|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
15.10.2013 23:23:08   
daze
Probali dukatos,fuj,bljak,ni cutuser posted image onda joj skasila bananu s perunom i pomijesala s dukatosom,e tako vec mozeuser posted image
Ono malo sta je ostalo ja pojela,meni je dukatos superuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1826
16.10.2013 6:12:19   
BUMBI
Evo nas budni jos od 5user posted image ...nisam se trebala jucer hvaliti za super noc jer nocas uzas...sad je vec umoran.
Daze sta se M nije svidio sam Dukatos,a dobro,svidjelo joj se s vocemuser posted image
Sminkret vi se jos uvijek muciteuser posted image bas mi je zao.
L svaki dan pije vocni jogurt i jede ga ali ne svaki dan pa opet mu tvrda stolicauser posted image
Ajme ovdje skoro cijelu noc pljustila kisa,sad se malo smirila.
Nama slina jucer isto u potocima curila,vjerovatno ce i zubic koji uskoro.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1827
16.10.2013 19:15:03   
evanoi
evo nas, taman ispumpavali nosić, ajme plača user posted image pedica nas poslušala, pogledala uha, grlo, ugl, upaljeno grlo i sve se cijedi. virusna infekcija, ali mu svejedno dala antib, kaže - preventiva, a i da obično je prva etapa prozirna sluz, a zatim slijedi zelena ili smeđa i to je već vrhunac pa da to spriječimo. i zabrana 3 dana vani user posted image a baš nastupa lijepo vrijeme user posted image mislim da ćemo sutra riknuti u kući. ne razumijem zašto ne možemo vani ako je toplo. malac ionako sjedi u kolicima... user posted image više će se umorit i oznojit u kući gdje nema mira sekundu. evo i sad puže, okreće se, pentra se i viče dadadadda, štipa mm za noge, diže se i sl. dobili i neke kapi za nos. ajmeeeee, bubica. ma samo da prođe.
sminkret,kako P, prošlo? jeste i vi dobili antb?koliko dogo pijete? mi 5 dana.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1828
16.10.2013 19:40:49   
nelly68
joj EVANOI baš mi je žao user posted image tako je i moj Noa isto i onda malo prizdravio i oped ga uhvati sad je ajd već malo duže zdrav al ovo vrijeme sve me strah...BUMBI mi smo blizu i kod nas noćas padalo i jutros a popodne se smirilo a moj Zvrndo danas neće da jede ne znam više šta bi ni krušku koja mu je najdraža a jučer kupovnu marelicu fino jeo nije mi jasno nemoguće da se navikne na kupovne kad jede samo kad ne kaki i baš...SMINKRET baš sam si zapisala jogurtić moji idu sutra u BIH pa će vidit tamo ili u dm-u...mi kad smo dobili antibiotik pio ga tjedan dana na kontroli mu i nije bilo baš nešta bolje i produžila mu na dva dana i rekla da ga nastavim inhalirat pa ako mu se pogorša da oped dođem...DAZE vi probali dukatos i u kombinaciji s voćem prolazi jogurt otvara a banana zatvara t je baš onda dobar balansuser posted image e da na Face sam našla ovo :OTVARA masnija hrana, kompoti (breskva, šljiva), kukuruz, sjemenke lana, špinat, blitva, namirnice bogate magnezijem, korabica, tikvica, citrusno voće, proso, amaranth.

Zatvara: Riža i banana

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1829
17.10.2013 8:14:50   
daze
evanoi dobro se malac drži s obzirom na sve,jel ti nešto posebno grintav?nema temperaturu?mene isto strah da se M ne razboli,evo kod nas jučer cijelo jutro kiša,pa odjednom sunce i ugrijalo toliko da sam se skinila do donje majice i onda opet predvečer zapuhala bura pa se oblači...stvarno se nije teško razbolit,pogotovo bebama.
jučer smo imali čudan dan šta se prehrane tiče,ko da joj ništa nije pasalouser posted image voće je jedva nekako pojela,pa popodne povrće brljala i pljuvala okolo (a nismo jelo ništa novo šta dosad već nije).i predvečer joj opet pokušala dukatos s naribanom jabukom i ti je svaki zalogaj prvo držala ustima pa probala pljunit i na kraju radila facu ko da će sve povratit tako da sam odustala.valjda joj nabuka nije toliko zasladila ka banana.danas joj neću ni davat jogurt kad vidim da joj se gadi,

