|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
22.3.2013 14:26:30   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: cuba

Juhuuu, go lanac, go user posted image user posted image user posted image
Ajde Domagoj, svi te isčekujemouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2201
22.3.2013 14:27:05   
pepeljuga
Cuba ala guštašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2202
22.3.2013 14:32:07   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Cuba ala guštašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajme jesamuser posted image
A šta ću, trebam nadoknadit propušteno a i dok sam još 2u1user posted image
Ma joj, proć će i tebi ova 2 miseca. Još pogotovo sad kad baš zatopli pa budete mogli svaki dan u đir. Nećeš se ni okrenit eto 6mj. Hoćete svi skupa posli poroda na Ist ili će tvoja ekipa ranije? E, oćeš u Zadru roditi?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 2203
22.3.2013 14:33:36   
cuba
E, jeste se odlučili za kolica? Ljubičasta, crvena, koja je na kraju presudilauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2204
22.3.2013 14:38:11   
pepeljuga
Naravno da u Zadru rađamuser posted image ,a kad sam njih moram i njuuser posted image
A sto se tiče Ista nemam ti pojma još sve,sve ovisi o porodu al mislim da će mm ići otvoriti prije a da će mama mene čekati. Moramo sve dobro isplanirati,trebamo uvesti i fiskalizaciju,ma na sto muka sam,uvik u krivo vrime ostajem trudnauser posted image user posted image user posted image

A za kolica mislim da će presuditi moja boja, Tj. Ljubicasta,dosta je bilo plavihuser posted image user posted image . Prodala sam Franina i sad se frajer vozi u novimauser posted image

Ma samo vi gustajteuser posted image user posted image
Jeste se vi odlučili za ime,mi još ni ne pričamo o tome al dečki imaju svaki dan nove idejeuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2205
22.3.2013 14:49:47   
mariola
trudnice moje, kako ste mi?
Cuba koj aćeš ti kolica?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2206
22.3.2013 14:51:01   
cuba
Aaaa super za kolica, baš san ih nekidan vidila u gradu i sitila se tebeuser posted image
A čuješ, tko može sve u životu baš tako isplanirati. Ma lako ćeš za fiskalizaciju, to je još najmanji problemuser posted image
To si ona Maclaren XT prodala jel? Kakva su ti ova nova, jesu Quest?
Nemamo ti mi ime, ko ni prvi put do samoga krajauser posted image  Kaže R da će se braco zvati Toni i opet sam se tebe sitila, kažem ja rodim li još jedno muško a bit će Frane nema kako drugouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2207
22.3.2013 14:51:58   
mariola
Da je Laura bila muško bila bi Rokouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2208
22.3.2013 14:54:02   
cuba
Mariola, evo guramouser posted image
Kolica imam od R, Chicco multiway. Kupila sam još jedan umetak od memorijske pjene za njih da braci bude extra udobnouser posted image  Za koji mjesec ću uzeti nova, možda Maclaren. Kako tebe tvoja služe? Jesi prodala Neonato?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2209
22.3.2013 14:57:46   
sarah_zg
Di ste, proljetne bušice (i mariola user posted image bez bušice)

