|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kolijevka za bebe
14.9.2012 20:25:12   
BUMBI
Dali ju je netko imao ili ima?Kakva su vam iskustva?
Danas sam bila smm malo po trgovinama i vidjeli smo jednu kolijevku u Adaxu,predivna nam je bila,ali je 1300 kn,ali sa svime,madrac i posteljina uključeni u cijenu.
Imamo mi krevetić,ali pošto će nam biti tijesno u sobi,tj.morat ćemo izvaditi jednu komodu da stavimo krevetić,kolijevka bi bila super,nebi trebali ništa vaditi.
Probat ću i sliku staviti
http://adax.hr/djecji-krevetici/cijena/pletena-koljevka

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kolijevka za bebe
14.9.2012 21:53:58   
seraphyme
mi smo imali i ništ. prvo, nije htio spavati u njoj, drugo, brzo prerastao. a vidjela sam tu adaxovu... divna je, ali mislim da se ne isplati

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2
14.9.2012 22:55:18   
danery
imali mi za bejb-niškoristi....usko,malo,klimavo-ukratko,brzo je završila u kindaču,pa ti savjetujem da odmah napraviš mjesta za krevetić i ne trošiš se na kolijevku user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 3
15.9.2012 11:55:01   
Lotte
Nedavno naletjela na nju na njuškalu, evo ti link:
http://www.njuskalo.hr/djecji-krevetici/pletena-kolijevka-adax-oglas-5857618
ako ti ne smeta što nije nova!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 4
15.9.2012 21:01:15   
BUMBI
Pretpostavljala sam da ćete reći da i niste za nju,ali nema vezeuser posted image
Meni se nije činila baš tako jako mala i uska,neznam još.MM milsi da će moći u tome dugo spavati,pa ga puštam da još tako misli dok ne vidim šta ću na krajuuser posted image
Lotte hvala na linku,pokušam poslati mail da vidim jel prodana ili ne,ali mi ne prolazi sad,probat ću sutra.Ako nije prodana otišla bi ju svakako prvo vidjeti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 5
16.9.2012 5:36:19   
elven
Mi smo imali, dobili je od muževih (čuli mene kako sam kukala za našom drvenom kolijevkom iz djetinjstva pa nabavili neku kao modernu), naša je vrlo jednostavne konstrukcije od par metalnih šipki slična kao ova sa slike, samo bez "motora" mi je zovemo nunalica jer se beba može ljuljati/nunuškati i bila je savršena do 4 -5 mjeseca, ne zbog toga što su je prerasli već što su postali aktivni i dizati se iz nje....uglavnom meni je ta moja bila praktična i imam sve pohvale za to....ono kad čuješ da se mrva meškolji samo je malo okreneš i ponunaš i bebe nastavi njonjati, vukli smo je svugdje po stanu i koristili kao putni krevetić...trenutno odrađuje 3 bebu, a već je rezervirana za jednu koja nam dolazi u family u 11 mjesecu....meni osobno ova iz adaxa izgleda više šminka nego što je praktična....
user posted image

< Poruku je uredio elven -- 16.9.2012 5:41:50 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 6
16.9.2012 12:49:58   
cuba
Istu kolijevku sam i ja gledala u Adaxa kada smo krenuli u potragu sa krevetićem i komodomuser posted image Mene je oduševila jer je fensiuser posted image Zbilja je predivna ali ona ti nije dugoročno rješenje. Nama je teta u dućanu rekla da je to za bebe do cca 6mj ako i toliko (a i izgleda tako) a opet ovisi i kolika je bebica. Moj R je rođen sa preko 4kg i dobro je napredovao tako da nebi ni 3mj izdržao u njoj. Žali Bože novaca onda. Pa ako nećete kroz tih 6mj napraviti kat, novu sobu, širiti tu postojeću ili sl onda ti se ne isplati kupovati kolijevku kad ćeš za 6mj opet morati stavljati krevetić u sobu i raditi mjesta.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 7
17.9.2012 13:45:37   
Lotte
I? Jesi uspjela kontaktirati ove sa Njuškala za kolijevku?

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
17.9.2012 20:14:34   
BUMBI
Poruku nisam mogla poslati,a na mob nisam zvala

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 9
17.9.2012 21:26:38   
sina
ja sam ju imala za moju K ali smo bile jedva 2 mjeseca u njoj. brzo prerastu to,ali mi ju nismo kupovali već ju dobili (onu pravu drvenu kakve su nekada bile) pa smo ju koristili.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 10
18.9.2012 8:04:00   
mariola
Potpis cubi. Sve istouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 11
18.9.2012 20:29:01   
BUMBI
Hvala cure...vjerovatno ćemo i mi odustati od toga jer sobu tj kat definitivno nećmo još praviti, tako da ću svakako krevetić morati staviti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 12
18.9.2012 21:14:28   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Hvala cure...vjerovatno ćemo i mi odustati od toga jer sobu tj kat definitivno nećmo još praviti, tako da ću svakako krevetić morati staviti

i najpametnije user posted image
za mene je to isto bzv bacanje para,je mi lijepo i sve to stoji,al nebi se isprsila bas toliko pa da poslje 2 mjeseca moram i krevetić....osim u slučaju da imam brdo love user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 13
19.9.2012 13:32:33   
kanader
http://adax.hr/djecji-krevetici/cijena/djecji-krevetic-dilleta-vip

imali krevetić zipku i pokazalo se ko dobar izbor, nešto na ovu foru

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 14
16.3.2016 10:21:53   
LindaLinda
Pozz :) zanima me u vezi kolijevki gdje ste ih vi kupili i dali ste bili zadovoljni? mi bi uzeli, naravno da su pristupacnije cijene, gledam sad malo neke kataloge i po netu... ali mi je ipak vaznije osobno iskustvo? Hvala vam !

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 15
10.5.2016 18:11:11   
mamice
Kolijevke od masivnog drva bukve po 799 kn ima u Bebenova ducanima.

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu LindaLinda)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!