Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 11.10.2013 13:39:33
|
|
|
|
sax52341
|
Da dobili smo psica, trebalo je potrosit odredjen iznos za neku nagradu, tako da smo dobili kockice i tog psica od fisher price-a. Marin ga voli, pjeva, prica, npr pretisnes na uho pa on kaze uho... Ja mjesam voce sa svjezim sirem npr tako da stavim jednu srednju bananu i zlicu sira. Probali smo rinfuzo i latusov i tonkin i vindijin polumasni, sa posnim nije bilo tako fino. Ponekad dodam i malo obicnog jogurta. Stose griza tice ja sam mu kupila onaj mali plavi paketic sabebom nacrtanom gore, a probala sam imilupin griz, na njemu pise da je od 6 mjeseci. I moj tako reagira na ne, a jos se vise smijei ako mu prstom zaprijetim... Mi jos nismo na cisto kamo ce M kad pocnem radit, najprije uzimam godisnji a mozda i za pocetak budem radila skraceno tj 4 sata. Dali smo molbu u drzavni vrtic pa ako bude mjesta ce ga uzet u prvom mjesecu a ako ne ide u privatni ili kod tete cuvalice.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 12.10.2013 11:55:11
|
|
|
|
Jully
|
Mi griz koristimo frankov instant, gotov za 3 minute. Još nije probao mlijeko, a ni ne bude do jaslica. Kod nas su natječaji za sve vrtiće u 5. mjesecu i dobili smo samo privatni. Cijena mu je 1700, ali prijavila sam boravište kod svekrve pa nam je 500 (grad sufinancira 1200). Čuvaju nam mjesto i mislim da će biti najmlađi Sljedeći mjesec moramo već vaditi papire za vrtić, ufffff kako mi je to proletilo. Da se pohvalim, uspili su mi batati u vrtu i Ivano ih je smazao 2 jučer sa keksima za večeru a za ručak je klopao puretinu kuhanu u mom domaćem paradaiz sosu i tjesteninu šarafe bez miksanja. Bio je oduševljen i žvače ko veliki.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 12.10.2013 14:29:23
|
|
|
|
BUMBI
|
za nasu nemammaste Evanoi stavim jednu bananu i 2 male zlicice sira,kupim.onaj u rinfuzi.K.m mlijeko kupujem Dukat trajno 2.8masnoce,a griz isto taj Franck. Danas je papao mrkvicu/cvjetacu/tikvicu/krompir.Sad p(rije spavanja popio jogurt citrus mix(limun i naranca) i taj mu se svidio
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 12.10.2013 21:11:01
|
|
|
|
evanoi
|
mi danas papali mrkvicu/cvjetaču/krumpir/teletinu. mama zadovoljna količinom koja je otišla u trbuščić kupila mu i ja griz od milupe, papao nešto, samo ne vidim razliku jer i tamo ima glutena kao i na onom na kojem piše od 12.mj. tako da ću sljedeći put kupit taj plavi ili franckov, ipak su jeftiniji. sutra ćemo probati rižolino s mojim mlijekom. daze, si počela s mliječnim kašicama; izdajaš se ili kupuješ AD? ja ću se izdajati, a kupili smo i rižino mlijeko. danas ja bila u gradu, a mm s malenim, uživala sam što nisam morala juriti doma jer više u to vrijeme ne cica već papa kašicu naručila sma mu slatku sova pletenu kapicu s onim pletenicama za zimu. baš se veselim obući mu je mi sinoć imali mali problemčić, oko 23h se zbudio i u roku 10 min par puta se budio, na kraju smo ga stavili k nama do sljedećeg cicanja oko 2-3h. booo.... zubići? ružni snovi? tko bi ga znao jully, za malenog gurmana i mamu pravu vrtlaricu!!!