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1830
17.10.2013 8:59:45   
sminkret
Jutro! Ja tak odmorna jer sam spavala skoro do 7! A i nosić je bolje pa ga nisam slušala cijelu noć. On sve manje cica, pa imamo jos samo jedno buđenje oko 4. Ali koliko vidim uskoro će i to napustiti. Žao mi je da nije cicao jos koji mjesec, ali opet mislim si, tak je htio, valjda je odlučio biti veliki dečkouser posted image
Evanoi, naši ocito imaju istu upalu. Kak je Noa? Samo budi ustrajna u čišćenju nosa. Kod malih, nos je sve, ako se začepi, odmah problemi. Ja sam mu pekjucer toliko puta usisala nosic i spricala s aquamarisom i fizioloskom, da se naviknuouser posted image prije tjedan danaje vrištao, pa smo ga po troje držali. Sad to sama obavim i uopce ne plače. Negdje sam procitala da tu nema mjesta njeznosti, to se mora obaviti i gotovo. Danas je puno bolje. Dobio almacin 7 dana. Danas gotovi. Mislim da bude ok.
Moj mali danas pravilno pužeuser posted image do sad je kombinirao gmizanje i rolanje a sad puže bas kak treba. Evanoi mislim da su malci bubani jer imje narusen imunitet od zubića a po podu sve grizu i ližu. Moj je opsjednut s pločicama na hodnikuuser posted image
Nelly nadam se da cete srediti kakanje!
Ja bih se zahvalila Jully na savjetima i sto sam pocela heklati. Bila sam razmisljala o tome, a ona mi je sad bila dodatni poticaj, savjetovala me. I mogu reci da to stvarno opusta. Za par sati naheklala maloj traku za kosu sa cvjeticem!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1831
17.10.2013 10:40:32   
evanoi
sminkret, user posted image za heklanje! tko zna, možda vam se i ja pridružim u tome user posted image nekada davno sam heklala, e, pa, ako bih našla malo vremena i prisjetila se... budemo vidjeli user posted image
mi dobili za 5 dana cefalexin. nema temperaturu user posted image da, i mm rekao to o imunitetu i stavljanju sve u usta... a ni vrijeme ne pomaže. jel je i vama rekla pedica da ne smijete van? nakoliko dugo? ma razumijem ako je vlažno i kišno, bakterije se samo šire, ali ako je bura, i ovak lijepo toplo ko danas... ne kužim zašto ne možemo ići van? user posted image user posted image baš bih voljela odgovor na to. taaako me mami van. a sad kad se mali štrumfić probudi, ajme kako će biti nemiran jer mora ostat unutra user posted image
e, da, jesi mu prvo ispumpavala pa špricala ili obrnuto? joj, ja ne mogu zamisliti da mali ne cica noću. mislim, meni bi to itekako odgovaralo user posted image , ali on se ne da... 2-3 puta se budi... grrrr...
i user posted image za puzanje. sad za 2 dana bude ti se i dizao.
moj miš je aktivan i brbljav, da, daze. rekla ja da je brbljaviji kad je buban nego inače. jutros ga ostavim sveg skoncentriranog na podu (dekice) s igračkama, odem u wc pola minute, virnem di je - nema ga. a on već na izlazu u hodniku, sjedi ispred vrata i rukicom grebe po njima. ja mu kažem da ne može ići van, a on: dadadadda... baš sam se smijala. brzinac mali. user posted image
daze, i moj ovih dana s kašicama ko tvoja m. sad sam to povezala i s tim crvenim grlom, možda ga malo smeta. ali tvoja je zdrava, i samo tako nek ostane.
nelly, aj hvala za ove namirnice, korisno je znati user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1832
17.10.2013 10:47:03   
nelly68
jutro mi budni od pola 6 i evo nebi zaspo ma zapravo zaspe on dok ga ja nunam u kolicima čim stanem dreka sad sa mga ostavila na podu s igračkama i baby tv više taj gleda tv nego igračke jučer predvečer moji stavili ledeno doba nismo dugo gledali on je doslovno odgledo cjeli crtić i onda zaspo ja nisam mogla doć sebi user posted image ....SMINKRET user posted image za puzanje sve više puzača al od ovog mog baš ništa što se toga tiče a možda i bi da nije stalno na rukama frajer ja im kažem nemojte ga stalno nosat a sad je naučio pružat ruke pa mu niko ne možee odolit da ga ne uzme i onda štaš....Joj SMINKRET baš super za heklanje ja bi si morala ovih dana suzit nekih gluposti al nemam snage za ništa muči me sto stvari brzo će napunit godinu a bez posla sam šta je doplatak ništa ne mogu svojima bit na teret...a eto malo vam se jadam šta ću...nadam se da će malci uskoro ozdravit jer ovo vrijeme je stvarno ludo...