Lanac, ja sam tri dana prije poroda ležala u bolnici i niko da me porodi, poludila sam. Prenijela sam bila 16 dana tako da znam kako ti je. Drži se i neka krene što prije, ovako ili onako i neka sve prođe u najboljem redu.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2210
22.3.2013 15:00:03   
mariola
Neonato cijeli set sam dala rođaku a meclarenom sam oduševljena.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2211
22.3.2013 15:07:34   
cuba
Jesi onda za Lauru kupovala novu autosjedalicu ili je ona prešla u Tonijevu a on dobio novu? Kažeš, dobra su ti Maclarenuser posted image
Meni su lipa izgledom a i ful su lagana. Sad ću za početak koristiti Chicco dok je braco još mali a na zimu bi onda uzela Maclaren.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2212
22.3.2013 15:23:02   
sarah_zg
Zbrisala mariola. Laura je naslijedila Tonijevu, a mali je dobio novu. Ja ko glasnogovornik. Znam jer je pisala tako na faceu.
Meni su Mclaren isto super, ali moja tj. G. Peg Perego su nova novcata jer se on baš i nije vozio tako da za malu neću kupovat nova. Možda iduće ljeto, vidjet ću.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2213
22.3.2013 15:35:24   
cuba
E, gotova je s poslom pa je kidnula. Ajde glasnogovornik hvala na infouser posted image
Ma i ja ću sada koristiti R kolica jer su mi odlična pa ću naknadno uzeti nova kad braco malo poraste.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 2214
22.3.2013 16:39:10   
emamma
pozdrav ženskice
evo da se i ja prijavim,i mi smo uživali na suncu ko gušteri danasuser posted image moj M se istrčao za sve ove dane što smo bili u kući.Dok je M spavao mama je odgledala sultana s mirom user posted image .Ja ću koristiti kolica od moje P rozo smeđi Maclaren xlr a s M sam isto imala Maclaren ali Quest sport (ipak nismo mogli braca voziti u rozim kolicima)kojeg sam prodala.oba modela su pre pre zahvalna mala kad se sklope okretna i što mi je najbitnije tkanina se skida u potpunosti i periva je u veš mašini.eh i da vam se pohvalim mojoj P je ispao prvi zubić jučer pa nam je sinoć bila zubić vila,žene moje koja je to vriska i oduševljenje bila kroz kuću jutros.svi smo bili na nogama u 6 jer moja P nije mogla dočekati da vidi što je dobila od zubić vile.
lanac izdrži još malo znam da više nije lako to izdržati više psihički nego fizički,mene su najviše ubijala u pojam rodbina koja je svako malo zvala i pitala; i? kad ćeš?oće li to?što čekaš? pa jbt nebi da meni nije u interesu da rodim nego da ko i slon nosim godinu dana.što kažu doktori jesi se otvorila?
maminangel šaljem samo pozitivne vibre i puno punouser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam nakon jednog i drugog poroda prvih mjesec dana otprilike mal pripazila na prehranu jer ipak bebina crijeva nisu razvijena kao i naša pa sam nastojala izbijegavati hranu tipa ketchap,naranču limun i te jače stvari a više sam bila na juhicama,lešo hrani i kuhanom nego na priganom.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2215
22.3.2013 18:59:42   
Papalina
evo da se i ja javim malo... radila sam za mm gulaš+ćufte... ćufte su ok ali nekako gulaš mi nije ispao ovaj put kako treba-nekako nemam okusa opće...boo...
kako ste mi vi? evo ja sam dobro, bila sam danas malo do svojih da ne trulim sama kod kuće...
išla sam pješke do grada danas, malo se prošetat po ovom predivnom vremenu jer kažu da već sutra opet zima dolaziuser posted image kišurina glupa...grrr...
i moram priznati, da mi baš više nije ugodno hodat toliko...dolje osjećam pritisak po cijele dane, zna me i presjecat, rekao mi je jučer da je to sasvim normalno i da će mi sigurno bit teže sad nego dosad jer ipak ovo je finiš...i tako...

jaoo...pa meni je sutra mjesec dana b(M)rakauser posted image user posted image kako vrijeme leti...
sutra je u nas neki humanitarni koncert za nekog klinca jako bolesnog pa će bit feštica pa ćemo ić malo izvidjet situacijuuser posted image da i mi još malo uživamo dok smo samiuser posted image user posted image

i tako... idem sad, svratim kasnije...

i da vas pitam, postoji još netko ko negleda utakmicu il sam ja jedina user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 2216
22.3.2013 19:21:02   
Fever
A miša vam poljubim lajavog, pa ko bi vas pohvata!!

Ja samo da malo uletim i da se malo javim... malo su mi se punti upalili pa stavljam od danas rivanol, bebi pupak bolje, ali još ima mrvu sukrvice ali još nisan vidila lijeniju patronažnu sestru šta moju, danas kuka da ima 5 rodilja a jbt kod svake se max zadrži 10 min user posted image sve joj je tlaka i bebi triba palit malo pupak i ona bi mene radije slala kod kirurga da to sprži nego da ona par puta dolazi jaooooooooooooo i k tome ono čerceeee nemoj dugo dojit, meni unuk ima 6 mj pa bože dragi kćer oće još dojit nije normalna, ona nije pobornik wtf user posted image

ugl....bebica je med medeni većinu vrimena pajki, siki, i za sada je sve pet, Matea je puno bolje, vidila je da ju seka ne ugrožava, mm mi pomaže brutalno maximalno, svaki dan se posveti Matei, vodi ju u park, igraonicu tako da ja malo odanem, kuva ručak, sprema ma za 10 i baš uživam u ovim trenutcima i baš mi niko ne triba user posted image

hladna i aries amo ponovite mi ricetu za hemiće user posted image

lanac user posted image user posted image user posted image user posted image nadan se da se već maziš sa svojim bebolinom!!

a vama mojim trudbenicama pusa u bušice!!!

