opet naraste preko 40. Baš sam i ljuta i jadna. Mene grlo boli kao da rane imam i ne mogu ništa gutati + upala oba uha. Uzela sam si klavocine pa se nadam da će mi biti bolje uskoro, ali tek sad shvaćam koliko su to ogromne tablete.

Bumbi ne mogu ni zamisliti kako je tebi sa dvojicom bubanih. Jeste probali sa slanom sobom, mi u Bjelovaru imamo, pa vjerujem da ima i Osijek.

Evanoi mi smo imali jednog zeca s kojim smo se uspavljivali, kako je zec bio stalno na mom jastuku poprimio je moj miris pa Ivano više uopće nije trebao mene nego zeca. Čak smo ga i u vrtić nosili prvi tjedan, ali je od bijelog zeke postao sivo-smeđi. Nakon što sam ga oprala više ga ne doživljava, ali više mu ni ne treba.

Daze ako ste u nekom hotelu ponesite babyfon. Tako su u našim svatovima bebače nakon večere strpali u sobe, a roditelji su sa babyfonom oko vrata feštali do jutra. Mi smo imali mogućnost iznajmiti i krevetiće, pa pitaj, možda imaju.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2155
3.1.2014 20:45:38   
BUMBI
D je puno boljeuser posted image jos samo malo kaslje,a i L je malo bolje,atb je poceo djelovati.L je pao imunitet pa mu se zato to zaredalo,a D mi dugo nije bio bolestan,ovo ja ne pripisujem kao neku bolest.Jully bila sam vec jednom prije s D u slanoj sobi,super je touser posted image
Daze meni u ljekarni isto rekla za taj sirup,al kad sam vidjela da je 200 knuser posted image stvarno pretjeruju.Proci ce to sve,moraju steci imunitet,meni je D do 3 godmalo-malo bio bolestani onda sve rjedje...
Vidim M sutra ide u svatoveuser posted image
Jully super da je I boljeuser posted image user posted image
Lotte kad N krece u jaslice?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 2156
3.1.2014 21:41:03   
evanoi
cure, a kakva je to slana soba?
jully, kako je ivano? je li mu još bolje? a ti, ide li na bolje s grlom i ušima? bumbi, tvoji dečki? ma gadno je to kad se tako zareda... user posted image
manuela, lijep provod želim, već njušim da će m biti glavna frajerica tamo user posted image
daze, baš si dobro napisala, baš ko vrba, da user posted image j a ću onda uzet jednog plišanca, jully, pa ću vidjet za par dana hoće li i kod nas djelovati kao i kod vas! večeras sam išla na vježba pa je gospona mm uspavljivao. vrištao mu je (halo, di je cica??), pa ga je i uzeti morao, ali na kraju je ipak uspio zaspati u krevetiću...
a ja danas bila na šišanju. recnula se skroz nakratko user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2157
4.1.2014 9:59:54   
Jully
Evo mame moje Ivano je konačno dobro, temperaturu više nema, malo još kašljuca i curi mu nosić, ali u granicama normale. Dolaze mi danas starci pomoći, jer muž radi za vikend, a u ponedjeljak je dežuran. Ja sam u komi, mislim da imam gnojnu anginu. user posted image Idem danas konačno doktoru i već vidim da će me poslati svekrvi na injekcije.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2158
4.1.2014 14:17:41   
sminkret
Evo mene prvi put u ovoj godini, pa da zazelim svima sve najbolje u novoj, a posebno zdravlja i bebama i mamicama i cijeloj obitelji!user posted image
Jully i Bumbi, drago mi je da su malci bolje, neka samo ide tim tempom. Jos samo da i jully ozdravi pa ce biti lakse.
P je jos nesto smrkljav, i pun gnoja, dajem mu bisolvon kapi da se to malo razrijedi, valjda cemo uspjeti.
Novu smo docekali mm i ja u krevetu (bez primisli user posted image ), spavajuci, kako su pojacavali pucnjavu tako meni muz u polusnu kaze Sretna nova, rekoh ok i okrenem se, kad se ja malo probudim a pucnjava sve jača pa rekoh: očito si fulo, tek sad je Nova.user posted image I tako, došla ona i bez našeg čekanja.
Evanoi, budes iskrivila kičmuuser posted image Ja svojeg po novom uspavljujem u krilu, zaspi u roku 2 min, prebacim ga u krevetic i to je to. Bit ce jos vremena kad cu ga naucit da zaspi sam, tak sam radila i s malom, polako, i s godinu i pol bi zaspala sama u kreveticu i po danu i po noci. Meni je najveci problem sto se ne zeli vezati za nikakvu igracku/dekicu/ mazilicu. Mala se vezala za dekicu s kojom sam je pokrivala od rodilista. A ovaj nece nista. Ona i jos danas spava s tom dekicom, i stvarno nije problem da zaspu kad imaju tako nesto. Budem probala spavat s mazilicom pa mu dat kao Jully, ali maloj nije tako nesto trebalo.
Daze kako prosla svadba?

