|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
18.7.2013 15:04:55   
nelly68
SMINKRET veliki dečko user posted image za cjepljenje...SAX52341 ja sam mislila da si ti svom malcu već prevukla user posted image ne znam koje onda....ja njemu isto znam kad ga presvlačim povuć al isto ne jako kad ga kupam mali jače al ne toliko koliko je ona da mu čak dvije ko krvave crtice sa strane a sve mi se čini da ja nisam napravila nikakav pomak što se toga tiče a neznam do kad se to mora?Ijako me tamo na Rodi njihov tekst tješi....

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1426
18.7.2013 15:53:54   
sax52341
Koliko sam shvatila iz iskustava mama starijih deckica oko mene do 3-4 godine to treba bit presvuceno. Tako da cini mi se mi imamo vremena a i kasnije si pnisami to potezu. Muski ko muski cesto se su im ruke dole, moraju se malo poigrat ....user posted image

M 29.12.2012

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1427
18.7.2013 16:13:48   
seraphyme
pa da vam se malo javimuser posted image

ja počela radit, emil i vilim obojica bili u bolnici, E je imao upalu uha, V upalu pluća i pl maramice, užas, 10 godina života sam izgubila, sd su ok. malo brlja po kašicama, slane mu se niš ne sviđaju, lijepo napreduje. 23.7. smo naručeni na savjetovalište jer je bio bolestan pa ćemo vidjet kako napreduje. vrti se ko čigrica, nema ni jedan zub još al je neki živčan. kad je bio na pregledu pocrkali smo od smijeha , pipa mu pedica trbuh, a on viče DA, DA DA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1428
18.7.2013 19:49:10   
sax52341
Kako tako rano? Nakon 6 mjeseci? Citala sam na facu o mukama koje prolazis, na kraju nisi mogla bit s njima u bolnici? Ja uopce nisam znala da ako je dijete u bolnici da onda nemas pravo na bolovanje.... Mislim ok kad je dijete stariji ali mala beba od 6 mjeseci...user posted image
Kako podnosis razdvojenost ili ti godi malo odmora?
Bas mi je dobro sada sa mojim zvrkom i kad se naspava ne cendra nego se lijepo nastavi igrat u kreveticu - okretanje, pa se vrti na trbuhu sve u krug pa pokusaji puzanja... Amama lijepo malo jos odmori
Danas kad je doktorica testirala njegove pokusaje puzanja stavila ispred njega neku igracku i on nista, stavim ja mobitell i evo njega user posted image
A i doma cim vidi daljinski, mobitel, novine napravi sve samo da stigne do njih.
Bumbi kakav ti je raspored hranjenja, mislim sad kad imadva kruta obroka? I vi ostale koje ste pocele sa dohranom? Moj sad ima otprilike svaki dan po5 obroka tokom dana, treci mu je kasica. I sad neznam da li da drugu kasicu uvedem kao drugi ili cetvrti obrokuser posted image

M 29.12.2012

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 1429
18.7.2013 20:13:31   
BUMBI
A,jeste se raspisale,neznam jesam sve pohvatalauser posted image
Sminkret user posted image user posted image za velikog dečka i što nije plakao na cjepljenjuuser posted image
Nelly ja vaki dan malo kod kupnja prevučem,L se tada smije kao luduser posted image
Daze vidim da ste imali malo temp,nadam se da je više nemauser posted image user posted image ,super i za kolut za kupanjeuser posted image
Seraphyme tebe nema dug i onda dođeš s takvim vijestimauser posted image ,baš mi je žao što su bili u bolnici.Šta je E zbog upale uha morao u bolnicu?
Sax super i za vaš pregeduser posted image user posted image Nismo vadili krv..zašto misliš da se mora?
Što se tiče našeg hranjenja imamo ovako:
Oko 7.30-8.00-AD
10.30-11.00-voće
14.00-15.00-AD(nekad malo prije,a nekad malo kasnije,zavisi)
17.00-povrće
19.30-20.00-AD
i još 2 puta tijekom noći AD.Prvo smo bili počeli da poslije voća ide povrće,ali sam mu promjenila na ovako jer mi lakše zaspe s bočicom i mislim da mu je veliki razmak bez AD,zasda je tako ok.
Napokon je prihvatio čaj i to Hipp od šumskog voćauser posted image user posted image ,tako da sad sokić dobije nekada.
Probali smo i Nestle mliječnu kašicu(u kutiji) stracattela(s glutenom) i 2 puta nije htio i jučer pojeo punu zdjelicuuser posted image
E,zaboravila ono najvažnije,jučer popodne kad je spavao(spava na trbuhu),kad se probudio i ja došla u sobu on na leđimauser posted image user posted image user posted image ,baš sam bila sretna...

