Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 24.11.2012 21:52:03
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Evo i mene na vašoj temi Danas trudna punih 11 tjedana,u čet bila na pregledu i sve je super P.S. Cuba radi novi tickeric Draga moja čestitam ti(još jednom )
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 24.11.2012 21:55:10
|
|
|
|
cuba
|
Heeej Pepice, stigla nam i ti napokon Čestitam ti i ovdje I ubit ću teeeeeeee Zezam se ja, stiže ti i novi tikerić, baš san sritna Kako si mi, jel prolaze mučnine?
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 24.11.2012 21:58:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hvala cure A mucnine, užas,bila sam ovaj tjedan super i danas mi je koma,čim sam nešto pojela pravac wc , a valjda će biti bolje uskoro Obecajem da je ovo zadnji tickeric
< Poruku je uredio pepeljuga -- 24.11.2012 21:59:12 >
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 24.11.2012 22:01:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Ahahha,dobra si Misliš da je zadnji? Nadam se da će mučnine brzo proći Kao što sam ti rekla,ovaj put navijam za dečka.da nebi bilo kao zadnji put
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 24.11.2012 22:04:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bumbi moja sigurno zadnji,neću se vise ni seksati Da,da i ja sam uvjerena da je decko ,a znat ćemo za 4 tjedna,ma samo da sve bude ok
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 24.11.2012 22:06:08
|
|
|
|
BUMBI
|
A dobra si ,znači što je bilo,bilo je.. Ma naravno,samo da bude sve ok,a ostalo je manje važno
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 24.11.2012 22:09:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sto je bilo,bilo je [sm=jezicek.gif Dosta od mene za Hrvatski natalitet
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 24.11.2012 23:10:57
|
|
|
|
maminangel
|
Čestitam Pepeljuga sad kad ima čitavu vojsku braće zaštitnika mogla bi doći jedna curka ,u svakom slučaju žeelim ti lijepu i bezbrižnu ..
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 25.11.2012 14:18:06
|
|
|
|
Papalina
|
Pepeljuga, dobro nam došla cure moje, meni se počele javljat neke rupice na zubnom mesu i meso se počelo obavijat oko zubiju... boli jako...sutra idem na pregled...noćas opet neću moć spavat...mrzim zubare... zadnji put nisam ni stizala disat koliko me boljelo i bilo strah... sve je gore to meso...a men sve više strah...užas... oprostite mi ako sam jako dosadna... kako ste vi? evo u mom kraju svi doznali da sam trudna, i priča se naveliko...čak sam i osuđivana jer se neću udat prije nego dođe naš curetak ah ti ljudi...ajde bar se imam čemu smijat pa da na sekundu zaboravim na zubeke pusa svima od prestrašene
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 25.11.2012 14:30:26
|
|
|
|
maminangel
|
Joj Papalina,razumijem te skroz,mene isto boli to zubno meso i sve bi napravila i kupila samo da mi bude bolje samo da nemoram kod zubara,još kad znam da nesmijem dobiti inekciju nego da će mi na živo popravljati,mom strahu nema kraja...Već smo stvarno pisale o tim zubima na široko ali kad se sjetim svoje prve trudnoće i zuba kojeg mi je liječio cijelu trudnoću a nisam smjela slikati i nismo znali da je granulom,na kraju sam kad sam rodila i ostala bez njega..Inače su mi zubi nasljedno super kvalitetni, ali odlazak zubaru mi je uvjek noćna mora..Ali svečano sam sama sebi obećala da ću uskoro otići...Kako ste ostale curke??Gibam,,teleća koljenica sa krumpirima pečena,juhica i salata isto..Njaaaaaammmmmm,sad ćemo da papamo.....
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 25.11.2012 14:38:12
|
|
|
|
Papalina
|
Lokalni anestetik se može primat u trudnoći... jer to neide kroz krvotok do bebice samo šta meni ni to nepomaže...