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1833
17.10.2013 10:53:23   
nelly68
EVANOI tek sad sam vidila tvoju objavu a jadno malo on bi van a ne smije meni je isto čudno da je rekla da ne idete van inače svi govore što više sa djecom van na zrak...i evo dok sam sad ovo pisala mali zove sa poda i već mi je u rukama razmaženko jedan mali još bi on tipkovnicu ccc

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1834
17.10.2013 13:45:04   
BUMBI
Evanoi znači ipak upala grla i atb dobiliuser posted image .nadam se da će brzo proćiuser posted image
user posted image user posted image a za izlaske neznam šta da ti kažem,moža bolje ne ići van dan,dva nego da se bolest razvuče na još duže...
Mi smo jutros malo švrljali po trg.centru.Kupila sam mu još 2 štramplicauser posted image
Za ručak je papao cvjetaču/brokulu/mrkvicu/peršin/proso

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1835
17.10.2013 18:27:06   
nelly68
mi nabavili dukatos nestle jogurtić ali nije bilo u cijeloj Županji drugog okusa osim maline i to samo u dm-u piše od 6 mjeseci ali je malina a po mojoj tablici ide od god.dana jeste vi svojima već dali malinu ja bi mu sutra dala,a danas pojeo kupovnu kašicu hippovu jednu i još pola veću ne znam otkud bolje njih jede a rijetko kad jede kupovne izgleda da samo domaće neće nemam pojma šta radit probat još koji put domaće pa ako ne ide ne ide bolje da jede nego nejede

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1836
17.10.2013 19:21:45   
evanoi
nelly, moj je papao maline baš prije neki dan, kupila mu u plodinama, hr proizvod. zmiksala mu s prosom. u mojoj tablici jednoj piše od 8.mj. ma to ti je samo okvir. user posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1837
17.10.2013 20:36:14   
daze
Nama danas aktivan dan,bile 2x u setnji i beba odma dobre volje.skitnica na mamuuser posted image
Uz to je pojela apsolutno sve sta sam joj nudila.jutros oko 8 nestle jogurt s marelicom,oko 10 za dorucak 2 kruske s prosom,u 16 cikla i batat s tim da ciklu prvi put jede i pun pogodak,sve smazala.popodne u setnji joj kupila hipp za laku noc s jabukom jer sam vidila da cemo se zadrzat u parku i ona fino gledala djecu kako se igraju i sve smazala.dosle kuci tek oko 19 i 30,okupala je i odma zaspala.user posted image
Heklanje,kazeteuser posted image nemam pojma heklat niti me ima ko naucit.a i nisam tip za to,mislim da mi nebi bas islouser posted image
Al zato volim kuhat i pravit kolace.nekidan odlucila pravit onaj fondan ili ticino smjesu za ukrasavanje torte,i super mi uspilo.jos ako se usemim pravit figurice od te smjese definitivno cu M za rodendan pravit neku tortu s likovima koji joj se tad budu svidjali.sad recimo obozava hippa hippa hey i onu pjesmu pets&kids,podivlja kad to cuje na baby tv-uuser posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1838
17.10.2013 21:45:17   
BUMBI
Nelly nemoj se opterecivati s time sto jede kupovne kasice.Moj D je samo te jeo,domace nikad nije htio(vocne),jedino neznam jel ima s tim veze ni dan danas s 6 g nece jesti ni jedno voce.