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 2159
5.1.2014 11:23:16   
evanoi
sminkret, imas ti pravo. baš sam si sinoć u položaju vrbe o tom razmišljala. tako da sam si zadala do kraja tjedna imam fore sredit ga da zaspe bez držanja cice. ako ne uspijem, vraćamo se na uspavljivanje u krilu. što kažeš, trebalo nam je 5 min. ali ja sam si kontala - ako sam zaspe u krevetiću, onda će, kad se tijekom noći probudi, opet lakše zaspat i nastaviti u krevetiću. a šipak. unatoč tome, on je oko 1 sat svake noći opet u našem krevetu. cure, jesu i s vama u krevetu vaši malci? daze, znam da je vaša s vama zbog zime. a ostale? sminkret, tvoj? jer šta ako sluuuuuučajno se oslučimo za drugu bebu, kako ćemo onda? e toga me najviše frkica user posted image
mi počeli planirati uređenje njegove sobice i nakon par pokušaja (s "maketama"user posted image ormara i kreveta), mislim da smo dobili sobicu za dvoje u kojoj sve stane. s obzirom da imamo samo jednu dječju, a nadam se još jednoj sekici ili braci (tamo za godinu dana), moramo odmah namjestiti da poslije ne bi bilo da će jedan spavati u dvorištu. user posted image
cure koje imate više dječice, sminkret, bumbi, lotte, kako vi to riješile?

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2160
5.1.2014 12:07:04   
Jully
Ja još u komi. Djed pegla Ivanovu robicu, a baka skuhala ručak i sad šeta unuka. Blago meni. Moji starci su zakon. user posted image
Jučer sam bila na jednoj hitnoj pa oni ne primaju pacijente user posted image (ne znam što onda rade tamo), pa me poslali na drugu hitnu koja ne prima prehlade i upale user posted image (ni ja još ne mogu vjerovati), pa me poslali na uho-grlo-nos pa oni ne rade vikendom, pa ponovno na onu prvu hitnu, pa konačno nakon sat vremena šetnje kod dežurnog obiteljskog liječnika, koji je bivši kirurg i preziva se Mesar. Mislila sam da je skrivena kamera. user posted image
Ja ne mogu uopće gutati, čak ni čaj, imam upalu oba uha, sinusa i gnojnu upalu grla, ali dobila sam sumamede pa se nadam da bude bolje uskoro. Ali svako zlo za neko dobro, skinula sam 4 kile. user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2161
7.1.2014 8:49:20   
BUMBI
Hej cure bokuser posted image Sta ima?Kako djecica?
D napokon bolje i danas krenio u vrticuser posted image svi sretni i zadovoljniuser posted image L je isto bolje iako jos malo kaslje,napokon je poceo bolje jestiuser posted image Rodjendan nam se naveliko priblizavauser posted image
Jully vidim tebi bilo veselo po doktorimauser posted image a super za tvoje sto ti pomazuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 2162
7.1.2014 12:33:07   
daze
DDuser posted image
Mi se vratili u St,svadba prosla super.nije bilo soba za iznajmit da prespavamo tako da smo ostali do 10i 30.M je bila super,plesala,pljeskala i zabavljala sve oko sebe.srecom bilo je puno kandidata koji su htjeli nosat talo da se mi nismo puno umorili.user posted image
Bumbi bome,eto rodjendana za koji danuser posted image M je prekjucer napunila 11 mjeseci,tako da i ja razmisljam vec o festiuser posted image
Evanoi i mi cemo sad sredit sobu za M prije rodjendana,al necemo jos namjestaj uzimat nego samo novi laminat,knauf,opiturat i stavit zavjesu i tepih.mozda jos prebacim komodu s njenom robom i to je to.na proljece cu joj tamo stavit sve igracke a za krevet cemo vidit,kad ce bit spremna za prijelazuser posted image
Jully nadam se da si bolje!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2163
8.1.2014 8:47:35   
Lotte
Bok cure! Evo moram se pohvaliti kako i ja imam gotovo pravog hodačauser posted image . Trenutno se bez straha pušta i hoda od namještaja do namještaja. Lijepo stoji i održava ravnotežu dok se igra i dok čući.