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 12.10.2013 21:39:55
|
|
|
|
sminkret
|
Svi klinci su super njupalice! Moj P na kraju bolestan. Bili u cetvrtak kod doktorice, mala na kraju nije tak bolesna, a on koji mi nije izgledao tako, ima jaku upalu grla. Dobio antibiotika ona ne. Inace nije tak los, samo ove dvije noci cendra. I mala je vec puno bolje. Inace, mi je ovaj tjedan grozan s dvoje bolesne djece... Valjda ce te bolestine od nas otici. Inace ima 8300 g Pitanje za sve, da li sve imate domaće voće i povrće? Za Jully, Evanoi, Nelly znam, pa čitam sto sve papate, a meni se cini da jedemo jednolicnu hranu kad jedemo samo ono domaće sto imamo (krumpir, mrkvu, tikvicu, jabuku). I sad ono famozno pitanje - da li je bolje jesti svježe kupljeno voće i povrce nepoznatog porijekla ili kašice koje "kao" garantiraju da proizvodi nisu prskani? I ja mislim poceti sa sirom kad ozdravi (sad se ne usudim da ne bi kakvu reakciju povezalii s lijekom). I zasto se prije proba sa sirom nego jogurtom? Puna sam pitanja!
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 12.10.2013 21:41:57
|
|
|
|
sminkret
|
I ako se pitate kak nista ne znam a prolazila sam to prije 4 godine, jednostavno, mala nista nije htjela jesti osim mlijeka i vocnih kašica! I još dan danas mudruje, a Pavao je prema njoj pravi gurman!
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 12.10.2013 22:18:25
|
|
|
|
daze
|
Evanoi pravim na ad mlijeku,probala se izdajat al ne ide.prije sam mogla po 200ml izdojit,sad jedva navucem 60 a to mi malo.tribala sam skladistit prije dok sam mogLa,jbg ko je zna da sad necu moc.tako da sam kupila neko hipp ad mlijeko i pravim joj u 200 ml vode plus stavim rizine pahuljice.vidila sam da imaju neki hipp za laku noc u kutiji sta se .ute s vodom isto samo unutra valjda ne triba dodavat zitarice jer vec imaju pa cu to kupit kad ovo potrosim. Mislila sam se ocu kupovat rizino mlijeko pa sam na kraju odustala,neznam ni ja zasto.doduse znam al me sramota rec ma radi se o tome da mi se doma vise svi rugaju kako sam opsjednuta prehranom,samo govorim to ne smije,to nije zdravo,nista prije godine dana...i mama i mm i sestre mi se vise smiju.doduse,niko mi se ne usuduje otvoreno prigovarat jer sam im vec davno rekla da je to moja odluka,al onako kroz pricu .i pokusavaju dat do znanja da pretjerujem.pa sam eto popustila i za tu mlijecnu kasicu kupila ad jer kontam ionako jos uvik dosta doji i vidim da joj ne smeta jer nakon tih 200ml ona jos sisa da se uspava Sminkret do sad sam se snalazila,nabavljala domace i pokusavala joj davat dok god ima.nesto sam zamrzla al sve je to malo.svog imamo voca al povrca nista tako da cu ove zime kombinirat to sta imam zamrznuto,skompala sam se s bakicom na pazaru koja valjda ima svoje domace pa nesto kupim i kod nje.a ako ne budem imala kupit cu kasice,draze mi je to nego tajlandska tikvica Zar vec mogu sir dat?s cim ga kombinirate?
