|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
12.3.2013 20:55:47   
lanac3101
Evo I mene da se javim da sam jos kako bi moja seka rekla naopaka kornjaca.Pituriceja bi ti savjetovala da makar nazoves doktora I kazes mu sve preko telefona, mislim da ta posavjetuje da nemas slucajno neke trudice , da se ne bi pocela otvarati prije vremena. Tako je I meni bilo mislim sa 23 tjedna pa me poceli ti trudici otvarati, ali smo reagirali na vrijeme , otvorilo me samo za 3 prsta, ali sva sreca pa je tako I do sada. I mene steze , probada , bolucka, svasta nesto, ali bitno da sam ja mm danas predocila plan I program,za do iduce srijede sto se poslova I sopinga tice, a on me sami blijedo gledao dok mi nije rekao da li ja znamd mi je termin u nedjelju? Toliko je jadan nervozan , idem mu na zivce sto me ludujem, nego sam smirena.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1901
12.3.2013 21:04:55   
bebić
ajmeee user posted image user posted image user posted image Fever i mi drzimo figice user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1902
12.3.2013 21:09:21   
Afrodita83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Fever user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1903
12.3.2013 21:20:44   
lanac3101
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . I od mene za Fever.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1904
12.3.2013 21:35:12   
Fever
samo vi navijajte psmtrs, danas je procjenija da ima negdi oko 3300-3400 ali isto je reka pošto je bila M s nama onda ga je ona zaokupirala da je malo skormnija mjeria user posted image

bome me žica i sjeva kroz bedra i kukove, e i da, reka je da se lagano ona već spustila....aaaaaaaa bude li šta, Cuba vam javi! :D user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1905
12.3.2013 21:38:06   
Afrodita83
Pa to je to draga!!!!!!!!!!! O bože, rasplakat ću se!!!!!!!!!!!!! DRŽI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1906
12.3.2013 22:30:06   
cuba
Večer kokoške user posted image

Fever, draga ma jeli moguće?? Cijeli dan mislim na tebe i nikako da ti se javim. Joj, držim ti fige da sve prođe u apsolutno najboljem redu i da nas što prije obraduješ sa lijepim i veselim vijestimauser posted image user posted image user posted image  Ja sam uz mob stalno i isčekujemuser posted image

lanac, ti si nam isto u teškom finaluuser posted image user posted image  Ako hoćeš ostavi nekoj curi broj moba na pp, pa nam i ti javi kad tvoja mrvica stigne na svijetuser posted image

Piturica, nadam se da ipak nije ništa već samo standardni simptomi ulaska u 9mj trudnoće tj pred sam kraj user posted image user posted image  Uspori sa svim aktivnostima, ukoliko ideš nešto po kući čistiti samo polako i jedno po jedno.

maminangel, nisi nam se valjda preselila u Slovenijuuser posted image  Javi se draga, već brinemo...

Cure drage, ajmo, shopingirajte, perite, peglajte i spremajte sve za bebice jer evo i mi smo stigle do samoga finalauser posted image  Nemojte čekati baš zadnje tjedne jer tko zna u kakvoj ćete formi biti za bilo kakve poslove pa bolje sve na vrijeme obaviti.

Ja sam jutros bila na testu za šećer, sutra ujutro su mi nalazi, držite mi fige da ga nemam. Nalaz krvi mi nije baš naj, tj dosta sam anemična, vjerojatno će mi ginić u petak prepisati željezo. Urin isto nije naj, nekakve bakterije imam, kakve ne znam ne piše ali mislim da nije ništa strašno.

Idem se sada prebaciti u krevet, laku noć vam svima želim, puse šaljem velikim bušicamauser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1907
12.3.2013 22:34:03   
Afrodita83
Cuba, skoro sve trudnice su anemične ( uključujući i mene ) tako da te to ne treba uopće brinut. Dat će ti malo tucanih čavala user posted image user posted image i stvar riješena. A ista ti je stvra i sa bakterijama u urinu....najnormalnija pojava u trudnoći. Malo više vode i čaj od brusnice i to je to. Tako sam ih se i ja riješila.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1908
12.3.2013 22:37:30   
maminangel