Vidim neke su od vas jako lijepo dočekale Novu! Mi smo se zabavili gledajući klince kako se zabavljaju.D je sa bratićem gotovo cijelo večer bio ispred zgrade, a J i sestrična su bili u stanu.

Evanoi i Daze user posted image za uređenje sobe i planiranje. Mi smo još uvijek svi stisnuti u jednoj sobi. Dok nam kuća ne bude gotova morati ćemo se malo žrtvovati što se komocije tiče. U dvosobnom smo stanu. Suprug i ja bi spavali u dnevnom, ali nemamo komodu na razvlačenje. Tako da imam dječju sobu u kojoj mm i ja samo prespavamo.

Bumbi Noa kreće 16.01. u jasliceuser posted image . Pa da, i vama se rođendan približava. Što imaš u planu za slavlje?

Ajde Jully user posted image user posted image za kilice! Grlo će proći!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2164
8.1.2014 8:55:51   
Jully
Mame meni je bolje! Konačno user posted image
Evo odvezla sam malog u vrtić i bacam se na proizvodnju medenjaka. Ivano je dobio od kumove mame iz njemačke hrpetinu robice (traperice, majćicu, vesticu, termo majcu i prekrasan kaput sa medekima) pa ženi moram nešto poslati. Smislila sam da joj spakiram naš med i košaru sa medenjacima.
Bumbi kako teku pripreme? Hoće biti velika fešta?
Daze baš mi je drago da ste se uspili zabaviti. Vjerujem da je Manuelica bila glavna faca, preslatka je.
Kako je naša mama-vrba? Jel napredujete?

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2165
9.1.2014 8:01:17   
daze
Lotteuser posted image za malog hodaca!bumbi kako tvoj L po tom pitanju?
M hoda uz namjestaj al recimo ne zeli da je mi drzimo za ruke i da tako seta.odma se baca na pod i puze di njoj odgovarauser posted image
Zadnjih dana joj je hodnik hit destinacija.cim netko otvori vrata uhvati zalet i pokusava izac.valjda je to prostorije di je najmanje boravila pa joj zanimljivo.sad cekam da otkrije wcuser posted image
Cure ja odlucila prestat dojit,pokusat ukinut i nocne podoje.vjerojatno vec iduci tjedan pocinjem radit a ona nikako ne spava noc pa se nekako nadam da ce s prestankom dojenja skuzit da je noc za spavanjeuser posted image
Sinoc je nisam dojila i pokusala da joj ne dajem ni vodu na bocu da se ne navikne onda na to.bilo je dreke svakih sat vremenauser posted image mislim cak da nije toliko bilo niti do toga,vec joj zubi izbijaju,ko zna vise koji.znam samo da sam joj 2 puta mazala gel pa bi se smirila i zaspala,al ne zadugo.
Nista,pretpostavljam da cu imat nekoliki neprospavanih noci al se makar nadam da ce se isplatituser posted image
Spavaju li vasi cijelu noc ako ih nista ne boli?i ako mozete opet napisat vase dnevne obroke,krute i mlijecne,da vidim otprike...

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 2166
9.1.2014 8:18:01   
sminkret
Bravo Lotte za hodača!!! Prohodao on skoro za prvi ročkas.user posted image user posted image
I drago mi je za Jully i Bumbi što su boleštine otišle.
Ja sam sva u pripremama za Ozanin rođendan. Slavi ga naravno nekoliko puta :) i kad mi sve to prođe već će brzo doć i malome. A to mi je bas tlaka, ne volim te prve rođendane jer malci ni ne znaju što se događa a dođe puna kuća rodbine. Nekako mi draži drugi rođendan kad već kuže što se događa.
Evanoi, mi imamo trosoban stan, a dječja soba nam duguljasta, tako da će klinci imati krevet na kat. O tome ćemo poslije Pavlove druge godine, kad ćemo ga seliti. Krevet u kojem sad mala spava će biti za drugu dječju sobu koju ćemo napraviti iz blagovaone jer imamo dosta veliku, a nepotrebnu, tako da ćemo dobiti četverosobni stan. Ali o tome ćemo kad krene pubertet. Jedino ti mogu savjetovat da ako ces vec stavljati namještaj da pričekaš sa kupovinom kreveta, kad dođe vrijeme da ide spavat u drugu sobu, uključite ga u potragu i odabiru kreveta, tako smo mi (slučajno) ali bio je pun pogodak, nije mogla dočekat da krevet dođe, i kad složili, odmah se preselila sama u svoju sobu. Naravno, roditelji nisu bili spremni za to, ali dijete jeuser posted image
Daze, ti počinješ raditi, sretno! Nadam se da ce sve s M dobro proci, i da cete uspijeti s prestankom dojenja. Moj ako ga nista ne muci (a to nije toliko cesto, uvijek se nesto događa ali ajd) spava do 5, pola 6, dobi mlijeko i onda sa mnom u krevetu odspava do pola 8. Neko vrijeme se poce buditi u 4 za mlijeko ali ja sam mu davala vodu, na sto je on bio jako ljutuser posted image i skuzio je da nece nista dobiti bar do 5. Tvoja M je slicna kao i moj s hodanjem. Daze pripremi se na ljeto za trke za malom, takvi ti ni kasnije ne vole davati ruku.user posted image