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 13.10.2013 0:00:38
|
|
|
|
sax52341
|
Ja sam prije dala jogurt pa tek onda svjezi sir, nije bilo namjerno, tako nam se poklopilo, svekar mu dao da proba malo jogurta decku se svidilo i nije bilo reakcije pa smo nastavili sa jogurtom. Ja sam imala domaceg voca i povrca i to sam smrzla, a sad na zimu mislim da cu kombinirat ili cu kupovat smrznuto, ili na trznici kod kumica (kad kazem da je za bebu uvijek mi kazu da li je domace ili ne i proberu mi ono bolje ) ili cu kupit neku kasicu pa nju iskombinirat sa necim kuhanim. Vjerovatno mlado povrce ili povrce sa rizom. Uglavnom te povrtne kupim samo one za 4 ili 6 mjeseci. Mi probali zutanjak,dala sam mu malo samog i u kasici, svidilo mu se i nije bilo reakcije, dala sam mu kuhanog i to otprilike jednu cetvrtinu. Kada su vas pedijatri narucili na kontrolu, sa punih 9 ili 10 mjeseci? Ja se vise ne mogu sjetit kad nam je rekla da dodjemo na mjerenje
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 13.10.2013 6:44:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo nas ranoranioca Zadnje 2 noci dobro spava pa mi se nije tesko ustati.Sad se igra i gleda baby tv,a ja pijem kavicu. Sminkret zao mi je sto ti je P bolestan,nadam se da ce brzo proci. Ja sam isto prvo dala jogurt,pa onda sir...daze a sir sam dosada mjesala smo s bananom. Sto se tice povrca,mi smo nesta imali u vrtu,a nesta kupovala na trznici a nesta u trgovinama.Nisam mu uopce probala dati povrtne kupovne,a ni nece.Kupovat cu u trgovini,ko mi garantira da je to na trznici domace...a znam neke mame koje su kupovale smrznuto povrce pa to kuhale(ali iz razloga sto se brze skuha) Sax mi u pon ili ut idemo na vaganje,s 9 mj kojih je jucer napunio Nama se onaj osip bio povukao nakon 2 dana mazanja s onim ljubicastim i jucer vidim opet da ima pa smo se opet namazali. Sax super i za jaje sto ste probali i sto mu se svidjelo
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 13.10.2013 14:17:47
|
|
|
|
evanoi
|
ma i ja ko bumbi, nešto imam svoje, nešto mi daju susjede domaće, a ono što memam kao npr.cvjetaču kupim u trg ili na trž, ovisi gdje se zateknem neću kupovati gotove kašice, jedino ako negdje putujemo. a kako ste davale jogurt, sax, bumbi? običan bijeli jogurt, sam? kao neki međuobrok? mi smo bili na zadnjoj kontroli sa 7,5 mj i onda nam je rekla da se vidimo kad bude imao godinu dana. ne idemo prije, dakle. a vi? sax, tvoj super papa i vidim ja da mu je sve fino, neće biti kompliciran kako malac, sminkret? nadam se da je ozdravio
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 13.10.2013 21:13:19
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja dajem Dukatos(kremasti obrok),a zavisi kako kad mu dam,nekad umjesto voca popodne ili ako malo voca pojede onda mu i to malo kasnije dam.Bas ga voli,cijeli pojede.Bas cu mu sutra dati,nisam dugo.I svaki dan pije vocni jogurt Mi sad s 9 mj idemo na vaganje i mjerenje L ce me izluditi s svojim ne spavanjem,a sad opet i s uspavljivanjem Jako malo spava preko dana i onda se jos i preko noci budi,a i teze zaspi...mislim da mu je to sve povezano i da je umoran... Danas je jeo mrkvicu/luk/krompir,dukatino(s svjezim sirom)i predvecer mu dala neki Nestle griz-keks kao puding nesta
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 14.10.2013 10:32:00
|
|
|
|
evanoi
|
moj koko jučer probao malinu. pojeo oko 120ml, malo mu bila kiselkasta. kasnije je popapao još toliko mog mlijeka s rižolinom. ručki su nam konačno počeli ići. jučer jeo cvjetaču/krumpir/mrkvicu/tikvu/piletinu. a sinoć ste mi sve bile u mislima ovaj mali se budio svakih sat vremena, ak ne i češće. kad je bilo 2 ujutro, mi pomislili da je već 8 koliko nas izmorio. udri u plač i ništa ne pomaže, jedva ga cica smirila. pa šta mu bi???? ja se stalno tješim: zubići žele van. ali i ovo jutro se probudio nasmiješen, a zubića nigdje ne moram ni reć da smo ga već u pola noći strpali k nama u krevet jer više mi bilo dosta ustajanja. i po danu mi nervozan. jučer spavao 2puta ukupno sat i pol!!! bubica brižna malena. bumbi, šta misliš, ide li još koji zubić i tvom malom ?