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2217
22.3.2013 19:32:29   
emamma
fever blago tebi kad ti je cura dobra bar ti možeš odmorit malo,nego kako stavljaš rivanol jel na kakav uložak il direkt?
ja kad sam malu rodila nakon 20 dana su mi se ponti upalili i čistili su me ono kako bi se reklo naživo za poludit,a malog sam rodila bez ijednog ponta
papalina čestitam mjesec dana

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 2218
22.3.2013 19:44:30   
Fever
Ja sam stavila danas prvo na gazu pa kasnije direktno na uložak i već se osjeti razlika, nadam se da će proći user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 2219
22.3.2013 20:40:12   
Papalina
e cure, da vam se pohvalim user posted image sam zaboravila vam reći da sam u zadnjih mj dana dobila samo 1kguser posted image user posted image i sve skupa sam na +13user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2220
22.3.2013 21:11:44   
Mmaestral
Papalina - bravo za kilice! Da bar i ja tako...ali neeee, svaki mjesec tri odu gore!
Lanac - držim fige da danas maleni bude već vani! Čini se da mu je jako lijepo user posted image
Fever - što su punti? Šavovi? To se maže s nečim posebnim? Baš mi je drago da uživate u maloj bebici i da je sve ok!
A gdje nam je zvijezd@? Kad je njoj termin? Jel možda rodila?
Da li se netko sjeća imena onog sirupa za stolicu? Pitala sam u ljekarnoj, ali kažu da to ide na recept neki, pa ne znam je li to taj.

< Poruku je uredio Mmaestral -- 22.3.2013 21:12:26 >

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2221
22.3.2013 21:35:45   
Mmaestral
P.S. Koju veličinu nose male tek rođene bebice? Od 3 kg? Ili i manje? Koliko brzo se mijenja veličina?
Perem danas cijeli dan robicu i gledam veličine - mislim da se sjećam da ste pričale da se uzima 58, 62, a ja imam i 50, 56...

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 2222
22.3.2013 22:15:42   
lanac3101
U komadu jos uvijek.. ....Bila mi neka mlada dr u viziti nije me ni ona htjela inducirati, a kako ja ne osjecam te trudove kao nemam bolova pa me ne bi silili.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

Neposredna veza do poruke: 2223
22.3.2013 22:20:32   
lanac3101
Ovo za robicu, najbolje ti je uzeti 60 ili 62 tako sam ja za Matijicu pa je ipak nosio neko vrijeme, ovo 50, 56 ti je najmanja velicina I brzo prerastu. A Matijica je bio 3570 I 51 dugacak kad se rodio.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 2224
22.3.2013 22:23:26   
cuba
Večer cureuser posted image
Samo da se kratko javim prije spavanja. Moj frajer danas spavao do iza 18h, morala sam ga buditi user posted image  pa večeras ide malo kasnije na spavanje. Sutra bi mogli svi zajedno produžiti, ipak je vikend user posted image

Mmaestral, tek rođene bebice nose vl 56. Iduća veličina ti je 62 i ona odgovara bebi od 3mj. Iako ako je bebica rođena sa većom kilažom/dužinom i brže dobiva na težini/visini onda vl 62 može nositi i ranije. 50 bi bilo za nedonoščad.
Zvijezd@ ima termin kad Piturica i ja, 15.04user posted image  I baš me zanima hoćemo sve tri na isti dan dočekati svoje mališaneuser posted image

Fever, imaš najjaču patronažnuuser posted image  Mislim da znaš i sama više nego šta ti ona kaže. I bravo za tm, vidiš da ste se snašli i bez pomoći bakica. Drago mi je i za Mateu što je prihvatila sekicuuser posted image
Držim fige da ti punti što prije prođu user posted image user posted image user posted image

Papalina, nisi jedina, nisam ni ja gledala utakmicuuser posted image

Idem sada spremati mog hahara na spavanac pa pod tuš i masažu bušice prije spavanjauser posted image
Laku vam noć želim...

Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!