|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Digitalni toplomjer za uho? Iskustva?
4.4.2012 14:17:14   
marči
Nabavljamo stvari za bebicu i pojavilo se pitanje da li nam za novorođenče treba digitalni toplomjer za uho? Naime dosta njih se žali da ne pokazuje ispravno a puno košta, neki kažu da nije potrebno...zanimaju me vaša mišljenja iskustva, koja marka/cijena/kvaliteta i sl.... hvalauser posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 4.4.2012 14:55:21 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Digitalni toplomjer za uho?? iskustva??
4.4.2012 14:27:24   
pincirotvajler
hm,nemam pojma,nekak sam bila uvijek nepovjerljiva prema bilo kakvom osim u guzu mjerenja temp kod beba
vjerojatno neke mame i tak mjere super

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 2
4.4.2012 14:30:09   
Nika 24052006
Mi imamo onaj što se prevuče od sljepoočnice do sljepoočnice,i jako smo zadovoljni njime.Izmjeri približno jednaku temp kao i živin ispod pazuha.Ovaj za uho nemam,pa ti ne mogu pomoći.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
4.4.2012 14:37:28   
ruwenzor
mi imamo Caretalk HV T48, mjeri na čelu i u uhu, bio je oko 190 kn. ispočetka sam bila malo skeptična ali u principu sam zadovoljna, ako se pravilno mjeri daje ispravne rezultate. kad mi je imala turu po noći sam joj s tim mjerila da ju ne budim i maltretiram, a inače sa živinim u guzi.

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Digitalni toplomjer za uho? Iskustva?
4.4.2012 14:54:50   
anaxx
Mi ga imamo i nismo zadovoljni. Moraš jako paziti kako ga usmjeriš u uhu jer pokazuje svakakve rezultate...sorry.user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 4.4.2012 14:55:39 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 5
4.4.2012 15:43:25   
ucitelj
slazem se s anaxx
kad je prvi put dobio turu nisam skontela dok nije skroz malaksao ja izmjerila pokazuje 37,4 a znam i osjetim da je veca ja obicni pod pazuhu kad 39,5uzsanula sam se tako da nisam zadovoljna nimalo s digitalcem jos moj neki philipsov

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 6
4.4.2012 15:57:06   
kanader
imamo braun, već 10-tak godina. provjereno radi točno.koštal je cca 400-tinjak kuna ali pokazuje u 3 sekunde. ima pokazivač baterije koliko je puna pa kad dođe na 1/4 mjenjamo ju. do sad promjenili 2 puta( na 6-ero djece)

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 7
4.4.2012 16:02:15   
ucitelj
masala djeciceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 8
4.4.2012 16:14:33   
lidac0605
Ja sam medicinar,i kod nas u bolnici djeci mjere s tim za uho,ja osobno ga nisam nikad kupila i ne bi,jer znam da nisu 100% pouzdani i ja tim digitalnim pi_darijama niš ne vjerujem,ni tlakomjerima ni ničem takvom.Kod mene živa rules!user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 9
4.4.2012 17:44:11   
hehehe
digitalni ti nisu tolko pouzdani zbog ušnog voska, jer ako ga ima više neće ti pokazat toćnu temperaturu.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 10
4.4.2012 17:49:01   
marči
Hvala ljudi na informacijama...

ma sve si mislim kako ne bi gnjavila bebicu sa toplomjerom u guzu, ali ako bude bubano onda će ionako plakati non stop pa valjda neće biti toliki problem kao da ju budim da joj mjerim temperaturu...vidjela sam da ima i neki na dudi ali to mi je još manje izgledno da je točno??? moja mama je sa mojom sestrom imala kao neku naljepnicu što se stavila na čelo i po boji je pokazivalo kada je koja temperatura, međutim nisam to vidjela za kupiti kod nas....user posted image
lidac0605niti ja nemam povjerenja baš u te digitalne jer doma imamo 2 za nas velike i oba krivo pokazuju u odnosu na onaj živin pa zato sam htjela malo usporediti vaša iskustva i mišljenja...mislim si pa ako oni u bolnici i kod doktora mjere djeci temperaturu na uho valjda vrijedi nešto??? A ipak ispada da se nije pokazalo kao super stvar....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 11
4.4.2012 18:54:49   
cuba
Ja sam imala živin i obični digitalni s kojim se mjeri isto ispod pazuha ili u guzu. Ok su mi bili dok nije malo porastao i kod temperature koju je imao kod svakog zubića bi mi bio dosta nervozan i nikako isčekati tih 5min da izmjeri ispod pazuha a on plače, nervozan, mrda se i hoće ga izvaditi.
I onda sam prošlo ljeto pukla i otišla u ljekarnu, kupila Braunov digitalni toplomjer za uho, 500kn je bio. Za sada sam zadovoljna sa njime. Pokazuje + - 0,2 ali to je zanemarivo, za 3 sekunde mi očita temperaturu ali se mora dobro namjestiti u uho. I žao mi je što prije nisam investirala u njega.
Moja topla preporukauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 12
4.4.2012 19:00:39   
marči
Hvala...znači ako se odlučim za dig. za u uho definitivno Braunov!! To ste kupili u ljekarni ili neka trgovina sa tehnikom???

