|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
24.1.2013 21:47:05   
bebić
dobra vam vecer drage moje!!! evo mene opet ali ovaj put sa jednim pitanjem!
evo vec 3 dana kako mi je ova moja mala(trbuh) pocela/o biti tezak i kad hodam i kada sjedim!!! dal se to kome jos desava...bas onako tezak user posted image user posted image user posted image

iiiiiiii da vidim da vas ima dosta iz moga kraja user posted image user posted image user posted image vt (mislim da je mmaestral ili neko user posted image ) i naravno durdevac i kc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1276
24.1.2013 23:01:56   
Papalina
jaooo curee evo potvrdu smo dobili...200kn platili i sad smo na miru do kraja života :P hahaha
napokon se i toga riješili... user posted image user posted image
sd još ostaje ta faking hLJIN i cipele ... da napokon bar na jedan dan izbacim muževnost i uvedem ženstvenost ( ako je opće imam )user posted image user posted image user posted image
cure moje želim vam laku noć...čujemo se sutra... :D pusaaaaaaaaaaaaaa

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1277
24.1.2013 23:05:07   
Piturica
Babice moje drage.... hvala svima na cestitkama user posted image user posted image user posted image  Da samo znate kako sam imala finu tortu... sve smo smrvili user posted image user posted image  moja bebolina je odmah poludila u busi dok smo papale user posted image
Cuba, draga moja, hvala ti na popisu. Ja sam isto imala sve to u planu kupiti i bas nekako skoro pa sam si sastavila slican, osim sta ja nisam taj baby phone stavila jer ne znam da li mi to stvarno treba?! mislim.. nemam 300 kvadrata pa si mislim da mi ne treba, a mogu i naknadno poslati mm da kupi ako stvarno uvidim da bi bio koristan. Jedino planiram kupiti onaj mobil za krevetic... a to mi je vise zato sto mi je fora mada mislim da bebe mogu i bez toga user posted image  a i bila sam rekla da cu curama ili nekome naruciti event. viper ili tako neke dodatne gadgete za bebicu jer ce svi nesto htjeti kupiti kad ce dolazit user posted image  ugl, sutra kad stignem i odmorim od danasnjeg dana cu malo usporediti te nase popise pa nadopunit ako nisam nesto stavila sa tvog popisa user posted image
Papalina, vezano za haljinu... ja sam imala jednu jako, jako krasnu sta sam sad nosila kad mi je trbuh bio dosta izrazen na jedan pir. Sivala sam ju prema slici i super mi je ispala. imam sliku na laptopu, a nemam pojima kako da ovdije zaljepim sliku sa desktopa? ako mi moze netko objasnit onda ju stavim bilo bi super pa da ju vidis. inace, uopce se ne kuzi busa toliko u njoj jer je bas nekako fino sivana... a isto preporucam neke nize cipele ili te sa tom puno petom jer ipak ce ti biti udobnije tako nego u onim stiklama gazit okolo, a jos i trbuh i sve nosis sa sobom okolo user posted image
maminangel, kako si ti? jel sve okej sa tobom? onaj tvoj put na maldive bi uzela samo tako user posted image user posted image
sta jos sam vam htjela reci.... odvalila kad sam procitala da je pas pojeo antenu. hahahaha.... mislila sam da je to samo u filmovima i da je nemoguce!
ee.. i bili na tecaju, ali pricala neka psihologica o postporodjajnoj i onda je bio pravnik o tim pravima majcinskim, rodiljnim naknadama i bla..bla... bilo mi dosadno danas. u utorak idemo ponovo i onda je tema dojenje. to me zivo zanima!
odoh sad u horizontalu jer sam krepana i iscrpljena od danasnjeg dana! bilo je super, super pokloni i tako....  i jos jednom hvala svima na lijepim zeljama i cestitakama... divne ste user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1278
24.1.2013 23:18:05   
Piturica
zaboravila sam vam reci da u subotu konacno idemo po kolica. juhuuuu.. valjda nas nece sad nista sprijeciti za odlazak po to! nadam se tamo jos kupiti rucnike za kupanje za bebicu jer u It uvik imaju neke fora, a nisu skupi user posted image
eto... samo toliko.. da ne zaboravim.
Papalina, mores mi poslati mail pa da ti posaljem tu fucking sliku ako zelis. user posted image
sad odoh jer jedva gledam. puse i laku noc svima user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1279
24.1.2013 23:27:41   
Mmaestral
E, to dojenje jedva čekam da čujem...
Cuba, hvala na popisu i na nedebljanju :P
Zvala sam ja doktora i kaže da ne može beba biti velika kad sam ja sitna, a i javljala mi se danas popodne pa sam skužila da sam baš bezveze paničarila. Čak sam se rasplakala jer sam se uvjerila da se zapetljala u nešto i da se guši. Hormoni valjda.user posted image A bila sam u depresiji prije trudnoće pa mi se to možda tako ispoljava, tko zna.
Aries, tih haljina ima u Westgate-u?
Papalina, i ja tražim isto za vjenčanje. Probala sam onakvu kakvu sam opisala i meni se baš sviđa kako stoji ta uska. Samo se trbušćić izrazi. Ali mora biti poseban materijal da se tako oblikuje samo oko trbuha. Ali baš mi se sviđaju i te trudničke koje je Aries postala i one u rimskom stilu. Zapela sam za otvorena leđa, pa nisam takve ni gledala. A super su. I sad samo štikle ili ne...

