|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
27.11.2013 14:00:48   
sax52341
Ma od tih sveznalica mi se cini onaj loncic u koji se guraju oblici najzanimljiviji. Mi imao te gumene kocke i super su, on rusi moje gradjevine i baca ih u kutiju ili ih iz nje vadi, a sad je poceo i nabadat jednu na drugu.
Mi se isto usisavamo, odbija mi trenutno meso i povrce, jede samo kasice koje su skroz glatke, lakse mu progutat jer vecinom dise na usta. Izlazi nam 4 zubic, znaci u mjesec dana dobi 4...
Ja ne vidim nicije slike jeste stavile?

M 29.12.2012

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2051
27.11.2013 19:05:31   
evanoi
poslala sam vam link za fotkice, ste uspjele otvoriti?
jedno pitanje: ako napravite puno kašice, ostavljate li u frižu za sljedeći dan? danas sam malo prepuno nakrcala, i baš je fina, žao mi bacit.... user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 2052
27.11.2013 19:18:50   
sax52341
Evanoi ja stavim u frizider i iskoristim sljedeci dan, eventualno skuham malo nekog povrca i ubacim u tu kasicu od jucer, tako ju usput ugrijem i promjenim kombinaciju - da nije isti sastav dva dana za redom. Ako je piletina ili puretina u pitanju onda ne ostavljam za drugi dan

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2053
28.11.2013 10:05:39   
evanoi
zašto ne piletinu ili pur.? jer je meso ili baš to meso ostavlja neke bakterije skuhano i smiksano?

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 2054
28.11.2013 10:43:07   
sminkret
DD. ja ne ostavljam kašice, nekak tak napravim da mu je taman ili malo ostane tak da ne znam.
Dvije noći za redom koma, izbija taj 4.zubić. probio meso jedan mali djelić prije 2 dana i sad ostatak nikako da probije. za vikend dolazi svekrva u goste pa sam već pomalo na iglama i crazyuser posted image Danas konačno idemo van! Prestao taj orkanski sjeverac, pa da udahnem friškog zraka. Muž mi ovih dana dolazi doma oko 22h, neka konferencija, pa ja s dvoje djece šizim navečer, naročito što ovaj mali cendra za svaku zbog tih zuba. Bumbi, Nelly- jel napado snijeg kod vas? AJde jednom da je i Slavonija prva, a ne stalno miuser posted image
e Daze ti poštari kod nas sve neki ćelavi, ali u kvartu sve neka muška plavokosa djeca, pa frendica zeza da to okolo obilazi neki plavušanuser posted image A Evanoi odmah bacila sumnju i na curkuuser posted image , ali s njom sam se izvukla, rodila se kao crnokosi čupavac i bila takva 2 mjeseca, svi govorili Isti tata, a onda počela svjetliti, pa me muž "optužio" da je farbam jer mi je išlo na živce jer svi pričaju da je na tatu.
Evanoi, Noa ti je preslatki. Super mu nove mrgud face! I kosa mu skroz narasla. ja svojeg šišala i ima poprilično gustu ali je toliko svijetla da je skužiš tek kad si blizu.
danas poslala u Nestle račune za FisherPrice gusjenicu pričalicu, prebacili se na Nan, napravili zalihe i bez problema skupili 500kn. E i škicnite si na Hipp stranice, imate za pozivnice za ročkas ako želite.
ja još uviojek mislim da je telefon od fisherprice najbolji. nekak im je fora i kad su stariji. Mi ćemo malcu uzeti autiće, obožava se s njima igrati, baš ih lijepo gura po cijelom stanu. na svu sreću da mi je i mala voljela autiće pa ima dobru kolekciju. sad bi mu uzela neki veći bager, kamion, tako nešto.
od kocka su megabloksi za preporučiti!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2055
29.11.2013 13:52:16   
evanoi
drage moje,
u kom su vam periodu dječica bile pravi pauci grabilice ili broševi? user posted image ovaj moj je to ovih dana. ne mogu se ni maknut sekundu, koliko god bio zaigran, radar mu zabrnči da nema mame i odmah uz cendranje hita prema meni.jučer ga sestra čuvala, ja vozila brekicu vetu, kad sam došla, lijepo su se igrali, čim me vidio --- aaaaa, uzmi me mamamaaaaaaa.... isto tako i navečer kad ga je mm čuvao, ja se vratim iz grada... jutros od 5 do 9 cicao 3 puta! i to počeo rukicom tražit cicu, kopa po majicu, u majicu je stavi, usta tu, i traži li ga traži i plače. i šta mogu, popustila sam user posted image ne znam ja kako će se on odlijepit od cice....
evo ga, njauče...user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2056
29.11.2013 14:02:27   
evanoi
nastavak user posted image
sminkret, hvala, jes, noica slatkiš mali, ali kao što rekoh, ovih dana i zanovijetalo vražičak user posted image hvala za preporuke igračkica... već kad i tete i nonići žele kupovati, da bar bude nešto pametno user posted image drž se za vikend! možda te sveki ugodno iznenadi user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2057
29.11.2013 17:06:25   
sax52341
Evo mene!
Evanoi neznam za piletinu i puretinu mislim da se ne kvari ali meni i mom Marinu se ne svidja drugi dan. Jednostavno promjeni okus. A on je moj priljepak vec neko vrijeme - otprilike zadnjih 3 mjeseca. Danas smo napunili 11 mjeseci, vrijeme stvarno leti.
Di je nas prvi slavljenik? Kako je prosao rodjendan?