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 13
4.4.2012 19:05:04   
cuba
Dosta dobrih preporuka sam dobila baš za Braunov, zato sam se za njega i odlučila.
Da u ljekarni sam ga kupila, evo baš sam otišla pogledati cijenu na kutiji bio je točno 450,00kn prošlo ljeto u 07mj. Mislim da se cijena nije mijenjala.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 14
4.4.2012 19:19:30   
marči
Hvala cuba!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 15
4.4.2012 19:36:29   
mala pcelica
mi smo dobili braunov na poklon i nama sluzi,mada ne daje bas najpreciznije rezultate kao zivin ipak nam sluzi kao orjentaciono sredstvo user posted image prvo izmjerim tim na uho pa ako mi se cini da ne pokazuje dobro onda izmjerim i zivin i do sada mi je radio oscilacije do pola stupnja manje -više tako da je meni on super,a i naravno sve ovisi od baterije,ako je slabija onda su vece oscilacije,al sve u svemu nama je super ...i da vrlo je bitno da se dobro namjesti u uvo i da se ne mjeri ono u onom uvu na kojem je djete lezalo jer pokazuje lazne rezultate user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 16
4.4.2012 19:54:41   
BUMBI
Mi ga nemamo,ali bi ga voljela kupiti.
Ima ga šogi i kaže da je zadovoljna,isto braunov ima

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 17
5.4.2012 16:30:17   
mayathebee

IZVORNA PORUKA: cuba

Dosta dobrih preporuka sam dobila baš za Braunov, zato sam se za njega i odlučila.

I ja sam za Braunov cula da je najbolji! I najskuplji! Dok je beba mala dobro dodje, jos ako si mozes od nekoga pozeljeti da vam pokloni za babinje! :) mi imamo cini mi se isto caretalk, al nikad nije tocno pokazivao! Nije niti jedan super tocan ali ovaj nama pokazuje 37.5 kad mali ima 39.5! I jos zena prica kolika je temp. pa mi probudi malog ako spava. Sad je vec veci, ima 15 mj. Pa mu mjerim sa digitalnim za ispod pazuha!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 18
5.4.2012 17:20:49   
marči
E da bar možemo nekome naručiti...svi pitaju šta treba a nitko još ništa ne nudi da bi uzeo, svi nude ono što već imamo...valjda je preskupouser posted image do sada smo sve sami kupili osim što su moji uzeli kolica, tako da se nadamo da ćemo nešto možda dobiti....neznam je li nepristojno ako netko i ponudi da bi kupio da mu naglasim da bi baš Braunov??

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 19
5.4.2012 17:24:55   
mala pcelica
pa zasto bi ti bilo nepristojno,ako ti je neko blizi kazes da ti treba taj toplomjer i mozete ga platiti popola ako je toj osobi preskup da ga sama plati,bolje i tako nego nikako user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 20
5.4.2012 19:48:53   
mayathebee
Mozda da im kazes neka doniraju za toplomjer pa g vi kupite i nadodate eventualno! Ili odmah na vidljivom mjestu u stanu stavite kasicu i napiset_e "Donacije za Braunov toplomjer" pa neka kapa sa svih strana! user posted image

< Poruku je uredio mayathebee -- 5.4.2012 19:49:46 >

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 21
5.4.2012 21:35:19   
marči
dobra idea...user posted image ma i mislili smo pričekati dok bebica ne stigne pa onda možda nešto i kapnu u babinju iako smo svima rekli da ne troše i ne nose ništa jer većinu imamo...ali neka udijeli koliko tko može pa se skrpamo nekako user posted image ma kada se bake i dede raspištolje sigurno neće biti problem, još sam nabavila babajol na kojem piše volim baku najviše, ha ha user posted image

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!