Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 24.7.2013 20:04:31
|
|
|
|
nelly68
|
e da oped sam nešta zaboravila mi imamo taj aparat protiv komaraca raid na tablete u hodniku gore i dolje i uopće nemamo komaraca a nisam primjetila da šta škodi prvi dan kad smo stavili tek kad dođeš kod aparata osjetiš da miriše al fino kasnije ni to
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 24.7.2013 21:57:04
|
|
|
|
sminkret
|
Nelly i Daze bebe su vam prekrasne. Drugima vidjeti ne mogu. Probala sve moguće postavke i promjenila 3 uređaja. A nije da se ne kuzim u tehniku ipak sam informaticar... Stalno javlja error! Čak i kad sam mjenjala postavke. Bumbi, ja bila prije 2 godine na čiovu u Arbaniji. Lijepo je tamo, i obavezno pjesice preko mosta u Trogir, ako nisi bila, shvatit ćeš Evanoi, ja ti ribam na onom najsitnijem ribežu i to ti praktički samelje kruškicu i jabuku, a brzo gotovo. Papa bez problema. Pojede poprilično, kad sam mu davala kupovnu pojeo onu malu kašicu. Daze, nemoj se opterećivati, i moja curka tak brljala. Kad razmislim da P pojede 3 naribane kruškice, ona to sad sa 4 godine ne pojede! Dohrana je išla dslovno žličicu po žličicu. I moj se okreće kad ga preskidam, zvrk mali. A i na podu diže guzu kad je na trbuhu, i fino s nogama, samo još mu fale jače ruke da propuza. Beba mi raste, sutra nam je 5 mjeseci!!!
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 24.7.2013 22:07:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Sminkret probaj sad pogledati slike,sad sam te obiljezila . Bili smo mi vec na Ciovu,ali preko mosta u Trogir je kod nas nemoguca misijae Imali bi puno za hodati,a moj D je jako lijen po tom pitanju tako da nista od toga. Daze moj debeljuco se isto ne okrece ,samo na bok ide...
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 25.7.2013 10:12:24
|
|
|
|
evanoi
|
moj se okreće na trbuščić bez problema i onda bude dosta u tom položaju, digne glavu ful i gleda okolo, pa si hvata igračkice itd.. ali na leđa neće ga nikako. mislim, trudi se on, pokušava pa se iživcira i počne cendrati... i kao da bi puzao, kad je na trb, diže guzu i lamata nogicama...nije shvatio da rukčice treba ojačati turbo mi je pokretan. zato nam je svaki put sve veselije na pelenama...i dobro onda kad je samo popiškin, ali kad je i pokakan ko jutros.... ajmeeeeeeeeeeee... no ima načina i za umirivanaje: moram mu dati čistu pelenu da je grize, mislim žvače a, ne znam jesam li vam rekla, ali čistim ormar s odjećom... i luda sam, na robu koja nije duuuuuuugo korištena došla plijesan!!! tako da sad uz ormar, stalno imam i mašinu uključenu i sušenje veša... brrrrrrrrrrr sminkret, poslat ću ti u pp poziv za album pa vidi je li uspjelo. si gledala mail? posl ti br.moba. daze, moj pojede cc.pola šalice za kavu, tako da mislim da ti je to tu negdje. nelly, sva keramika, plastika (iako plastiku ne preferiram, navodno na visokim temp.ispušta neke kancerog.tvari), pa i staklo ti ide u škrinju i mikro. ja zaledim u šalice za kavu (taman mala doza, pokrijem folijom) jer ju ionako ne pijemo pa da ih iskoristim ili imam neke male staklene posude s plast.poklopcem (kupila ih u plodinama) ili plast.posudice od aventa, dobila ih na tečaju za trudnice. do sad sam zamrznula ciklu i kruškicu. imam na bacanje, a ne želim bacati pa eto...nek se nađe kad više ne bude sezonsko
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 25.7.2013 10:17:49
|
|
|
|
evanoi
|
smink,uspjela ti i na pp...valjda ćeš nešto uspjeti otvoriti.
