Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.7.2013 8:16:45
|
|
|
|
daze
|
jutro taj nuby nibbler zvuči super,jel skupo? cure,kako vaše bebe sad spavaju?M ima neki ludi ritam,izludi me svaku noć(odnosno jutro) sa svojim buđenjem oko 3 ujutro,nije gladna jer se najede i onda brblja u krevetiću po sat vrimena i neda meni spavat i onda opet jutros budna prije 6 i "drži govore" i neće više da zaspe.mislila sam da joj je možda rano ić spavat u 20h pa je sinoć držala budnu do 22,a ono jutros opet ista priča. a po danu odspava kroz jutro 2 puta po pola sata i popodne od 2-5 ako ja legnem s njom,a ako je ostavim samu probudi se nakon sat vremena i opet je grintava oko 5. idemo sad na plažu,kad je već uranila da bar iskoristimo jutro
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.7.2013 8:45:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Daze super ti je tickerić i slikica Sto se tiče spavanje,meni L zaspe oko 19.30-20.00,nekad i prije i imamo 2 buđenja za jelo,nekad i koji put više za pričanje ,i onda buđenje između 5.30-6.00,nekad i 6.30 i sad sam se na to već navikla.Što se tiče tog da ostaviš duže navečer budnu kod mene nije prolazilo ni s D,probala par puta i onda opet ujutro u isto vrijeme buđenje,tako i mi je bolje da ranije zaspe.Tako će i L vjerovatno. Taj Nuby ja mislim da je negdje oko 60 kn,nisam sigurna.Ne čini mi se loše,ali mislim da ja to neću kupovati tj.da to L nebi htio...
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.7.2013 12:30:09
|
|
|
|
seraphyme
|
meni nije skupo, 55 kn sam platil
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.7.2013 13:05:45
|
|
|
|
nelly68
|
baš ću pročaćkat po internetu da vidim taj nuby i di ima za kupit....moj Noa evo tek unazad par dana fino drži igračke u rukicama i prevrće al novine najviše voli gužvat i mekane zvečke jer zvone valda sav mi je smiješan počeo je nabrajat a i e i vrišti puno to sve unatrag par dana...EVANOI baš ste se super organizirali DAZE i moj N ima jako čudan ritam spavanja isto se navečer budi oko 2 pa oped oko 6 ali preko dana zna dosta odspavat evo jutros jeo u 9 i 10 i zaspo oko 10 i buđenje oko 12 i evo još je budan igra se...a navečer kasno zaspe kupanje oko 8 ili 9 kako kad jede i zaspe tek oko 10 ili 11 i onda idem i ja s njim odmah
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.7.2013 20:51:23
|
|
|
|
evanoi
|
moj ide u krpe oko 20:30. i to mi je super. ali ovih se dana budi za cicanje svakih dva sata! danas je po danu spavao samo 2 puta! ali oba puta po dva sata, tako da je i to super! e, još kad bi se i manje budio noću... ali nema veze, kažem, glavno da je zdrav! i danas mu dala kašicu kruškicu... ajme, kako je fino poapapo. rekla sam da ću se strpiti još par tjedana, ali mali je nećak papao puding, a ovaj moj ga je tako čeznutljivo gledao pa ništa, mm nagulio kruškice, mix i papica bila gotova i za malog njapića
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.7.2013 7:55:38
|
|
|
|
sminkret
|
Cure, Nuby za papati voće imate u Kozmu za zamjeniti bodove (u prodaji nema u Kozmu) https://moj.kozmo.hr/Rewards/GetRewardDetails/222 Ako kupujete tamo, isplati se uzeti za bodove. Meni su preko ceste pa često skoknem tamo, i bodovi se jako brzo skupe, pa sam malcu vec puno toga uzela. Evanoi, eto vidis da ti je Noa itekako spreman za žlicu , zasto bi mu uskracivala kad mu se to tak sviđa, samo naprijed!!! Ja mu naribam na onom najmanjem ribežu 3 kruškice i jabuku i mali pojede sve! I nikako mi nije jasno kako uz tolike kruške on tvrdo kaka i muči se?! Danas mu idem kupiti sokic od šljive, možda ga spasi muka. Jucer smo bili vani, pa sam uzela sa sobom kupovnu kašicu mrkva i jabuka, koji vrisak veselja kad je vidio. Svi se smijali. Mozda i ja konacno imam izjelicu! Nelly, nasi klinci su uvijek bili tu negdje po velicini. Samo da nam zdravo rastu! Moj P se budi oko 6, i dalje cica svaka 3 sata. Popodne oko 4,5 dobiva kašicu pa onda cicanje pomaknemo sat kasnije. Zaspi negdje oko 21.30. I ima onaj noćni obrok oko 3. Po danu je kakav takav red spavanja. Sve ovisi koliko smo vani. Jer on u kolicima vani spava. Znači, ako sad ujutro odem van u 9 i budem vani 1 sat ili 3 sata, on bude manje više toliko spaval. Tak da tu ne mozemo napraviti rutinu.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.7.2013 9:03:12
|
|
|
|
BUMBI
|
evanoi vidim N je definitvno spreman za kašice Samo ti njemu daj kad mu se svidjelo Nisam znala da to nema u prodaji u Kozmu već samo za bodove,mene rekla jedna..ja baš ne idem tako često u Kozmo p ni nemam baš bodova,ali većsam rekla da mislim da to neću kupovati,ali nikad se nezna Meni L sinoć kad je zaspao počeo toliko jako plakati jedno 10 min ,baš smo se prepali,ali hvala Bogu smirilo se i više se nije budio i tako plakao.Možda je nešta sanjao...