Daze vidim vi ste danas bas uzivale,superuser posted image a i M je lijepo jela
Ja ciklu nisam nikad dalauser posted image nekako me nije privlacila,nemam pojma.Kako si ju pravila?Kupila onu kao svjezu i skuhala ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1839
18.10.2013 8:05:11   
daze
bumbi ni mene nije privlačila,al mi se učinilo da je nekako uvijek isto povrće na repertoaru,pa sam jučer šetajući po tržnici ugledala domaću ciklu i odlučila probat.skuha se onako u kori,oguli i smiksa.samo joj treba duže da se skuha,oko sat vremena,kad je možeš probost perunom kuhana je.al ja sam stavila u expres lonac i pustila pola sata da kuha i bila je dobra.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1840
18.10.2013 9:12:35   
Jully
Dobro jutro. Kako su nam mali bubani danas?
Mi se prespsvali konačno user posted image od 21 do 8 sa jednim buđenjem zbog dudice oko 4 što je tata riješio u sekundi. Trojke nam i dalje nisu izbile, sve je natečeno, ali Ivano je puno mirniji. Super je sunčano kod nas pa jedva čekamo da se digne rosa da zbrišemo van. Ja imam punu gredicu cikle, nisam ju još spremila user posted image i ne mogu vjerovati da mu još nisam dala user posted image danas to moram ispraviti!
Nelly sa batatima nemaš puno brige. U proljeće kupiš u trgovini batat. Stzaviš u neku plitku posudu malo zemlje i batat utisneš onako vodoravno da do pola bude u zemlji i na toplo. Špricaš svaki dan sa vodom i za nekih 7 dana počne tjerati klice koje se pretvore u mini grmiće. Nakon toga režeš batat tako da možeš po jedan grmić posaditi na svakih 30-ak cm i u jesen klopate domaće batate. Samo pazi gdje sadiš jer je to puzajuća biljka pa zna napasti drugo povrće. Ne ispadnu veliki kao u trgovini, ali meni su puno finiji.
Mame koje imate problema sa kakanjem, dali dodajete maslinovog ulja u povrtne kašice? Mi svakako dodamo po žlićicu, osim kada mu radim pire, ubacim mrvicu maslaca, pa ne stavljam maslinovo ulje.
Sminkret uzmi deblju vunu i heklicu. Meni za kapicu treba oko 2 sata u komadu. Gdje kupuješ vunu? Ova kod mene je jako skupa malo klupko je 14, a veće 22-30 user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1841
18.10.2013 9:54:15   
evanoi
cure, mi sinoć spavali od početka do kraja u troje user posted image maleni se od 20h do 22h probudio 3 puta, to vam sve kazuje. i onda sam ga stavila u naš krevet i ja legla s njim pa se smirio. user posted image desni mu natečene, teško diše... nadam se samo da kad to prođe, da se neće naviknuti na spavanje u 3?!? user posted image
jutros sam ga ipak odvela na sunce ispred kuće, bili 15 min, sunce pičilo u njegov nosić. jer mi unutarnji osjećaj govori da nikako ne može biti bolje u kući u kojoj zrak ne kola kao vani ako bubić nema temp, a vani je prekrasan proljetan dan user posted image nadam se da nisam pogriješila!
aze, s čim si joj zmiksala ciklu?
jully, user posted image za spavanje konačno! user posted image