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1430
18.7.2013 20:39:28   
seraphyme
kak vaša djeca puno jedu user posted image E 3x dnevno pojede 230 keksolina i jedan obroke neke kašice, spava po 12-13 sati iz komada prek noći

podnosim dobro razdvojenost, nisam inače neke sentimentalne prirode. moja djeca imaju potrebe, ako sam doma ne mogu im pokupovati što im reba pa idema raditi, jednostavno tako

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1431
18.7.2013 20:43:47   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image za E itoliko dugo spavanje iz komada.L ne pije toliko puno količinski AD

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1432
18.7.2013 20:46:46   
seraphyme
V je s toliko mjeseci imao 6 obroka ad, doduše manjih, ali je jeo i preko noći. ovo mi je dobrodošao odmor :)

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1433
18.7.2013 20:55:57   
BUMBI
Keksolino mu praviš s AD ili?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1434
18.7.2013 20:57:57   
seraphyme
da, to mi najlakše jer neće čisto mlijeko

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1435
18.7.2013 21:03:37   
daze
bumbi tvoj L stvarno dobro jedeuser posted image
seraphyme kakosu dječica sad,jesu ozdravili obojica?

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1436
18.7.2013 21:04:51   
BUMBI
Daze pa ipak ima preko 9 kguser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1437
18.7.2013 21:07:38   
daze
može pojest moju M za doručakuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1438
18.7.2013 21:21:48   
seraphyme
jesu, v još ima par dana atb i gotovo

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1439
19.7.2013 9:41:59   
sax52341
Pitala sam za vadjenje krvi zato jer mi svekrva radi u labosu u Istri i rekla da joj salju bebice od 3 mjeseca na kontrolu a nas jos nije pedica slala. Al dobro svud po Hrvatskoj je drukcije i zapravo od pedijatra do pedijatra se puno toga razlikuje; i navlacenje pisonje i kukovi i siroko povijanje i dohrana a i tablica o motorickom napretku...

M 29.12.2012

Neposredna veza do poruke: 1440
19.7.2013 11:49:00   
evanoi
sax, ni nas nisu slali na vađenje krvi, budemo vidli sad za tjedan dana hoće li onda... bravo za puzanje user posted image naš se napinje i mlatara nogicama, ali još ne kuži da se mora i rukicama uprijeti da bi puzao user posted image
seraph, su ozdravila ti dječica?
bumbi, tvoj je super izjelica user posted image i 9 kg!!!! kako ga nosiš? i bravo za okretanje! user posted image user posted image user posted image sad će toga biti još! dakle, i tvoj papa tijekom noći još uvijek iako je na AD? čitala sam da bi sa 6 mj.trebali prespavati cijelu noć... moj kako je krenuo, nema šanse! opet se budi dvaput za cicanje. pokušam mu opet turnuti dudu, ali samo počne plakati, tako da cica i onda zaspe ko cok user posted image
po danu nam je počeo manje spavati, svakih sat i pol po 45 min.. nekad prođe i tri sata budnosti user posted image ali u 20 i 30 ide u krpe i to mi je super!
jučer opet bili na moru...ma uživaaaaa user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1441
20.7.2013 7:17:27   
BUMBI
Evanoi nema nista od citanja,svasta oni pisuuser posted image .Meni i D bio na AD i isto jeo preko noci,cak i vise nego L,pa je onda AD zamjenio za caj,a tako ce kako mi se cini i L
Jel vi N kupate bas u moru?Ako da koliko dugo ga drzite?Ja sam mislila nositi neki mali camcic pa mu staviti mora u njega da se kuoa