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 25.7.2013 12:51:57
|
|
|
|
daze
|
dd di ste cure,jel vam vruće nas dvi jutros malo prošetale do dućana po kruh,popile kavicu s nevistom i njenom bebom i u 11 se vraćale kući.mene sunce opalilo,a gospojica fino u kolicima pokrivena uživala u šetnji.čim smo došle doma zaspala tako da je uspila izbjeć kašicu,al čeka je kad se probudi jutros smo imale show po dvorištu prije šetnje.tetka koja živi ispod nas je uzela dok ja spustim kolica s 4.kata (ajme) i ja sišla i stavila je,kad skužimo da se pas mojih sestara otrgnija s uzice i trči po cesti i laje na aute i smetlare.ja ga zovem al mene ne sluša,a ko za inat nikoga doma.a tetka ga se boji ko vraga i krije se iza mene i viče veži ga veži ga.a kako ću ga vezat kad me ona drži i još nigdi nema uzice.i tako trči ja po ulici i dvorištu za njim, svi susidi gledaju i cerekaju se,tetka dovikuje savjete kako da ga namamim u garažu.luda kuća,jedva sam ga nekako namamila salamom i zatvorila
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 27.7.2013 19:58:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Vecer Ima li koga?Kako ste,bebaci? Kod nas je bilo jako vruce,a za sutra i pon najvljuju jos gore i preko 40 L se i danas kupao u camcicu i bas uziva.otkrio je lupkanje rukicom po vodi i stalno se sprica,presmjesan je Primjetila sam u zadnje vrijeme da mi povrce puno bolje jede nego voce,jutros sam.mu napravila jabuku i bananu i jedva je pojeo,stalno je jezikom gurao van,a povrce bas lijepo jede.Sutra sam mu mislila ponuditu Hipp kasicu da vidim kako ce nju jestu
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 27.7.2013 21:46:35
|
|
|
|
daze
|
nigdi nikoga,sve zimske bebice su na ljetovanju a vidiš Bumbi,M je počela jest voćne kašice a povrće skroz slabo.i ja sam joj davala hipp jer sam joj ono u par navrata kuhala i miksala domaće voće i povrće,da joj bude šta lakše za pojest a ona pljuvala i gadila se.tako da joj sad kupujem kašice dok ne počne jest više.njoj ona jedna staklenka kašice može trajat 3 dana idemo svaki dan na more,nas 2 i nevista s troje djece,ko čerge kad stignemo na plažu M ponesem bazenčić i napunim pa se kupa,isto uživa,štrapa rukama i nogama
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 30.7.2013 7:19:20
|
|
|
|
Lotte
|
Drage moje, evo da se javim. Nemam vremena čitati sve vaše postove pa se nadam da ste sve dobro i vaši bebači isto. Ukratko rezime sa ljetovanja: Noa je u putu tamo i natrag bio super! Samo smo jedan put stali u putovanju. Međutim, kada smo stigli na more, pretvorio se u pravu malu divlju zvijerčicu. Nije bio ni nervozan, ni tužan, samo ljuuuuut kao mali terijer. Ma mislim, kod nikog nije htio biti, nije dao da ga dječaci zabavljaju, užas! Nisi ga mogao ničim zabaviti ni na plaži, ni u apartmanu. U vodu, naravno, nije htio ići. I eto, Vrijeme je bilo savršeno, apartman isto. Ali moj No No je odlučio mami i tati zapapriti godišnji! A da, zaboravih spomenuti da mu je jedino apetit bio dobar! Eto toliko od nas, pozdrav svima!