< Poruku je uredio sminkret -- 9.1.2014 8:20:25 >

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2167
9.1.2014 17:02:02   
evanoi
lotte, user posted image za malog imenjaka!!!
bumbi i jully, konačno ozdravili svi! neka potraje što duže! jully, tvoji medenjaci mi mirišu dovde! user posted image
cure, ja odustala od vrba položaja! user posted image otišla mi kičma, jedan dan sam jedva vrat micala user posted image tako da se vratih na uspavljivanje u krilu. on zadovoljan jer mu cica bliže i za 10 min je u svom krevetiću. danas prvi dan smo mu krevetić stavili u njegovu sobu. sad popodne spava normalno tamo. budemo vidjeli kako će proći noć. joooj, daze, mene strah ga odvikavat od cice jer već čujem sad urlike user posted image user posted image , ali i ja bih voljela da kad krenem raditi bude the end noćnim podojima (pa samim time i buđenjima?).
baš danas bila u školi, i ipak imam pravo na godišnji, sminkret, ko što si mi rekla. tako da se na posao vraćam 18.3. user posted image još mjesec dana duže sam doma!!!
mi u planovima za rođendan (13.2.) i mislim da ćemo svu tu užu rodbinu i kumove pozvati u tatinu kuću (moj tata) jer ima veliku , a blizu nam je, tako da se ne tiskamo kod nas. isto mi je tlaka to ogromno sakupljanje, ali tako će biti sad za 1. rođendan i gotovo.
sminkret, vidim, vi ćete si lijepo izorganizirati stan user posted image
moj štrumfić hoda, i vani već hoda i obožava. ma koja rukica!!! ne želi nam ju davati, hoće sam. sad si je dao novi zadatak - stepenice.
daze, moj ni ako ga niš ne boli, ne spava cijelu noć. prvi dio u svom krevetiću, drugi dio (veći dio user posted image ) u našem. obroci: noćnih 2-3 cicanja (to smatram do 7 h ujutro). oko 9h doručak - voćna kašica sa žitaricama, oko 13h ručak - povrće + riba/meso, 17h užina - jogurtić, 19h mliječna kašica. 20h spavanje. između doručka i ručka i/ili ručka i užine po potrebi bebi keksići, banane, manadarine, naranče...
e, da, jako voli naranču i mandarinu. mandarinu cijelu kriškicu strpa u usta i popapa. naranču mu dam kriškicu na pola. sa svim onim dlačicama, niš ga ne smeta. čim nas vidi s naranđastim u ruci, odmah ispruži ručicu... danas probao malo carbonare, a neki dan i njoke u umaku od divljači! sve naše mu se jako sviđa!!!
gdje nam je nelly, nema je jaaako dugo?

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2168
10.1.2014 20:02:15   
BUMBI
Aaaa,ja napisala roman i slučajno sve obrišem,poludila sam user posted image
user posted image nemogu to sve pisati ponovo ni u ludilu,a neznam ni šta sam pisala sveuser posted image
Daze sretno s odvikavanjem od dojenja,a što se tiče (ne)spavanja,ima nas još takvih.Više me izludi s tim njegovim svako malo buđenjem,deranje,okretanjem...user posted image Imamo tijekom noći 1 bocu čokolina i to ju popije u sekundi i plače da bi još,ali ga zavaram s još malo čajauser posted image
Lotte super za tvog malog hodačauser posted image user posted image L hoda kad ga mi držimo za rukice,jedino uz namještaj sam napravi par koraka,uz pridržavanje..
Nama za rođendan na ručak dolazi užarodbina(a ima nas),a popodne moje prijateljiceuser posted image U ponedjeljak frajer slavi kod D u vrtićuuser posted image D pitao tetu jel može počastiti za bratov rođendan(častio i kad se rodio)pa je teta rekla da dođje i L.Baš me zanima kako će to izgledatiuser posted image
Naši obroci:tijekom noći između 1-3H zavisi kako kada popije čokolino,oko 8h neki <lino na žlićicu ili Nestle mliječni puding,ručak oko 12-13h,oko 16-17 voće i prije spavanja Lino na boćicu

