daze
|
M i ja spavamo u boravku na razvučenom kauču,a mm na madracu na podu i tako ćemo vjerojatno cijelu zimu tako da nam je krevetić totalno out najveća tlaka mi je ujutro kad se ustanem,dok ja podignem svu tu posteljinu i odvučem madrac umorim se ko pas,a tek oči otvorila i nama očajna noć,isto nosić začepljen i probudila se u 3 plačući.na kraju smo do 4 i 30 bile budne,ona skakala po meni i kauču,jedva sam je uspavala.i jutros uredno u 7 buđenje.pošizila sam nosić joj curi već danima,po danu joj nije začepljen,jedino navečer,valjda kako leži pa joj se zaštopa.zvala pedicu,kaže samo drži nos prohodan,štrcaj sterimar i čisti.pojma nemam šta ću,već mi lagano ta slina ide na živce znam kad sam ja prehlađena da udrem po čaju i c vitaminu,a šta ću kad njoj ne mogu baš nikako pomoć.valjda će proć uskoro... sretnem ja jučer tetku šta živi kat ispod nas i pita me šta je bilo malij preksinoć pa je onako plakala cijelu noć.ja kažem da neznam,valjda zubi,nos šta ja znam.a ona meni da joj kčer nije cijelu noć oka sklopila od Manuelinog plača.kažem ja a zamisli kako je tek nama bilo ajde molin te,,oni uvik nešto buše i klapaju u svaka doba pa se ja ne žalim,šta ću ja sad šta beba plače,nek stavi čepiće u uši bumbi vas baš muči taj kašalj i šlajm,jadničak mali mogu mislit kako mu je,a i tebi...mrzim to čišćenje nosa,mooram se hrvat s njom da joj našpricam i izvučem evanoi,ko zna šta ga je zabolilo,možda zubići izbijaju,pa na sami dodir zubnog mesa ga jako boli sminkret,dobro si pazarila igračke,bit će veselja kad dječica zavire u čizmice