Tiana Weber
|
Dobar dan drage moje. Nije me bilo nekoliko dana pa ni sama ne znam kako da započnem pisati. Evo vidim da ima pregršt lijepih vijesti i bebica i još nam neve dolaze i da vam kažem da sam jako, jako sretna zbog vas. Ajde barem nešto lijepo ovdje kad nije kod mene, ali valjda bude bolje... Nema me nekoliko dana iako sam samo po koji puta škicnula na sekundu, ali to se u sekundi ne može nikako pročitati koliko toga pišete, ali neka, lijepo vas je čitati i uz vas se osjećam kao da sam ja trudna... Evo riješila sam neke stvačice, popakirala stvari od malene i moje i u četvrtak letimo nas dvije za Njemočku kod mojih i na nekoliko dana kod seke Maminangel Ima li koja od vas ikakvih vijesti od nje, da li je još u bolnici, kako je i šta je sa njom. Baš mi ju je žao... Javite curke ako šta znate ili saznate... Papalinice, kilice su super, nije previše po mojem mišljenju, a Maestral draga, stvarno ne brini, sve će one otić dolje postepeno nakon poroda. Samo da bebici bude dovro i lijepo... Fever, još ti malo čestitki šaljem Lanac draga moja, predivne vijesti i čestitke od srca za vejikog Domagoja. Ljubi i uživaj draga. Tara i ja šaljeo ŽENICE, SAMO MI SE ČUVAJTE I PAZITE KAD IDETE AUTOM NA CESTU MaTana, žao mi je zbog carckog, ali šta se mora nije teško kad je bebica baš tvrdoglava. Držim ti figice i molit ću se da sve prodje dobro. Ljubim OVO JE PREDIVNO ZA VIDJETI DRAGE MOJE: Fever 17.03. - rodila 14.03. user posted image Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. user posted image Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image didi@@- 30.03. aries -03.04. endless -04.04. papalina -06.04. piturica -15.04. cuba -15.04. zvijezda- 15.04. Mmaestral -16.04. MaTana -19.04. fusa -27.04. zumbolina- 03.05. bebić -07.05. Afrodita86- 18.05. nela86 -27.05. Hladna -28.05. maminangel -29.05. dada2101- 08.06. pepeljuga -15.06. Piturice, baš mi je drago da je sve OK i samo neka tako ostane sve do samog poroda. ljubim busu Papalinice draga, ako ti netko želi pomoći onda neka rade baš onako po tvojem i neka bude sve onako kako ćeš ti reći i to je to. Tako će biti najbolje. Ja kad sam Taru rodila, došla mi je mama iz vana na mjesec dana i Svekrva je bila kod nas pa je iz početka bio rat dok ih ja nisam redom postrojila i svakoj dala koja će šta raditi, a za nejasnoće su se morale obratit opet meni. Rekla sam im ili tako ili nikako i da se mogu pokupiti i otići doma jer mi tako samo odmažu Nelć draga, moraš biti samo oštra i ustrajana i vidjet ćeš da će uroditi plodom. Draga, baš lijepo šta je sve u redu Ljubim Vas u buše i nosiće Vaših bebica.
|