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 14.10.2013 11:43:20
|
|
|
|
nelly68
|
bok cure nije me dugo bilo ovaj malac zezu uspavljivo se na rukama sad smo oped hvala Bogu prešli na kolica mi smo isto domaće zamrznili pa to jede al zaliha polako ne staje pa ću vjerovatno na tržnici kupit od baka nešto od svoje bake e a za povrće znam da je najkvalitetnije u interšparu kad je Noicin tata neko vrijeme vozio hladnjaču njima ide prva klasa a NTL-u druga...kupovnu mu dajem jedino marelicu jer ga lijepo otvara i da oped neće da kaki manje jede i slabo pije pa ništa čudno tako da je na meniju marelica a jučer smo jeli proso i šljive pa sam mu oba puta dala bez povrćasmo bili jučer...Jer bi onda već smio jogurt?JULLY moji su htjeli sadit batat pa smo čuli da treba posebna briga oko njega di si nabavila sjeme?DAZE ja baš htjela kupit rižino mlijeko po tvojoj preporuci a sad ti nećeš ma mene moji isto zezaju da mu dajem ptičiju hranu to zbog prosa a ove u dm-u rekle mami da ima više vrsta da vidim sa pedijatricom koje da mu uzmem a ko će nju pitat za penziju je neće me ni skontat o čemu pričam hahaha e i mi idemo sa 9 mjeseci na pregled vaganje i to...SMINKRET nadam se da je malecki bolje...EVANOI jadan mali štrumfić moguće da su zubići ali moj je bio nervozan baš dosta 2 dana i onda sam mu skužila zubić i eto imamo samo 2 ostalima ni traga nadam se da će brzo izbit i tvom Noici da mu bude lakše...tvoj mali pravi pustolov ja svog uopće ne mogu zamislit da puže
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 14.10.2013 20:12:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Evanoi vidim i kod vas veselo...ja se nadam da su i kod nas zubići u pitanju i da će biti uskoro sve normalno.Baš jako slini,a bio je prestao kad su mu izbila ova 2.On je danas preko dana spavao manje od 2 sata ,ja neznam kako on uopće izdrži.Još je danas bio i dobro raspoložen. Danas smo jeli puretina/brokula/cvjetača i banana/jabuka/jogurt(Dukatos)
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 7:37:28
|
|
|
|
daze
|
ooo jutros smo prije Bumbi i L budni,šta je reć sax mi svaki mjesec idemo na kontrolu,samo u 7.mjesec nismo bili kad je ped bila na godišnjem.i stalno neka cjepiva,da vam pravo kažem pojma nemam više protiv čega je cijepi iako mi žena svaki put objašnjava. Bumbi i M je počela manje spavat preko dana i kraće,a taman sam navikla da spava 3 puta.sad ujutro odspava oko 9 nekih 45 min i još jednom popodne sat,sat ipo.i prema tvojoj preporuci sam sinoć kupila dukatos,danas popodne ću joj dat pa ćemo vidit jel joj se sviđa evanoi za Nou,da je konačno počeo jesti ručkove.a to što ste imali neprospavanu noć,ja isto uvik mislim da je od zubiju,neznam šta drugo može bit. nelly eto vidiš,ja preporučavam rižino mlijeko a ni sama ga nisam kupila ma to su meni preporučile žene na zdrava prehrana djece,pa ja okolo širim informacije. lijepi su dani pa smo stalno u šetnji, M baš gušta tako da se trudim iskoristit dok mogu.iza prvog jutarnjeg spavanja prošetam do male tržnice u kvartu,kupim sve za ručak i onda popijemo kavu s mojom jetvrom i njenim bebanom koji ima 6 mj.dok dođemo kući,skuham ručak nama i maloj,jedemo i onda u krevet.najčešće i ja legnem s njom popodne jer sam navikla i prije nego sam rodila popodne spavat tako da mi dobro dođe M se sve više trudi puzat,non stop se iz sjedećeg postavlja na sve 4,baš lijepo izvuće nogice al i dalje ne mrda s mjesta a ako se nađe blizu nje nešto za šta se može uhvatit digne se na koljena i onda je sva sretna,pa pokuša se popet na nogice al to završi padom na nos.zadovoljna sam jer se trudi,prije je bila puno pasivnija.