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2058
30.11.2013 8:23:31   
daze
jutrouser posted image
najprije da našem prvom slavljeniku Ivanu čestitam rođendan,srećice mala nek ti je sretan i bio ti nama zdrav i sretan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image jully javi nam kako je prošlo...
ajme šta vrijeme leti,eto i prvog djeteta među zimskim bebamauser posted image
jučer sam preko moba napisala ogroman post i izbacilo meuser posted image poslije nisam imala živaca opet tipkat.
sminkret da ne komentiram sve,samo ću se nasmijat na plavušanauser posted image user posted image user posted image
evanoi M nije priljepak,bez problema ostane i kod moje mame i kod sveki.kad smo same ne traži da je nosam,makar za sad.jedino ako me baš skuži na vratima da oblačim jaknu onda plače.
sax user posted image za Marina i 11 mj.nećeš se ni okrenit eto rođendanauser posted image
jučer kod nas opet nove avanture male Manueleuser posted image rekla sam vam da spavamo u dnevnoj na kauču jer je u sobi zima...e pa,ja razvučem kauč i privučem stolić tik uz njega i još naredam jastuka da se ne udari ako se okrene na tu stranu.i ujutro u 6ipo gospođica čula tatu kad je išao na posao i probudila se.čujem ja nju da prtlja nešto,baca daljinske,jastuke na pod i viče baci,baci.a to joj je nova shema,zadnja 2-3 dana baca sve odreda i kad je pitamo zašto si bacila ona kaže baci,baci i krevelji se.
i tako,da ne duljim,spavam ja kad odjednom čujem nju kako panično viče BACI,BACI. gledam di je,a ona se spuzala s kauča naglavačke i dubi dole glavom na jastuku koji je prethodno bacila a gore joj noge ostale i dere se baci.user posted image user posted image user posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 2059
30.11.2013 11:44:07   
evanoi
user posted image user posted image user posted image hahaha, daze, dubica mala... bit će ona desna ruka pervana user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image sve najbolje veeeeeeeelikom ivanu!!! pusa od noice! kako je prošlo?
daze,i moj ostane sa sveki i sestrom,i didom. ali kad sam s njim ja, samo zavlači zadnjih dana ruku u cice pa makar ne cicao i želi se mazit,nosat... bude samostalan 15ak,20ak min i onda opet... sax, sad mi je lakše kad znam da ima još priljepaka user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2060
1.12.2013 0:30:05   
Jully
Drage moje, da vam se i ja konačno javim. Stigli smo iz raskopanog Osijeka prije nakih tjedan dana, ali vas jednostavno ne stignem pratiti, nemam vremena. Proslavili smo danas prvi rođendan. Moj mali frajer je bio divan, raspoložen, rasplesan i jako društven, ali mu je bilo previše ljudi i balona i novih igračaka tako da je jedva zaspao i to u suzama. Idem konačno spavati, nisam već 2 noći p a se čujemo uskoro + stavim slikice. Od ponedjeljka krećemo u jaslice. Držite fige za dobru prilagodbu user posted image
Evanoi nadam se da ste sa pesekom sve uspješno riješili, oprosti, ali jednostavno ti nisam stigla odgovoriti.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2061
1.12.2013 20:38:54   
BUMBI
Hej cure evo i mene napokon.
Prvo da s malim zakasnjenjem cestitam Ivanu 1 rodjendanquser posted image user posted image
L ima konjuktivitisuser posted image sav mi je jedan,jucer smo bili kod doktora i dobio kapi i mast za oci,uz to jos mu je nosic zacepljen(iako se s njim mucimo vec dugo).Muku mucimo opet i s spavanjem tj.uspavljivanjem,a ni preko noci nije bas sjajno iako zna biti i koja dobra noc.
Daze vidim kod tebe je uvijek veselouser posted image
Kupila sam L za Bozic sveznalicu daljinskiuser posted image ,mislila telefon,ali daljinski mi se cinio puno bolji,pa sam njega uzela.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 2062
2.12.2013 11:30:03   
evanoi
bumbi, i mi se mučimo sa spavanjem noću. prvi dio odradi kako treba (20:00-23:00) i onda poslije stalna buđenja, često ga ne uspijevam natrag vratiti u krevetić pa ga uzmem k nama, a i tamo se vrpolji, okreće, sinoć je čak i u našem krvt par puta ispustio nekakve plačeve, krikove šta li user posted image user posted image user posted image ne kužim! sinoć sam ga opet počela uspavljivati na stari način pa sam relativno zadovoljna (ipak je prošlo i više od mjesec dana zbog bolesti i zubića štoa sam ga uspavlj na rukama). ali noćna spavanja...
a po danu, i zab sam jesam li vam rekla, čini se da jesam, njenjenje i onda se smiri kad stavi ruku u cice i uhvati jednu user posted image user posted image user posted image od kud mu samo ta fora?!?
Jutros mi bila patron, rekla da kad poželim odviknut malenog od ciice, nek ju namažem senfom! da pali uvijek user posted image
danas ga morala odvest na buru van jer je precendrao... u skafander i tu ispred kuće, druženje s brekicom i promatranje cvijeća... preporođen...
bumbi, kako ti se čini taj daljinski? koje opcije ima? to je od fisher pricea ili?
jully, lijepo ste se proveli, super! stavi slikice da vidimo user posted image kako je danas bilo prvi dan u jaslicama? (mi brekici riješili sterilz, ali drugi problem nikako ne, pa kad stigneš jednom, ako imaš koji savjet, bit ću ti zahvalna)
sax, tvoj se bliži prvom rođendanu također... radite veliko slavlje?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2063
3.12.2013 7:50:17   
Lotte
Ivano Sretan rođENDAN! user posted image user posted image Držim vam fige za jaslice.