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1442
20.7.2013 9:15:52   
daze
sa 6 mjeseci prespavat cijelu noć??e da mi je to doživit...user posted image
M je po noći sve gora,pa bolje je spavala s 3 mjeseca nego saduser posted image budi se svaki čas,a zadnjih par noći se probudi oko 3-4 i "priča"na sav glas po sat vremena i onda konačno zaspe.i ujutro prije 7 atento za dizanje.užas...neznam jeli to radi vrućine ili čega al brate satare me.jutros se probudila u 5 i plače li ga plače,ja probala na sisu - neće, digni je ,nosaj - ništa.nakon par min plakanja se počela smijat i ja je spustim i ona zaspeuser posted image u zadnje vrime baš ima neki čudan ritam,možda su je i zubi poremetili,ko će ga znat....
mi M još nismo kupali u moru,mislila sam ovaj tjedan al kako se bila prehladila nisam.možda danas popodne budemo išli pa ću je malo smočituser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1443
20.7.2013 9:59:50   
nelly68
pozzz cure SAX52341 ja sam na internetu isto našla do 3 godine a valda ćemo do tada uspit....SERAPHYME baš mi je žao malaca user posted image nadam se da su sada dobro...BUMBI user posted image user posted image za okretanje i kilažu naravno treba nosit toliku bebu user posted image bome je i moj Noa puno bolje spavo dok je manji bio sad mi se budi oko 1 2 sata noćas oko pola 3 i oped obavezno oko 6 samo se probudi za jest nije cendrav gori je navečer kupanje oko 8 ili 9 kako kad i poslije jede i cendra dok ne zaspe i samo je na rukama ili kod mene ili bake ili tete i to odkad smo došli iz bolnice sad će baš bit razmažen grozno a sad mi je kasno a ja kad ga nosim nekad ne smijem ni sjest odma udari u dreku a baka i teta smiju sjest on kad prohoda ja ću se osušit sve mi se čini user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1444
20.7.2013 11:49:48   
seraphyme
ma super su.

nego dame... nuby nibbler... presuper stvar. ubacite unutra komad voća i date im da žvači. e je oduševljenuser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1445
20.7.2013 13:04:44   
sax52341
Ja ga svaki put zagledavam u ljekarni kraj koje prolazimo kad idemo setat ali se jos nisam odlucila. Kako je to, koje voce stavljas unutra, treba cesto prat?

M 29.12.2012

Neposredna veza do poruke: 1446
20.7.2013 13:22:26   
evanoi
hej, bumbi, sanjala sam vas sve noćas!!! tebe i klince, mislim user posted image
mi noicu kupamo u moru. isprve smo nosili čamčić i pumpe i podlogu za ispod čamčića pa pumpali, blablaa... samo se iživcirali zbog nošenja, priprema... a na kraju kad bismo mu more stavili unutra, nije se stiglo zagrijati jer: 1. idemo ioanko zbog sunca kasnije na more s njim, tek oko 18h; 2. uspijemo biti max.sat vremena na plažici jer bubica postane umoran. tako da smo prestali i sad ga brćkamo u moru. ako vidimo da je hladnija voda, samo nogice (ako mu paše), ako je topla, onda i cijelog, naravno, postepeno i pazimo da mu paše. uglavnom se smije pa zaključujemo da mu je lijepo. i već smo ispraksirani: dođemo na more, ja u more, mm ga svuče i s njim u plićak. ja se okupam, uzmem miceka i van na sušenje, mm se ode kupat. vrati se, obuče i idemo doma. 50 min otprilikeuser posted image malomu taman, a mi smo se bar osvježili user posted image
ma, baš, skužila da to šta pišu je sve nekak idealizirano...
seraph, jel pojedu voće tako ili ga samo iscijede? sad sam gledala fotkice na netu...
ajde, nelly, drži seeeeee! maleni su i to će sve jako brzo proći, na kraju će nam i faliti te muke user posted image user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1447
20.7.2013 13:53:35   
seraphyme
ja jučer stavila banane komad, sve je isisouser posted image a po uputi se pere prije i poslije jela. baš mu je to fino za žuljati

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1448
20.7.2013 16:54:29   
evanoi
ja dobila od susjede domaće kruškice i napravila sam kašicu i zaledila 2 porcije, za par dana ću pojesti jednu da vidim je li fino zamrznuto ili ne vrijedi... tako da znam mogu li i ostale kruškice tako smrznuti budući da mislim s nadohranom započeti za 3 tjedna. ali nisam se mogla suzdržati pa sam noici dala par žličica kašice i popapao je sve. prva faca mu bila: "hmmm...nešto novo? nije ni loše!" user posted image mislim da je s guštom slistio tih par žličica user posted image
danas ga tata uspavao, frajera, s metal muzikom - ne mogu vjerovati da funkcionira! bit će na nas user posted image

Neposredna veza do poruke: 1449
20.7.2013 17:45:42   
BUMBI
Neki dan i meni prijateljica rekla da je to vidjela i da bi kupila,neznam jel je.Rekla da ina u Kozmu.
Super sto mu se svidjelouser posted image
Evanoi vidim sanjas nasuser posted image Znaci tako ste vi.A vidjet cu jos kako cemo,svejedno tnx na info kako vi raditeuser posted image
Mi smo danas bili na rodjendanu,L je uzivao,svi s njime cirkusirali i njemu superuser posted image
Evanoi vidim N se svidjela kasica od krusakauser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!