|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
3.12.2012 13:22:06   
Papalina
ajoj, mislim da je to samo na tebi... meni iskreno, ne paše kino sada kad sam trudna...jer mi je to prejako...i kad sam bila sumrak sagu gledala bebica je samo skosala... nisam baš ni prije nešto voljela ić u kina jer mi sam put traje skoro sat vremena do tamo pa izgubim volju user posted image

iako bi voljela osjetiti bebicu malo više, jako ju slabo osjetim... user posted image
a i trbuh mi opće nije velik za 22 tjedan, i sutra je taj ultrazvuk...i sve me strah cure user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 376
3.12.2012 14:35:28   
maminangel
Aaaa Papalinice pa da!!! user posted image ,sutra je uzv,joj jedva čekam da nam javiš,pitaj doktora sve kaj te interesira..Saznat ćemo i spol jelda?Pusek..

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 377
3.12.2012 14:46:23   
kikairobi
Hej drage trudnice.... evo i ja u 22 tjednu i čini mi se da sam ogromna... trbuh mi baš strši.
a moja curka udara uvijek u isto vrijeme jačim intenzitetom.user posted image Svako jutro se budi tj. me budi oko 6 h. i baš je aktivna. Krajem tjedna idemo na ultrazvuk...jedva čekamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 378
3.12.2012 14:48:58   
endless
Da se nadovežem na papalinicu :) koliko bi uopće trebao biti velik trbuh za 22 tjedna? Gledam neke videe na YouTube i sve mame kao da imaju veći trbuh nego jaaa :) znam da to ovisi i od bebe i same mame, ali eto, jel postoje neke posebne "mjere"?
I htjela sam pitati u vezi trbuha - ponekad, obično popodne, osjetim da je uuužasno tvrd :/ baš bude jako napet user posted image i stežeee jakooo... A nekad je baš onako fino opušten i mekši nego u ovoj prvoj opisanoj situaciji.

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

Neposredna veza do poruke: 379
3.12.2012 15:12:23   
Papalina

IZVORNA PORUKA: maminangel

Aaaa Papalinice pa da!!! user posted image ,sutra je uzv,joj jedva čekam da nam javiš,pitaj doktora sve kaj te interesira..Saznat ćemo i spol jelda?Pusek..

Daaaa, to će mi bit prvo pitanje-kojeg je spola user posted image
a drugo neznam... ja kad budem vidjela bebicu ću zaboravit na sve i neću znat šta da pitam user posted image uvijek je to tako...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 380
3.12.2012 15:17:18   
Papalina
endless, i ja imam dojam da imaju sve veći trbuh od mene... a čula sam da je to normalno ako nosiš dečka-tako da ako ćemo vjerovat pričama onda je to tvoj slučaj user posted image user posted image a ja isto imam takav dojam da imaju sve većeg nego ja... user posted image
ma ustvari, moj problem nastaje ako problema nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i da, mislim si uzet elevit za pit-meni fali željeza-a čula sam da on ima puno više želježa od prenatala...šta vi mislite o tome? koji je bolji?
pusaauser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 381
3.12.2012 18:05:42   
Hladna
Zdravo drage moje , nisam se javljala par dana, kod mene je sve nekako utihnulo, bezvoljna sam, svakodnevno vas čitam po nekoliko puta, no ne znam što bi pisala..
Ušla sam u 15-ti tjedan i sve je stalo, nemam nikakvih tegoba osim svoje proždrljivosti nakon koje mi je muka jer pretjerujem s hranom, ali sve ostalo je ok.
Stalno sam kod kuće pa me neka tuga uhvatila, neka bezvoljnost, šta ja znam.
Vidim vecina će vas sad ili na 3D ili na redovni pregled, ja cu tek za 2 tjedna i ne mogu reci da sam nestrpljiva što vjerojatno i ružno zvuči, no s obzirom na ginekologa kakvog imam ionako nista ne saznam o svojoj trudnoci osim tjedne koje ionako znam, tlak kojeg i doma mjerim i to je to , jedino me veseli sto cu vidjet bebicu naravno ako gin okrene monitor prema meni ... user posted image
Mi u ovom kraju imamo baš problem sa ginekolozima , imamo ih samo 4 i nemamo mogučnost preselit se drugome jer ne žele oni,a ako bi nam trudnoću vodili privatnici jasno nam je dato do znanja da nam ovi naši ništkoristi neće pisat uputnice ni recepte ... ali ja sam sretna sto sam barem otisla k privatniku ičula od njega da je sa mojom bebicom sve u redu user posted image user posted image