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1280
24.1.2013 23:47:58   
Papalina
kad je vjenčanje mmaestral?? u crkvi ili u općini?
ma ja nebi ta gola leđa..meni je to čudno...a štikle neću nego il niske il puna peta...
mislim meni je općenito haljina čudna i to svaka ahahha
joj užas...umret ću od srama...neosjećam se ugodno u tome... ja bi najradije trenerku user posted image user posted image idem valjda u petak tražit u grad... nego mene više još i od cipela i haljine muči šta ću iznad stavit na haljinu??? pošto je kraj drugog mj ili početak trećeg??? šta da odzgora stavim...uh koji stres užas... user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1281
25.1.2013 10:12:36   
Afrodita83
Jutro user posted image moje!

Kako ste mi danas? Kod mene pada snijeg i hladno je, tako da ću danas cijeli dan provesti lijepo pod dekom i uz tv user posted image
Piturice draga, moj pas jede i grize do čega stigne user posted image user posted image ponekad mislim da to uopće nije pas nego neko čisto zlo tipa oni zli gremlini koji ne trpe vodu iz onog filma ako se netko sijeća...user posted image user posted image . Inače je umiljat i drag prema svim živim bićima, ali prema stvarima, bože sačuvaj!!! Imam sreće da mi nije sažvakao laptop!

Cuba još jednom zahvaljujem na pipisuuser posted image user posted image user posted image

Vidim da se sprema hrpu vjenčanja user posted image user posted image user posted image , bravo cure i ne opterećujte se oblekicom, bit ćete lijepe bez obzira šta stavile na sebe. Ja sam taj dio odlučila "odraditi" kad se beba rodi user posted image user posted image

Imam pitanje: malo sam izgubljena sa svim tim vrstama pelena user posted image ja sam bila uvjerena da ću kupit one pampersice najmanje i to je to, a sad vidim da se tu neke tetra pelene, švedske....pliz help, ne znam šta je to i za što služiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1282
25.1.2013 10:22:35   
aries
mmaestral, pojma nemam gdje imaju te haljine, nisam iz zg, samo sam googlala haljine za trudnice pa sam nasla tu stranicu...
Papalina, potpuno razumijem da se osjecas neugodno u tome, i ja sam najcesce u hlacama i sve super, ali opet, to je poseban dan, naci ces nesto u cemu si sebi lijepa, lijepo ces se osjecati i nece ti biti neugodno. Odbaci gola ledja, izreze i sve sto ti smeta, idi na jednostavno i klasicno..I da, ako si niza, onda malu punu petu.ja sam visoka pa bi sve u balerinke, hehe...a gore, hm...ne znam, kaputic, mantilic, to ces svakako skinuti dok je slikanje.Ako je haljina dugih ili kratkih sa nekim bolerom, nece ti biti hladno. i nemoj se brinuti, sve ce biti super. jedna moja frendica koja je isto tip za trenerke i hlace je mene na svojoj svadbi sokirala u ruzicasto ljubicastoj haljini ciji je gornji dio bio satenski a donji od tila, izgledala je kao vila...ali to je ekstrem :)drzi se klasike i ne brini, bit ces divna i sve ce biti prelijepo :)
piturice, obvezno nam pisi to za dojenje kad prodje tecaj..