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za našu Fevericu draga još mrvicu i mrvica je tu user posted image A nije te stavio na ctg?jesi otvorena išta?
Piturice i ti mi se činiš pomalo spremnomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam se javljala,ali sam vas redovito čitala,toliko toga sam imala za reći,ali onaj glupi osjećaj Matana je napisala dobro zasićenje od poplava istih priča,a i neka depresija me uhvatila,slabo spavam,malac me budi skakanjem po mjehuru i krenule su noćne šetnje na wc..Bila sam u Slo.u Brežicama u onom Kik-u i nemože se usporediti ni blizu s našim,em što je jeftiniji a i izbor je puno veći,pa sam nakupovala svega i svačega za svo troje klinaca,jučer smo kupili madrace,danas bio staklar,sutra dođe stolar,i tako pokrenuli smo se s nule.U pon.imam pregled u utorak uzv... ljubim vas sve,buše najvišeee user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1909
12.3.2013 22:47:33   
cuba
Afrodita, samo molim Boga da mi ne prepiše one tablete željeza koje se cuclaju, u prvoj trudnoći mi je od njih bila tolika mukauser posted image  U petak mu to moram odmah naglasiti da nebi ni pomislio da mi ih opet prepišeuser posted image  Radije srknuti sirup nego to cuclati 5minuser posted image  A te bakterije u mokraći, pa da, sve te vrijednosti su ili malo povišene ili snižene u trudnoći pa se previše ne brinem. Ma bit će sve okuser posted image

maminangel, jesam te lijepo dozvalauser posted image  Ajde barem nisi emigrirala u Slovenijuuser posted image  Super za lijepi shoping za svo troje dječice i što ste krenuli u renoviranjeuser posted image user posted image  Ma bit će to sve gotovo prije nego indijanac junior stigne na svijet, samo se nemoj previše sekirati, tu smo, mislimo na tebeuser posted image user posted image user posted image

A sada stvarno idem u krevetuser posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1910
12.3.2013 22:50:09   
Afrodita83
Reci mu za sirup Floradix. Taj ja pijem, nejde na recept i fini je, nema onaj odvratan okus ko ostali ti željezni pripravci.
Laku noć Cuba user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1911
12.3.2013 22:53:12   
cuba
Hvala na info za sirupuser posted image
Ln i tebi dragauser posted image  mazi bušicu...

Neposredna veza do poruke: 1912
12.3.2013 23:11:10   
nela86
Drage moje, malo sam aktivna pamalo ne, zato me i ceka puno citanja user posted image Ali zato sto sam uspjela poloviti, pada nekima i odg. user posted image

Afrodita kod mene je frendica rodila nedavno i po slikama sam vidjela da je imala gel na noktima, pa sad...

Tiana bas krecimo djeciju sobicu, pa ponudila si se za generalku ?user posted image user posted image

user posted image ravo.gif]ravo.gif]ravo.gif]ver i od nas sretno i da sve prodje kako treba, drzimo fige user posted image user posted image

Bebic i mi isto mislimo kupiti tu kadicu na stalak jer su i babice rekla kako je puno prakticnijei za njih a i za samu mamu! Inace vec smo kupili pampersice vel. 1,prati malo baby-markt, neki dan je bio angebot 25 pampersica za 1€, pa smo kupili 3 paketa, vise se nije moglo! Ali sam skuzila da skoro svaki tjedan imaju tako nesto u akciji!

Kod mene je prava mala vrcka, ne udara kako je na pocetku, ali zato izvodi vratolomije i iskreno ne znam dali uopce spava, jer ju stalno osjetim, navecer i nije bas ugodno ali nek se ona meni javlja to je najbitnije!!

Pusa busicama user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1913
12.3.2013 23:35:24   
maminangel
Ja kao da sam s Marsa palauser posted image user posted image user posted image ,sad je meni jasno ovo kaj ste se raspisale ovih danauser posted image user posted image user posted image Laku vam noć,neki idu pokušati spavati a neki će igrati kaladont cijelu noćuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako god pusa u bušeeeeeuser posted image

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1914
13.3.2013 7:54:07   
Afrodita83
Jutro cure!