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 30.7.2013 11:07:00
|
|
|
|
nelly68
|
pozz mene nije bilo 4 dana mislila sam da će bit puno novosti ali nema baš hvala SMINKRET DAZE al se ti namuči i sa tetom i psom LOTTE baš vas vaš Noica trenira...mene nije bilo par dana jer smo za Sv.Anu imali kirbaj u selu pa par dana prije se kolači pekli na sam dan puna kuća gostiju pa smo prošetali do kirbaja al nije to više štandova koliko je bilo prije nažalost...Noa se već dva puta kupo u velikom bazenu luftić mu je velik pa sam mu dolje stavila spužvu da mi ne propadne mislila sam da će se bojat al baš uživa uvijek idemo popodne kad nam susjedin orah napravi hlada...diže već neko vrijeme guzu od poda i odupire se nožicama kad ga držim uspravno a od kirbaja kad ga stavim u kolica digne glavicu i ramena i neće da legne meni je to presmješno tako mali a neda se i onda se muči jadan tako dok mu ne dosadi i spusti ju pa sam mu staviola peškirić pod glavicu samo da je mrvicu višlji al on oped po svome...EVANOI jel neće staklenka puknut u zamrzivaču?Jer imam od nećakinje od kupovnih kašica jel bi mu mogla u njih zamrznit ako ne nać ću i ja šalice od kave misliš na one od turske kave što se prije iz njih pilo skroz male?Jel ti kiselu ciklu miksaš za kašicu...u nedjelju punih 5 mjeseci rastu nam dječica ko gljive
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 30.7.2013 11:16:21
|
|
|
|
nelly68
|
vidila i ja Nou preko linka drugačije nisam mogla i presladak je buco maji
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 30.7.2013 11:39:25
|
|
|
|
daze
|
nelly znači ti si feštala pa te nije bilo meni je isto presmiješno kako neće da se nasloni u kolicima nego se upire rukama i glavu drži prema naprijed.a u zadnje vrijeme joj je najdraže sjedit u krilu za stolom i onda pokušava dohvatit stvari na stolu.stavim joj igračke al to nije interesantno ko šalica kave danas sam joj skuhala amaranth i pomiješala s breskvom i jela je iako sam ja probala,meni je to bilo fuj i napravila sam joj ležaj na podu tako da joj je lakše vježbat okretanje i sviđa joj se jer je tvrđa podloga pa joj je zgodnije.gotova je i osobna za bebu tako da ćemo idući pon preko granice
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 30.7.2013 19:12:44
|
|
|
|
nelly68
|
DAZE već ste pravili ja se baš danas sjetila osobne a koga god pitam ne zna od kad se može pravit za bebe?Noa obožava moju šalicu za kavu isto crna je sa šarenim otiscima šapica paq mu valda zato zanimljiva Šta vam je sve trebalo?Ja sutra svom Noi uvodim dohranu samo nisam odlučila koju od te tri žitarice što sam mu kupila kad prihvati nju imamo domaće tikvice jedva čekam baš me zanima reakcija...i ja sam nou danas na pod osto je čak duže nego inače al se samo vrtio u krug i dizo guzu nije se htjeo okretat ...kako si ti Elici po upustvima pripremila amaranth?Jer ne znam jel bi mu prvo dala proso,amaranth ili quinou...
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 30.7.2013 20:02:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Lotte vidim super vam bilo na moru,osim što je N malo zezao Daze super za osobnu ...gdje idete? Moj l obožava jesti rajčicu(iako on sve voli ),ali ovo je čudo koliko ju cucla,presmješan mi je
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 30.7.2013 23:07:42
|
|
|
|
daze
|
nelly za osobnu za bebu ko i za odrasle: samo slika (one nove biometrijske) i uplatnica od 48kn (uzmeš je u policiji),sve skupa niti 100kn,tako da super jer sam joj se ja spremala vadit putovnicu koja je 400kn kad sam saznala da će od 1.7. uvest osobne za bebe idemo u bih,ja imam rodbinu u kanjonu Une tako da ćemo malo uživat u čarima rijeke i svježijem zraku jedva čekam maknit se od ove sparine! Bumbi tvoj L je zakon,on sve jede e amaranth,na uputstvu je za 2 porcije uputa tako da sam ja smanjila količinu.skuhala pola šalice amarantha u trostrukoj količini vode,pola sata na laganoj vatri i još 10ak min da vrije.na kraju dobiješ ljepljivu masu,ja mislila da sam nešto krivo napravila i onda išla na net provjerit i piše da tako mora bit i u to umiješala pola kašice od breskve.probala sam,meni je to malo bljutavo al eto,kod bebe je prošlo kad budeš kuhala proso i quinou javi kako je prošlo,jer ja to još nisam e da, i rižine pahuljice od alnature sam joj neki dan u kombinaciji s kruškom i svidilo joj se
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 31.7.2013 13:31:53
|
|
|
|
evanoi
|
bok, cure! nama nešto štekao komp pa me e bijaše par dana... vidim svašta se izdogađalo kod vas. nelly, za fešticu daze, presmiješna situacija, baš sam te zamišljala s brekanom po ulicama splita i baš super, zvuči mi zanimljivo, ajd fotkaj malo na kanjonu pa stavi fotkice, baš me zanima kako izgleda. bumbi, kad ćete na more? moj se gospon naučio okretati i na leđa i sad smo svi hepi i počeo je jesti kašice: kruška, jabuka, tikvica. sljedeća nam mrkvica. i uživa, vidim ja nelly, ja imam paradajz u staklenkama i nisu mi nikad puknule u škrinji. a stavila sam ciklu i krušku u šalice za (tursku) kavu i prekrila folijom. i mislim da bez problema možeš zamrznut u te od kupovnih kašica. da budeš sigurna, napravi jednu dozu i stavi unutra... pa vidi. ciklu sam skuhala u vodi i izmiksala je. i kad mi počne po tablici papati da imam domaću i upravo mi donio poštar argetin poklončić od igre RR
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 31.7.2013 14:53:40
|
|
|
|
evanoi
|
e,i još nešto... koliko sati prođe do sljedećeg obroka nakon što vam je bebač popapao kašicu? meni izdrži max. sat i pol...