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1283
25.1.2013 10:50:18   
Piturica
Jutro zenske user posted image
sad sam prepisala onaj spisak sta je cuba stavila tako da ga uskladim sa svojim user posted image  Inace, ja sam primjetila da nije stavila rucnik za bolnicu mami. ne znam da li oni tamo dobivaju bolnicke ili ne, ali ja uzimam svoja dva... jedan za tusiranje, drugi za lice tako da imam svoje. eto.. to i je palo na pamet dok sam citala  user posted image
bas sam se fino naspavala danas tako da je to milina. kod nas je sunceko i nista ne pada user posted image   veselim se sutra jer idemo po kolica za bebicu i onda sam na miru. od tih velikih stvari onda imam sve osim posteljine. hahaahaha...
ovo sve kupim drugo u jednom danu. tako i tako mi je dm i muller preko ceste pa se zaletim i pokupujem to na brzinu user posted image
afrodita, vezano za sve te pelene.. bila je cuba objasnila par str. prije za sta ti trebaju pa si pogledaj malo da se ne ponavljam, na 51 str user posted image  pa procitaj.
za dojenje vam napisem sve cim saznam na tecaju. valjda ce nesto pametno reci user posted image user posted image
odoh sad se spremiti jer gibam na postu. stigla mi dva zuta papirica. tko zna sta je to!? user posted image
pusa svima!

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1284
25.1.2013 11:17:55   
endless
Bebić, ima nas (na moje veliko iznenađenje!) dosta s ovog "našeg" kraja, s tim da ja svojim krajem nazivam cijeli dio od Koprivnice do Virovitice user posted image user posted image Baš mi je super to user posted image jesi ti možda odlučila gdje ćeš roditi?, u VT ili Njemačkoj? Jer su nam terminići blizu, a i mmaestral nam je tu nekako user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1285
25.1.2013 13:14:57   
pepeljuga
Hej trudnice kako ste mi?
Ajme ja se sad uništila u hamburgeru i pomfriju,sve mi muka al mi je bas pasalouser posted image

Najmlađi spava,drugi u vrticu a mislim da bi i ja mogla malo u horizontaluuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1286
25.1.2013 13:29:50   
zvijezd@
bebić to se meni dogadjalo kad se krivo namisti tj kad mi se naguzi nekako nisam se kretat mogla lezi i odmaraj ili ga malo lupni user posted image user posted image  pa ce se maknit user posted image  

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1287
25.1.2013 14:18:34   
zumbolina
Bok mamiceuser posted image
Vidim da sve kompletirate sve potrebne stvarčice, a ja sam još na samom početku i stalno mislim da ima vremena i da mi je još rano.
Cuba mogu te zamoliti za opis stvari? Meni je ovo prva trudnoća pa sam pomalo izgubljena u svemu tome...user posted image user posted image user posted image

U radosnom iščekivanju dječaka <3
03.05.2013

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1288
25.1.2013 14:19:09   
bebić
hei zenice!! :) endless dogodile su se neke zavrzlame ovdje u njemackoj....tako da se nadam da cemo zajedno lezati u bolnici user posted image user posted image volila bi imat nekog da znam user posted image user posted image

zvijezdo hvala na objasnjenju znaci to ova mala zeza mene...joooj bas ponekad je teska da moram drzat trbuh user posted image tesko mi je stajat kad perem sude..!