Vidim da su neke već bile na 3d , ja sam isto razmisljala da odem kad bude 20 tjedana, no opet s druge strane nekako odustajem od tog poteza, mislim da bi samo paničarila hoče li biti sve u redu ili ne, a ovako ostajem na ovome kako mi je privatnik već rekao da je sve u redu.. Sta ja znam, mozda se i predomislim u međuvremenu...user posted image

Danas sam baš išla provjerit svoje dojke jer znam da mi je u prvoj trudnoći dosta brzo na pritisak bradavice izasla tekućina i eto danas pritisnem bradavicu i izasla prozirna ljepljiva tekućina ( kolostrum ) ako se ne varam.. Ja sam u prvoj trudnoci negdje oko  mjeseca trudnoće počela piti Hipp čaj za dojilje, svaki dan jednu šalicu jer mi je to prijateljica preporučila i moram priznati da sam imala jako puno mljeka kad sam se porodila, u bolnici su mi sestre govorile da bi mogla podojit cijeli odjel user posted image user posted image user posted image tako da drage moje trudnice savjetujem i vama Hipp čaj za dojilje oko 6-og mjeseca, ja bi najradije da moja beba bude na prsima pa ću ponovit to sa čajem kad dođe vrijemeuser posted image

E sad kako pišem sjetih se nečeg sto bi vas htela pitat, malo je neugodno no gdje ću pitat nego tu vas drage moje user posted image user posted image user posted image , nego ja se brinem kad moj muž i ja idemo radit one stvari user posted image pa kad ja dođem do vrhunca-brine me da taj vrhunac nebi naškodio bebici jer ipak se grče mišiči i stalno si mislim hoče li to bebi naštetit ili ne i nemogu se normalno opustituser posted image user posted image user posted image

I da -talno me bune ti mjeseci, kad me netko pita kolko si mjeseci trudna ja blejim ko tele u šarena vrata user posted image , nemam pojma kolko sam mjeseci trudna, znam da sam trudna 15 tjedana a kolko je to u mjesecima- to me baš buni kad jedni kažu ovako a jedni onako...Iako mi je druga trudnoća nemam pojma user posted image user posted image user posted image pa se nadam da ćete mi vi pomoći oko mjeseci???

Eto curke ja sam se malo raspisala, izbacila tu neku bezvoljnost iz sebe, a vidim i vi ste jučer bile bezvoljne, očito nas sve pucaju hormoni 300 na satuser posted image user posted image
cure šaljem vam pozdravčić , a ti Papalina nemoj se živcirati sa 3D-om, znas da je sve u redu i to ce ti 3d dodatno potvrditi user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 382
3.12.2012 19:54:55   
bubic
drage moje cure evo imene osjecam se potpuno isto kao iHladna tako da te draga potpuno razumijem i meni su prestale one grozne mucnine al sam bez imalo snage samo bi lezala,za orgazam se ne brini cak je i preporucljiv za opustanje govorim ti iz iskustva prosle dvije trudnoce kad sam se mogla keksat bili smo bas aktivni cjelu trudnocu cak sam presla oba termina a keksali se dokraja zato samo opusteno i sto vise keksauser posted image user posted image .Drage papalina i endless nista ne brinite za trbusice pogotovo ako su vam prve trudnoce u mene kako koja trudnoca sve sam okruglija sa prvom djevojcicom sam bila najmanja mada sam je rodila 3,750 ,sa drugom sam bila krupnija i rodila se velika bebica 4,160 a sad ce mo vidjet ovaj put mi je stomak ogroman hehehe kolika li ce sad bitiuser posted image nadam se zdrava a ne bas puno veca od svojih sekica ko ce to rodit heheheh!!ljubim vas i nista se ne brinite!!

