evanoi
|
hej, bumbi, sanjala sam vas sve noćas!!! tebe i klince, mislim mi noicu kupamo u moru. isprve smo nosili čamčić i pumpe i podlogu za ispod čamčića pa pumpali, blablaa... samo se iživcirali zbog nošenja, priprema... a na kraju kad bismo mu more stavili unutra, nije se stiglo zagrijati jer: 1. idemo ioanko zbog sunca kasnije na more s njim, tek oko 18h; 2. uspijemo biti max.sat vremena na plažici jer bubica postane umoran. tako da smo prestali i sad ga brćkamo u moru. ako vidimo da je hladnija voda, samo nogice (ako mu paše), ako je topla, onda i cijelog, naravno, postepeno i pazimo da mu paše. uglavnom se smije pa zaključujemo da mu je lijepo. i već smo ispraksirani: dođemo na more, ja u more, mm ga svuče i s njim u plićak. ja se okupam, uzmem miceka i van na sušenje, mm se ode kupat. vrati se, obuče i idemo doma. 50 min otprilike malomu taman, a mi smo se bar osvježili ma, baš, skužila da to šta pišu je sve nekak idealizirano... seraph, jel pojedu voće tako ili ga samo iscijede? sad sam gledala fotkice na netu... ajde, nelly, drži seeeeee! maleni su i to će sve jako brzo proći, na kraju će nam i faliti te muke
|