ii nisam se zahvalila cubi za popis! VELIKO ti hvala cubauser posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1289
25.1.2013 14:23:54   
bebić
zumbolina vidim da smo ja i ti blizu s terminima tako da se nemoj nervirat ja jos takoder nisam kupila jos ni jednu stvar! user posted image stignemo user posted image

< Poruku je uredio bebić -- 25.1.2013 14:24:50 >

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1290
25.1.2013 15:28:20   
Piturica
zene, imam pitanje user posted image
jel vi koristite taj jastuk za dojenje? okej.. ono za spavanje kuzim, ali jel on bas potreban za dojenje? inace, nemam ga i nisam kupila. ne znam da li da to kupim ili ne? jel to uopce nesto pomaze ili mogu i bez toga?!
vidim da ima raznih cijena pa mi se na da davati 200 ili vise kn za to ako mi nije potrebno. radije bi onda potrosila za nesto drugo za bebu user posted image
ajde, cekam mame koje vec imaju bebice i koje su to koristile razloge za i protiv user posted image
by the way, onda dva zuta paprica su bili pokloni sta su mi stigli od sestricne i frendice. sterilizator za bocice za mikrovalnu od aventa (hahaah.. a ja jos ni jedne bocice nemam) i krema za busu! juhuuuuu..
eto, sad odoh na kavu sa frendicom.
puse

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1291
25.1.2013 17:07:42   
cuba
Dobar vam dan cureuser posted image
Kako ste mi danas? Bebice lupkajuuser posted image Moj ne stajeuser posted image

Ja sam cijelo jutro shopingirala i obilazila dječje dućane, uživala ko malo dijeteuser posted image
Kupila sam mališanu jednu piđamicu u Cartersa i ručnik za nakon kupanjauser posted image Sebi piđamu kratkih rukava u C&A za u bolnicu, predivna mi jeuser posted image user posted image I prijateljici poklon za babinjeuser posted image

Ma cure, stvarno mi nije bio problem poslati vam popis stvarčica koje vam trebaju za bebicu, ne morate mi zahvaljivatiuser posted image
Piturica ja sam kupila preko fb jastuk za dojenje (120kn sa poštarinom) i predivan jeuser posted image Planiram ga koristiti do kraja trudnoće za spavanje ali ne i za dojenje. Meni u tu svrhu nije potreban, kupila sam ga radi sebeuser posted image Zezam se, poslije mogu bebača na njega nasloniti na krevetu ili podu dok se bude igrao pa mi je zato superuser posted image
Dojila sam uvijek držeći dijete na rukama/u krilu (meni je zbog carskog reza bilo nezgodno ležati na boku i dojiti). Tako da...ako ga misliš samo u tu svrhu koristiti onda ti možda i nije najpotrebniji.

Zumbolina, stiže i tebi popis na ppuser posted image
Pepe tek kad sam danas tvoj post pročitala sam skužila da ne pamtim kad sam zadnji put pojela nešto nezdravouser posted image A taj tvoj hamburger i pomfrit su mi zamirisali sve do Splitauser posted image
Sad vam gibam, čekam prijateljicu i njenu curku, stižu nam na druženje svaki trenuser posted image
Kuću sam sredila, kolačić ispekla i zapravo danas ću pojesti nešto nezdravouser posted image
Puseee :-**

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1292
25.1.2013 19:45:04   
endless
Bebić user posted image jeej, baš me veseli to user posted image mislim ne veseli me što se nešto zakompliciralo, već što ćeš mi vjerojatno bit u bolnici kad i jaaa user posted image user posted image user posted image jeej! user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1293
25.1.2013 22:34:50   
Mmaestral
Bebić, jesi i ti iz VT?
Papalina, mi ćemo u crkvi. Idemo na tečaj, pa isto kraj drugog ako uspijemo. Nadam se da će mi dugi rukavi biti dovoljni da ne bude hladno. Gdje ćete vi?