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 25.11.2012 16:16:35
|
|
|
|
Hladna
|
Ja uvjek dobivam injekciju kad idem zubaru i sad prije mjesec sam dobila neku inekciju kad mi je popravljala zube i nakon 2 min nisam nista osjetila, a i zubarka mi je rekla da je to malo drugacija injekcija koju smijem primit sto sam i osjetila jer nije odma primila ko ona prije al nisam ni osjetila da mi vrta po zubu tako da sam zadovoljna jer od zubara se jezim ..
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 25.11.2012 22:42:51
|
|
|
|
zvijezd@
|
cao curice moje drage, vidim raspisale ste se, ja sam vikend bila u skitnji po centrima, napokon sam kupila onaj jastuk za dojenje sad cu se naspavat i nasla sam kolica samo cemo se strpit mj ipo dana bar jos znate kako ljudi kazu a ja jedva cekam kupovat, inekcije mozete primat u zubara al ja sam jedan zubic koji je bija pokvaren ipak bez inekcije popravila sta mi ima jos kod vas?? p.s. mi smo prekosutra na 3d
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 25.11.2012 22:50:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
Večer cure, ja sam danas koma,skoro sve sto sam pojela sam i povratila,glava me boli,ma sama sebi idem na živce jer nemam volje za ništa Valjda će ubrzo biti bolje
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 26.11.2012 11:01:47
|
|
|
|
maminangel
|
Jutro vam svima,makar je meni jutro davno počelo Pepeljuga nadam se da ti je jutros bolje..Znači tako inekcija može,da samo znate što ste me razveselile Zvijezdo jedva čekam da nam javiš kako je prošao 3D,jer bi u ovoj trudnoći i ja išla kad dođe vrijeme,koliko ćeš biti trudna?Pusa Vam svima..Danas su na repertoaru Ličke šnicle,njaaam,znam si ugoditi i gotovo
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 26.11.2012 12:25:34
|
|
|
|
zvijezd@
|
ej draga bit cu 20 tjedana tada je najbolje, joj samo da mi kaze da je sve u najboljem redu
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 9:16:49
|
|
|
|
maminangel
|
Jutro!!!!!A di ste mamite??Proljetne mame upale u zimski san Papalina?Cuba?Hladna?Bubic?Pepeljuga?ostale??Ajmo Zvijezdo javljaj kako je prošao 3D
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 11:52:01
|
|
|
|
JASNA33
|
ooo pepe,dobro došla u klub 4+ čestitam draga od srca naravno i svim drugim trudnicama...neka vam svima trudnoće proteku u najboljem redu nije me bilo poduže,jednostavno ne stignem od velikih obaveza kad ono imam što viditi..novih trudnica ko u priči cure sretnooooo
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 12:44:17
|
|
|
|
Papalina
|
evo me cure moje.. prvo da pozdravim JASNA33.... ja idem sutra na pregled il će me samo naručit...neznam , vidjet ću, probat ću nekkao ih smuljat da me prime na pregled jer me počelo bit strah... evo već drugi dan imam bolove...dolje me boli jako, onako tupo, kao da me netko reže pa me onda u isto vrijeme počne bolit donji dio trbuha...jučer me odjednom počelo boljet i trajalo je punih 20-30min...nisan se mogla ni uspravit.... legla sam i zaspala i poslije nema boli više... navečer mi se naša mrvica javila, 2 puta me onako jako zamlatila da sam se prepala i nakon njenog javljanja mislim si to treba da boli, jer da se sve rasteže... i tako danas ustanem ja, oblačim se i krenem ja do trgovine do koje imam jedno 10min hoda nizbrdo...i nakon par min hoda opet isto...kao da me nešto reže... strah me jako... je imala koja od vas te oštre tupe bolove? CUBA, MAMINANGEL-ovo vam nije prva trudnoća pa me zanima dal se i vama to dešavalo?? A tko zna u koliko je ZVIJEZDA naručena...hmhm... nek se javi šta prije... CURE