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 9:30:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Daze bili mi budni ali se nismo javljali jutros Noć nam je napokon mogu reći bila super.2 puta se probudio za papti i nastavio, time d aje prvo buđenje bilo teko oko 1.30,a drugo 5i45 i onda još malo drijemao pa se ustali.Tako da stalno bude nebi se bunila i nije mi se uopće onda problem ustati tako rano. Vidim da i tvoja M ne spava nešta dugo preko dana Moj L obožava Dukatos,nadam se da će i M Mi bili na vaganju...10300 kg,77 cm,glavica 47.5 pedica zadovoljna.Rekla da mižemo uvesti i teletinu,grašak i mahune,i limun i naranču.Tek nakon rođendana uvesti bjelanjak,pa nazvati ako nema reakcije da dođemo na cjepljenje L mi neće biti visok kao braco,sad sam baš gledala u D radosnicu,on je sa 7 mjeseci imao 9750 i 78 cm
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 13:27:11
|
|
|
|
daze
|
Bumbi kako nece,pa ima vec 77 cm i jos za spavanje i kilazu.bome,nije ti ga lako nosat
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 14:32:29
|
|
|
|
nelly68
|
bokić evo kod nas je isto lijep i sunčan dan ne bunim se na njegovo spavanje preko dana odspava po 2 puta i to po sat i pol do dva...eto oped se muči sa kakanjem ja stvarno mislim da to više nije normalno već drugi put u tako kratkom vremenu pa ne znam kako ga hranit jedan obrok je povrće a drugi uvijek voće što otvara i oped problemi nisam više pametna sad mu dajem marelicu oba obroka da više riješimo to al nije i zašećerene kamilice i sve samo da riješimo al eto ništa sirupić mu ne pomaže čepiće u ljekarni nedaju i eto di smo tu smo...DAZE za curu što bi puzala ma Noa ništa on se uhvati meni za majicu i ustaje na nogice i onda se kesi već više od tjedan dana neće uopće dudicu glumi velikoga..BUMBI ti baš imaš pravog frajera,šta si rekla za dukatos da je više kao jogurt ili sir nešta ne znam zaboravila sam a ne idem po trgovinama često kod nas ga u selu nema???
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 15:42:36
|
|
|
|
evanoi
|
cure, mi smo mali bubanići, čini mi se. mali kašljuca kao da hropće. baš neki žnj kašalj sutra sam ga naručila kod pedice. to nam je prvi put možda zato nam on ne papa, opet sinoć večerica slava, danas ručak ajme, ajme. i onda ja čujem kako priča... grlo... grrr... nadam se samo da ga neće jako boljeti po noći da si može odspavati nelly, vi baš mučite muku nazovi pedicu ili patronažnu pa ih pitaj za svajet, možda šta pametno kažu. daze, pošalji ti mrvu k nama pa će ju noica svašta naučiti. sad je otkrio špajzu i tamo se gura čim otvorimo vrata danas nam stigla kabanica više nema ostajanja po kući kad je kišica bumbi, ti imaš malog medu neka, samo nek je zdrav!!!