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1294
25.1.2013 23:18:39   
maminangel
Ajoj Hrv.nam izgubilauser posted image user posted image
Nego da vas malo pozdravim,drago mi je da ste vesele ,da bebice lupkaju i da ste dobro..Cuba popis je super,stvarno si detaljna nema štauser posted image ja sam malo preflegma(čitaj lijena) u ovoj trudnoći,valjda to tako dođe s trećim..Piturica moja ja ti nisam imala taj jastuk a i da jesam mislim da bi mi jedino poslužio kao i Cubi,dojila sam oboje isključivo sjedeći ali mislim da je odlična stvar za nasloniti kad bebe počnu sjediti i igrati se pa da ne zviznu mrvice..Laka vam noć i naspavajte se,pusaaauser posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1295
26.1.2013 13:45:14   
Papalina
ženske moje...moram vam se potužit... nikad goru noć nisam imala od sinoćnje...katastrofa... cijelu noć ni oka nisam sklopila... u 7 ujutro sam tek zaspala i uspjela do 9 odspavat...grozno...izgledam ko živi mrtvac...neznam koji klinac je bio...još je bila mjesečina ( inače kad je pun mjesec nemogu spavat ) ali neznam dal je to to... user posted image
i šta je još gore... ova moja u trbuhu isto nije cijelu noć spavala ni 5min nije mirovala, stalno je lupala i sad još lupa... strah me da stvarno nebude zamjenila dan za noć... užas.... al ja sam koma tako mi se spava a još moram kuhat... user posted image i pored svega, koliko god da se lijepo smjestim na kauč nda odrijemam, oči se nemogu zatvorit...poludit ću ako mi tako bude i noćas... užas... oprostite na davljenju...

mmaestral, mi smo tečaj obavili, potvrdu spremili pa za 2god kad budmo krstili ćemo se odmah vjenčat...svećenik je rekao da ta potvrda vrijedi i 30god...a zasad ćemo kraj drugog samo kod matičara samo mi i kumovi i večeru laganu napravit doma... samo da mi glasi na njega, i da prije nego što rodim obavim sve šta moram i u policiji i to radi nove osobne, promjene adrese i prezimena i bla bla..pa da poslije na miru budem da još i to nemoram :) tako smo to zamislili, nadam se da će tako i ispast... a kad budemo se u crkvi onda budemo radili pirček...i zvali rodbinu ostalu i tako... ćemo vidjet šta će bit od toga...

idem malo sad ubit oko jer inače ću poludit...pozdrav bebicama i puse im šaljem user posted image user posted image
user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1296
26.1.2013 16:37:08   
MaTana
Hvala cuba na popisu, ja se bad i ne javljam cesto na raju, prije sam puno vise visila tu... Sada nemam laptop, moj je krepucnuo, a s mobitela mi se ne da uvijek tipkati. Ova trudnoca prolazi odlicno, bebica rastte, i po doktoru biti ce jos jedna curica. Mm je odusevljen i samo ponavlja da on jedva ceka jos jednu tatinu princezu. Ja se osjecam kao brod na zadnjem vaganju sam imala 64kg i to je +11 u 27 tjednu, ali sam u startu bila u manjku sa kg.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1297
26.1.2013 18:52:17   
BUMBI
MaTana super za jos jednu curkuuser posted image
Sta velika seka kaze?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1298
26.1.2013 20:49:03   
maminangel
Eto sad se lakše diše osvojili smo broncuuser posted image user posted image user posted image Bravo dečkiuser posted image Pozdrav drage mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Slabo mi se nešto javljateuser posted image S obzirom da vas ima dosta koje ste oko 30-og tjedna zanima me pogotovo one kojima nije prvi put dali imate BH kontrakcije?Pišite kad su vam pregledi?Pusaaaauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1299
26.1.2013 20:51:00   
MaTana
Bubica je odusevljena, zasad... Stalno prica kako ce ona biti velika seka, pomagat mami... A i par curica u vrticu je nedavno dobilo brace ili seke, pa joj je to cool.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cura!!!
keksić

ime???

hana (33%)

ina (5%)

lina (9%)

ana (24%)

ena (28%)

Broj svih glasova: 186

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!