Evo da se pohvalim, mi smo jučer osvojili nagradu user posted image user posted image user posted image
Bočicu, dudu, spremnik za dudu i vatice za dojiljeuser posted image user posted image user posted image . Klikali smo stabla i igrali kaladont user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1915
13.3.2013 8:52:02   
Piturica
jutro zenske user posted image
mi smo budne vec od 7, ali smo prvo isle na fejs poklikat one fucking kokosi na farmi user posted image user posted image
danas mi je bolje... drmnula sam sumeci magnezij jedan i sad je okej sve. vise me nista ne boli. mozda sam zbilja malo pretjerala sa kucanskim poslovima tako da danas vegetiram. napravim jedino rucak i to je to user posted image
Fever, bas sam si mislila gdje si i kako si user posted image  Drzim fige da sve prodje u najboljem redu. ajme meni... evo prva proljetna bebica vec dolazi  user posted image user posted image  bas sam uzbudjena! sad samo cekamo cubu da nas obavijesti u kakvoj si fazi user posted image user posted image
lanac, hvala na brizi i savjetu user posted image  sad mi nije zbilja nista.... ocito sam se stvrno samo malo preforsirala. mm-a nema doma jer je stalno na putu za zg i vise mi dosta tako da moram sama sve. on dodje tek kasno oko 7 navecer i to mrtav umoran. nadam se da ce se to sa tim njegovim poslom i privikavanjem na tu novu funkciju skoro ustabiliti jer cu ja ispalit na zivce! nesto smo kao cak govorili da bi mozda za vikend napravili akciju uredjenja za tu sobicu za bebu, ali to cemo opet jos vidjeti. pokusaji te akcije uredjenja traju vec mjesecima, ali nikako stici kad je ona stalno gore-dolje na putu.... uzas! prvo sam bila sva nervozna zbog toga, ali sad me bas briga... tako i tako mi ne treba dijecja soba prvih godinu dana minimalno. ali sam ja mislila urediti pa da budemo na miru.
cuba, drzim fige da ti taj test za secer bude okej. i te bakterije u urinu... ja nemam pojima, ali ja kad sam bila prvi puta mi je isto pisalo kao nesto bakterija, ali mi gin nije dao nista za to. ne znam... pa valjda je normalno da imamo i neke bakterije... da je nesto strasno vjerujem da bi osjetila da te smetaju i zahebavaju user posted image
maminangel, znaci ti obavila dobar shopping. svaka cast user posted image  super, super... ja se vec bila zabrinula sta je sa tobom user posted image
afrodita, super za nagradu. cestitam user posted image   vidim da si ti stalno aktivna user posted image
vidim da ste se sve nabrijale na tu kadicu na stalak..... sad si mislim da to nekome narucim za poklon user posted image user posted image  tako i tako mi jucer sogica govori kao da ne kupujem sve nego da ostavim i da mi netko nesto kupi. mislim ono user posted image .... mene zivciraju takvi komentari posto ja volim imati sve spremno prije, a ne da mi netko ide kupiti nesto za bebu sta mi treba i prije nego beba dodje doma tipa krevetic ili tako nesto... ako me razumijete. jbt, ako netko misli nesto kupti od ovih bliznjih neka se isprsi prije i svima super user posted image  
uglavnom, sad moram  napraviti spisak za poklone sta jos nisam kupila, a trebalo bi mi mozda. uglavnom, primam sve prijedloge... ja sam stavila na spisak onaj viper, aspirator za nos onaj bolji sta ide kao na usisavac (to su mi neke mame preporucile),grijac za bocicu... i takve stvari.... ako jos kojoj sta padne na pamet neka napise.
eto ga..... odoh sad pod tus i lagano ocistiti spinat. danas sam na zelenjavi user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

Neposredna veza do poruke: 1916
13.3.2013 9:08:32   
Fever
Koke samo da znate da sam još u komadu, ali kako je krenulo sinoć u pm, reko gotovo odasvud me sjevalo i probadalo, čini mi se da će biti akcije skoro, stomak se kruti svako malo, ali šmizla se rasteže ko velika.

Ma na pregledu je doktor bija s mateom okupiran i nešto smo pričali, reka je da je sve u redu, gleda je otkucaje i ja njemu spomenula oćemo na ctg, kaže on ajd pogledat ćemo, na kraju u ćakulu i svvi smetnuli s uma user posted image user posted image a vaginalno me nije pregledava, na kraju mi dao željezo i još neki antibiotik za ureaplasmu a kako na kraju sam dobila pojačani iscjedak pa me malo zasvrbi reka dat plimicol ali i to smo smetnuli a luda kuća jučer, ma nema veze zadnji je pregled, uzela sam uputnicu ako zatriba za plodnu vodu....nazvat ću ga popodne za plimicol....