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 31.7.2013 15:39:29
|
|
|
|
nelly68
|
hvala ti EVANOI onda ću i ja tako spremat evo danas Noa prvi put jeo proso i to sam ja sam uzela količinu malenu čašicu za rakiju i duplo i još pola vode kako i piše omjer kuhalo 5 minuta i 10 bubrilo i meni je isto bilo jako ljepljivo i gusto i miriše mi na puru palentu kako ko kaže i meni je bljutavo bilo pa sam zvala sestru da vidim šta ću i ona mi rekla da malo izdojim mlijeka unutra e izmiksala sam sa štapnim malo svog mlijeka koju kašikicu vode i tako mu dala pojeo je par kašika i ne gura jezikom van uopće valda naviko jel tako je i vodu pio jeo je oko 11 nismo prije produžio je spavanje jer je sinoć od 3 do 5 bio budan u kolicima zaspe spustim ga u krevetić i odmah se budi i tako BROJALA SAM 8 puta pa crkla sam i 9 put je konačno osto u krevetiću bilo 5 i 20...za sada nema reakcije i kad navikne na proso onda ćemo tikvice imamo domaće sad...DAZE hvala ja planiram njemu pravit osobnu jer idemo u BIH u šoping a ja nisam bila od kad se on rodio pa bi i njega povela....
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 31.7.2013 19:54:06
|
|
|
|
BUMBI
|
nelly super za proso što mu se svidio Ja imam onaj iz kutije(Babylove) i taj mu nekad napravim s povrćem. Evanoi evo i tebe ..vidim N se lijepo okreće na sve strane,super Super za poklon Ja osvojila Nestle poklon paket Tražila sam savjet od cura s "ljetnih beba" za griz,pa ćemo sutra probati pravi griz s voćem
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 31.7.2013 19:55:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Evanoi zavisi kako kada i naravno šta jede i koliko.Najčešće bude oko 2-3 sata razlike
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 31.7.2013 23:35:17
|
|
|
|
nelly68
|
BUMBI nisam znala da ima i takav kako on izgleda isto ko i ovaj od alnature kao sitna zrna ili?Ja sam isto prvo žitaricu da odmah mogu dodavat u povrće i voće...moja sestra je svojoj malenoj kuhala griz na vodi sa šljivama mala je tamanila ko prava a i dobro joj je bilo za probavu inače ju je zezalo...javi nam kako je prošlo i kako ste vi kombinirali
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 1.8.2013 13:31:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Nelly imaš i od Hippa proso i od babylove,neznam jel još nešta.Mislim da nije kao taj tvoj,ovaj se ne kuha nego samo napraviš. Probali danas griz s kruškom,nije baš bio oduševljen ali je jeo ,baš je fino ..
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 1.8.2013 17:23:07
|
|
|
|
nelly68
|
a super kombinacija možda bi trebala probati taj proso jer danas nije uopće htjeo nudila mu oko 9 pa oko 11 i uzeo samo malo i neće plaće a sisat hoće jedino da mu sutra probam ubacit tikvicu ne znam
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 1.8.2013 21:35:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Nelly probaj s tikvicom pa ces vidjeti. Ja sam jutros napravila malo vise griza s kruskom pa sam mu i popodne dala i sve je pojeo puno bolje mu se svidjelo,mozda jer je bilo hladno.Onda se veceras lijepo ukakao ,inace ima tvrdu stolicu,a sad nisam ni znala da kaka probat cu i s jabukom napraviti. Ja sam polako u pripremama za more,idemo u srijedu u noci...jedva cekam Danas sam L kupila u H&M 2 bodica dugih rukava i donji dio trenerke za 85 kn Imaju to ako kupis 3 proizvoda bude 85,a inace je komad 40kn
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!