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.7.2013 11:57:53
|
|
|
|
evanoi
|
sminkret, a ti njemu naribaš i onda on to naribano papa na žličicu? to bude definitvno kruta hrana, onda? ne kašica, ak sam dobro shvatila? ja mu smiksam kašicu s malo vodice. ma budem mu davala, da, sad imam domaće kruškice pa ćemo polako s njom... a stvarno mu paše... otvara usta čim vidi žličicu bumbi, nama se zna desiti da zaplače u snu, ali onako, jedan urlik da se prepadnemo, ali to traje baš par sekundi... moguće da je nešto sanjao, bubica čupavi cure, jel vaši klinci zaspu s dudicom u ustima? vadite li ju onda ili ju puštate? naš uvijek zaspi s njom i mi mu je pustimo pa ju nakon nekog vremena on sam izbaci...
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.7.2013 15:37:07
|
|
|
|
nelly68
|
EVANOI super je noica jučer spavo za kašicu samo nak uživa malac kad mu je tako fino...Moj Noa baš prati kad jedemo sad pijem sok od baze a on prati cijelo vrijeme od stola do usta,kad se smiju dat ti domaći sokovi bebama?SMINKRET u pravu si najbitnije da su nam zdravi nek su i zloće ako moraju bit samo da su zdravi...i moj Noa je isto tako par puta znao i to isto jako se rasplakat u snu i onda ga moram uzet i nosit malo a spava i plaće,zaspe sa dudicom većinom osim kad je preumoran,zaspe i sam ju izbaci kad čvrsto zaspe ili mu ja izvadim al samo ako zine jako pa mu ona ni nema svrhe
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.7.2013 20:39:18
|
|
|
|
seraphyme
|
imamo prvi zubić
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.7.2013 20:50:27
|
|
|
|
evanoi
|
za zubić, seraph! nelly, ma nisu oni zloće, oni su naši mali medeki koji ne mogu stalno biti savršeni
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 13:47:59
|
|
|
|
nelly68
|
pa za prvi zubić...Ma ja to tako njima od milja ma super su nam...Sinoć moj Noa prvi put zaspo ranije okupali se u 9 jeo i zaspo i buđenje oko 12 jeo zaspo oko pola 4 i onda ustanak oko pola 8 kad je jeo baš sam se začudila da je zaspo i sad evo spava EVANOI koja vam je sljedeća namirnica na redu?Vidila sam tvoju temu za kašice i super mi je ona ideja da se smiksa pa zamrzne možda probam i tako...jel bude puno vode od leda kad se odmrzne?
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 14:42:08
|
|
|
|
nelly68
|
evo ja sam našla popis ljekarni gdje ima nuby nibbler http://www.nuby.hr/index.php/gdjekupiti ...nez jestevidili da sam stavila slike od svog Noe neki dan da vidite kako je narasto
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 15:54:54
|
|
|
|
evanoi
|
nelly, pogledah ti noicu, ajmee...baš je narastao, veliki dečkić probala sam odmrznuti i pojesti jednu kašicu od kruškice i zadovoljna sam! nije bilo puno vode, zapravo, skoro pa ništa. sad ću si ih tako i pripremiti jer imamo puno domaćih kruškica... kasnije ću ih samo vaditi da ne kupujem i ciklu kašicu sam zamrznula. moj noica se budi svaka 2 sata na večer da bi cicao sve nešto bez veze malo, ali bez toga neće zaspati, već nešto brontula. cure, imate li i vi sličnih situacija? evo, stavila i svog noicu u novi albumčić da vidite kako je on narastao!