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 383
3.12.2012 20:04:54   
zvijezd@
papalina draga ja ti pijem elevit i kazu da je on sad br 1 na trzistu, sta se tice trbuha  meni se bas vidi dosta, dobila sam trbuh i guze ( kazu karakteristicno za muske bebe) a ne opterecuj se neki dan na 3d je sa mnom bila gospodja koja je trudna ka i ja a ja njoj: a vi jos malo?? a ona meni: ne ne ja sam 21 tjedan, bas sam se osramotila onda znas koliki joj je trbuh bija a meni tri puta manji... javi sutra kako je bilo i ne tresi se ja imam sutra redovan pregled kod moje .. pusaaa svima

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 384
3.12.2012 20:09:58   
cuba
Dobra večer curke user posted image
Nije ni mene bilo par dana, za vikend smo imali proslavu rođendana za našeg Rokićauser posted image user posted image
Danas sam ušla u 21 tjedan trudnoće i osjećam se super, sutra ujutro idem na pregled i baš se veselim što ću ponovno vidjeti svoju mrvicu koja me iz dana u dan sve više i više lupkauser posted image

Hladna nasmijala si me jer sam se sjetila svog iskustva u bolnici prvi put nakon poroda. Ja i JESAM dojila bebicu od cimericeuser posted image i to mi je bio spas, Roko posisa jednu, malena drugu i ja happyuser posted image
A što se tiče sexa, nemaj staha. Naše bebice plutaju u plodnoj vodi u beztežinskom stanju i stoga ne osjećaju takve stvari. Dapače dok god možeš uživaj u hopić-cupićuuser posted image
A mjesec trudnoće gledaš i po terminu. Meni je npr termin za porod 15.04 i svaki 15 u mjesecu ja ulazim u drugi mjesec trudnoće. Znači, sada sam trudna 4,5mj tj u 5mj trudnoće sam.

Papalina guštaj sutra na 3Duser posted image user posted image I odmah da te razuvjerim od babskih priča, evo po drugi put nosim dječaka i imam veliki trbuhuser posted image Netko je pitao za dimenzije, mislim da ne postoje jer svaka žena ima jedinstvenu građu tijela, visinu i težinu.
I da, ja sam prošlu srijedu bila u kinu i moj malac je poludio na muziku, nije me stao bubati puna 2h dok film nije bio gotov. Čuju naše bebice i reagiraju na glasne zvukove pa mislim da neću više u kino...baš mi nije bilo svejedno..

endless, to ti se bebica probudi i malo rasteže i migolji po trbuhu pa se zato on i steže a kad bebica spava onda je mekan i opuštenuser posted image

Fever, samo da znaš da ni ja onu stvar više ne vidimuser posted image user posted image

bebić, grudi ti u trudnoći imaju nekoliko faza rasta pa stagniranja. U početku ti budu osjetljive i teške pa onda oko 10-og tjedna to prestane i nakon par tjedana ponovno ispočetka. Stvaraju se novi mliječni putevi kojima će prolaziti mlijeko nakon poroda. Normalne su ti i izražene vene i tamne bradavice a i kolostrum može i ne mora poteći.

Nadam se da sam svima uspjela odgovoritiuser posted image Svim curama sa mučninama i lošim raspoloženjem želim da što prije budu bolje, ma proći će i to user posted image user posted image user posted image

Ja vas pozdravljam, idem okupati svog mališana, staviti ga na spavanac pa i ja idem u horizontalu i na druženje sa mmuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 385
3.12.2012 21:49:39   
bebić
pokusavam cijeli dan drage moje da vam se javim, al mi uopce nije htjelo ocitat..pa evo napokon sam uspjela..prije spavanja da vam se malo javim i ja...
vidim sve smo se raspisale...papalina prvo da ti zazelim sretno sutra makar znam da ti nece trebati jer je sve u redu s bebom!..sutra napokon otkrivas spol jeeeeej :) veselim se koda saznajem svoje bebe spol :D
hmm...hvala cubi PUNO na odgovoru..vjerovatno sam se bzvz zabrinula...sad sam u 17 tjednu pa vjerovatno te promjene kosto kazete...:) :)
samo da je beba u uredu user posted image
i sta da vam jos kazem osim da uzivate sutra gledajuci bebace sve koje idu na pregled sutra...i da hladna vidim da si iz kc pa smo ja i ti onda jaaako blizu i znaaam da su ginici u kc grozniiiiiii :/ imala sam i ja jedan grozni slucaj tamo s njima...pa hvala bogu da sam se udala i da sam sada u virovitici i mogu rec da je velika razlika u ginicima....i hladna jesi mozda bila privatno kod dok.Hecimovica??