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 12:52:35
|
|
|
|
zvijezd@
|
papalina ja ti se vise ne obazirem na te bolove imam osjecaj da ova beba mi sidi na jajnicima sta da kazem, ne sikiraj se ali kad te boli odmaraj, u 5 sam narucena cila sam u grču samo da bude sve ok, ne mogu ti opisat koliko me strah, jutros sam imala da izvines proljev od nervoze takva sam.... vise ne zna je li se ova beba javlja ili ne ja jos ne osjecam te udarce nego su jos leptiri u pitanju mozda me tu i tamo bocne
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 13:17:52
|
|
|
|
Papalina
|
zvijezdoo, ne brini se...evo ja nisam bila sigurna da je to beba, za sinoć sam sigurna jer je to bio jak udarac... danas nisam još niš osjetila i neznam dal je to ona il nije... samo ti bolovi me sekiraju...strašno... joj, javi odmah šta je bilo... neznam, meni ginič rekao da mi maternica malo ispod pupka, nije to objasnio a ja zaboravila pitat...a ja imam osjećaj da mi beba sjedi na mjehuru... i da nisko nosim... jer te udarce sam osjetila ful nisko, dolje na dnu trbuha... ma nemam pojma više niš... alin sigurna sam da su i tvoja i moja bebica u redu ne sekiraj se, i pusti nervozu... joj i ja bi na 3d s dragim otišla ali mi je malo glupo davat toliko para...
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 13:21:53
|
|
|
|
zvijezd@
|
a ne znam sta da ti kazem ako si u finan mogucnosti otidji ako ne nemoj, pa samnom muž nece ic jer ne može radi, ali zato ce tajo veceras gledat dvd, to je lipo ko sebi može priuštit eto mi zelimo imat tu uspomenu, i da sutra bebi pokazemo al sam full u strahu
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 15:08:04
|
|
|
|
maminangel
|
Evo još jednom nabrzinu da vam se javim jer me neće biti par dana,ode lap na servis ,ali bit ću u mislima svama,tako sam tužna kaj neću čitati prije petka kako je prošlo Zvijezdo ,.Ne brinite cure bit će sve uredu,malo usporite,više odmarajte,i naravno samo pozitivne misli...Papalina malo o tim probadanjima po ovom kako si opisala ja bi rekla da je to sve pod normalno ali ako te jako brine imaš dodatan razlog da te pogledaju(još malo i nacifraj i pogledati će te sigurno) Mogu vam jedino opisati kako je mene bolilo a nije bilo normalno jer sam dobila trudove u 23-em tj.i jedva su ih zaustavili pa sam morala na serklažu.Dakle bol kao kad dođe vještica (znaju one koje imaju ekstra bolne) i križa donji dio kao da se rastvaraju i meni je to u nepravilnim vremenskim dolazilo i trajalo 24 sata dok se nisam spakirala na hitnu tako da i ja sada na hladno pušem a i vama bi preporučila bilo kakve iznenadne i jake bolove koje nemožete durati nemojte ignorirati,,zlu ne trebalo...Mamite moje sretno na svim pregledima,mazite svoje buše,i pišite tako da u petak imam šta čitati,ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 16:22:55
|
|
|
|
Papalina
|
budem ja sutra malo uveličala sve mi se čini MAMINANGEL, ja ću biti stobom u mislima.. a di su druge curke? sve nestale
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 27.11.2012 19:10:17
|
|
|
|
zvijezd@
|
drage moje sve je u redu sa bebom, svi organi na mistu i sve se razvija kako triba moja maternica odlično obavlja funkciju tj prokrvljena je kako treba oduševljena sam nemam rijeci, i sin je moj ivano, ljubav mame svoje
|
|
|
Anketa
Mama dječaka.
пеперутка16
Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!