Daze pročitala tvoju porođajnu priču! Super je!

Bumbi, nadam se da ćete brzo ozdraviti! Vi se još mučite sa spavanjem, jadna tiuser posted image user posted image

Evanoi, moj Noa je katastrofa. Patronažna mi je rekla da je posesivan. On od kada je napunio 4-5 mjeseci ne želi nikome osim meni. Vrišti čim iziđem iz sobe. Neki dan sam prala prozore sa njim u ruci, a o kuhanju i peglanju da ne govorim. Prenaporan je!

Mi smo počeli puzati (toliko mi je smiješan jer mi D i J nisu znali )i dobili dva zuba!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2064
3.12.2013 8:54:53   
BUMBI
Hej Lotte evo i tebeuser posted image Vidim i kod tebe veselo,mogu misliti kako izgleda to pranje prozorauser posted image
Evanoi pogledala slikice,N je premedeniuser posted image user posted image baš lijepo samostalno stojiuser posted image Mi smo još daleko od toga.L gmiže i to u rikvercuser posted image i sad bi stalno da ga se spusti da hoda,a hoda kao da je pijanuser posted image
Da,da daljinski je od Fisher priceuser posted image Čini mi se ok,koliko sam g ja probala,a vidjet ćemo kako će se L svidjeti
Okice su nam puno bolje,ali još muku mučimo s nosićemuser posted image neznam više šta da radimuser posted image teško mu je i piti i jesti i baš ga to muči dosta...Jutros je opet uranio,pa sad već spava od 8.30..nismo bili vani sad već dugo i baš mi fali