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2169
11.1.2014 5:55:55   
sminkret
Jutro! Malac spava a ja ne moguuser posted image pa da se javim, danas pecem tortu i radim ukrase pa ce biti posla. U mislima uvijek prozivljavam njeno rođenje i to doba je za mene jako sentimentalno jer me podsjeca kako je malo falilo da danas ne bude s nama... eto odmah se svaa raspekmezim.
Jucer P bio na sistematskom, to je zapravo onaj s 9 mjeseci ali nema pike pa nas narucila tek sad jer su onda bile guzve i tak. Ima 9500g i 74 je dug. Pedica rekla da ce uskoro prerasti seku ali i mamuuser posted image sljedeci je s godinu dana.
Evanoi, a zasto ste selili krevetic ako se jos N puno budi, nece ti dojadit nasetavanje?
Daze, moj obozava kupaonu, u njoj u sekundi napravi darmar! Sve vise se pusta i napravi korak dva, puno stoji a da se za nista ne drzi. Ali u puzanju je svaki dan svd brzi, svi ga hvatamouser posted image
Obroci: ujutro oko 6 boca mlijeka, u 9 mliječja kasica, oko 11.30 vocna kasica, 14.30 boca mlijeka, oko 16.30 "rucak" povrce i meso, 19 jogurt/sir, 20 boca mlijeka prije spavanja. To je bas cijeli meni. Između nema nista. Iza nekih obroka mu dajem keksic ili integralni smokic.
Cure, jel koja daval kivi? Mislim da je on jaki alergen a ja imam domaceg pa mi zao.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2170
11.1.2014 13:54:44   
BUMBI
Sminkret ja sam L dala kiwi prvi put možda prije nekih mjesec dana i sve ok prošlouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2171
11.1.2014 17:12:06   
evanoi
a, sminkret, jer više ne znamo što raditi s našim spavanjem user posted image mislim si ovako: od 20h do ponoć spava ok., i ako se i probudi u tom periodu, samo malo ššššš, i zaspe bez problema i dalje u krevetiću. i to je vrijeme kad smo mmm i ja u dnevnom on zaplače, ja u sobu, šššš, i natrag u krevetić. a kad dođemo spavati, nema šanse da nakon njegova buđenja ide opet u svoj krevetić, već k nama i nema druge. i onda si mislim, možda ako nas nema, možda će prespavat cijelu noć u svom krevetiću. user posted image uglavnom, prekjučer - ništa od te moje teorije, budio se često, u 1 sat sam ga donijela k nama u krevet jer mi se nije dalo prešetavat. a sinoć.... aaahhhhh... raaaaj user posted image jedno buđenje/cicanje u 01:00, 2. u 04:00 i spavanje do 7 u svom kreevtiću!!!! nismo mogli se načuditi!!! možda mu je bolje jer mu nismo šuškali, ono otvaranje vrata kad jedan dođe spavati, pa drugi, pa odlazak u wc itd... a možda je samo bio preumoran pa je spavao ko cok, ko bi ga znao! user posted image user posted image uglavnom, ako bude tako ok., pustimo ga tamo, ako ne, vraćamo ga k nama!
a sminkret, kakav ti je porod bio s O, to što kažeš, da budi mnoga sjećanja? nadam se niš prestrašno... vidim, P ti lijepo raste user posted image
bumbi, u vrtiću će bome biti veselo user posted image mali gost slavi rođendanuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2172
12.1.2014 11:53:21   
daze
Luka sretan prvi rodjendan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da si nam uvijek zdrav i sretan!
Samo jos da prijavim,ne dojimo vec 3.noc i sinoc prespavala cijelu noc bez budjenja prvi put u zivotuuser posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2173
12.1.2014 11:55:25   
daze
Sminkret najljepse zelje i tvojoj curici za rodjendan!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2174
12.1.2014 16:28:06   
evanoi
daze, samo da vidim jesam li dobro shvatila: 2 noći bez dojenja - dreka, i 3.noć mirna? dakle, prve dvije noći nisi ništa davala umjesto cice, ni čaj, ni Ad...? nego? jer i ja bih sljedeći mjesec započela tu terapiju user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!