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1917
13.3.2013 10:17:28   
Afrodita83
Aaaaa Fever, znači još si 2u1 user posted image user posted image user posted image Javljaj nam situaciju obavezno!
Piturica ja sam ti prvi put u životu nešto dobila na nagradnoj igri...inače ih nikad ne igram, a obzirom da me već 3 dana ubijaju prepone, većinu vremena ležim pa imam vremena klikati user posted image user posted image Inače sam totalni peh za osvajanje nagrada, toliki pehist da bi i na natjecanju pehista bila 4. user posted image user posted image user posted image , pa eto, sad koristim vrijeme i skupljam drveće user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1918
13.3.2013 10:38:50   
maminangel
Jutrićuser posted image user posted image user posted image Bravo Afroditauser posted image user posted image user posted image Čestitam draga,ja do jučer nisam imala pojma uopće o toj nagradnoj igri..Piturice dodaj na popis onu njihalicu,pa kakva god ,zgodno ti je za staviti bebicu,da nisu stalno na rukama,ja imam od malenog onu od Fisher Pricea sa igračkama i vibracijom i super mi je to došlo..Onda onu podlogu za bebe kaj se metne na pod s igračkama u luku,ja imala sa malom i poslije dala prijateljici pa ona nekoj svojoj i sad se to zagubilo pa si sve mislim da kažem nekom da mi to kupi,to mi je super a dosta su skupi ako su malo bolji,e da onaj baby phone možeš reći i tako imam ja milion idejauser posted image user posted image user posted image Fever znači još si nam dva u jedanuser posted image user posted image ,baš sam ti htjela reći kako to da se kod svog ginića gledaš a tako malo do kraja,kaj nebi trebala sad na preglede u bolnicu?i za tu plodnu vodu kakva ti je.. Danas nam je Cuba znači Šećer Cubauser posted image user posted image Ljubimmm...

Neposredna veza do poruke: 1919
13.3.2013 10:41:01   
BUMBI
Fever vidim jos si 2u1user posted image lazna uzbuna

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1920
13.3.2013 11:10:59   
Hladna
Jutro cure , samo da vam javim za kadicu na stalku vidim da sve pisete, ja ju imam i cini mi se super,a vidjela sam je u Outletu za 124 kn - pa pogledajte tamo - bila je jedna jedina plava

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1921
13.3.2013 11:41:18   
Piturica
cure moje..... ja sam sva zivcana.... sad me isto mama raspizdila po ne znam koji puta.... uglavnom, ne zelim sad prepricavati cijeli dogadjaj jer je to vec godinu dana stara prica ali ukratko... dakle moji su prije god. dana kupili sa sestrom kucu na moru. ja stvarno nemam nista protiv toga, ali najgore od svega mi bilo sto uopce nisu mene ni mm-a pitali da li bi mozda mi isli u kombinaciju sa njima. na kraju kad su kupili samo su dosli do nas sa vijestima i slikama na aparatu da gledamo. ja sam bila u totalnom soku i nisam uopce htjela ni pogledati te slike. anyway, sto je najgore to je na mjestu koje je udaljeno od Ri 500 km tako da meni to uopce nije ni uz put, niti planiram ici tamo nikada.. uglavnom, zategnuti odnosi vec dugo zbog toga... jer kao nisu nas pitali jer mi kao imamo kredit na stan pa kao nemamo love jos i za to i bla..bla... ja sam im rekla da uopce nije stvar u tome nego u cijelom postupku oko toga ida se to tajilo dugo jer se nije kupio kruh nego kuca koju ipak moras duze traziti i kupovati. ja sam vec odavno rekla da nema sanse da idem tamo nikad i da me to ne zanima.
sta je najgore mama je sad lijepo rekla da ce ona cim zatopli otici dolje sa sestrom i djecom. ja si mislim...jbt, ja cu rodti i morat cu opet sve sama. vec mi slabo od svega. ali stvarno. cijeli dan sam u komi i samo placem koliko me to raspizdilo! i ovo sta su kao dosli za vikend sa tim toplomjerom ono... mislim super mi to doslo, ali vise mi dodje da ga vratim i bacim im u glavu! i jos si dosli sa starijom necakinjom i sve mi je to super...ali uvijek nju dovlace sa sobom. nemojte me krivo shvatiti, ja malenu obozavam, ali umjesto da su dosli sami pa da mi mama bar malo pomogne ocistiti nesto i pospremit oni kad su otisli meni je kuca bila kao da je bomba pala. dva dana ciscenja sam imala sa ovim svojim trbuhom. bas mi je muka od svega.
oprostite sta sam vas sad zagnjavila sa svime time, ali ja sam morala se negdje ispucati! mm je na putu, a i vec mi je tisucu puta rekao da se ne zivciram jer sam trudna i da sad tako i tako ne mozemo nista kad je to sve gotovo. normalno da je na mojoj strani, ali ja stvarno ne mogu ne misliti o tome da su moji napravili takvu razliku izmedju mene i sestre. a i sestra je isto specijalka kad je i ona s njima isla to kupiti a da mi ne kaze nista user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1922
13.3.2013 11:53:56   
Hladna
Piturice shvacam te jer sam i ja u istoj situaciji sa mamom, imam jos 2 brace i prije 2 tjedna me raspizdila kad ja njoj pokazujem robicu sta smo sve kupili a ona meni svaki puta istu kozu dere da sta smo vec sve kupili , da barem bio sad decko posto mi sve za curu kupili, da se to ne kupuje prije , da to donosi nesrecu ... Bla bla bla, pa necu ic stvari kupovat poslje poroda halo e i ja opizdila i ljepo joj rekla : mama ovo je zadnji puta u zivotu da ja tebi ista pokazujem jer je zalosno da se svi mogu veselit sa mnom jedino moja vlastita majka to ne moze, svima mogu pokazat kupljene stvari samo vlastitoj majci ne mogu , sjela u auto i otisla, ona je drugi dan nazvala da citavu nosc nije spavala i da joj je zao ..
Pa ti ja preporucujem da napravis isto, ne se ljutit jer tako sam i ja uvjek cinila- samo reci sto ti je na dusi i makni se da ona moze razmislit sta je ucinila i shvatit da je u krivu .
Drugi dan moja je majka cak rekla da oba placa autosjedalicu i posteljinu za bebu .
Moras s njom probat tako .

