Hladna
|
Zdravo drage moje , nisam se javljala par dana, kod mene je sve nekako utihnulo, bezvoljna sam, svakodnevno vas čitam po nekoliko puta, no ne znam što bi pisala.. Ušla sam u 15-ti tjedan i sve je stalo, nemam nikakvih tegoba osim svoje proždrljivosti nakon koje mi je muka jer pretjerujem s hranom, ali sve ostalo je ok. Stalno sam kod kuće pa me neka tuga uhvatila, neka bezvoljnost, šta ja znam. Vidim vecina će vas sad ili na 3D ili na redovni pregled, ja cu tek za 2 tjedna i ne mogu reci da sam nestrpljiva što vjerojatno i ružno zvuči, no s obzirom na ginekologa kakvog imam ionako nista ne saznam o svojoj trudnoci osim tjedne koje ionako znam, tlak kojeg i doma mjerim i to je to , jedino me veseli sto cu vidjet bebicu naravno ako gin okrene monitor prema meni ... Mi u ovom kraju imamo baš problem sa ginekolozima , imamo ih samo 4 i nemamo mogučnost preselit se drugome jer ne žele oni,a ako bi nam trudnoću vodili privatnici jasno nam je dato do znanja da nam ovi naši ništkoristi neće pisat uputnice ni recepte ... ali ja sam sretna sto sam barem otisla k privatniku ičula od njega da je sa mojom bebicom sve u redu Vidim da su neke već bile na 3d , ja sam isto razmisljala da odem kad bude 20 tjedana, no opet s druge strane nekako odustajem od tog poteza, mislim da bi samo paničarila hoče li biti sve u redu ili ne, a ovako ostajem na ovome kako mi je privatnik već rekao da je sve u redu.. Sta ja znam, mozda se i predomislim u međuvremenu... Danas sam baš išla provjerit svoje dojke jer znam da mi je u prvoj trudnoći dosta brzo na pritisak bradavice izasla tekućina i eto danas pritisnem bradavicu i izasla prozirna ljepljiva tekućina ( kolostrum ) ako se ne varam.. Ja sam u prvoj trudnoci negdje oko mjeseca trudnoće počela piti Hipp čaj za dojilje, svaki dan jednu šalicu jer mi je to prijateljica preporučila i moram priznati da sam imala jako puno mljeka kad sam se porodila, u bolnici su mi sestre govorile da bi mogla podojit cijeli odjel tako da drage moje trudnice savjetujem i vama Hipp čaj za dojilje oko 6-og mjeseca, ja bi najradije da moja beba bude na prsima pa ću ponovit to sa čajem kad dođe vrijeme E sad kako pišem sjetih se nečeg sto bi vas htela pitat, malo je neugodno no gdje ću pitat nego tu vas drage moje , nego ja se brinem kad moj muž i ja idemo radit one stvari pa kad ja dođem do vrhunca-brine me da taj vrhunac nebi naškodio bebici jer ipak se grče mišiči i stalno si mislim hoče li to bebi naštetit ili ne i nemogu se normalno opustit I da -talno me bune ti mjeseci, kad me netko pita kolko si mjeseci trudna ja blejim ko tele u šarena vrata , nemam pojma kolko sam mjeseci trudna, znam da sam trudna 15 tjedana a kolko je to u mjesecima- to me baš buni kad jedni kažu ovako a jedni onako...Iako mi je druga trudnoća nemam pojma pa se nadam da ćete mi vi pomoći oko mjeseci??? Eto curke ja sam se malo raspisala, izbacila tu neku bezvoljnost iz sebe, a vidim i vi ste jučer bile bezvoljne, očito nas sve pucaju hormoni 300 na sat cure šaljem vam pozdravčić , a ti Papalina nemoj se živcirati sa 3D-om, znas da je sve u redu i to ce ti 3d dodatno potvrditi
|