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 2065
3.12.2013 11:38:04   
evanoi
daze, gdje si napisala svoju porođajnu priču da i mi ostale pročitamo? user posted image
lotte, a prva dva klinca? jesu li ti i oni bili u nekoj fazi takvi priljepci?
bumbi, čim je počeo u rikverc, još koji dan, pa će u pravom smjeru user posted image a hoda uz pomoć vaših ruku ili? user posted image
mi opet sinoć blllll user posted image spavali do 01:00 ok. i onda nikako u krvtć, morao k nama. i tamo se vrpolji, mene boli kralješnica i sve od položaja: "sve je ok., samo budi tiho i spavaj"user posted image
barem je vrijeme prelijepo pa smo ujutro bili vani i ići ćemo opet. aaaaaaliiiiiiiiiiii... gospon je zadnja dva puta počeo raditi gluposti: nakon 20-ak min vožnje kolicima počeo se izvijati ko mačka, glista, što li i neće sjediti!!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2066
4.12.2013 8:16:19   
sminkret
Ivano, sretan ročkas sa zakašnjenjem! user posted image user posted image Želimo ti da nam budeš zdrav, sretan i da te mama slušauser posted image
Nisam se stigla nist javiti, za vikend gosti, pa sad ja bolesna, na svu srecu da su se moji vratili u moje krajeve pa su jucer došli paziti djecu, inače bi riknula. P opet muči nosic, znam da je to od ovog ludog zuba koji nikako da cijeli izađe van i sve si mislim da je to za Guinessovu knjigu rekorda- zub koji najduže izlazi van!
Bumbi, a tvoj L muku muči i s okicama, neka ozdravi čim prije! Vjerujem da ti fali skitnja, ali nadoknadit ćete već vi to.
Bili u subotu u Mercator kad su igračke bile -40%, a mm i ja si ne znamo reda, i mi zaigrani, pa nakupovali opet toga... Jos je baka dala za svakog 100kn za NIkolu, pa smo P uzeli onu FP knjigu, kak je on bio s nama, a jos ne kuži što se događa, dala sam mu malo tamo i jako mu se svidjelo. Sad se nece iznenadit kad je vidi u čizmici user posted image Za Bozic smo uzeli one kreativne aute Legoduplo, jer mali je obozavatelj autića, ganja ih po cijelom stanu. I neki bager, ali to sam mu odmah dala. Kupili još svašta jer se stvarno isplatilo. Pola ormara igračke, ajoš nismo potrošili bonove koje dobio muz na poslu.
Za priljepak ne znam, mi se nikad ni ne razdvajamo, tak da vjerojatno je. Ja sam doma s njima, svugdje ih vučem sa sobom, ne znam, valjda se tjedno razdvojimo na pola sata. Meni je čak i ok ta faza jer sad kad ja krenem iz dnevne u kupaonu po veš, on puže za mnom, pa ne moram brinut da radi gluposti u dnevnoj.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2067
4.12.2013 8:29:38   
daze
jutrouser posted image
osjećam se ko ptičicauser posted image jutros sam se probudila prije M,šta nisam nikad u ovih 10 mj i popila kavu pola sata dok se ona probudilauser posted image to mi je nadoknadila noć od preksinoć kad je cilu noć plakala i budila se svaki čas.ja i mm smo je nosali po kući da bi u 4h odustali od spavanja,digli se i skuhali kavu.ona na kraju opet zaspala u 6 i 30,mm išao na posao a ja ko zombi bila jučer cijeli dan.zato sam jučer otišla do frizera da malo popravim raspoloženje,a moja mama bila s M na štekatu odma do frizerskog pila kavuuser posted image
kupili smo joj i prve "prave"papučice.kako se u zadnje vrijeme stalno diže di god se uhvati i "pokušava hodat",onda su me mater i sveki uvjerile da joj trebaju malo bolje papuče od onih običnih krpenih šta ih nosa za šminku,tako da smo išli u baby center i našli neke povoljne.savitljive su,a imaju podebljan džon na peti i baš sam zadovoljna jer puno stabilnije u njima stoji i ne izuva ih s nogu.jedina dilema je bila hoćemo li uzet br 18 ili 19. 18 su joj taman na tanku čarapicu,a kad sam joj obula još i deblje čarape nije mogla uć nogica.tako da sam nakon konzultacije s mm i prodavačicom zaključila da je bolje uzet br 19,ionako je stalno u hulahopiću i čarapicama i kad joj ubučem papučice bude joj tamanuser posted image
jully baš mi je drago da je rođendan prošao u veselju i dobrom raspoloženju,svakako stavi slike da vidimouser posted image
bumbi jadan naš L,stalno ga jadnička nešto hvatauser posted image pa di još sad i konjuktivitis...i user posted image za gmizanje,dobro ti je evanoi rekla,sad će za koji dan on krenit i naprijed pa mu više nećeš moć stat na krajuser posted image
lotte nek si se i ti malo javila,baš sam se pitala šta ima kod vas.user posted image i za tvog Nou i puzanje.
a porođajnu priču sam im bila poslala na mail,pa su mi odgovorili da upravo počinje neko natjecanje na najbolju priču i da kopiram tekst pod temu porođajna priča u studenom(tako nekako).bile su samo 4 priče u natjecanju,al su na kraju birali pobjednika tako da su stavili imena u randomizer tako da je pobjednik odabran slučajnim odabirom.ja,eto,nisam imala sreće da to budem jauser posted image
idemo sad laganini se presvuć i napravit papicu pa ćemo u šetnjicu,prekrasan je dan,treba ga maksimalno iskoristit.user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2068
4.12.2013 21:15:47   
BUMBI
Vecer cureuser posted image Kako ste?Ja evo iz kreveta tipkam,a djeca spavajuuser posted image
L su okice puno boljeuser posted image ,jos samo da taj slajm izbaci iz sebe bit ce super.
Neznan jel sam rekla,al kod nas cikla def ne prolazi;koje je to gadjenje i pljuvanje bilo..Danas je jeo piletinu/mrkvica/mahune/krompir i banana/kruska/svj.siruser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2069
5.12.2013 7:47:19   
Lotte
Sminkret user posted image za kupovinu darova, i nadam se da će zubić ubrzo izbiti.