eto cure moje zelim vam laku noc idem se pridruzit jednoj bebi u krevet(mm) posto ga nisam vidla dvije noci, radio je nocne smjene :D

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 386
3.12.2012 22:00:27   
Hladna
Bebic da iz kc sam , onda dobro znas o cem pricam sto se gin tice .
Nisam kod dr.Hecimovica nikad bila no kolko cujem on je ok , no ja sam citavu prvu trudnocu prije 8 god isla u Varazdin privatnom
gin dr.Mamuzicu koji mi je 2 puta spasio trudnocu i mene samu nakon poroda pa sam isla k njemu al samo na jednu kontrolu prije 2 tj da se uvjerim da je sve ok ,a dalje cu nastavit ic u ambulantu u kc posto nisam bas u mogucnosti za to da dajem mjesecno 500 kn user posted image

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 387
3.12.2012 23:06:30   
Sunshine28
cure samo da vas pozdravim i pozelim vam srecu sutra! ali nema brige, sigurno su bebice dobro! user posted image user posted image user posted image
i samo sam vam htjela reci da uzivate, sada kada citam vase postove hvata me prava nostalgija za trucnocom iako mi bas nije sve bilo školski! zadnjih mjesec dana sam toliko htjela rjesit se stomaka, a sada mi fali, istomak i sve sto uz njega ide user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 388
4.12.2012 11:27:40   
aries
Jedva čekam te trudnice što danas idu na pregled, pišite kako je prošlo-cuba, zvijezd@, još je netko bio...I ja jedva čekam petak, i svoj prvi 3d, juhu...Hladna, ne brini za orgazam, sad bi ti trebalo biti i intenzivnije zbog više krvi u tijelu, pa je prkrvljenost bolja,osjećaj intenzivniji, nešto tako...Bolje da je mama zadovoljna i sretna, pa da i beba bude, nego da se brine :) A ionako kasnije u trudnoci imas i one Hicksove kontrakcije koje su normalne, cime se tijelo pripremaza porod, pa to sto ce se misici malo grciti nije problem..Ja opet kisem,alergija proradila, pa se nekad zapitam, jadno dijete, možda spava a ja ga protresem...
Ma super je da ovako možemo jedne druge posavjetovati, pitati svasta, bas mi puno znaci...

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 389
4.12.2012 12:17:21   
cuba
Evo me curke sa pregledauser posted image user posted image user posted image
Ajme što sam sritnauser posted image
Vidila sam svog malog dječaka, nema dvojbe nikakve u spol, danas se itekako vidio pišulinacuser posted image
Sve je u najboljem redu, prava je školska beba. Odgovora točno tjednima trudnoće (danas sam 21+1).
Sličicu sam naravno dobila, veliki braco i tata su jedva dočekali vidjeti mališanauser posted image
Naručila sam se i na 4D, idem za 2 tjedna i jedva čekamuser posted image

Svim ostalim curkama koje danas idu na pregled držim fige, uživajte gledajući svoje mrvice i naravno očekujemo izvještajuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 390
4.12.2012 12:31:42   
Hladna
Cuba bas mi je drago da si se vratila sretna s pregleda i naravno sa je sve u redu , znamo mi sve to podsvjesno samo nam treba potvrda svako malo user posted image
Cestitam za deckica user posted image
Joj pa ti si vec presla polovicu trudnoce, meni se cini to bas daleko user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 4.12.2012 12:32:28 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 391
4.12.2012 12:57:10   
bebić
cuba znaci deckic jos jedan user posted image user posted image user posted image user posted image

hladna ja sam bila i privatno kod hecimovica, a i ovako u bolnici posto on radi i durdevcu...mogu ti rec da je privatno super, ali ovako je grozan...prvu trudnocu tih par tjedana sto sam vodila bio je grozan!!!
daj mi reci u kojem si sada tjednu? i ko ti vodi trudnocu? :*

cekamo jos i papalinu danas :) pozdravv user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 392
4.12.2012 13:31:28   
Hladna
bebić poslala sam ti pp