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1842
18.10.2013 10:21:54   
evanoi
i pitanje: koliko vam je temperatura u kući preko dana?

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1843
18.10.2013 10:59:10   
sminkret
Evanoi, ja ti isto vise nisam pametna dal ici van ili ne. A i mislim da sve to ovisi i od organizma. Ispada da mi je P bas osjetljivi. Popili turu lijeka, izgleda dobro, izađemo jucer van (izlazili i ovih dana, pa sam ga u srijedu ostavila nutra jer je opet hrljio) po idealnim vremenskim uvjetima i on ipet hrlji, navecer kasljao. A i meni instikt govori da je vani bolje kad je bez vjetra, ugodna temp. I onda se sjetim Nelly koja je zabrinuta jer N vise voli kupovne kasice, a moja mala samoto jela, juhu sa godinu i pol tek, a i kupovne kasice pola one male, vani po svim uvjetima. A skoro nikad bolesna, i kad je, organizam se sam izbori, prođe bez lijeka. A P tak lijepo jede i sav je mimozasti. Pa sad ga znajuser posted image
Jully, i kod nas toliko vuna dojde. Skupa je. Moram malo uhvatiti vremena da se tome posvetim, ali kad mi prođe. Jedino se isplati preko ebaya kupovati igle za heklanje, kod nas kupila vel 2.5 za 26kn, a sad narucila svih 5 komada vel. od 2.5 naviše za 3 dolara!!!
Koliko sam shvatila Bumbi i Daze najvise sopingiraju user posted image Bas vam zavidim!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1844
18.10.2013 11:00:54   
sminkret
Temp je 22 stupnja kod nas minimalno u stanuuser posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1845
18.10.2013 11:31:43   
sminkret
I da ne zaboravim, jucer prvi put papao keksiće, onak sam. Kupila mu one hippove, bas se tope u ustima tak da nema straha od gusenja. Natrgala mu i on si uzimao i papaouser posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1846
18.10.2013 12:44:41   
sax52341
Evo gospon spava pa da se javim, da ne ispadne da vas samo citam...
Evanoi kod nas je uglavnom izmedju 20 i 23, po noci izmedju 18 i 20, a kad je kupanac iznad 23.
Jucer smo bili 3 sata vani bas je bilo lijepo suncano, samo vratili smo se oko 6 i po a onda vise nema sunca pa je bilo hladnije. Mislim da cemo morat pocet sa jaknicama i rukavicama.
Za ciklu se i ja spremam dat, kupila je ali jos uvijek ceka da dodje na red. Narucila ga danas kod pedice na kontrolu, idemo 28-og, jedva cekam da vidim koliko je narasao.
Jucer mi je brljavio za rucak, nije htio povrtnu kasicu. Pa sam mu dala jogurt i malo voca pa za veceru povrce i nestle puding. Desni dole su mu naotekle ali nis jos nije izbilo...
Evanoi njemu sad treba vasa blizina, don't worry, kad prizdravi vratit ce se u svoj krevetic, tako je bar moj kad je imao temperaturu. Ja sma ga tada isto vodila van na zrak, ali ne medju ljude. I meni je bilo logicno da je bolje vani nego u zatvorenom, dok smo bili vani ostavila bi da se stan prozraci i to je to.
Danas mu idem kupit rukavice, deblju trenerkicu i podstavljene hlacice. Nadam se da cu uspjet nesto nac. Rukavice sam kupila u Zari i H&M ali te su jako debele pa trazim neke tanje, a hlacice i trenerkica nam trebaju za van, za doma mislim da su mu ok i one tanje. Kako ih vi oblacite za po doma a kako za van? I sta cete nabavit za zimu, jednodjelni skafander ili jaknicu i hlacice odvojeno? Razmisljam se sta je prakticnije i u cemu ce mu bit ok hodat jer pretpostavljam da ce onda nase zimske bebice biti hodaci...
Bubanci brzo nam ozdravite dok jos ima lijepog vremena!

M 29.12.2012

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1847
18.10.2013 16:54:06   
evanoi
da, i kod nas je između 20 do 23 max.a za spavanje oko 19, sad kad još nije velika zima. ma koja zima, pa danas je bilo kao proljeće!tako toplo da sam išla s bubićem vani, tražila sunčane stazice, nikog nije bilo (tako da valjda ne može pokupit nekakve dodatne viruse i štetočineuser posted image ) i nosić mu bio na suncu. uživao je. nadam se da sam ispravno postupila. i , sax, hvala, da, imaš pravo, to je ono u što i sama vjerujem, ako mu treba naša blizina, ugodimo mu, ništa ne traje vječno. nego se uvijek plašim(o) svog komoditeta. ali bit će sve ok. danas jeli blitvu/krump/puretinu.
evo ga, alarm, spavao pola sata, odoh... kiss user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1848
18.10.2013 19:34:33   
sax52341
Evo me sa izvjestajem, kupila hlacice u idexe-u ---jedne hlacice i jedne traperice i u benetonu rukavice. Trazila sam rukavice i u nkd i u kiku - tamo su jeftinije ali su im ostale samo boje za curke....
Setali smo od 2 do 6.bas je bilo lijepo vrijeme. Grad je bio pun ljudi sve je sa zanimanjem gledao i primjetila sam da se radje smjeska ljudima sa svjetlom kosomuser posted image bili i u parku na ljuljacki, cicao je od veselja. Izgleda da veceras ide opet kasno spavat jer jos uvijek spava...

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1849
18.10.2013 21:33:46   
sminkret
Sax onda bi se tvoj jako smijao mom plavušanuuser posted image
Nego, razmisljala sam o skafanderu i zim.obleki. Evo mog iskustva s curkom; prohodala je oko 20.1., super cvrsta i sve, ali nije hodala po snijegu tj., imala je skafander i ja sam je drzala jer po snijegu i ja smijesno hodam a kamoli mali šetač, tak da nije nesto posebno setkarala po snijegu, a i kad razmislis u tim debelim hlacama je jos teze hodati. Tako da sam ja definitivno za jednodjeli skafander da im bude toplo u kolicima i na sanjkama. Kad su bili ocisceni pločnici onda sam joj radije oblačila termo hlače tako da je mogla lakše hodati. Jedino ako bude ova zima opet trajala do 15.4.user posted image nonsa bi trebalo investirati u puno zimske obleke. Moj bu taman proljetni šetačuser posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!