Evanoi, prva dvojica nisu bili priljepci. Ja čim ga spustim i udaljim se dva koraka, on u dreku! I moj isto to radi, samo kada ga stavljam u kolica. Tako se izvije kao kifla i jednostavno ga ne mogu saviti i ugurati u kolica. Ja moram priznati da ostavim Nou u krevetu kod nas kada se prvi put probudi (dobro, prve pola godine života on se prvi put budio oko 4-4,30). Ne znam, jednostavno mi se ne da prebacivati ga. To sam radila i sa drugom dvojicom, i kada su počeli spavati cijelu noć, bez problema su spavali u svom krevetu. Ti se bojiš da ćeš ga priviknuti na vaš krevet ili?

Eto Daze, neka si i ti dočekala svoju kavicu! user posted image za šuzice!

Bumbi, što radiš sa L kada se probudi u noći?. Moraš li ga nosati, jede li, plače ili?

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2070
5.12.2013 8:30:30   
evanoi
da, lotte, ne bih htjela da se navikne previše na naš krevet jer ipak i mm i ja volimo komoditet, a i malo se zagrliti user posted image iako, zbog toga ne mučimo noicu, stavimo ga kad ima potrebe, ali već mjesec dana traje ta potreba user posted image
a jučer, cure, ajme, užasa... u 16 i 30 mm ga počeo hranit. da mu drugu žličicu, i on odjednom udre u plač. i to bez stanke. nakon 15-20 min izvijanja i neutješnog plakanja, damo mu čepić. i onda se smirio tek oko 17 i 30, valjda kad je čepić počeo djelovati! do danas se pitamo što mu bi. očito ga nešto jaaaako zaboljelo. user posted image user posted image
lotte, to si dobro napisala, baš kao kifla se izvija. jučer smo se uspjeli šetati pola sata u kolicima, a onda u MT.
bumbi, super da su okice bolje user posted image
daze, super za prve cipelice i frizuricu i baku čuvalicu user posted image
sminkret, da i moj stalno za mnom hoda, puže... ali i onda u zadnje vrijeme cendra jer hoće na ruke, blizu cice...user posted image bome ste se vi nakupovali igračkica! user posted image

