Kolijevka za bebe (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Što mi treba za novorođenče?

Poruka

BUMBI -> Kolijevka za bebe (14.9.2012 20:25:12)

Dali ju je netko imao ili ima?Kakva su vam iskustva?
Danas sam bila smm malo po trgovinama i vidjeli smo jednu kolijevku u Adaxu,predivna nam je bila,ali je 1300 kn,ali sa svime,madrac i posteljina uključeni u cijenu.
Imamo mi krevetić,ali pošto će nam biti tijesno u sobi,tj.morat ćemo izvaditi jednu komodu da stavimo krevetić,kolijevka bi bila super,nebi trebali ništa vaditi.
Probat ću i sliku staviti
http://adax.hr/djecji-krevetici/cijena/pletena-koljevka

seraphyme -> RE: Kolijevka za bebe (14.9.2012 21:53:58)

mi smo imali i ništ. prvo, nije htio spavati u njoj, drugo, brzo prerastao. a vidjela sam tu adaxovu... divna je, ali mislim da se ne isplati

danery -> RE: Kolijevka za bebe (14.9.2012 22:55:18)

imali mi za bejb-niškoristi....usko,malo,klimavo-ukratko,brzo je završila u kindaču,pa ti savjetujem da odmah napraviš mjesta za krevetić i ne trošiš se na kolijevku [sm=smiley1.gif]

Lotte -> RE: Kolijevka za bebe (15.9.2012 11:55:01)

Nedavno naletjela na nju na njuškalu, evo ti link:
http://www.njuskalo.hr/djecji-krevetici/pletena-kolijevka-adax-oglas-5857618
ako ti ne smeta što nije nova!

BUMBI -> RE: Kolijevka za bebe (15.9.2012 21:01:15)

Pretpostavljala sam da ćete reći da i niste za nju,ali nema veze[sm=smiley36.gif]
Meni se nije činila baš tako jako mala i uska,neznam još.MM milsi da će moći u tome dugo spavati,pa ga puštam da još tako misli dok ne vidim šta ću na kraju[sm=smiley36.gif]
Lotte hvala na linku,pokušam poslati mail da vidim jel prodana ili ne,ali mi ne prolazi sad,probat ću sutra.Ako nije prodana otišla bi ju svakako prvo vidjeti

elven -> RE: Kolijevka za bebe (16.9.2012 5:36:19)

Mi smo imali, dobili je od muževih (čuli mene kako sam kukala za našom drvenom kolijevkom iz djetinjstva pa nabavili neku kao modernu), naša je vrlo jednostavne konstrukcije od par metalnih šipki slična kao ova sa slike, samo bez "motora" mi je zovemo nunalica jer se beba može ljuljati/nunuškati i bila je savršena do 4 -5 mjeseca, ne zbog toga što su je prerasli već što su postali aktivni i dizati se iz nje....uglavnom meni je ta moja bila praktična i imam sve pohvale za to....ono kad čuješ da se mrva meškolji samo je malo okreneš i ponunaš i bebe nastavi njonjati, vukli smo je svugdje po stanu i koristili kao putni krevetić...trenutno odrađuje 3 bebu, a već je rezervirana za jednu koja nam dolazi u family u 11 mjesecu....meni osobno ova iz adaxa izgleda više šminka nego što je praktična....
[image]http://www.parentingclan.com/wp-content/uploads/2012/07/auto-cradle_8155.jpg[/image]

cuba -> RE: Kolijevka za bebe (16.9.2012 12:49:58)

Istu kolijevku sam i ja gledala u Adaxa kada smo krenuli u potragu sa krevetićem i komodom[sm=smiley1.gif] Mene je oduševila jer je fensi[sm=smiley36.gif] Zbilja je predivna ali ona ti nije dugoročno rješenje. Nama je teta u dućanu rekla da je to za bebe do cca 6mj ako i toliko (a i izgleda tako) a opet ovisi i kolika je bebica. Moj R je rođen sa preko 4kg i dobro je napredovao tako da nebi ni 3mj izdržao u njoj. Žali Bože novaca onda. Pa ako nećete kroz tih 6mj napraviti kat, novu sobu, širiti tu postojeću ili sl onda ti se ne isplati kupovati kolijevku kad ćeš za 6mj opet morati stavljati krevetić u sobu i raditi mjesta.

Lotte -> RE: Kolijevka za bebe (17.9.2012 13:45:37)

I? Jesi uspjela kontaktirati ove sa Njuškala za kolijevku?

BUMBI -> RE: Kolijevka za bebe (17.9.2012 20:14:34)

Poruku nisam mogla poslati,a na mob nisam zvala

sina -> RE: Kolijevka za bebe (17.9.2012 21:26:38)

ja sam ju imala za moju K ali smo bile jedva 2 mjeseca u njoj. brzo prerastu to,ali mi ju nismo kupovali već ju dobili (onu pravu drvenu kakve su nekada bile) pa smo ju koristili.

mariola -> RE: Kolijevka za bebe (18.9.2012 8:04:00)

Potpis cubi. Sve isto[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: Kolijevka za bebe (18.9.2012 20:29:01)

Hvala cure...vjerovatno ćemo i mi odustati od toga jer sobu tj kat definitivno nećmo još praviti, tako da ću svakako krevetić morati staviti

mala pcelica -> RE: Kolijevka za bebe (18.9.2012 21:14:28)

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Hvala cure...vjerovatno ćemo i mi odustati od toga jer sobu tj kat definitivno nećmo još praviti, tako da ću svakako krevetić morati staviti

i najpametnije [sm=smiley36.gif]
za mene je to isto bzv bacanje para,je mi lijepo i sve to stoji,al nebi se isprsila bas toliko pa da poslje 2 mjeseca moram i krevetić....osim u slučaju da imam brdo love [sm=jezicek.gif]

kanader -> RE: Kolijevka za bebe (19.9.2012 13:32:33)

http://adax.hr/djecji-krevetici/cijena/djecji-krevetic-dilleta-vip

imali krevetić zipku i pokazalo se ko dobar izbor, nešto na ovu foru

LindaLinda -> RE: Kolijevka za bebe (16.3.2016 10:21:53)

Pozz :) zanima me u vezi kolijevki gdje ste ih vi kupili i dali ste bili zadovoljni? mi bi uzeli, naravno da su pristupacnije cijene, gledam sad malo neke kataloge i po netu... ali mi je ipak vaznije osobno iskustvo? Hvala vam !

mamice -> RE: Kolijevka za bebe (10.5.2016 18:11:11)

Kolijevke od masivnog drva bukve po 799 kn ima u Bebenova ducanima.

Stranica: [1]