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 393
4.12.2012 13:42:17   
Papalina
cure moje...možete mi reći dal se taj 3D radi preko trbuha il vaginalno?
jer imam malih problema...naime, buša mi i nije ono full ogromna ali ja si dolje niš ne vidim user posted image user posted image a dragi će doć s posla taman kad moramo krenut pa mi ne stigne tu livadu pokosit user posted image user posted image
pa cu morat sama, a umrijet ću od srama ako se radi vaginalno i ako bude još trave ostalo na livadici user posted image user posted image user posted image a tražila sam i ogledalce ali ni to nemam...user posted image a saginjat se nemogu jer me onda buša boli...user posted image
ah te čari trudnoće...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 394
4.12.2012 14:02:52   
zvijezd@
papalina 3d se radi preko trbuha nemas straha, ja idem u 4 na moj redovni pregled a to ukljucuje i vaganje jao meni, ka bačva sam user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 395
4.12.2012 14:04:03   
zvijezd@
sta se tiče saginjanja nesmis preko trbuha nego čučni  i uzmi sta trebas ili sta vec user posted image user posted image  i nema problema nece te ni bolit onda ni nista...

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 396
4.12.2012 14:06:49   
Papalina
hhahahhaha bačvo moja user posted image user posted image
ja sam do sad dobila 5 kg... ali nesekiraj se draga, poslije ćemo vodit brigu o tome... i to ćemo morat brzo skidat jer kad bebica dođe će nam brzo i ljeto i more <3
ah, a ti kilogramčeki zločesti će poslije vidjet vraga, neka uživaju sad dok mogu :))

ah hvala bogu da se radi preko trbuha user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 397
4.12.2012 14:16:13   
zvijezd@
mene tjesi sta cu rodit u 4 mj i sta ce onda vrucine pa cu se se topit hahaahahah..... a more mi ispod kuce, kupanje ce pricekat ovo lito iako na mojoj plazi i nema bas ljudi, nesto pozitivno ali u 8 idemo u bol do tada se moram stesat user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 398
4.12.2012 14:22:49   
maminangel
Cuba draga,već sam se zapitala di si?kako je rođkas prošao?Drago mi je da si sretna i da je sve bilo super na pregledu,user posted image user posted image za dečkića,za 2 tjedna ideš na 4D to nije kasno?Baš ste me nasmijale s ovim hopsanjem,samo uživajte cure moje,ja sam valjda jedna od rjetkih koja neda blizu sebi,što zbog toga što nesmijem a i iskreno nemam baš voljeuser posted image user posted image Papalinice moja,znači šumica te mučiuser posted image user posted image ,ne sekiraj se draga,mislim da te gledaju preko trbuha,a i sve da je dole oni se toga nagledajuuser posted image user posted image user posted image Oštrigaj ti to koliko možeš,i ne zamaraj se glupostima,vidjet ćeš bebolinuuser posted image user posted image user posted image .Gdje nam je Zvijezda?i ona ide na pregled danas,jeste se zaredale!user posted image user posted image user posted image Aries ti si u petak isto kao i ja samo ja na redovnoj kontroli,ali to mi je sada jako bitno zbog mogućeg otvaranja,baš me frka nebi htjela da sam za praznike u bolnici na tokolizi i serklažiuser posted image user posted image ,jedva čekam da vidim da je sve uredu.Sunshine upravu si kad kažeš da se jedva čekamo rješiti bušica a onda nam poslije i fale ti dani kad kukamo ,strepimo i nestrpljivo čekamo od pregleda do pregleda.Ljubim vas SVE drage moje trudnice i javljajte se sa svim vijestima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 399
4.12.2012 14:25:58   
zvijezd@
 maminangel draga ja sam bila na 3d prije 7 dana i sve je u najboljem redu nosim sina a danas je samo redovan pregled... a nadamo se i danas da ce bit sve 5

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!