evanoi
|
lotte, za malog imenjaka!!! bumbi i jully, konačno ozdravili svi! neka potraje što duže! jully, tvoji medenjaci mi mirišu dovde! cure, ja odustala od vrba položaja! otišla mi kičma, jedan dan sam jedva vrat micala tako da se vratih na uspavljivanje u krilu. on zadovoljan jer mu cica bliže i za 10 min je u svom krevetiću. danas prvi dan smo mu krevetić stavili u njegovu sobu. sad popodne spava normalno tamo. budemo vidjeli kako će proći noć. joooj, daze, mene strah ga odvikavat od cice jer već čujem sad urlike , ali i ja bih voljela da kad krenem raditi bude the end noćnim podojima (pa samim time i buđenjima?). baš danas bila u školi, i ipak imam pravo na godišnji, sminkret, ko što si mi rekla. tako da se na posao vraćam 18.3. još mjesec dana duže sam doma!!! mi u planovima za rođendan (13.2.) i mislim da ćemo svu tu užu rodbinu i kumove pozvati u tatinu kuću (moj tata) jer ima veliku , a blizu nam je, tako da se ne tiskamo kod nas. isto mi je tlaka to ogromno sakupljanje, ali tako će biti sad za 1. rođendan i gotovo. sminkret, vidim, vi ćete si lijepo izorganizirati stan moj štrumfić hoda, i vani već hoda i obožava. ma koja rukica!!! ne želi nam ju davati, hoće sam. sad si je dao novi zadatak - stepenice. daze, moj ni ako ga niš ne boli, ne spava cijelu noć. prvi dio u svom krevetiću, drugi dio (veći dio ) u našem. obroci: noćnih 2-3 cicanja (to smatram do 7 h ujutro). oko 9h doručak - voćna kašica sa žitaricama, oko 13h ručak - povrće + riba/meso, 17h užina - jogurtić, 19h mliječna kašica. 20h spavanje. između doručka i ručka i/ili ručka i užine po potrebi bebi keksići, banane, manadarine, naranče... e, da, jako voli naranču i mandarinu. mandarinu cijelu kriškicu strpa u usta i popapa. naranču mu dam kriškicu na pola. sa svim onim dlačicama, niš ga ne smeta. čim nas vidi s naranđastim u ruci, odmah ispruži ručicu... danas probao malo carbonare, a neki dan i njoke u umaku od divljači! sve naše mu se jako sviđa!!! gdje nam je nelly, nema je jaaako dugo?
|