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 18:12:55
|
|
|
|
daze
|
nelly M ima problema sa kakanjem ko i tvoj Noa,otkad smo uveli dohranu stolica joj je tvrda pa se muči znači,ona se uspije pokakat al skoro svaki dan muka,pa često zna plakat dok se ne pokaka.neznam šta bi ti rekla,i ja se trudim kombinirat namirnice koje otvaraju u svakom obroku tako da bar malo omekša da se ne muči.imamo domaćih šljiva,al mislim da će joj se zgadit jer joj ih stavljam u svaku voćnu kombinaciju,pa prokuham šljive i jabuke i dam joj da pije taj sok itd. joj evanoi,baš mi je žao što ste bolesni.nije ni čudo,promjena vremena je strašna,čas vruće čas hladno.nadam se da će štrumfić uskoro bit bolje.ima li temperaturu? ja maloprije došla doma,išla u cityja s kumom i njenom malom u shopping,M ostala s bakom jer je taman zaspala kad smo se dogovorili.al bila joj dobra,pojela ručak kad se probudila i igrala se iako me nije bilo 3 sata.šta da vam kažem,kad pustite žene s novcima u dućane najviše su profitirale M i kumina mala,naravno al ni mame misu ostale kratkih rukava
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 19:59:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Nelly Dukatos ti je kremasti jogurt...a što se tiče kakanja i mi imamo problema,uvijek mu je tvrda stolica i dosta se muči dok se pokaka Evanoi baš mi je žao što ste bubani ..javi šta je rekla pedica Daze super za šoping i što je M bila dobra baki
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 20:32:25
|
|
|
|
nelly68
|
evo konačno je uspio kakat i izgleda da mu kamilica pomogla i zadnji put kad je pio je taj isti dan uspio,znam da je mali još za šećer uopće al kad ga jadnog muči i izgleda pomaže zanemarit ću to čak sam spremna odustat od povrća i ne davat mu svaki dan kad kombinacija voća i povrća koliko sam čitala ne ide,a moram potražit koje povrće otvara pa se držat njega jer ga ne mogu gledat da se tako muči strava toliko se jadan napreže a ne ide....EVANOI nadam se da će vam kašalj brzo proć i da neće bit gore ...DAZE meni se isto čini da je to od dohrane al od kad ima 2 obroka dok je bio jedan bilo je ok super da su cure profitirale ....BUMBI hvala ti baš bi onda taj i mi prvi probali
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 20:42:08
|
|
|
|
evanoi
|
nema temperaturu, ali sad mu počeo i nosić curiti. da ne kašljuca, rekla bih - zubići (kojih nikako nema). ali kašlje sve gore.dobro da sam jutros zvala - još sam se dvoumila, kao da mi ne kažu šta oduzimam vrijeme kad je mali jednom zakašljao. ali baš mi je bio mrki taj kašalj i vidim ja da sam dobro napravila jer je sve hriptaviji. joooj, sminkret, jel i P kašljao? je li mu bolje? gdje si ti uopće? nadam se da su klinci bolje! bome, daze, nije tebi loše. a ni M samo nek ste se izšopingirale. nama stigla kabanica na mickey mousea, slatka je, taman sutra kod pedice u njoj kad govore da će opeeeet kiša bilo fora kad je paket stigao: ja nisam odmah čula poštarku, a stara susjeda (koja čuje i vidi sa svojih 85g bolje nego svi mi okolo uporno hoće preuzimat naše pakete, ali poštarka ne da) odmah da šta je to stiglo, da je nagovarala poštarku da preda njoj, ali nije htjela popustit, da sigurno je to neka na zamjeni za porodiljni pa ju je strah da ne pogriješi.... ugl, cijela priča ) aj,nelly, napiši koje povrće otvara kad saznaš
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 20:42:42
|
|
|
|
sax52341
|
Moj je sto se tice kakanja cista suprotnost, dok je bio samo na bocici kakao je samo jednom tokom dana a sad 3-4 puta. Primjetila sam da mu je samo malo tvrdja stolica kad papa spinat ili mrkvu u vecoj kolicini.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 15.10.2013 21:29:38
|
|
|
|
sminkret
|
Cure, jakoo sam umorna, pa samo da napisem ukratko. Evanoi, moj ti je onak bas grdo "hrljio", bas ga se culo. I kaj je najgore, danas je 5.dan na lijeku i poceo opet! Jedina je razlika da sad mogu izvuci nesto tog gustog gnoja iz nosica, proziran je. E sad, ili ga nesto novo uhvatilo, ili mu se tek sad pocelo cjediti i gusnuti iz sinusa. Nisam pametna!! I krivim zube, slina tece u potocima, doslovce. Tak mu prvo bilo jer ga grlo mucilo, a sad opet krenulo. Eto... Podbradnjake cijele dane sušim. Za kakanje slušajte savjet od Jully, ona je to meni savjetovala, i ja mislim da to pomaže. Svaki dan pojede bar jedan jogurt baby yogo od NEstle. Od onda kaka svaki dan po tri puta. A mucio se isto, i isprobavala razne kombinacije voca. A sad jede i bananu i sve drugo, i krumpir, i kaka. Probajte, skoditi ne moze! Bumbi, super ti je malac!!! (Velikac )
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!