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 17:09:37
|
|
|
|
daze
|
nelly presladak ti je noica,a evanoi tvoj album mi neće da otvori seraph za prvi zubić
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 20:12:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Seraphyme za prvi zubić Nelly N je baš narastao. Cure moj debeljuco je jučer bio u frizerskom na šišanju ..bio je odličan,presmješan mi je sada Danas se frajer kupao u malom čamćiću i baš je užiova.Čim prebacim slike na komp stavit ću mog debeljucu da vidite kako uživa a i novu frizuru Kao mali sumo borac je ili kao onaj mali za Michelin gume
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 20:48:44
|
|
|
|
evanoi
|
daze,jesmo ti i ja prijateljice tu na RR? sad ću staviti za sve članove RR pa vidi ako vidiš, a onda ću maknut u samo prijatelje... cure, moj je munjeni više ga ne mogu normalno presvuć!!! pelene mu stoje skoro svaki put ajme, ajme on se jednostavno ne da: kako ga polegnem na dasku za presvlačenje,on se odmah okrene na trbuščić i počne proučavati one neke likove ježeke na toj dasci spužvi,šta li već! riknem s njim!!! bumbi,imamo možda isti čamčić? bumbi, si ti uspjela vidjet mog noicu? i danas sam stavila prvi put u sobu onaj aparatić s tabletama protiv komaraca jer ovaj moj mišek je sav izboden uz mrežice na prozorima i ono što se lijepi na krevetić baš za bebe koristite koja taj aparatić s tabl.? je opasan?
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 20:53:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Evanoi evo sad pogledala slikice,presladak je i ja stavila album sad Mi nismo još koristili taj aparatić z komarce,ali ponjet ću ga na more,rekli da ima dosta komaraca
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 20:55:48
|
|
|
|
evanoi
|
bumbi, di ćete na more? joj,kako je tvoj smiješan :) samo bih se smijala kad ga vidim :) baš te uveseljava!
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 21:03:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Na Čiovo idemo Misliš ha,da je smješan ..presmješan je
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 23:09:12
|
|
|
|
daze
|
oooo bumbi stižeš u moje krajeve
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 23.7.2013 23:16:52
|
|
|
|
daze
|
vidila slikice,i noa i luka su slatkiši
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 24.7.2013 10:16:08
|
|
|
|
evanoi
|
bumbi, daze, stvarno, bit ćete blizu moj bubić danas pojeo papir! ja se razblebetala na tel.,on pokraj mene leži i žvače... cccc... i odjednom ja skužim fali kut stranice, a njemu se bijeli u ustima... na kraju je sve završilo u peleni, mislim jer ovakvo čudo još nisam primijetila a do petka samo sami, mm išao na metalcamp i vraća nam se u petak. ja sam se kao frajerica postavila dok je rekao da zbog miceka ne bi išao, a ja njemu: ma šta da neću moći sama s njim??? i, za sad nam je dobro. osim što su ga komarci satrli, osim što je pojeo papir, zaglavio rukicu u prečke na krevetiću...
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 24.7.2013 10:29:52
|
|
|
|
daze
|
hahaha,evanoi veselo ti je s maleckim jesi mu jutros davala kašicu?ja nabavila domaće tikvice pa planiram malo skuhat M.nego,kad kaže da ti je Noa navalio na kruškicu,možeš li otprilike procijeniti koliko je pojeo.M pojede negdi 2 jušne žlice i meni se to čini malo,a eto jučer me rodica uvjerava da je to super za početak da su tako i njeni i kakav ti je po pitanju okretanja sa stomaka na leđa i obratno? M se može okrenit,al kako mi je većinom tokom dana u putnom krevetiću među igračkama ili u kolicima baš nema mjesta tako da vježba okretanje kad legnemo na bračni krevet.okrene se s boka na bok sto puta prije spavanja i par puta možda na stomak i nazad.stekla sam dojam da se vaši bebači češće okreću pa neznam dal da se zabrinem
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 24.7.2013 19:54:13
|
|
|
|
nelly68
|
hvala cure što mi hvalite N EVANOI hvala mislim da ću i ja tako zvuči mi super i brzo kad beba ogladni samo se odmrzne ja sam baš jučer gledala po internetu neke posudice idu i u mikrovalni i mogu u zamrzivač kakve ti imaš?I bome ti je veselo sa malcem prava je čigrica DAZE nemoraš brinit zbog okretanja jer moj N nije baš za to ja ga stavim na trbuh on malo bude i okrene se na leđa ne voli i ne voli bit na trbuhu malo duže ostane ako gleda neku igračku a doslovno je riječ o minuti,dvije al dobro se i drži na rukicama koliko ne voli...ja sam skužila kako mogu gledat slike nemogu preko onoga album prijatelja već vas tražim baš tamo gdje se vide svi album od svih sa ringeraje BUMBI tvoj tamo nenađem pa ne vidim kad gledam od prijatelja greška poslužitelja mi jesmo prijatelji?Ja nemam pojma kako se taj zahtjev šalje al sam prihvatila svakog ko mi je poslo
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!