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1923
13.3.2013 11:58:16   
Afrodita83
Draga žao mi je da su vam odnosi nategnuti i stvarno je priča ko iz filma, ali reći ću ti nešto što sam ja naučila i brutalno je za reći, ali nažalost vrijedi u svim situacijama i za sve ljude...dakle, svatko gleda svoju guzicu user posted image i da njemu bude dobro. Ja sam nekad davno previše vjerovala ljudima, ali hvala bogu na faksu koji sam završila i poslu koji radim koji me naučio te "prljave" stvari o životu.
Nemoj slučajno misliti da oni tebe manje vole ili nešto slično, kćer si im i u tom smislu sigurno ne rade razliku između tebe i sestre, ali sigurno nije u redu da ti tako nešto nisu rekli.
nezahvalno je ulazit u odnose bilo koje obitelji i držat predavanja, ali dopustit ću si tu slobodu i reći ti da mislim da nije u redu da ti mama ode kad će ti bit najpotrebnija...mislim, ta će kuća bit tamo i 2 mjeseca poslije, zar ne? Oprosti na iskrenosti, ali ja ti uvijek kažem sve u glavu user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1924
13.3.2013 12:11:14   
Piturica
ma sve 5! ja isto sve u glavu kazem tako da svaki puta se i zakacimo oko toga ako dodje neka tema koja je povezana sa tim dogadjajem onda ja puknem i sve opet lijepo po milijunti puta kazem sta mislim o tome i samo se nazivciram oko toga... vezano za to sta si rekla da nije u redu da mi mama ode ca kad mi je najpotrebnija... e pa... moja sestra je isto sad rodila prije mjesec dana pa joj pomaze i sve.. najgore sto su oni svi u drugom gradu, a ja kao da zivim u drugoj galaksiji pa je problem doci do nas pomoci ili sta vec. mislim ono... stvarno mi se sere vise od svega! sad vise nisam ni zalosna nego sam stvarno ljuta na sve i svih. jos sam mami rekla da kao sta ona misli da je moj mm isto super zadovoljan jer kao je isto napravila od cijele situacije da je od sestre muz bolji od mog i da normalno da je i on u soku bio od svega.. zakljucak joj je bio da super sta sam joj rekla jer da sad zna da nije pozeljna kod nas. i onda sam joj i ja rekla da nije i tako smo lijepo zavrsile razgovor. uglavnom, slabo mi je od svega.. user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!