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 2071
5.12.2013 8:49:58   
BUMBI
Jutro cureuser posted image Nama noć bila užasuser posted image Prvo je bio budan i pričao čovjek na sav glas 1huser posted image ,umirali smo od smijeha,kako se mi više smijemo tako on sve glasnije pričauser posted image i onda borbe da zaspe,pa zaspe i nakon 5-10 min drekauser posted image ,ali njega jako muči taj šlajm ili šta većuser posted image pa to sve prepisujem tome...nikako da se toga rješimo.Sve mislim da ćemo opet kod pedice.Jučer sam dobila Prospan čepiće i dala mu ujutro i nvečer(tako piše) i baš je jako kašljao,skoro da povraća i onda nemože to izbaciti iz sebe,e sada dali je to čepić potaknu da počne iskašljavati ili ne nemam pojma,vidjet ću još danas kako će mu biti.Baš ga to jako mučiuser posted image
Daze zaboravila jučer napisati user posted image user posted image za papučice,a i frizuruuser posted image user posted image
Sminkret vidim i ti si se naoružala poklonimauser posted image
Naš spremni za čizmice sutrauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2072
5.12.2013 10:04:24   
daze
M i ja spavamo u boravku na razvučenom kauču,a mm na madracu na podu i tako ćemo vjerojatno cijelu zimu tako da nam je krevetić totalno outuser posted image
najveća tlaka mi je ujutro kad se ustanem,dok ja podignem svu tu posteljinu i odvučem madrac umorim se ko pas,a tek oči otvorilauser posted image
i nama očajna noć,isto nosić začepljen i probudila se u 3 plačući.na kraju smo do 4 i 30 bile budne,ona skakala po meni i kauču,jedva sam je uspavala.i jutros uredno u 7 buđenje.pošizila samuser posted image
nosić joj curi već danima,po danu joj nije začepljen,jedino navečer,valjda kako leži pa joj se zaštopa.zvala pedicu,kaže samo drži nos prohodan,štrcaj sterimar i čisti.pojma nemam šta ću,već mi lagano ta slina ide na živceuser posted image znam kad sam ja prehlađena da udrem po čaju i c vitaminu,a šta ću kad njoj ne mogu baš nikako pomoć.valjda će proć uskoro...
sretnem ja jučer tetku šta živi kat ispod nas i pita me šta je bilo malij preksinoć pa je onako plakala cijelu noć.ja kažem da neznam,valjda zubi,nos šta ja znam.a ona meni da joj kčer nije cijelu noć oka sklopila od Manuelinog plača.kažem ja a zamisli kako je tek nama bilouser posted image ajde molin te,,oni uvik nešto buše i klapaju u svaka doba pa se ja ne žalim,šta ću ja sad šta beba plače,nek stavi čepiće u ušiuser posted image
bumbi vas baš muči taj kašalj i šlajm,jadničak mali mogu mislit kako mu je,a i tebi...mrzim to čišćenje nosa,mooram se hrvat s njom da joj našpricam i izvučemuser posted image
evanoi,ko zna šta ga je zabolilo,možda zubići izbijaju,pa na sami dodir zubnog mesa ga jako boliuser posted image
sminkret,dobro si pazarila igračke,bit će veselja kad dječica zavire u čizmiceuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2073
5.12.2013 17:28:56   
sminkret
Bumbi, meni jednom rekla apotekarka da sva ta sredstva za iskašljavanje, ne bi trebalo pred spavanje piti jer oni potiču kašalj, pa onda ako ti mali ide spavat oko 7, onda bi negdje najkasnije u 5 mu trebalo dati.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2074
6.12.2013 10:53:03   
evanoi
cure, danas bilo bolje spavanje, tj.sinoć: uspio u svom krvtć biti od 20 i 30 do 4!!! user posted image jeeeeej! samo da se ne veselim prerano user posted image u 4 pocicao kod nas u krevetu i skužim da je zaspao odmah, a - popišan! spavao na trbuščiću s guzom u zrak pa sam ga tako nekako uspjela presvući cijeloga, a da se nije zbudio! maherica ja! ili on prepospanić user posted image do 8 smo spavali user posted image
danas ručamo mahune,krumpir,tikva,puretina.
već bili u šetnji,sad spava u dnevnom jer imamo majstore koji sređuju terasu sobe pa se sve čuje tamo.
sminkret, ovo je pametno i logično kad promislim, što ti je rekla apotekarka user posted image
daze,imaš wow susjede! user posted image
bumbi,kako maleni?
lotte, a kad su ti prva dvojica počela spavati cijelu noć? jesi ih dojila?

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!